Kaktus Albir

3.5

Było fajnie. Miła obsługa czyste pokoje, dobre jedzenie. Super widok z okna na góry i morze.

Bardzo dobrze wypocząłem w hotelu. Pokój duży i zaskakująco duża łazienka. Pomieszczenia czyste chociaż zgodnie z opiniami innych uczestników wystrój hotelu odstaje od zewnętrznego bardziej nowoczesnego wyglądu. Położenie hotelu blisko morza i promenady jest fantastyczne. Na dachu hotelu znajduje się basen i dużo miejsca do opalania.

Bardzo dobry hotel. Doskonale umiejscowiony przy samej plaży. Obsługa bez zarzutu. Pokoje czyste i odpowiednio sprzątane. Jedzenie znakomite. Szybki internet w pokojach bez dodatkowych opłat.

Wszystko generalnie było OK. Miejsce dla szukających spokoju, goście to przeważnie emeryci. Hotel pięknie położony nad plażą, szkoda tylko że kamienie a nie piasek.

Hotel, w którym większość gości to emeryci z Niemiec, Szwecji i Norwegii. W związku z taką klientelą, jest to miejsce do wypoczynku i spokojnego spędzania czasu. Do nadmorskiej promenady 10 metrów, więc spacery i dostęp do miejscowych barów i pubów rewelacyjny. Jeżeli chcesz wypocząć w ciszy i spokoju, lub pobawić się na wieczornych dancingach to polecam. Jeżeli jesteś wielbicielem głośnej zabawy to polecam poszukiwanie hotelu w oddalonym o kilka kilometrów Benidormie.

Nazwa  Kaktus Albir
Miejsce  Hiszpania / Costa Blanca / El Albir
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, trzy posiłki
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, bez paszportu

Playa de Albir, publiczna plaża z łagodnym zejście mdo morza ok. 10m od hotelu,

Położony zaledwie kilka kroków od plaży, przy nadmorskiej promenadzie ze sklepami i restauracjami.

Świetne położenie: ok. 500m od centrum Albir, ok. 3km od zabytkowej Altei, ok. 8km od Benidorm.

Sport i rekreacja: basen, kryty basen na dachu, siłownia, jacuzzi, pokój gier, animacje.

5.7

3.5

Wyświetlono 7 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
5.9
Oleksandr

Zalety

Blisko plaży

Aleksander

Pobyt - Czerwiec 2023

Zalety

Hotel może pochwalić się nie tylko świetnym położeniem ale i bardzo dobrą kuchnią. Wspaniałe weekendowe zabawy na parkiecie przyciągają wiele par, pomimo to hotel jest cichy, spokojny, przyjazny do wypoczynku.

Wady

Obsługa hotelu mogła by się się wiele nauczyć od pracowników hotelowych w Katalonii, ale to jedyny mankament na jaki mogę narzekać. Katalonia po prostu jest wyjątkowa pod tym względem w Hiszpanii.

Robert

Pobyt - Sierpień 2022

Zalety

Świetne położenie przy samej plaży. Doskonałe jedzenie. Szybki internet w pokojach bez dodatkowych opłat.

Wady

Jedyny niewielki zarzut to dość staromodne wykończenie pokoju mogące odpowiadać "emerytom".

robert

Pobyt - Czerwiec 2018

Zalety

Miła obsługa , dobre jedzenie

Wady

Słaba klimatyzacja

Maciek

Pobyt - Wrzesień 2017

Zalety

Świetne położenie, czystość,rewelacyjna Hiszpańska kuchnia

Klaudia

Pobyt - Styczeń 2009

Jakakolwiek uwaga z moich ust może jedynie dotyczyć jedzenia. Smak na 5, ilość na 5 ale dlaczego coś co jest nazywane bufetem na gorąco jest tylko letnie. Nie potrafiłam sobie odpowiedzieć na to pytanie. Podobnie jak szef sali. Wszędzie w hotelu człowiek czuł się przestrzennie, widać było że dużą wagę przywiązuje się tu do czystości. Położenie względem plaży super. Lepszego chyba nie można chcieć. Pokój w podstarzałym stylu, ale teren ogólnodostępne urządzone z pomysłem.

Urszula

Pobyt - Listopad 2007

W momencie wykupywania wczasów, prosiłam o rezerwację pokoju z jednym małżenskim łóżkiem. Pani w biurze powiedziała, żeby zgłosić to w dniu przyjazdu do hotelu. Uczyniłam tak za poradą Pani z www.wakacje.pl, ale Pan w recepcji stwierdził, że takie życzenia należy skladać w dniu rezerwacji. Żałuję, że metodą spychologi, nie wyspałam się przez osiem nocy. W związku z tym prosiłabym aby uczynić wszystko, żeby klient był usatysfakcjonowany z wydanych pieniędzy. Jestem pewna, że przy odrobinie chęci z obydwu stron, mogłabym pisać tą ankietę w samych superlatywach.

Kaktus Albir