Hotel położony przy szerokiej, prywatnej, piaszczystej plaży.
Bogata infrastruktura hotelu oraz jego dogodne położenie tworzą wspaniałą opcję wyjazdu na rodzinne wakacje.
Dla dzieci: 3 zjeżdżalnie, miniklub, 2 place zabaw, animacje, menu dla dzieci.
Rozrywka: 2 baseny, sala fitness, minigolf, animacje, 4 korty tenisowe, masaże.
Typowo dla Greków,bardzo dużo dzieci,po za komarami nie byłoby się czego doczepić.Pozdrawiam Polaków którzy na leżakach przy basenie aqa parku trzymali koła do pływania przez cały dzień a rodziny z małymi dziećmi miały jedno krzesło (...)
Blisko lotnisko
Jest pare rzeczy ale ogólnie jest ok
Jesteśmy bardzo zadowoleni. Hotel,a raczej wielki kompleks z bungalowami i kilkoma budynkami głównymi, bardzo ładny, czysty, w pokojach wszystko nowe, widać że po remoncie. Mieszkaliśmy w bungalowie, spory kawałek od budynku głównego gdzie była restauracja, ale nie przeszkadzało to nam, mieliśmy cicho. Dużo zieleni na terenie kompleksu, 4 baseny, 4 bary, zdjeżdżalnie wodne (dla dzieci i dorosłych), wodny plac zabaw, zwykły plac zabaw, boiska, ratownicy na basenach i na plaży. Plaża piaszczysta, ładna, duży pas płytkiej wody przy plaży znakomite dla dzieci, dużo leżaków na plaży (darmowe), mimo szczytu sezonu nie było problemów ze znalezieniem wolnych leżaków. Do plaży idzie się przez kładkę nad rzeczką. Pokoje sprzątane codziennie. Wygodne materace.My lecieliśmy z lotniska Araxos, transfer około 10 minut. Dla dzieci od 5 r.ż.jest Klub Delfinki-polskie animatorki organizują dzieciom czas (w godzinach 10-12 i 15-17), moje dziecko chciało chodzić na każde zajęcia tak się mu tam podobało. Nie polecam sklepu hotelowego(drogo)- lepiej iść do mini marketu kilka kroków na prawo od hotelu.Jedzenie bardzo dobre, duży wybór dań i deserów, lody, napoje standardowe jak w większości hoteli, napoje nalewało się samemu. Ładne zachody słońca. Po zachodzie słońca pojawiała się plaga komarów ( na około pół godziny) więc warto mieć coś przeciw komarom. Goście hotelowi to główne Polscy, Słowacy, Rosjanie a także Włosi i Grecy. Nie podobały mi się animacje wieczorne, po 22 było coś codziennie ale słaby program i głównie po słowacku/ rosyjsku, mało po angielsku. Jednego wieczoru był wieczór grecki z tańcami (super ale bardzo krótko). Poza hotelem nie ma nic ale na terenie hotelu jest tyle możliwości że nie można się nudzić. Bardzo miła i pomocna rezydentka z Grecosa pani Kasia, była w hotelu praktycznie codziennie. Gorąco polecam ten hotel, wróciliśmy wypoczęci i zadowoleni.Hotel raczej dla rodzin z dziećmi
Ładne pokoje, kilka basenów, miła obsługa, dobre jedzenie, czysto
Poza hotelem nie ma nic. Słabe atrakcje wieczorem (animacje)
Hotel średni, raczej na 3 gwiazki, bardzo rozległy teren, krótki transfer z lotniska, w sezonie kolejki w restauracji. Okolica bardzo spokojna i cicha. Brak jakiejkolwiek atrakcji poza hotelem. Jedzenie dość smaczne ale średni wybór i bardzo słone. Zdarzaja sie braki napojów w dystrybutorach. Opieka rezydentki Gracosa bardzo dobra. Leżaki i parasole bezpłatne na plaży i bez problemu można zawsze znaleźć. Plaża i okolica hotelu czysta i schludna.
Blisko lotniska, baseny, opieka rezydenta.
Mało urozmaicone jedzenie i bardzo słone, słabe wieczorne animacje, brak wody butelkowanej w wersji all, kiepskie a właściwie brak przekąsek między posiłkami.
Dla osób chcących wypocząć na odludziu z dzieckiem naprawdę świetne miejsce zdecydowanie dla osób z dziećmi
Bardzo blisko to plaży hotelowej na której od groma leżaków, bardzo miła obsługa, dużo basenów i atrakcji dla dzieci wodny plac zabaw zjeżdżalnie, dużo miejsca, piękne widoki czystość ogólnie dużo by pisać, służąca pomocą i miła Pani rezydenta (Kasia)
W zależności od lotniska albo jakieś 20 minut jazdy albo z prevez jakieś 3 godziny 30 minut(ale w przypadku jazdy za dnia piękne widoki)
Przykry zapach w łazience z kanalizacji.Poprosiłam o odświeżacz i go nie dostałam Daleko od plaży. Brak ubikacji na plaży. Nie można się dogadać z paniami w recepcji. Wszędzie daleko.Do Aten 4 godziny jazdy.Zwiedzania 1 godzinę. Samolotem lecieliśmy dwie godziny DOJAZD DO HOTELU 3,5 GODZINY. ZBYT DUŻA CENA .NIE WART 4 GWIAZDEK.
Czysto, codziennie wymieniają ręczniki myją podłogę. Świetne animacje dla dzieci dorosłych. Zumba w wodzie i na lądzie.
Przykry zapach w łazience z kanalizacji.Poprosiłam o odświeżacz i go nie dostałam Daleko od plaży. Brak ubikacji na plaży. Nie można się dogadać z paniami w recepcji. Wszędzie daleko. Samolotem lecieliśmy dwie godziny DOJAZD DO HOTELU 3,5 GODZINY. ZBYT DUŻA CENA .NIE WART 4 GWIAZDEK.
Gościliśmy w hotelu na początku czerwca. Pogoda świetna choć morze jeszcze było trochę za zimne :)
Hotel świeżo wyremontowany, przemiła obsługa, duży wybór posiłków. Hotel położony bardzo blisko plaży (czysta, piaszczysta, duża ilość dostępnych leżaków). Super rezydentka - p. Kasia- mówi wszystko tak jak jest, bez zbędnego koloryzowania. Na terenie hotelu 3 baseny. Przy nich bary, duży wybór napojów :) jeden basen przeznaczony typowo dla rodzin z dziećmi. Osoby szukające spokoju mogą skorzystać z dwóch pozostałych Zdecydowanie polecam jako miejsce zarówno dla rodzin z dziećmi jak i dla szukających spokoju
Hotel idealny do wakacji nad morzem/basenem dla osób zainteresowanych bezwstydnym lenistwem. Z uwagi na położenie na całkowitym odludziu, z dala od jakiejkolwiek cywilizacji, nie sprzyja zwiedzaniu, nie ma mowy o jakichkolwiek rozrywkach nie związanych z radosnym pluskaniem się w słodkiej lub słonej wodzie. Dla szukających właśnie takiego wytchnienia, po prostu idealne miejsce. Basenów, brodzików i zjeżdżalni pod dostatkiem - szczęśliwi będą i dorośli i dzieci. Jedzenie super, polecam termin przełomu czerwca i lipca (z osobistego doświadczenia) kiedy pogoda jest idealna (wieczne słońce, 33-39 stopni, których nie czuć z uwagi na nieustanną, bardzo przyjemną bryzę), a wciąż jeszcze nie ma szczytowo-sezonowych tłumów (zawsze trafi się wolny leżak nad każdym z basenów, leżaki i parasole plażowe żadko w połowie zajęte).
Czysto, miła obsługa, baseny i brodziki, własna plaża, całkowicie odosobniony
Całkowicie odosobniony, brak kawy, nie najlepszy angielski u obsługi.
Hotel bardzo fajny, generalnie większość pokoi to bungalowy rodzinne. Nasz zlokalizowany był na końcu (tj. do basenów i jadalni mieliśmy ok 2 min spacerku) - co nam zdecydowanie przypadło do gustu :) idealna cisza i spokój wieczorami. Plaża jak marzenie - piaszczysta, morze czyściutkie i ciepłe. Spacery po tej cudnej piaszczystej plaży - coś pięknego. Transfer z/do lotniska to jedynie 10 minut jazdy autokarem :) Rezydentka rewelacyjna - Pani Kasia jest bardzo pomocna, przemiła i genialnym pilotem wycieczek.
genialny hotel dla rodzin z dziećmi i par. 3 baseny w tym jeden ze zjeżdżalniami. Przemiła obsługa, bardzo dobre jedzenie.
Obsługa rezydenta na poziomie profesjonalnym, obsługa hotelowa bardzo dobra, przepyszne jedzenie. Domki zadbane, codziennie zmieniane ręczniki. Ogólna ocena bardzo dobra
Bardzo blisko Lotnisko, blisko do plaży, bardzo dobra obsługa hotelu
Ładny hotel mieszczący się na dużym terenie, podczas kąpieli w basenach lub morzu można podziwiać piękne widoki, hotel dla rodzin z dziećmi, wielu animatorów (pozdrowienia dla Nikoli i Elizy) Wycieczka z grecosem, mają tam wspaniałą rezydentkę, P Kasię Turek, która jest cudowną i pomocną osobą, podczas wycieczek fakultatywnych opowiada ciekawe rzeczy z perspektywy osoby mieszkającej w Grecji. Można z czystym sumieniem polecić ten hotel :)
Hotel na totalnym odludziu- świetne miejsce dla rodzin z dziećmi, opieka nad dziećmi w sumie 4 h dziennie (oddajesz dzieci pod opiekę animatorek i masz wole 2 h przed południem i 2 h po południu, dziecko musi mieć skończone 4 lata) , super polskie animatorki (pozdrowienia dla Nikoli i Elizy), naprawdę dobre jedzenie (niedobra woda) wodę można kupić w sklepie 100 m od hotelu, bardzo łagodne zejście dna nad morzem, zawsze wolne leżaki, plaża piaszczysta, czyste pokoje (codziennie sprzątane). Podsumowując świetne miejsce dla rodzin z dziećmi. Byłem z rodziną 2 tygodnie i pomimo braku miasta poza hotelem nie narzekaliśmy na brak atrakcji. Można skorzystać z wycieczek fakultatywnych np do Aten czy na Zakynthos naprawdę super miejsce.
miła obsługa, dobre jedzenie, opieka nad dziećmi w sumie 4 h dziennie , blisko plaża, 3 baseny i brodzik dla maluchów
Byliśmy na początku lipca 2018 z dziećmi (2 i 5 lat). W pobliżu hotelu nie ma nic, ale sam hotel jest godny polecenia. Mieliśmy problemy z pokojem rodzinnym. (Czasem się to zdaża).Chcieli nam wcisnąć jakąś klitkę, ale rezydentka z Grecosa P. Kasia na drugi dzień pobytu pomogła nam zmienić na odpowiedni. Animacje bardzo się dzieciom podobały. Byliśmy już 6 razy w Grecji i ten hotel, pomimo otoczenia, był naszym najlepszym ????
Urozmaicone jedzenie, pycha! Alkohole smakują tak jak powinny i ich oferta też jest dość duża. Piękna piaszczysta plaża. Brodzik dla dzieci już jest. Ciekawe animacje.
Położony na totalnym odludziu.
Polecam rodzinom z dziećmi. W hotelu byliśmy z dwójką dzieci - 8 latką i 5-latkiem. Ogólnie mamy bardzo pozytywne wrażenia. Pokoje nie są wielkie, ale odnowione i czyste - sprzątane codziennie. Z wyjątkiem monotonnych śniadań, bardzo dobre wyżywienie - wybór od potraw grillowanych po owoce morza. Bufet dla dzieci, minus za słabe frytki. Drugi minus za brak \"późnych\" śniadań i godziny wydawania śniadań do 9.30 (biorąc pod uwagę przesunięcie godziny, musimy zjeść śniadania do 8.30 :( w wakacje, trudno się przestawić. Duży plus za obsługę na stołówce - wszystko szybko sprzątane, nie brakowało ani jedzenia ani sztuśców, porządku pilnował manager hotelu :-) Wybór hotelu był dla nas dużą niewiadomą, było dużo negatywnych opinii, dlatego odniosę się do nich: woda w basenach słodka i bardzo ciepła, os i pszczół na plażach brak (łącznie widziałam może 5 tych owadów w ciągu całego wyjazdu). Komary niestety są, pojawiają się na chwilę po godzinie 21. Warto zabrać jakiś środek przeciw tym owadom. Po godz. 22 komary znikają. Pokoje zabezpieczone moskitierami, na wyposażeniu coś w rodzaju komarola. Animacje ok, codziennie minidisco, animacje dla dzieci z Grecosa - różnorodne, zajęcia także nad morzem i na basenie. Pozytywnie oceniamy biuro podróży - znakomita rezydentka, z dużą wiedzą o Grecji, czuliśmy się \"zaopiekowani\" od przyjazdu do wyjazdu. Plaża piękna, morze czyste i ciepłe. Długie płytkie wejście. Wielki plus za dużą liczbę leżaków nad morzem (bez dopłat), nigdy nie było problemu ze znalezieniem wolnego miejsca. Z uwagi na opinie z zeszłego roku zdecydowaliśmy się na dodatkowo płatny sejf, niestety był przy recepcji, korzystanie z niego było pewną uciążliwością (oprócz klucza do sejfu trzeba było każdorazowo wziąć z recepcji klucz do pomieszczenia w którym był sejf). W czasie naszego pobytu nie było żadnych incydentów. W hotelu turyści z Polski, Francji i Rosji. Zdecydowanie polecam rodzinom z dziećmi - bliskość basenu i morza, animacje w języku polskim. Osoby, które chciałyby poczuć klimat greckiego miasteczka, mogą być zawiedzone - w pobliżu brak typowych greckich tawern. Obsługa hotelu bardzo się stara. Dobry stosunek jakości do ceny. Nie było problemu z przedłużeniem pokoju do wieczora (odpłatnie).
Piękna plaża, smaczne posiłki, miła obsługa
położenie z dala od miasteczka, brak późnych śniadań
wszędzie palacze, w każdym miejscu, na plaży, przy basenach, w restauracjach na wolnym powietrzu, hotel reklamuje się jako przyjazny dzieciom. Śniadania za wcześnie się kończyły, mało przekąsek pomiędzy posiłkami, na czas obiadu i kolacji barmani odchodzili od swoich stanowisk i pomagali w restauracji, czasami to przeszkadzało, czynny był tylko bar przy basenie głównym, ogólnie wrażenia dobre, były by super gdyby nie ci palacze, którzy psuli cały obraz fajnego hotelu dla rodzin, Hotel czysty, świeżo po remoncie, są 2 boiska do piłki nożnej o czym nie informują w broszurce a to duży plus, klub delfinki przypadł do gustu naszym dzieciom, Bardzo mili ludzie z obsługi,
bardzo blisko lotniska, nie słychać startujących i lądujących samolotów, bardzo spokojna okolica, piękna plaża,
komary, hotel przyjazny osobom palącym, na każdym stoliku popielniczki,
Jesteśmy bardzo zadowoleni, byliśmy z dorosła córka i 8 letnim synem. Jest to miejsce gdzie naprawdę można odpocząć, oderwać się od rzeczywistości. Syn zachwycony klubem delfinki (pozdrowienia dla pań Elizy i Nikoli). Rezydentka z Grecos p. Kasia bardzo kompetentna osoba, zawsze pomocna. Wycieczki fakultatywne, też super, my byliśmy w starożytnej Olimpii. To były fantastyczne, rodzinne wakacje w pięknych okolicznościach przyrody.
Hotel położony przy piaszczystej plaży, z łagodnym wejściem do morza. Będąc na plaży można podziwiać piękne widoki otaczających gór. 3 baseny,jeden z nich bardzo kameralny, drugi z zjeżdżalniami, każdy może sobie wybrać coś dla siebie. Hotel wraz z bungalowami zajmuje duży obszar, jest gdzie pospacerować wśród cudownej roślinności. Posiłki urozmaicone, pyszne desery, owoce, winko.
W zasadzie brak
Pozytywna. Idealne miejsce dla rodziny z dziećmi. Animatorzy świetni. Baseny o różnej głębokości nawet dla najmnierjszych dzieci. Ogród piękny. Pracownicy życzliwi i uprzejmi.
Super hotel. Posiłki pyszne, Duży wybór. Pokoje codzienne sprzątane i ręczniki wymieniane na czyste. Baseny 4 szt. Jest basen dla małych dzieci. Piękna piaszczysyta plaża. Leżaki i parasole. 3 bary przy każdym z basenów. Plac zabaw dla dzieci. Idealne miejsce dla rodziny z dziećmi małymi i nieco starszymi. Zjeżdżalnie do wody. Animatorzy dla dzieci. Aerobik w wodny. Siatkowka plażowa. Mini disco dla dzieci. Budowanie fortecy, zamków wielkości samochodu z piasku razem z animatorami. Dużo atrakcji dla każdego do każdych z tych czynności miejscowi pracownicy zapraszają do brania udzialu. Byłam z 2 letnim dzieckiem i jestem zadowolona i chętnie pojadę jeszcze raz.
Polecam ten obiekt.Bylismy z biurem Grecos.Wszystko tak jak w ofercie.Rezydentka Kasia 100 %profesjonalista z poczuciem humoru.
Hotel położony w pięknym parku.3 baseny przy każdym basenie bar.Barmani bardzo przyjemni,uśmiechnięci ,pamiętają co goście zamawiają .Mieszkaliśmy w bungalowach,wnętrze wyremontowane na styl nowoczesny. Pokoje sprzątane codziennie,codziennie również wymiana ręcznikow.Jedzonko pyszne,duży wybór dań. Na kolację owoce morza . Przy hotelu szeroka bardzo ładna plaża oznaczona niebieską flagą .Na plazy jak i przy basenach ratownik.Dużo leżakow i parasoli.Nie ma problemu z miejscem . Animatorzy z Włoch bardzo przyjemni.Jest również Polska animatorka.
Na plaży przydałby się bar. Komary które są od 20:30 do 21:30. Polecam wtedy iść na kolację i po kłopocie.
Byłam na tygodniowym pobycie w tym hotelu. Transfer bardzo króciutki. Jedzenie w tym hotelu było pyszne do śniadania dawali nawet truskawki. Plaża jest piaszczysta i ma łagodne zejście dlatego jest idealna dla dzieci. w czerwcu 2018 za 3 osoby zapłaciłam 3600zł (przelot+transfer+hotel) za taką cenę naprawdę polecam.
Jest blisko plaży, leżaki bezpłatne, plaża jest piaszczysta, suuuper jedzenie
położenie-zadupie
To nie jest hotel dla rodzin z dziećmi, nie ma nawet małego basenu, plac zabaw też pozostawia wiele do życzenia. Posiłki bardzo skromne.
Plaża piekna
Brak zadbanego placu zabaw, brak basenu dla dzieci. Posiłki bardzo skromne oraz mało urozmaicone. Ogród hotelu bardzo brzydki. Cena za standard który oferuje ten hotel jest zbyt wysoka.
Hotel na 3 *. Śniadania bardzo słabe, reszta posiłków urozmaicona. Pokoje odnowione, do spania i umycia się - ok. Co do oferty All - bary pracują od 10:00 do 23:30, ale w przypadku baru przy basenie ze zjeżdżalniami to teoria (drinki z lokalnych alkoholi podają w tym hotelu od 17:30) - przerwa od 19:00 do 22:00. W godzinach od 21:00 do 22:00 - zmasowany atak komarów, albo trzeba się pryskać silnymi środkami na komary, albo siedzieć w pokoju; na plaży natomiast cały dzień osy. Animatorzy ze Słowacji i Francji, bo i gości najwięcej z tych krajów. Hotel typu otwartego - dla gości z hotelu obok oraz dla okolicznych mieszkańców (możliwość płatnego korzystania z barów i plaży) - nie spotkałam się dotychczas z takimi praktykami. Ogólnie plaża rekompensuje wady.
piękna plaża, leżaki w cenie.
hałas w centralnej części kompleksu w godzinach nocnych.