Starożytne ruiny i zabytki, takie jak Akropol w Lindos
Piękne plaże z złocistym piaskiem i krystalicznie czystą wodą
Urokliwe stare miasto Rodos z wąskimi uliczkami i średniowiecznymi murami
Polecam hotel . Zasługuje na 5 gwiazdek . Pyszne jedzenie , czysto .
Hotel ma same zalety .
Najlepszy hotel w jakim byliśmy pod każdym względem! Magiczne widoki ,przepyszne jedzenie ,drinki co tylko dusza zapragnie Pomocna i miła obsługa Wszyscy bardzo się starają aby gości zadowolić Bardzo ale to bardzo czysto, teren zielony pięknie zadbany Darmowy transport na plaze ,który jeździ co 5 minut W upalne dni i rodzin z dziećmi bardzo pomocne. Plaza jak z bajki zresztą jak cały Hotel Jestem pewna ,że nawet najbardziej wymagający klienci będą pod wielkim wrażeniem My trochę już hoteli na świecie zwiedziliśmy ale ten biję wszystkie !! Nie rozumiem tylko dlaczego ma 4 gwiazdki Hotel zasługuje na mocne 5 gwiazdek i nie jest to tylko moje zdanie ! Dodam ,że dla każdego dziecka jest to raj My byliśmy z dorosłymi już dziećmi ale każdy z nas jest pod wielkim wrażeniem Z czystym sumieniem polecam to miejsce każdemu kto chce spędzić cudowne wakacje i poczuć się jak w bajce ! Nasz pobyt był od 14-21 lipca 2023 pokoje 270 i 266 z którego mieliśmy przepiękne widoki na błękitne morze
Wszystko od a do z
Nie ma wad
Hotel na bardzo wysokim poziomie.Jedzenie przepyszne dużo owoców morza.Do śniadania szampan i świeżo wyciskany sok pomarańczowy Przekąski przy basenie jak w ekskluzywnej restauracji .Widoki super.Szysto i zadbane.Wracamy tam w tym roku . Polecam
Wszystko na najwyższym poziomie
Jedzcie do tego hotelu będziecie zadowoleni. Wspaniały hotel. Wszystko super, poczujecie się dopieszczeni pod każdym względem.
Wszystko na najwyższym poziomie, naprawdę nie ma się do czego przyczepić. Piękne położenie, bardzo zadbany teren, bardzo dobre jedzenie. Czysto,zielono. Pięknie. Polecam z czystym sumieniem.
Hotel godny polecenia! Spędziliśmy w nim bardzo udane wakacje. Pokoje czyste sprzątanie każdego dnia , uzupełniany mini bar w pokoju ( darmowy). Obsluga bardzo uprzejma, jedzenie pyszne świeże.
Położony na uboczu wyspy z pięknymi widokami , dużym terenem wokół. Kompleks basenów jacuzzi, mini club dla dzieci animacje dla dorosłych. Pyszne jedzenie , miła obsługa.
Bajkowe wakacje,widok z okna jak pocztówka,jesteśmy zachwyceni hotelem i żałujemy,że wakacje tak szybko minęły. Takie miejsca zachęcają do powrotu
Super położenie,cudowne widoki,duża ilość basenów, bardzo sympatyczna ekipa włoskich animatorów, skutecznie zachęcająca ludzi do zabawy,różnorodne bardzo smaczne jedzenie,atrakcje dla dzieci(mini club na dworze jak i pokój zabaw w hotelu),czyste,duże pokoje,bliskość lotniska,miła,pomocna obsługa
Pobyt Majówkowy w tym hotelu był tak przyjemny, że niewykluczone, że jeszcze kiedyś do niego wrócimy :)
Położenie, organizacja przestrzeni i rozrywek/animacji, obsługa (na każdym etapie, łącznie z Polką na głównej recepcji), jedzenie, all inclusive etc
trudno w to uwierzyć ale brak, może jedynie wystrój pokoi nie jest zbyt nowoczesny ale wynagradza to ich powierzchnia, komfort i czystość (sprzątane codziennie!)
Piekny hotel mila obsluga skabe pokoje, mile wspomnienia
Dobre polozenie, mila obsluga super atmosfera
Pokoje w standarcie trzech gwiazdek a nie czterech
Wszystko było w jak najlepszym porządku. Myślimy o ponownych odwiedzinach hotelu.
teren, położenie
super widoki , ekstra baseny , malownicza plaża , normalne drinki i smaczne piwo . Obsługa bardziej niż miła . Wyśmienite jedzenie !!! Fajne wieczory przy muzyce lub występach tanecznych . Żal nam było wracać . Obsługa w recepcji polskojęzyczna . Za rok tam wracamy. W ciągu naszego pobytu nie było żadnej niemiłej sytuacji . Bar Rock w wersji All super sprawa , można cały dzień spędzić nad morzem nie wracając do hotelu. Dla niezdecydowanych : - warto tam jechać ! :-)
wszystko co się tam znajduje
jedyna wada to brak wad ;-)
Wszystko w tym hotelu oceniam na 10. Nie się do czego przyczepić. Piękne miejsce na osób ceniących sobie spokój i luksus, jak i lubiących rozrywki w hotelu. Jedzenie wyszukane i bardzo smaczne. Pokoje przestronne , czyste i zadbane. Hotel znajduje się na terenie przepięknie utrzymanego ogrodu. Na pewno tu wrócę.
Jedyna wada to jego położenie, hotel jest na środku niczego.
Świetny hotel, obsługa na najwyższym poziomie, pyszne jedzenie z możliwością spróbowania wielu kuchni. Barmani serwują przepyszne drinki. Bardzo czyste pokoje. Jak na pobyt z dzieckiem świetne rozwiązanie (baseny z brodzikami, place zabaw, animacje dla dzieci), choć ze względu na duży teren hotelu polecam zabrać wózek. Nie polecam hotelu singlom ani młodym ludziom szukającym rozrywki, bo hotel zupełnie nie jest nastawiony na tego typu atrakcje.
świetna obsługa, bardzo czysto, pyszne jedzenie, piękne widoki na morze, blisko od lotniska
bardzo duży teren więc dla rodzin z dziećmi polecam zabrać wózek
bardzo ładne miejsce do wypoczynku dla osób ceniących sobie spokój i ciszę, miejsce głównie wybierane przez przyjaciół z Niemiec i W Brytanii, Polaków można policzyć na palcach. Z pewnością miejsce warte każdej wydanej złotówki.
piękne widoki, obsługa ba wysokim poziomie
pokoje w standardzie średnim
Wyjazd zaliczam do bardzo udanych i przyjemnych. Hotel piękny i czysty. Polecam na wyjazd dla par, ponieważ dla dzieci było mało atrakcji w ciągu dnia (byly chlodne dni i basen odpadal a plac zabaw szybko nudzil), fajnie by bylo gdyby byla mozliwosc wynajecia opiekuna na krotki czas jakies animacje dla dzieci. Dla par idealny, roznorodne bary w pieknej scenerii, wieczorne imprezy :)
Pięknie położony Przestronny Czysty Miła obsługa Duży wybór różnorodnego jedzenia Place zabaw dla dzieci
Można by udoskonalić jedzenie, mimo że wybór jest imponujący i jakościowo dobry to przyżądzenie pozostaje do poprawy, szczegolnie śniadania (Niejadalna jajecznica smakująca jak gotowane białko, czy przegotowane, źle doprawione krewetki). Brakowało też animacji dla dzieci w ciągu dnia i niestety odnosiło się wrażenie, że wszystko jest pod niemców szykowane. Trudny dojazd do okolicznych atrakcji autobusem, który żekomo zatrzymuje się przy hotelu. Próbowaliśmy parę razy w obie strony skorzystać, ale autobusy albo nas olewały i się nie zatrzymywały albo nie przyjeżdżały wcale.
Rewelacyjny hotel. Pięknie położony, rozległy, czysty kompleks hotelowy. Rewelacyjne jedzenie i bardzo uprzejma obsługa. Pokoje standardowe. Kilka basenów, z których można zachwycać się widokiem morza, dwie restauracje, kilka barów z bardzo uprzejmą obsługą. Wieczorem muzyka na żywo i inne atrakcje, wszystko profesjonalne. Szczerze polecam!
pięknie położony, widok na morze z basenów pokoi, pyszne jedzenie, rewelacyjna obsługa, czysto
płatny internet, kamienista plaża
Pięknie położony hotel.Widoki na okolicę koją skołatane pracą nerwy.Bardzo miła obsługa.All inclusive jest naprawdę all.Estetyka posiłków i wybór dań zadowoli najbardziej wymagających.Schudnąć się nie da.:)
Spędziliśmy w tym hotelu ubiegłoroczne wakacje. Mamy same pozytywne wspomnienia!!!DOSKONAŁA, PRZEMIŁA obsluga!Czysto, pieknie na terenie całego kompleksu!Mnostwo atrakcji dla dzieci. Bardzo dobre i rozmaite jedzenie. Gorąco polecam!!!
Byłiśmy w tym hotelu już 10 lat temu a pamiętam bardzo dobrze wspaniałą atmosferę, super jedzenie, pokój czyściutki, dużo basenów, jaccuzzii pod dachem i na zewnątrz, dużo barów na terenie całego ośrodka, plac zabaw dla dzieci i super obsługę. Jeszcze na pewno tam wrócimy. Bardzo polecam !!
Trudo tu cokolwiek wymieniać bo wszystko mi się podobało .
Wad BRAK !
Hotel bardzo dobry. Polecam bar przy plaży The Roc, super jedzonko i bajeczna obsługa:) Raziło mnie tylko jak goście hotelowi na kolację wchodzili do restauracji w krótkich spodenkach i klapkach lub sandałach (dotyczy mężczyzn), ale to nie świadczy o hotelu tylko o wychowaniu gości, choc szef sali powinien takich dalikwentów prosic o przebranie w bardziej stosowny strój do kolacji. Reszta super i gorąco polecam:)
Polecam ten hotel wymagającym klientom.Moim zdaniem jeden z najlepszych hoteli na Rodos (lepszy od niektórych 5*).Świetnie położony na dużym obszarze,także mimo iż jest to duży kompleks i bardzo dużo gości nie czuje się tłoku.Widoki przy basenach a także podczas posiłków rewelacja.Dużo animacji wieczornych na bardzo dobrym poziomie.Obsługa rewelacja ,no i na szczęście mało narzekających na wszystko rodaków.Polecam gorąco.