Tylko 150 m do hotelowej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza (odpłatnie sporty wodne).
Atrakcyjna lokalizacja: na promenadzie ze wspaniałym widokiem na zatokę.
Dla aktywnych: 2 baseny, hydromasaż, siłownia, centrum Spa (płatne: masaże i zabiegi pielęgnacyjne).
Hotel wspaniały, obsługa przemiła, pomocna, pyszne jedzenie, wspaniałe tereny spacerowe, basen z zimną i basen z ciepłą wodą, leżaki w brodziku, duża oferta zajęć sportowych i rozrywkowych.
Duża oferta kuchni z różnych części świata, obsługa, atmosfera. Byliśmy zachwyceni iluminacją na suficie w pokoju.
Brak. Jedyna uwaga to brak ręczników bezpośrednio po sprzątaniu, kąpiel w środku dnia bez możliwości skorzystania z ręczników.
Wyjątkowa obsługa hotelu, pod każdym względem. Szybko i skutecznie reagują na zgłaszane prośby. Uprzejmi kelnerzy, a zwłaszcza zawsze życzliwy i uśmiechnięty Manoj, sympatyczny Rai, Shahzan i inni. Dbający o czystość w pokoju Bikash. Uważny i pomocny ratownik na basenie Hassan. Trudno wszystkich wymienić po imieniu . Cały personel tworzy wspaniałą rodzinną atmosferę. Jest to niezapomniane miejsce relaksu. Na pewno tu jeszcze wrócimy .
Kameralny, czysty, ładnie zlokalizowany hotel. Wygodne duże pokoje. Smaczne jedzenie. Bardzo uprzejmy, przyjacielski , dbający o klienta personel hotelowy.
Rowery, wypożyczane turystom wprawdzie bezpłatnie, są jednak mocno wyeksploatowane, niektóre wręcz niesprawne.
Polecam. Piękne widoki, zaraz przy hotelu delfiny ! Piękna plaża. Bardzo spokojnie .
Piękny , uroczy jak ktos nie lubi tłoku i bicia się o leżaki i jedzenie Perfect!
Rowery mogli by powymieniac na nowe . Joga albo inne relaksujące ćwiczenia by się przydały
Wybraliśmy hotel ze względu na jego kameralność i jesteśmy pod tym względem w 100% zadowoleni. Miejsce w restauracji bez problemów, na plaży i przy basenie to samo. Miła nienachalna obsługa. Jedzenie na przyzwoitym poziomie (bez szału). Miejsce na wyjazd na tydzień żeby się wygrzać i poleniuchować w marcu idealne. W okolicy do zwiedzania raczej nic nie ma, z wycieczek fakultatywnych podobało nam się safari po pustyni, choć cena wygórowana.
Mały, cichy, kameralny, brak dzieci.
Taki extra Egipt,ale za tę kase do tego drugiego można jechać trzy razy.Znakomity wypoczynek ale tak na leniucha.Przemili ludzie.Wypożyczenie auta z limitem kilometrów(200)dziennie.Z Salala wszędzie daleko więc 7dni trochę mało.Bardzo bezpiecznie.
Fajny hotel,znakomita obsługa,dobre jedzenie,bardzo przyjaźni ludzie.
Nie doszukiwałem się.
Trochę jestem zaskoczony tymi ochami i achami.Tak hotel bardzo dobry,ale poza nim i plażą nic-skały i pustynia.Jak ktoś ma nadmiar kasy i chce się totalnie odizolować-tak.Lot bardzo uciążliwy,tak że za tą kasę można dwukrotnie skoczyć w piękniejsze miejsca,wiem co piszę bo zwiedziłem kawał świata.
Czysto,fajna atmosfera,dobra obsługa i jedzenie chociaż mało owoców.
Zamknięta enklawa,nic poza hotelem.
Pięknie położony, a co najważniejsze kameralny hotel. Obsługa super, jedzenie pyszne.
Źle napisana umowa Itaki z tym właśnie hotelem, wczoraj mieliśmy dzień pobytu, po zdaniu bagażu do przechowalni i zjedzeniu obiadu musieliśmy czekać na transfer na lotnisko do godziny 18, cała grupa poszła na przychotelowy basen, aby poleżeć w cieniu parasoli i korzystać z ostatnich godzin pobytu, po 15 zaprzestano podawać wodę i soki, tłumacząc że nie jesteśmy już gośćmi, a nasi znajomi z zaprzyjaźnionego hotelu"fanar"takiej sytuacji nie mieli. nadmieniam że pobyt rozpoczęliśmy tydzień wcześniej od kolacji ok 22, cały pobyt, hotel, jedzenie i warunki super, jestem mimo wszystko zadowolony i gdyby nie to, to ocena 9.5 zasłużona i nie winie o ten incydent właściciela hotelu, tylko tego który podpisał kontrakt
Położenie, obsługa,
Brak wyszczególnienia w rachunku pozycji i ilości zamówionych drinków w barze przy basenie, nie prawdą jest że korzystając z allinklusiv masz wszystko,za drinki z dobrego alkoholu płacisz osobno,
Pobyt cudny ,apartament w którym mieszkałem ok 90 metrów dwa tarasy jeden z nich lezakowy . Przepiękne plażę cudowna pogoda , pyszne jedzenie , alkohole importowane mocne ,bardzo miła i sympatyczna obsługa drinki donoszone do stolików. Cudowne wakacje polecam wszystkim ten kraj ich kulturę i cudowne przyjęcie gości
Pięknie położony hotel ,wszędzie blisko ,pyszne jedzenie ,drinki i alkohole super ,napoje w puszkach przepyszne soki ,sympatyczna ,przemiła obsługa,pokoje przepiękne wszystkie z widokiem na morze ,wszystko na najwyższym poziomie.
Polecam hotel wszystkim. Piękny kraj i przemiła ludzie dbajacy o klienta
Piękne apartamenty, pyszne posiłki i drinki, mała ale piękna plaża w zatoce, przemiła i pomocna obsługa. Kameralna atmosfera. Wszystko na najwyższym poziomie
Nie znalazlem