Pięciogwiazdkowy, nowocześnie zaprojektowany hotel, otwarty w 2012 r.
Liczne udogodnienia dla dzieci: plac zabaw, miniklub, wysokie krzesełka w restauracji.
Piaszczysto-żwirowa plaża 50 m od hotelu, posiadająca status Błękitnej Flagi przyznawanej wyjątkowym plażom za czystość i ekolog
Na terenie hotelu znajduje się aquapark i wiele inny atrakcji dla dzieci i dorosłych.
Byliśmy w tym hotelu drugi raz . I niestety nasza opinia na temat hotelu sie zmieniła w stosunku do roku poprzedniego . Już na dzień dobry wołali o dopłaty. Byliśmy w hotelu już o 7 rano dali opaski zaproponowali wcześniej pokój za dopłatą 30 euro. Stwierdziliśmy że poczekamy pokój dostaliśmy bez dopłaty o 12:00. Rok temu internet był bezpłatny tym razem 1 euro dzień od urządzenia więc już dodatkowe koszty. Jeszcze przy podaniu kart do pokoju powiedzieli że pokoje coral u nich są pokojami ekonomicznymi gdzie Pani w biurze zapewniała że to pokoje wykupione przez biuro coral i to są na pewno pokoje standard. Oczywiście ponownie wołali 30 euro za dopłatą dadzą pokój standard. Dopiero jak powiedziałam że zadzwonię do rezydenta bo jestem pewna że kupiłam pokój standard to przyznali pokój standard. Jeżeli chodzi o jedzenie mimo kończącego się sezonu był jakiś tam wybór . Dużo osób w hotelu na koniec października w hotelu wymioty nasz syn niestety też :( podejrzewam że w ostatnich dniach dali to co po prostu zostało. Plaża masakra same skały betonowe i kamienie. Plus za animacje do samego końca i za napoje cola fanta Sprite z butelek nie z automatu . Obsługa bardzo miła, chociaż w ostatnich dniach było widać że pracują bo muszą jeszcze kilka dni, drinki średnie rok temu był alkohol import a w tym już tylko lokal. Jeżeli chodzi o kolację tematyczne była jedną turecka i tyle więc nic ciekawego rok temu było ich więcej. Pojechaliśmy mając nadzieję że będzie tak jak rok temu ale niestety się zawiedliśmy . Kolejny raz już tam nie polecimy. Blisko hotelu meczet nam akurat nie przeszkadzał ale wiem że dużo osób narzekało że budził rano .
Animacje i widok z balkonu na morze
Plaża. Drinki i dodatkowe opłaty za internet .
Hotel nie robi najlepszego pierwszego wrażenia, ale jest zdecydowanie godny polecenia. Bardzo ładne i czyste pokoje, pyszne i różnorodne jedzenie, również w barach przy basenach. Świetna strefa basenowa ze zjeżdżalniami ( ogromna atrakcja dla dzieci ). Hotel oferuje dużo dodatkowych atrakcji ( byliśmy w październiku, czyli teoretycznie pod koniec sezonu, a harmonogram animacji był bardzo bogaty - codzienne dyskoteki dla dzieci, dyskoteka dla dorosłych, karaoke, piana party, festiwal Octoberfest itp. ). Do plaży przechodzi się tunelem pod dość ruchliwą drogą, ale nie przeszkadza to w niczym i pozwala na zmianę otoczenia z hotelowego na dużo spokojniejsze. Bardzo miła obsługa, z niczym nie mieliśmy problemu. Polecam!
Fantastyczne jedzenie, świetna strefa basenowa ze zjeżdżalniami, ładne pokoje, bardzo sympatyczna obsługa.
Rodzina 2+2 13-20.10.2024r. Pogoda była cudna 30 st. Aqua Park coś wspaniałego dzieciaki przeszczęśliwe ,rwąca rzeka super na każdym basenie bardzo mili ratownicy z super podejściem do dzieci.Jedzenie pyszne,noc owoców morza mega potem noc turecka bajka! Pokoj mieliśmy family room spełnił wszystkie nasze oczekiwania. Woda w morzu cudownie ciepła .Tygodniowy pobyt był po prostu przepiękny.
Aqua Park,jedzenie,obsługa.
Nie znalazłam żadnych
Super mega nam się podobało Duży wybór w menu Pokoje czyste codziennie Troszkę mały wybór w basenach najgłębszy to 150 cm Ale było bardzo fajnie nie żałujemy
Taras mega duży i można posiedzieć sobie wieczorkami
Wspaniale spędzony tydzień w tym hotelu. Różnorodne jedzenie, każdy znajdzie coś dla siebie, dzieci również głodne nie będą ,a już na pewno nie mogą narzekać na brak słodkości☺️ co wieczór były organizowane występy np. sztuczki magiczne, taneczne, kaskaderska jazda na rolkach itp. dzieci mają opiekę animatora i plac zabaw do dyspozycji, 6 zjeżdżalni, baseniki dla maluchów oraz baseny dla starszych i dorosłych do 150 cm. Codziennie organizowany jest mecz piłki wodnej, aerobik. Leżaków nie brakowało🤦 Jak ktoś nie miał ochoty iść zjeść do restauracji mógł skorzystać z baru przy basenie gdzie były serwowane hamburgery, frytki, pieczone ziemniaki. Woda była pod dostatkiem, pokoje czyste. Ogólnie pracownicy hotelu bardzo uprzejmi i pracowici. Hotel posiada własne przejście na plażę więc to też super sprawa. Hotel mogę polecić jak najbardziej rodziną ,chociaż i pewnie single znajdą coś dla siebie. Na pewno bym wróciła☺️k
Jedziecie, piwo, atrakcje wieczorne, fajne zjeżdżalnie, lokalizacja, obsługa pokojowa.
Brak darmowego wifi, nie dobre darmowe drinki ale to też chyba kwestia gustu, za dużo kotów ale to dlatego, że mam na nie alergie. Zjeżdżalnie czynne tylko od 10-12 i 14-16 dla moich dzieci to za mało 😂
sam hotel jest dobry pokój i dobre pokoje zostały posprzątane codziennie
Tylko plaża była okropna
Hotel dostosowany w szczególności dla rodzin z dziećmi animacje oraz zajęcia fajne ale brakowało wieczorem miejsca po animacjach aby mona było posłuchać muzyki i potańczyć czyli pozostawało jedzenie i picie nic po za tym a szkoda bo to był minus ogólnie wieczory po za animacjami nuda pić i czekać do północy na disco trochę słabe rozwiązanie. Pełen szacunek należy się dla obsługi hotelu to wspaniali i pracowici ludzie uwijają się jak mogą niestety zdarzają się turyści którzy swoja kulturę osobistą pozostawiają w domu . Korzystałam z mężem z masaży ja byłam bardzo zadowolona mojemu mężowi masaż zakończył się rwą kulszową zgłosiliśmy problem do spa próbowali rozmasować ale nic to nie dało połowa pobytu w bólu z ograniczoną możliwością siedzenia i utrudnionym chodzeniem powrót do domu w cierpieniu. W tej chwili mąż jest na chorobowym a lekarz ewidentnie stwierdził że w spa została wyrządzona mu krzywda bo masarzu leczniczego nie wykonuje się bez wywiadu chorobowego spa powinno wykonywać tylko i wyłącznie masarz relaksacyjny poszedł na masaż z bólem pod łopatką a wyszedł z rwą kulszową która powstała w wyniku zbyt mocnego rozlużnienia mięśni lędzwiowych . Ja nie wrócę 2 raz do tego hotelu ale dla rodzin z dziećmi jest super po mimo monotonności jedzenia dla dzieci jest wszystko co lubią
czystość, bardzo dobra obsługa super zjeżdżalnie rwąca rzeka super baseny animacje dla dzieci plac zabaw siłownia
monotonne jedzenie brak codziennego miejsca z muzyką po animacjach masaż leczniczy nie powinien być wykonywany w spa Płatny internet
Hotel położony jest około 2,5 godziny od lotniska, w dordze przerwa na bezpłatną toaletę i ewentualne zakupy . Przyjechaliśmy około 2 w nocy, a obsługa w recepcji była bardzo miła i pomocna, szybko przydzielając nam pokój. Co miłe, pan bagażowy mówił do nas po polsku. Hotel nie jest ogromny, dla nas idealny, z jednym dużym basenem, dwoma basenami dla dzieci (w tym jeden z zjeżdżalnią dla najmłodszych ), kilka dużych zjeżdżalni oraz basenem w kształcie koryta rzeki gdzie puszczane były prądy, to było naprawdę ekstra! Pośrodku tej rzeki znajduje się drink bar. Leżaków bylo wystarczająco, nie mieliśmy problemu ze znalezieniem miejsca. Niestety panuje zwyczaj rezerwacji ręcznikami 😤 Plaża znajduje się blisko hotelu, do której przechodzi się tunelem. Niestety, nie była zbyt atrakcyjna, z dużą ilością kamieni i skał przy wejściu. Na plaży był również bar, chociaż nie serwował alkoholu. Jedzenie było smaczne, z typowymi dla Turcji potrawami. Choć dania często się powtarzały, zawsze można było znaleźć coś dla siebie. Dodatkowo, dostępna była restauracja à la carte z kuchnią turecką i owocami morza, ale nie skorzystaliśmy z tej opcji. Podczas jednej kolacji w restauracji głównej serwowano owoce morza i sushi. Przekąski były codziennie takie same. W opcji ultra all inclusive jedzenie rzeczywiście było przez całą dobę 😊 Pokoje były bardzo czyste, ładne i regularnie sprzątane. W wyposażeniu: ręczniki, suszarka do włosów, mydło w płynie, mydełko, żel pod prysznic. Obsługa hotelu zawsze była miła i pomocna. Jednak zaskoczyły nas dodatkowe opłaty za sejf (2 EUR za dzień) i Wi-Fi (1 EUR za dzień za każde urządzenie), natomiast muszę zaznaczyć że był dostępny na terenie całego obiektu. Animatorzy byli nienachalni, można było skorzystać z aerobiku, jogi, strzelania z łuku, water polo. Dla dzieci mini klub z placem zabaw. W amfiteatrze organizowane były różne rozrywki, jednak podczas naszego pobytu jedna z planowanych atrakcji (akrobatyka) się nie odbyła. Na parterze hotelu było karaoke. Zaraz obok hotelu znajduje się kilka bazarów, a trochę dalej jest ich znacznie więcej. Do Alanya jechaliśmy ok 40min, autobus co kilka minut zatrzymuje się zaraz przy hotelu. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Hotel idealny dla rodzin z dziećmi, ale także dla innych gości. To nasz trzeci pobyt w Turcji, a po raz pierwszy spotkaliśmy się z informacjami napisanymi także w języku polskim. Zdecydowanie polecam ten hotel!
Super baseny Smaczne jedzenie Czyste pokoje Wszędzie działający internet
Plaża Płatny internet Płatny sejf
Bardzło ładny i zadbany hotel polecam super duzt wybór jedzenia dbaja o czystosc na bierzaco sprztaja
Miła obsługa porzadek
Hotel należy do średnich. Bardzo dużo Anglików który zachowują się poniżej krytyki. Wybór jedzenia jest jak na Turcję średni. Ale głodować nikt nie będzie. Sporo warzyw, owoców. Codziennie ryba, mięsa w sosach. Smakowo, nie dla mnie. Drób suchy. Smaczne desery i ciasta.
Sam hotel czysty. Pokoje sprzątane codziennie. Codziennie wymiana ręczników i prześcieradła. Umyta podłoga. Uzupełniana woda. Personel miły i pomocny.
Brak czajnika w pokoju. Zaniedbana zieleń, nieczyszczony teren wokół basenu, często brudne leżaki. Rozwalające się parasole. Hotel zyskał by na atrakcyjności, żeby zamiast wyschniętej trawy, był basen. W tej chwili nie każdy ma możliwość poleżeć przy wodzie. W restauracji jak na stołówce brak kelnerów, którzy by donosili do stolika napoje. Ludzie sami chodzą, rozlewają, podłogą ciągle brudna. Narzuta w pokoju do przykrycia się dramatyczna. Powinna być ubrana w poszewkę. Poduszki niewygodne.
Jeśli potrzebujecie odpocząć w pięknym miejscu być obsłużonym przez przemiłą obsługę zawsze uśmiechniętą zjeść dobre jedzenie znaleźć coś dla siebie jaki waszych pociech to właśnie jest to miejsce
Uśmiechnięta obsługa Pokoje bardzo czyste panie przychodzą sprzątać codziennie Pyszne jedzenie Świetny basen i przemili animatorzy którzy umilają czas jest co robić od rana do wieczora Bardzo dobra lokalizacja wszędzie można dojechać autobusem numer 50 Można dojść sobie też na pieszo do różnych okolicznych sklepów bez żadnego problemu jest bardzo bezpiecznie
Brak wady
Pokój był przestrzenny, sprawna klimatyzacja. Płatne wi-fi 1 euro za jeden telefon za dzień, płatny sejf 2 euro za dzień. Zewnętrzny wygląd hotelu bardzo fajny. Dużo kotów na terenie hotelu. Plaża nad morzem kamienista, schodzi się do morza po skalę, podłoże w wodzie to lita skała z nierównościami.
Przestrzenny pokój, duży basen, wodny rzeka z nurtem, dużo zjeżdżalni, miła obsługa, dużo leżaków przy basenie i na plaży. Podziemne przejście ( pod drogą)z hotelu na plażę nad morze. Organizowane pokazy w amfiteatrze, organizowane piana party przy basenie, karaoke, DJ party itd.
Hotel przy drodze szybkiego ruchu, straszny hałas, płatne wi-fi, płatny sejf, brak kart przy barach o rodzajach rozlewanych drinków, soki rozlewane z maszyny, smakują jak syrop rozcieńczony z wodą, drinki wykonywane bez jakichkolwiek proporcji, te same drinki za każdym razem smakowały inaczej. Wydawana tylko 1 karta do drzwi do pokoju. W lodówce w pokoju znajduje się tylko 4 butelki wody mineralnej, której nikt nie uzupelniał (trzeba było sobie samemu przynosić)
Hotel bardzo fajny wszędzie czysto, duży wybór jedzenia, zjeżdżalnie zadbane codziennie jakieś atrakcje. Warto skorzystać z oferty.
Brzydka plaża przy hotelu. Płatne WI-FI.
Świetny hotel dla rodzin. Bardzo czysty, pokoje sprzątane codziennie. Obsługa przemiła i pomocna. Od razu po przyjeździe zostaliśmy zakwaterowani w pokoju choć doba hotelowa zaczynała się od 14.00 a my byliśmy przed 10.00 :) W hotelu jest stoisko do wynajmu auta (wychodzi nie drogo w porównaniu do Grecji). Jedzenie przepyszne, dużo szwedzkich stołów z daniami na ciepło, z ciastami, sałatkami, zupami, lokalne wypieki typu pita, codziennie świeże owoce, wino, piwo i inne napoje do wyboru. Na zewnątrz przy basenach również przekąski na ciepło albo 2 razy dziennie lody. Woda w lodówkach ogólnie dostępna. Rwąca rzeka jest rewelacyjna i ośmiorniczka dla młodszych dzieci, ale mogłoby być więcej atrakcji basenowych dla dzieci, bo gdyby nie rwąca rzeka to byłaby lekka zagwostka jak zadowolić dzieciaki. Od poniedziałku do soboty w amfiteatrze są pokazy różnych grup artystycznych. Obok hotelu są sklepiki z pamiątkami i wszystkim czego potrzeba a zapomniało się lub zabrakło (np. szczoteczka do zębów lub krem do opalania :) Miejsce bardzo fajne na odpoczynek. POLECAM
czystość, obsługa
płatne Wi-Fi i płatny sejf, które przy wycieczce Ultra-All-inclusive powinno być w cenie
Pobyt bardzo udany, fakt przy wejściu proponują dopłatę do pokoju, ale nikt nie trzyma pistoletu przy głowie... Pokój bez dopłaty spełnił nasze oczekiwania- wygodny materac, klimatyzacja, łazienka z dużym prysznicem, balkon - i tak spędzaliśmy w nim mało czasu .Codziennie wymieniane ręczniki. Wifi płatne 1 $-Euro za dzień. Baseny czyste, rzeka super atrakcją dla małych i dużych, zjeżdżalnie, dużo leżaków- byliśmy grupą 10 osób i było gdzie się podziać. Animatorzy nienachalni- zapraszali do różnych aktywności, ale bez przesady. Jedzenie- do zatrzęsienia- każdy sobie coś znajdzie. Ci którzy piszą, że monotonne chyba mają jeszcze większy wybór na co dzień😲.Najlepsze drinki w barze w lobby, w innych też niczego sobie, zależy co kto lubi. Nasi nastolatkowie też się nie nudzili, mimo opinii, że jest inaczej. W dolnym lobby dostępna sala gier, można na miejscu wymienić pieniążki na żetony. Plaża kamienista, ale temperatura wody rekompensuje wszystko. Można za opłatą skorzystać ze sportów wodnych- nam bardzo się podobało. Hotelowe Spa- my korzystałyśmy z masażu leczniczego- baardzo duży plus- cudowny klimat, panie masażystki profesjonalne i kulturalne. Szef mówi po polsku i jest przemiły. Wyszłyśmy cudownie zrelaksowane. Przed hotelem Tokyo Bazaar, do którego warto się wybrać- super właściciel, a ceny niższe niż na bazarze w Konakli lub przy Eftalia Vilage. Można się targować jak wszędzie. Cała obsługa wiecznie uśmiechnięta, pomocna.
rwąca rzeka, wszędzie dostępna woda i ayran w lodówkach, miła atmosfera
dla mnie żadnych
Hotel bardzo ładny. Pokoje duże, ładne, czyste. Codziennie sprzątane. Obsługa hotelu bardzo miła. Codziennie animacje dla dzieci i dorosłych z bardzo fajnymi animatorami. Jedzenie bardzo dobre i urozmaicone. Baseny duże, zjeżdżalnie super.
Obsługa, czystość, urozmaicone jedzenie, animacje
Pokój ok, Jedzenie dobre, każdy znajdzie coś dla siebie. Obsługa miła, niektórzy jednak jakby na siłę tam pracowali. Drinki słabe
Hotel bardzo na plus! Pyszne jedzenie, praktycznie przez całą dobę można było coś zjeść. Plaża taka sobie ale za to baseny super. Byliśmy z 7 letnim dzieckiem i bardzo Nam się podobało. Duży plus za ratowników - było ich dużo, bardzo pilnowali co było dla Nas ważne. Obsługa hotelowa bardzo się starała dbać o porządek - czasem się to nie udawało ale to nie z ich winy tylko niestety z winy gości. Niektórzy zachowywali się jak w oborze ... Cały obiekt nam się bardzo podobał i chętnie kiedyś wrócimy!
Baseny Aquapark Jedzenie Obsługa
Plaża hotelowa
HOTEL NA WYSOKIM POZIOMIE. SPEŁNIŁ NOSZE OCZEKIWANIA, POLECAM W 100%
DUŻO ATRAKCJI DLA GOŚCI, BASENY, ZJEŻDZALNIE, RÓZNORODNOŚĆ POSIŁKÓW, KTÓRE SĄ BARDZO SMACZNE I SUPER PODANE.
BRAK
Super hotel! Czysto. Bardzo dużo jedzenia każdy znajdzie coś dla siebie! Plaża nie zbyt ciekawa. Trzeba zaopatrzyć się w buty do wody gdyż wejście i dno morza j to kamień.