Kameralny hotel położony w spokojnej okolicy z piękną scenerią.
W pobliżu hotelu 2 plaże: pierwsza piaszczysto-żwirkowa obok hotelu, a druga - piaszczysta, oddalona o ok. 300 m.
Liczne restauracje i tawerny w odległości ok. 600 m w centrum miejscowości - Gouves.
Różowy piasek i turkusowe wody na egzotycznej plaży Elafonisi
Spędziliśmy w tym hotelu tydzień i był to najgorszy hotel w jakim kiedykolwiek byliśmy.Przydzielono nam pokój z łazienka zwany anelin oddalony od restauracji jakieś 10 min.drogi.Na wejściu było czuć stęchliznę.Lazienka brudna , pełno czarnych krótkich włosów , widoczny grzyb pod prysznicem.Sprzataczka przychodziła do pokoju codziennie , ale nie sprzątała.Jej zakres obowiązków kończył się na scieleniu łóżek i dokładaniu papieru toaletowego.Po dwóch nocach odnotowaliśmy ukąszenia.Jak się później okazało mieliśmy pchły w pokoju.Caly hotel przypomina czasy PRL-u i zdecydowanie potrzebuje remontu.Polozenie hotelu dobre, ale za te pieniądze można znaleźć lepsze miejsce.Jedzenie znośne , chociaż menu było monotonne.Obsluga hotelu uprzejma.Plusem tego miejsca były ładne , piaszczyste plaże.
Dobre położenie
Niski standard pokoju , brudna zagrzybiala łazienka,nie wymienianie ręczników przez tydzień
Crete is nice, but I expected more greenery and sandy beaches.
Very helpful and organized staff. Good food, close to the beach. Very open and positive people. I recommend this place. Great for relaxation ????
Small and dark room for a hotel.
Ogółem spodziewałem się czegos lepszego i nie wiem czy poleciłbym to miejsce znajomemu. Miejscowość bardzo spokojna i kameralna, w nocy nic się nie dzieje.
+Blisko morza +Miła obsługa +Bar przy basenie
-Pokoje stare jak w PRL -Brzydkie łazienki z grzybem -na wejściu mieliśmy spalone 4 żarówki w mieszkanku -monotonne i średnie jedzenie -w barze tylko regionalne alkohole i ew piwo albo soki - ok 500m do jakiejś normalnej plaży - w nocy nie można otworzyć okien bo zostanie się zjedzonym żywcem przez komary
kreta jest piękna, ale ten hotel może zamienić wakacje w najgorsze. Jedzenie tragiczne, a jeszcze nigdyb nie pisalam recenzji, ale w przypadku tego hotelu chciałam przestrzec innych przed popełnienie tego błędu.
Duże, choć stare pokoje Blisko do morza i plaży Pracownicy
stary hotel JEDZENIE!! Monotonne, kurczak 7 dni w tygodniu na obiad i kolację i nie bardzo nic innego do wyboru to zdecydowanie za malo Brak prądu/wody 2-3 razy w ciągu 7 dni KARALUCH (!!!) w chlebie podczas sniadania Mała miejscowosc- nudy wieczorem.
To jakaś masakra! Pieniądze wyrzucone w błoto! Bez wątpienia, wszystkie pozytywne opinie pisane są na zamówienie. Na wstępie niespodzianka: za klimę trzeba zapłacić 5?/dzień + jakiś podatek 1?/dzień/os. wi-fi to fantazja. Telewizja satelitarna??? 10 kanałów lokalnej, naziemnej telewizji. Co 3 minuty lądujący samolot, niezależnie czy to dzień, czy noc. Cały obiekt, to wczesny Gierek i w dodatku wyeksploatowany do granic. Basen płytki i brudny. Posadzka wokół basenu i leżaków nie myta od lat, (przykład: mniej więcej w połowie pobytu przyjeżdża beczka opróżnić szambo, dekiel do szamba około 5 - 7 metrów od basenu, godzina 15, leżaki wszystkie zajęte a tu nagle perfumeria się rozpyliła na całą okolicę. Przy wyciąganiu węża \"delikatnie\" panowie rozmazali co nieco na płytkach i tak już zostało chyba do dzisiaj. Przynajmniej dzieci miały trochę sportów zimowych i się poślizgały.) Jedzenie? Chyba szkoda słów. Wszystko śmierdzi tak samo (gotowanymi rybami), codziennie to samo, w różnych odsłonach, mięso nie zjadliwe, nawet psy tego nie chcą jeść, bo psy są w barze, przepraszam w jadalni dla ALL INCLUSIVE. Drinki i napoje smakują jakby były rozcieńczone wodą z basenu. ALL INCLUSIVE to fikcja, przeganiani byliśmy z restauracji \"bo ALL INCLUSIVE jest tam - gdzie nasze miejsce\" Szczerze nie polecam, wręcz odradzam, przeżyłem ogromne rozczarowanie. Jeszcze słowo, jak to się stało, że się tam znaleźliśmy, oczywiście to tylko moja wina, bo z braku czasu wyjazd załatwiony w ciągu jednego dnia, nie przeczytałem żadnych opinii (dopiero wieczorem) a przecież nie mało ich w necie. Dwie negatywne powinny u każdego zapalić czerwoną lampkę i wzbudzić niepokój. U mnie niepokój wzbudził się po fakcie, wieczorem i do końca łudziłem się, że to jacyś malkontenci takie bzdury piszą. Niestety prawda okazała się brutalna. Pozdrowienia dla rozsądnych.
Bak
Brak zalet
Pokoje z aneksem kuchennym i łazienką starą i wymagającą remontu. Wystrój komunistyczny. Sprzątanie co dwa dni.Papier toaletowy trzeba wrzucać do kosza obok a nie do muszli. Jedzenie tak okropne, że aż nie można tego opisać. To na pewno nie all inclusive. Wciąż to samo. Ziemniaki, ryż, makaron z jakimś sosem smakującym jak pomyje. Mięso to raczej kawałek kości z chrząstkami, warzywa ugotowane bez żadnych przypraw, a z owoców tylko arbuz. Ciasto było dwa razy i to też było wstrętne, jakiś mały dwucentymetrowy placek. Jesteśmy bardzo zawiedzeni, szkoda było pieniędzy na wyjazd w to miejsce. Nigdy więcej!!! Nie wybierajcie tego hotelu, poszukajcie czegoś innego. My bardzo dużo pieniędzy straciliśmy na posiłki w zewnętrznych tawernach, bo jak wchodziliśmy do tej \"jadalni\" to mieliśmy mdłości. a swojemu psu robię lepsze posiłki.
Dosyć blisko plaży.
Jedzenie to jakaś poraża! Ohydne, nie przesadzam.
Właśnie wróciliśmy z tego hotelu i jesteśmy mega rozczarowani. Wszystkie nie pochlebne opinie są prawdziwe. Nigdy nie pisałam złych opinii jednak nie mogłam nie przestrzec inne osoby przed tym miejscem. Jedzenie okropne, monotonne, wszystko śmierdzi tak samo. Dodatkowa opłata za klimatyzację... Wi - fi tylko w holu lub przy barze... Tv tylko lokalne. Lepiej dopłacić i wybrać inny hotel!
Nie trzeba rezerwować leżaków.
Jedzenie porażka! All inclusive nie istnieje!
Bylismy tam z mężem i dwójką dzieci w sierpniu 2018 roku. Hotel skromny, pokoje, a właściwie małe mieszkanka są ok. Widoki piękne. Obsługa hotelu, zwłaszcza barmani i kelnerzy mało sympatyczni, dzieci nie miały śmiałości nic same zamówić. Alkohol baaaaardzo rozwadniany, oprócz ich lokalnego bimbru i uzo nic nie miało w zawartości alkoholu, na co ludzie bardzo narzekali. Ale to był szczegół! Nie zabierajcie tam dzieci, bo będziecie kupować jedzenie na mieście! I nie ma w tym krzty przesady! Niedobrze nam się robiło kiedy szliśmy zobaczyć, co jest do jedzenia, chodzi mi o obiady i kolacje. Czytajcie uważnie komentarze ludzi, którzy dodają opinie o tym hotelu. Pieniądze może i nieduże, ale to jest już kolejny nasz wyjazd do Grecji i nigdy nie kupowaliśmy dzieciom, ani sobie posiłków na miescie, nie mówiąc juz o zakupach do lodówki i alkoholu. Szczerze nie polecam. Nawet widoki nam tego nie zrekompensowały.
Hotel położony niemal nad samym morzem. Widoki piękne.
Niezbyt czyste pokoje, płatna klimatyzacja, brak pryszniców dla wymeldowanych gości.
Jechaliśmy tam z obawami, po przeczytaniu negatywnych opinii (niektórych MOCNO PRZESADZONYCH). Ale to takie polskie, zapłacić mało i wymagać - trzeba było przeczytać opinie i mieć pojęcie na co się liczy w hotelu z 3 gwiazdkami. Jedzenie mało urozmaicone, to fakt, ale żebyśmy chodzili głodni czy że jedzenie dla psa lepsze. Szkoda czytac takich opinii. Dużo rodzin z dziećmi , sympatyczna obsługa. Pokoje jednak faktycznie wymagają modernizacji. Myśle ża warto rozważyć wybór - jęsli ktoś chce leżeć plackiem przy basenie albo na plaży to faktycznie popieram wybór innego hotelu. My nastawiliśmy się na to aby troche zwiedzić i ta nam się udało.
Bliskość moża.
Wymaga modernizacji.
Jedzenie codziennie to samo. Smaczny był tylko chleb , masło i pomidor to chyba tyle z całego tygodnia! Przykre że wydało się pieniądze w błoto. Jadąc tam trzeba mieć euro na jedzenie bo ciężko to przetrwać. Obsługa nawet sympatyczna ale jesli chodzi o sprzatanie pokoi to nas zaszczyt kopnął bo aż dwa razy odwiedziła nas pani sprzątająca w ciągu 7 dni ale czy posprzątała to raczej nie było widoczne. Obsługa gości hotelowych traktuje gorzej niż klientów którzy korzystają tylko z restauracji dali odczuć to jakbyśmy byli ludzmi którzy za darmo koczują i mamy niczego nie wymagać i najlepiej miejsca nie zajmować klientom którzy zamówili coś z karty. Przykre bardzo niestety było minęło ale nie polecam nikomu ja nigdy nie wróce!
Zalety? Jest kameralny blisko morza.
Jedzenie tragedia! To są nasze kolejne wakacje w Grecji i ten hotel był co do wyżywienia najgorszy z możliwych!
Jednym slowem MASAKRA więcej nie trzeba pisać. Obsługa tylko mówi że oni tu pracują. Managera spotkac ciężko a recepcja się wymiguje jak może . Nie warto lepiej dopłacić i się nie denerwować.
Blisko morza Ale nie plaży!
Oferta all inclusive to jakieś nie porozumienie. Jedzenie jak dla świń, kurczak jak ścięty sieczkarnia i nie doprawiony . Co dzień spagethi z sosem niewiadomego pochodzenia. Soki to woda. A oliwki w sklepie na półce. Masakra jednym słowem .Ryba to strach skosztować. Nie polecam nie jestem wymagajacy ale na sniadanie tylko martadela. I tez wyboru nie ma. NIE POLECAMY Z ŻONĄ
Wad zdecydowanie więcej jedzenie nie do przejścia...dzieci chodziły głodne.my tez ..co podane rano a nie zjedzone to podane na OBIEDZIE i kolacji...śmierdzi, brudno, nie polecam nawet największemu wrogowi!!! Codziennie spagetti ktore smierdzi..Barmani bardzo nie mili ..pierwszego dnia ok, a później im dłużej pobyt tym gorzej wylicza każdy drink, niemowiac o pepsi czy soku ktory ma więcej wody w sobie niż soku ;-) ogólnie porażka! ! Czytałam przed wyjazdem różne opinie ale teraz śmiało mogę sama ocenić. Gdyby nie towarzystwo z ktorym bylismy to porazka..wspieralismy się nawzajem ;-)
Zalet niestety mało..jedyna są cudowne widoki
Nie ma zalet zadnej
Hotel z super domkami 2 pokojowymi , łazienką , pomieszczenia na dole mają tarasiki a na górze balkony .w wyposażeniu są szklanki,talerze,sztućce,czajnik,lodówka. Wszystko co potrzeba jest.Jedzenie bardzo dobre , przygotowywane na bieżąco , z owoców tylko arbuzy,melony i pomarańcze ,ciasta bez rewelacji , ale ogólnie nie ma się do czego przyczepić. Codziennie po południu pyszne lody serwowane w barze przy basenie.Alkohol tradycyjnie uzo,raki,brendy,piwo,drinki kolorowe .Obsługa hotelowa oraz na stołówce super .W barze Dżesmina córka właściciela hotelu oraz Serdżio Serb uśmiechnięci, Albanka pani sprzątająca super , na stołówce Rados i chłopaki dają z siębie wszystko żeby zadowolić często\" rozkapryszonych turystów \". Pomimo że nie było animacji przy muzyce można się było zabawić.W soboty muzyka na żywo .Polecam wszystkim normalnym turystom bo jak chcesz to zawsze coś nie pasuje . My spędziliśmy tam 2 tygodnie wspaniale . Jedynie biuro podróży 7Island to wielka klapa , do hotelu przyjechaliśmy sami ,tam były lekkie trudności , potem rezydent namawiał na wycieczki , zebrał pieniądze i do końca się nie zjawił . Nawet na lotnisku nikt nie czekał , kierowca szukał kogoś żeby grupę przekazać ale daremnie sami sobie poradziliśmy ale nigdy więcej z tym biurem .Wycieczki obok hotelu oferują dużo taniej i super bo tez korzystaliśmy .
Kameralny , fajne pokoiki , blisko morza i 2 plaż piaszczystych , blisko centrum
mały basen
Jestem bardzo zadowolona z pobytu w tym hotelu. Kameralne apartamenty, dobre wyżywienie. za rok tam wracam.
blisko morza, basen, dobre miejsce wypadowe do zwiedzania, sympatyczna obsługa mila atmosfera, duże pokoje
Ja się wybrałam do tego hotelu, pomimo nieciekawych opinii, bo wykupiłam wczasy już w lutym. I....? Jak dla mnie super. Mnie potrzebna jest czystość, plaża, słońce, morze,cisza i to wszystko mam ( bo jestem obecnie w hotelu ). Chciałam przestrzec wszystkich czytających opinie o hotelach i wybierających się na wakacje - nie czytajcie ze zrozumieniem opinii (z wyrozumiałością - tak ). Ja się bardzo bałam, że zrobiłam błąd i kupiłam miejsce w tym hotelu, ale okazało się, że niepotrzebnie. u nas w \"Grzybowie\"wczasy są droższe, i bez słońca najczęściej. Bez przesady, hotelik jest kameralny, czysty z miłą obsługą. SYF to najczęściej my - turyści robimy ( byłam świadkiem jak nasz rodak wylewał nagrzane słońcem piwo do basenu....) Ja jestem zadowolona ! Polecam !
BLISKOŚĆ MORZA, CISZA, KAMERALNOŚĆ, DOBRE MIEJSCE WYPADOWE
W/G PRIORYTETÓW..... - JA NIE MAM
Zdjęcia w ofercie nie odpowiadają temu co jest. Na zdjęciach jest to rewelacyjnie przedstawione ale rzeczywistość mocno rozczarowuje. Omijajcie ten hotel!!!!!
Blisko morza
Brud w pokojach i na zewnątrz, kiepska obsługa, kiepskie jedzenie
Omijać szerokim łukiem,NIE POLECAM ABSOLUTNIE WRĘCZ ODRADZAM A TYM KTÓRZY LECĄ W TO PIEKŁO RADZĘ ZABRAĆ DODATKOWE PIENIĄDZE NA JEDZENIE
Tylko widok na morze
Raczej nazwać tego hotelem się nie da,sanatorium.W żadnym wypadku nie powinni przyjmować rodzin z dziećmi,brak brodzika,syf na terenie basenu łącznie z barem.Kompletnie nie był to pakiet ale inclusive,nie maja o tym pojęcia,dramat wcale nie przesadzony.Pokoje syf,smród przynajmniej te na dole,przenosiłem się z dzieckiem bo spać się nie dało po prostu.W toaletach wiszą informacje ze nie wolno wrzucać papieru toaletowego do toalety,MASAKRA.Panie sprzątające biedne jak nie wiem,cóż mogły narzekały i na zarząd i na hotel.Recepcja wieczorem pusta.Jedzenie fatalne,nie doprawione,ciagle to samo.Grecja to oliwki,których tam podczas naszego pobytu nie było ani razu,zero ryb,sałatki greckiej.Moje dziecko jadło suchy chleb który był smaczny,napoje rozcieńczone na maxa z woda.Wszystko tam było pomalowane farba,nawet kafle wokół basenu.Alkohol?zapomnijcie,nie dość ze barman przychodzi do pracy na która chce to serio z łaska wykonuje swoją prace.Mielismy informacje co do wyjazdu który był bardzo wcześnie rano i tym samym zostaliśmy oszukani,miało być wczesne śniadanie,całe rodziny z dziećmi czekaliśmy ale restauracja była zamknięta,recepcja pusta nawet nie było do kogo pójść.NIE POLECAM WCALE,DLA MNIE TO COS NOE POWONNO MAZYWAC SIĘ HOTELEM I BYĆ W OFERCIE BIUR PODRÓŻY,OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM A JEŚLI MACIE UBEZPIECZENIE ZAMIAST PARKINGU WYKUPIONE ZAMOENCIE HOTEL,TA SPELUNA WYKOŃCZY NAWET NAJTRWARDSZEGO,SAMA NIE JESTWM WYMAGAJĄCA ALE TO BYŁ DRAMAT,PO DWÓCH DNIACH CHCIAŁAM WRACAĆ DO DOMU,BĘDĘ WALCZYĆ O ZWROT I NIE POPUSZCZĘ ABSOLUTNIE.NIE JEST TO TYLKO MOJA OPINIA.SLEDZCIW NA BIERZĄCO
Nie polecam tego hotelu ponieważ pobyt w nim kosztował mnie 2600zl a byłam traktowana jakbym wszystko chciala za darmo...
Położenie dużo lezakow przy hotelowym basenie Panie sprzątająca które mimo przestarzalego wyposazenia robia co moga i sa bardzo mile
Pokoje brudne i przestarzałe, śmierdzi w nich wilgocią i szambem Zagrzybialy basen z polamanymi kafelkami jedzenie ciągle takie same i mały wybor- przekąski z Ali inclusive to niska czipsow i ciastek na wszystkig gosci Osoby z Ali inclusive mają wyliczane drinki i są traktowani jak intruzi, proszeni są o nie skladanie zamówień w restauracji pozniewaz mają dużo klientów z zewnątrz Soki i alkohol rozrabiane z wodą na oczach gosci ogólnie w tym hotelu goście z all inclusive sa intruzami są gorzej traktowani np. Dostają napoje w plastikowych kubkach a pozostali w szklankach.
Świeżutka opinia bo dopiero wrocilismy????W największym skrócie: fajny,kameralny mały grecki hotelik nad samym morzem..bez jakiś luksusów,.ale bardzo przyjemny..pokoje to małe domki typu bungalow..dość duże, z pokojem dziennym,aneksem kuchennym, sypialnia, łazienka i tarasem..taki grecki standard..Fajny, ale nie za duży basen(jak dla mnie trochę za płytki),duzo leżaków które byle normalnie dostępne bez żadnej walki i wczesnego zajmowania(jak to często w hotelach bywa)..bar przy basenie, stoliki oraz bilard takze wieczorami nam sie nie nudziło..????Jedzenie dobre,codziennie co innego na obiad,śniadania sie powtarzały ale to norma..dobre mięso..piwo..owoce, moze trochę mało deserów które szybko znikały. ????Miejscowość Kato Gouves w której znajduje sie hotel to małe nadmorskie miasteczko..są sklepy,duzo wypożyczalni rożnych pojazdów no i oczywiście duzo plaż idąc promenada wzdłuż morza..my prawie codziennie wybieraliśmy inna ????Ok 2km Cretaquarium do którego warto sie wybrać \" z buta\"..Polecam tez wziąć auto i pojechać zwiedzić Heraklion albo jakies plaże na południu wyspy..????..podsumowując,hotel polecam niewybrednym ludziom nie szukającym luksusów..chcącym odpocząć w spokoju i blisko morza..pozdrawiamy K & A & A
Hotel dosyć dobrze zlokalizowany, malowniczo położony, ale do plaży trzeba dojść w zależności od preferencji od 350 - 500 m. Plaże są dosyć małe, piaszczyste. Pokoje przestronne, z aneksem kuchennym, tarasem, łazienką. Jest czysto. Basen hotelowy jest mały, głębokość 1,20 - 1,40 m. Dzieciom się podobał. Jedzenie zróżnicowane, pyszne. Dla dzieci serwowane są pizza oraz nuggetsy z frytkami. Obsługa jest życzliwa, bardzo miła. W bliskiej odległości znajdują się liczne restauracje. Miejscowość jest stosunkowo mała, choć niewiele tu atrakcji, to jednak na nudę nie narzekaliśmy.
Przestrzenne pokoje z aneksem kuchennym oraz tarasem, w pełni wyposażone. Ładne otoczenie. Widok na morze. Pyszne i zróżnicowane posiłki. Miła i życzliwa obsługa.
Płatna klimatyzacja, słaby zasięg WI-FI.