Kaila Krizantem (ex. Krizantem)

Hotel na 4* absolutnie nie zasługuje . Odnowiony z zewnątrz , natomiast w środku pomalowane ściany , reszta wymaga kapitalnego remontu. Spłuczka w toalecie wisiała na jednym włosku tak samo jak deska będąca ozdobą/ochroną na ścianie w pokoju. Wszystko stare i mocno wysłużone. Żadne zdjęcie ze strony na ''Wakacje.pl'' , które obrazowało pokój nie zgadza się z tym , co jest faktycznie. Te wyremontowane pokoje zarezerwowane dla gości z Rosji , których było bardzo dużo.W hotelu byliśmy o 7 rano i do punkt 14 czekaliśmy na klucz od pokoju. 3 baseny z czego jeden wyjęty z użytkowania , bo na jego terenie znajduje się stołówka. Zapomnijcie o lunch box na wyjazd . Na szczęście poinformowała nas o tym rezydentka w drugi dzień pobytu więc zrobiliśmy sobie w trakcie obiadu bułki na drogę , bo autokar był po nas o 16 , na 6 godzin przed odlotem. Chyba jedyny hotel , który miał leżaki owszem bezpłatne , ale bez materaców . Po 2 godzinach leżenia wszystko bolało , dlatego chodziliśmy na plażę i leżeliśmy na ręcznikach. Hotel ogólnie ciasny ale czysty. Jedzenie pyszne , codziennie można było znaleźć coś innego. Piękna szeroka piaszczysto - żwirkowa plaża ale morze z kamienistym dnem , więc obuwie obowiązkowe. Hotel położony w idealnym miejscu . Z dala od centrum ( ok. 2 km) przy pięknej promenadzie którą spacerowaliśmy codziennie . Alkohol .....piwo słabe ale dobre , podawane raz w szklanych , raz w plastikowych kubkach , opłukanych , rzadko mytych. Drinki na zasadzie , że kelner wlewa wódkę i podchodzi się do automatu z sokami ( okropnie słodkimi) i robi się drinka. Wino było ale mnie nie smakowało. Pozostałe drinki płatne. Na barze na plaży do picia tylko woda i słodkie soki z automatu, za alkohol trzeba płacić. Hotel położony pod drugiej stronie ulicy ( przejście tunelem) wiec wpadaliśmy z plaży na piwko i wracaliśmy. Pobyt wspominamy bardzo miło ( Alanya jest piękna) ale więcej do niego nie wrócimy.

Hotel masakra dyskryminacja Polaków na każdym kroku. My przyjechaliśmy do hotelu o godz 11 pokój dostaliśmy punkt 14 bo rzekomo meldunek o tej godz. Tylko ze przed nami było 5 rosyjskich par i pokój dostali od razu . Jedzenie robione z resztek z poprzedniego dnia . Podczas naszego pobytu 5 osób w szpitalu z bulami brzucha . Drinki tylko biała wódka z napojami za inne trzeba płacić . Animacje żadne . Pokoje Polacy dostawali najgorsze to nie tylko nasza opinia ale tych co tam poznaliśmy . Pokoje nie sprzątane chyba ze wymiana ręczników i zaścielenie łóżka można nazwać sprzątaniem . Nigdy więcej do tego hotelu . Leżaki na plaży połamane

Pokój-niesprawna spłuczka, wentylator w łazience pracował głośno jak kombajn, niedziałająca lampa w pokoju. Jedzenie smaczne, ale znaleźć wolny stolik-trzeba się naczekać. Kawa okropna, automaty niesprawne. Kolacja niby do 20:30 a o 20:10 już wszystko pakują. Godziny posiłków "krótkie". Nie wiem jaki alkohol jest na all inclusive, bo raz dostaliśmy "coś" drugim razem barman powiedział że mamy iść do automatu po sok pomarańczowy to nam do niego "czegoś doleje". Recepcja-jeden Pan perfect polski, wszyscy bdb angielski. Hotel niby po remoncie w 2024r więc komuny nie widać, dość czysto, codziennie jakieś wygibasy z ręczników na łóżku (nie wiem na ile to zasługa napiwków). Lokalizacja-perfect, przejście podziemne na plażę (do godziny 18:30 niestety tylko), sklepy, knajpy za rogiem. Brak opcji lunch box'ów dla osób które dzień spędzą poza hotelem, choć 24/7 można iść na zupkę na jadalnię (zawsze 2 do wyboru). Aaaa, nie tylko o stolik trzeba walczyć, ale i o sztućce, bo ich brak (nawet w szufladzie gdzie teoretyczne obsługa powinna nimi dysponować). Soki regionalne-megaaa słodkie, ja słodzę kawę 6 łyżeczkami normalnie ale bez rozcieńczenia soku wodą-nie byłem w stanie tego wypić. Ogólnie hotel cena/jakość 2/10, o ile do Turcji na pewno wrócę, o tyle pewne jest że do innego hotelu.

Super hotel naprawdę godny polecenia!!!! Pokoje czyste często sprzątane, widoki przepiękne na morze. Jedzenie urozmaicone i bardzo dobre. Obsługa całego hotelu na bardzo wysokim poziomie uśmiechnięci i pomocni a w szczególności manager Andrzej i Typhoon . Na pewno wrócę tam nie raz👌

Hotel super,obsługa bardzo miła Polecam serdecznie

Nazwa  Kaila Krizantem (ex. Krizantem)
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Obagol
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, fitness, darmowe wifi

Udogodnienia i atrakcje dla dzieci: plac zabaw, brodzik, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji głównej.

Tylko 50 m do prywatnej, piaszczysto-żwirkowej plaży.

Program animacyjny oraz zaplecze rekreacyjno-sportowe dla osób aktywnych: siłownia, siatkówka plażowa, sauna, łaźnia turecka.

3 baseny odkryte oraz zjeżdżalnia wodna

Wyświetlono 212 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Magdalena

Zalety

Plażą , położenie , jedzenie

Wady

Stan hotelu , alkohol, faworyzacja obywateli Rosji

2.6
Marzena

Zalety

Bliskość plaży

Wady

Jedzenie , obsługa ogólne wrażenia

5.7
Adrian

Zalety

lokalizacja

Wady

opisane wyżej

Iwona

Zalety

Wszystkiego ok na wysokim poziomie

Hotel super,obsługa bardzo miła Polecam serdecznie

Zalety

Zróżnicowane jedzenie ,czysto,3 baseny, blisko prywatna plaża.Widok z pokoju miałyśmy wprost na plażę.

W hotelu byłam 5. raz. Zmienił się, ale głównie z zewnątrz. Ładnie odmalowany. Jeśli chodzi o pokój, meble od lat niezmienne, zapach stęchlizny w pokoju, no i najgorsze - wanna z prysznicem, nieszczelne... W związku z tym, po każdej kąpieli, wycieranie ręcznikami, wykręcanie, walka z czasem, aby woda nie przedostała się do pokoju. Był technik, ale niewiele to zmieniło... Nie mam wielkich wymagań i tydzień jakoś przetrwałam. Ja w pokoju śpię i korzystam z łazienki. Natomiast na przyszłość warto by zadbać o renowację głownie łazienek, nie wiem, czy wszystkich, ale niektórych na pewno... No i samych pokoi też... Być może inne już wyremontowano, tego nie wiem. Trochę zabrakło mi częstszego sprzątania pokoju - nie codziennie, spłukiwania przez sprzątaczki jakiegoś płynu a la Domestos i zostawiania większej ilości ręczników i papieru. Zabrakło mi też większego zainteresowania w recepcji, uśmiechu... Pani bardzo miła, młode chłopaki...tak różnie, łącznie z panem mówiącym po polsku. Olbrzymi plus za jedzenia - w życiu tu nie jadłam tak pysznego, jak teraz, na czele z rybami-codziennie, a w sobotę nawet owoce morza...Ciasta, mięsa, inne potrawy...Do wyboru, do koloru, mimo że ja mięsa akurat nie jem. Oczywiście bliskość plaży zawsze na plus, ale leżaki - popękane, zniszczone, brudne parasole też domagają się wymiany. Bar na plaży skromniutki, praktycznie wszystko płatne. Niezmiennie jednak wracam tu ze względu na bliskość plaży i chyba mam sentyment do samego miejsca.

Zalety

Bliskość plaży oraz jedzenie, na czele z rybami-codziennie, a w sobotę nawet owoce morza...Ciasta, mięsa, inne potrawy...Do wyboru, do koloru, wspaniałe! Można się najeść za wszystkie czasy!;-) Brawo dla kucharzy i...pana od ryb i potraw z grilla.

Wady

Mój pokój, zapach unoszący się w powietrzu - to chyba kwestia m.in. dawno nieczyszczonej klimatyzacji, widok z balkonu na różnego rodzaju resztki z zaplecza, "zalewająca się" łazienka...

Aleksandra

Pobyt w hotelu można oceniać dwojako. Personel który tam pracuje to cudowni i uśmiechnięci ludzie. Zawsze chętni do pomocy. Słabo można porozumieć się w języku angielskim ale jak trzeba to da radę. Panią które sprzątają pokoje nie można nic zarzucić, jest czysto i codziennie wymieniane są ręczniki na świeże. Jeżeli chodzi o animacje w hotelu to nie jest ich tak dużo jak się spodziewaliśmy. Hotel nadaje się na „rodzinne” wakacje z dziećmi, dla dzieci jest plac zabaw na terenie hotelu i zabawy w kulkach. Na basenie jest zjeżdżalnia która działa w określonych godzinach. Jeśli chodzi o jedzenie to są duże braki w porównaniu do pozostałych hoteli obok. Stale powtarzane są te same posiłki. Nie ma nic nowego. Przykładowo jeśli ich kiełbaski nie zejdą na śniadanie to robiony jest z nich gulasz na obiad. I tak samo z innymi mięsami czy potrawami. Po dwóch tygodniach pobytu z narzeczonym i ciągłego monotonnego jedzenia wychodziliśmy już na miasto (porównujemy też inny hotel w którym byliśmy w tym samym roku w grecji gdzie codziennie było co innego do jedzenia i jedzenie było tematyczne typu dzień meksykański, dzień grecki, itd). W jedzeniu da się przebrać coś aby zjeść. Natomiast owoce które są tam podawane są przepyszne. Hotel ma swoje podziemne przejście na plażę które czynne jest do godziny 18:00, po tej godzinie trzeba przejść się pobliskim publicznym przejściem podziemnym. Jeśli chodzi o alkohole to nie dajcie się złudzić. Lokalne alkohole to tylko piwo i ich wódka z colą lub spritem/fanta. Na bazie ich nie robią drinków. Jeśli ktoś ma ochotę na drinka typu sex on the beach czy mohito to trzeba dodatkowo zapłacić, nie ma tego zapewnionego w cenie. Jeśli chodzi o okolice hotelu to trzeba uważać jeśli planuje się coś kupować bo lubią naciągać na dużo wyższe ceny. Jak państwo będą chcieli coś kupić do jedzenia czy picia to dużo taniej wychodzi w markecie (Migros - coś pokroju naszego Lidla). W hotelu ciągle namawiają na jakieś wyjazdy i kupno wyjść do klubów (żeby potańczyć ale oczywiście zostawić dużo pieniędzy przy okazji na wejściu i na drinki, chyba muszą mieć od tego jakiś % dla siebie). Rozumiem raz pytać, ale skoro się odmawia to nie widzę potrzeby męczenia codziennie takimi pytaniami, po parę razy. Lepiej nie jechać bo straci się duża kwotę pieniędzy, mówią że wszystko jest w cenie natomiast tak nie jest. Basenu zamykają się o godzinie 18 i już nie można do nich wchodzić, w po bliższych hotelach godzina zamknięcia to 20 lub 21. Więc jeśli ktoś chce się schłodzić wieczorem to niestety odpada. Trzeba się pogodzić również z częstymi wyładowaniami prądu (lepiej nie korzystać z windy i lepiej wchodzić schodami). Często w hotelu brakuje ciepłej wody. W większości jest to lodowata woda w której nie da się umyć. Hotel posiada darmową siłownię w której większość sprzętów nie zbyt dobrze działa. Przydałoby się ją odnowić. Albo uzupełnić sprzęt. Pobyt w hotelu nie był najgorszy ale do najlepszych też nie należy. Hotelowi nie przyznali byśmy 4 gwiazdek. Jest to hotel na góra 3 gwiazdki. Stosunek ceny do warunków uważam że nie jest adekwatny. W tej cenie można znaleźć lepsze hotele w pobliżu.

Dobrze byłem tam drugi raz 4 lata temu przed połączeniem i teraz w lipcu na plus jedzonko,stołówka super po remoncie pokoje średnio trochę jeszcze komuna no ale tam się tylko śpi więc spoko minus notoryczna awaria wind,brak dostępu do zimnych napoji po 23 lodówki z wodą zamknięte na kłudkę niema absolutnie nic,w ostatni dzień na podróż na lotnisko serwują jako prowiant zupę i suchy chleb zupa w kieszeń bo niema pojemników kpina

Zalety

Bliskość morza

Wady

Brak jakiego kolwiek picia po 23g

Mirosław

Hotel oceniam na 4,5 gwiazdek. Blisko morza , z własnym przejściem pod ulicą na plażę. Kilka kroków do miasta, przystanek autobusowy, bankomaty itp. Dobre jedzenie z miłą obsługą.

Mariusz

wszystko działało , pokój , łazienka bardzo dobrze

Zalety

Bliska lokalizacja do plaży , miła obsługa , wszystkiego pod dostatkiem

Wady

może tylko to że jedna mała winda , ale to naprawdę drobiazg

Alicja

Pobyt - Październik 2023

Dokuczyl mi brak animacji.Ktos napisał, że zamykany jest tunel na plażę. Ale około 15 metrów od hotelu jest następny,nigdy nie zamykany.

Zalety

Wyżywienie super.

Wady

Troszkę przestarzały, ale to juz ktoś pisał.

Polecam ten hotel dla osób mało wymagających. Pobyt w hotelu wspominam bardzo dobrze, pokój 3 osobowy w lekko przestarzałym stylu, natomiast był czysty i to było najważniejsze. Budynki hotelu, ich klatki też mimo przestarzałego wystroju były względnie czyste. Jedzenie znakomite, żadnych zastrzeżeń. Obsługa hotelowa również bardzo dobra.

Zalety

Bardzo dobre jedzenie, 3 baseny, obsługa

Wady

Przestarzały wystrój hotelu, czystość podstawowa zachowana, przejście nad morze czynne tylko do godziny 18, później trzeba przechodzić przez bardzo ruchliwą ulicę co nie jest proste w tym kraju.

Wojciech

Hotel jak na 4* spełnił moje oczekiwania . Basen ok i plaża blisko hotelu ( przejść przez tunel ) . W barze za free raki ,gin,piwo ,wino białe i czerwone oraz kawa i napoje bezalkoholowe - ogólnie ok . Obsługa jak najbardziej ok - mega pozytywni i pomocni . Jedzenie ok chociaż mało urozmaicone ,ale każdy na pewno znalazł coś dla siebie . Podczas tygodniowego pobytu zorganizowany były pokazy tańca oraz mini koncert na gitarze ;) . Fajnie ,że w hotelu było dużo rodaków i często było puszczane polskie disco . Wyjazd oceniam pozytywnie .Animatorzy z Czech też fajnie organizowali czas wodny : rzuty lotkami ,aerobik w basenie ,piłka wodna lub siatkowa itd ...

Zalety

Obsługa hotelu jak najbardziej na plus . Uśmiechnięci i zawsze służący pomocą . Basen ok ,blisko do plaży -tylko przejść przez podziemny tunel . Jedzenie jak dla mnie było ok ,chociaż mogło być bardziej urozmaicone ,ale każdy znalazł coś dla siebie

Wady

Po przyjeździe chwilowy problem z pokojem ,rzekomo problemy z prądem - ale na drugi dzień bez problemu dostaliśmy odpowiedni pokój . Na plaży za leżaki w pierwszym rzędzie chcieli opłatę 10 E co było chore . Szkoda ,że piwo dostępne w barze na plaży było płatne ,bezpłatne tylko napoje bezalkoholowe .

Grzegorz

Hotel ok chodź pokoje wymagają remontu to byliśmy w pokoju bez żadnych niedociągnięć czy usterek. Wiadomo że każdemu coś się zawsze nie spodoba ale nie po to leci się na wakacje by spędzać czas w pokoju. Panie sprzątające pokój robią to bardzo dobrze. Jedzenie bardzo dobre i urozmaicone. Zawsze duży wybór potraw co sprawia że każdy znajdzie tutaj cos dla siebie. Kelnerzy i obsługa bardzo miła i przyjaźnie nastawiona na gości . Podsumowując to polecam ten hotel. Ludziom co maja wymagania by było jak w 5 gwiazdkowym hotelu za taka kwotę to chyba sie w głowach poprzewracało.

Zalety

Położenie, jedzenie, leżaki parasole i ręczniki plażowe bezpłatne, miła i przyjemna obsługa , Piękny widok z balkonu

sex,on,the,beach

Ten hotel to porażka. Wiele osób z którymi rozmawialismy miało ten sam problem. Łazienka koszmar. Pod prysznicem Grzyb, brud, pleśń. Poza tym widać było że przed naszym przyjazdem nie była sprzątana. Po przyjeździe do hotelu na pokój czekaliśmy ponad 3godz. Co do jedzenia monotonne. Śniadanie bardziej ubogie a obiad i kolacja dało się coś wybrać dla siebie. Woda i kawa po każdym posiłku była zamykana. Alkohole po godz 23 były wydzielane a po 24 kelnerzy potrafili wyganiać wczasowiczow. Po rozmowie z sąsiadującymi obok nas ludźmi mieli ten sam problem. Syfiasta łazienka, co niektórzy mieli grzyb w pokoju. Hotel dobry dla osób powyżej 50lat. Ogólnie nie polecam osobą młodym.

Zalety

Blisko do morza, pomocna obsługa, kelnerzy mili. Dużo Polaków.

Wady

Ogólny stan hotelu, jedzenie. Brak animacji dla dorosłych.

Wiktoria

Już na samym początku problemy z personelem, a właściwie z Panią, która miała nam wydać klucze od pokoi. Pojechaliśmy w 3 pary, a więc mieliśmy wynajęte 3 pokoje 2-osobowe. Pani przekazała nam, że jeden pokój jest "sprawny", jednak w dwóch pozostałych nie ma prądu ani ciepłej wody. W zamian zaproponowała jeden pokój 2 os. i pokój familijny (4 os.). Nie była w stanie przekazać na jak długo pozostalibyśmy w takim rozkładzie. Pani kazała nam podpisać dokumenty, jednak nie zgodziliśmy się. Powiedzieliśmy, że jeśli nie mają pokoi w wykupionym standardzie, niech zagwarantują nam je w lepszym. Pani przekazała, że jeśli się nie zgodzimy rozetnie nam opaski uprawniające do korzystania z all inclusive. Przekazaliśmy, że to niedopuszczalne i chcemy dostać pokoje, za które zapłaciliśmy. Skontaktowałam się z opiekunem biura podróży, który przekazał, że postara się pomóc. Byliśmy okropnie zmęczeni i chcieliśmy skorzystać chociażby z toalety, aby wziąć prysznic. Niestety czekaliśmy kolejną godzinę na informację od menadżerki hotelu. Gdy już przyszła o dziwo okazało się, że magicznie są dostępne i sprawne 3 pokoje 2-osobowe. Z tego co mówili inni ludzie, spotkali się z identyczną sytuacją, jednak zgodzili się na zamianę pokoi. Oprócz tej sytuacji pobyt uważam za bardzo udany. Pyszne jedzenie, miła obsługa i blisko do naprawdę wszystkiego. 3 baseny, z czego przy jednym nie ma leżaków, drugi był zajęty praktycznie przez cały nasz pobyt, a więc byliśmy skazani na spędzanie czasu tylko przy jednym z nich. Polecam dla rodzin jak i grupie znajomym.

Zalety

Dużo dobrego i rozmaitego jedzenia, bliskość do morza, restauracji, sklepów itp.

Wady

Organizacja

3.4
sex,on,the,beach

Kpina. Zajechalismy i na pokój czekaliśmy 3godz. Po tym czasie łaskawie dano nam pokój po upominaniu się. Pokój nawet ok, natomiast łazienka to jakiś koszmar.nie dosc że brudno było to pod prysznicem grzyb. Woda i kawa dostępna tylko przy posiłkach potem zamykana. Kelnerzy nawet wyganiali gości z terenu jadalni. Panie sprzątające po dostaniu sporego napiwku nie pofatygowały się by posprzątać łazienkę. Ogarnęły tylko balkon i trochę pokoju. Co do jedzenia, śniadanie trochę ubogie, obiad i kolacja monotonne ale kazdy znalazł coś dla siebie. Osoby mieszkające obok miały podobny stan łazienek. Ogólnie nie polecam osoba młodym.

Zalety

Blisko do morza, kelnerzy i obsługa recepcji mili i usmiechnieci. Pomocni. Dużo Polaków.

Wady

Stan łazienki, monotonne jedzenie, Wydzielanie napoi,wody i alko.

4.7
Sylwia

W porównaniu z ubiegłym rokiem, hotel bardzo stracił w naszej opinii. Dla obsugi najwazniejsi są Rosjanie. Polaków traktują jak gości drugiej kategorii. Do Turcji wrócimy, ale do tego hotelu już nie.

Zalety

Plaża przy hotelu jest atutem, jednak obsługa baru na plaży, to dno.

Wady

Pokój z niedomykajacym się balkonem, zepsute drzwi szafy, brak atracji, które są zamieszczone w ofercie: stół do ping-ponga, boisko do koszykówki.

jakub

witam wszystkich po dojechaniu do hotelu byłem mile zaskoczony wszystko szybko i fajnie tz. zameldowanie zakwaterowanie do pokoju, i zaczeło się ja z żoną mieliśmy 20 rocznicę ślubu, a córka która jechała z nami chciała nam zrobić niecpodziankę dodatkową byśmy mieli szampana i ładnie stół przygotowany na to 20lecie oprócz nas byli również znajomi niestety czar prysł ponieważ była to godz 21.30 nawet kolacji nie mieliśmy była jakś zupa z ryżem , grzanki i też jakaś zupa nawet jej nie próbowaliśmy ,drugi dzień ,już był lepszy, fajnie śniadanie okey plaża okey objadek też wpożadku,wypoczynek godzinny po objadku czas na plażę idziemy już zadowoleni chcemy wodę sobie wziąść a tu nie spodziaka woda w lodówce na kłódkę zamknięta tuż przy stołówce i barze to był dla nas hit dnia bylem w egipcie pare razy ,w tunezji litwa łotwa estonia i tak dalej ale takich cyrków nie widziałem no nic skończył sie dzień pierwszy, zaczynamy drugi cóż nic takiego nic szczególnego ponieważ pojechaliśmy na wycieczkę było super ,dzień trzeci zapowiada się wesoło w pokoju zrobiliśmy sobie kawkę czas iśc na balkon wypić zapalić , niestety klamka w rękach żonie została, to już się z żoną i córką zaczeliśmy śmiać na całego wesoły hotel się zapowiada a żona do mnie w jasmine w hurgadzie w 3 gwiadkowych hotelu w 2010 r.było lepiej niż teraz,dzień czwarty wycieczka nic do powiedzenia nie mam ponieważ nas nie było dzień piąty zaczynamy ludzi przyło z tego co zauważyliśmy idziemy na stołówke a tam dziki zachód jedzenia zaczyna brakować no i nie ma gdzie siedzieć objad to samo a kolacja to już perfekcja nawet wódki o 22 zabrakło i częstowali nas raki taka wódka anyżowa spróbowałem to coś na początku mojego pobytu ale mi to nie smakowało ,kolejny dzięń szósty wycieczka , powrót do hotelu kolacja jak na dzikim zachodzie do recepcji zapytać o której wylot, 3:40 wykwaterowanie no oki pytamy sie o prowiant na wyjazd a gościu do nas że 5 rano dostaniemy ja na kolege kolega na mnie patrzymy się jak na idiotę zostawiliśmy to bez komentarza wracamy na stołówke bieżemy wodę i chociasz jakieś bułki na podróż na tależu do pokoju a tam szef barmanów stoi i do nas że nie wolno nam nic wynosić ze stołówki my mu tłumaczymy że rano wylatujemy i bedziemy mieli wody ani prowiantu powiedział że nie i konieć po raz drugi zachowując się jak goryl wypuszczony z klatki .Po tym jak spędziłem tam czas żal mi tylko mojej córki która wraz z przyjaciólmi chcieli nam zrobić niespodziankę dodatkową nie polecam tego hotelu

Zalety

blisko plaża, blisko miasta,

Wady

opinia o hotelu mówi sama za siebie

Sebastian

Najgorszy w jakim spałem pod względem technicznym

Zalety

Animatorzy którzy zabawiają Klimatyzacja Jedzenie Obsługa pań sprzątających

Wady

Woda lecąca w kiblu, oddzielne łóżka z żoną a byliśmy we dwoje i tak było zaznaczone. O wyposażeniu i wyglądzie nie piszę bo to zależy od gustu ale lipa. Po wyjściu na balkon zapachy z kuchni . Żeby wyrównać poziomy między łóżkami podłożyli rolke papieru toaletowego Brak możliwości ustawienia cieplej wody która leci równomiernie Ratownik jest ale zero reakcji na zachowanie dzieci skaczące do wody

Kaila Krizantem (ex. Krizantem)