Tylko 300 m do publicznej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza, wyróżnionej certyfikatem Błękitnej Flagi.
Atrakcyjne położenie: w popularnej miejscowości wypoczynkowej, ok. 500 m od centrum, ok. 5 km od miasta Zakynthos.
Udogodnienia dla najmłodszych: basen dla dzieci, plac zabaw.
Słynna plaża Navagio z wrakiem statku otoczona klifami
Dzisiaj wróciłam z pobytu w tym hotelu. Jestem zadowolona, natomiast dziwi mnie że przy opisie widnieje- dla osób ceniących ciszę. Niestety hotel jest przy ulicy i jest głośno do około 5 rano. Pokoje na tzw ogród są mniejsze i mają mniejsze balkony, ale spokój gwarantowany. Dopłata za klimatyzację bardzo wskazana.
Ja również dzisiaj wróciłem z 2-tyg pobytu w tym hotelu: - pokój od strony ogrodu zacieniony od ok 11, więc klimatyzacja nieprzydatna; - bardzo zadbane otoczenie hotelu, ładne palmy, czysto na basenie; - smaczne i urozmaicone posiłki na obiadokolację. Śniadania całe 2 tyg to samo; - sympatyczna i miła obsługa; - nie odczułem głośności pobliskiej ulicy. 3 dosyć poważne minusy :( 1) podłoga w łazience tak wyprofilowana, że woda w ogóle nie ściekała do odpływu co po ok 10 min powodowało niemały smród; brak zasłonki w kabinie prysznicowej potęgował oczywiście ilość wody na podłodze; 2) mieszkaliśmy na parterze (równym z gruntem) - efekt - mrówki...ciekawe ile z nich przyjechało ze mną do Polski; 3) często niestety niedomyte sztućce;
Pobyt w ostatnim tygodniu sierpnia. Cały pobyt oceniam bardzo pozytywnie, zarówno hotel jak również miejscowość Tsilivi. Pokoje czyste, sprzątane praktycznie codziennie, ręczniki zmieniane co drugi dzień, obsługa bardzo miła, posiłki obfite, może troszkę monotonne, ale duży wybór więc nie było problemu. Hotel położony w dobrym miejscu jeżeli ceni się spokój w nocy, a zarazem blisko do restauracji, barów. Przystanek autobusowy bardzo blisko, dużo lokalnych biur podróży i wypożyczalni samochodów, skuterów w okolicy. Warto wybrać się na rejsy wokół wyspy (zatoka wraku, błękitne groty, plaże, żółwie). Do plaży jest ok 500-600 m, ale jest kamienista, natomiast do piaszczystej jest troszkę dalej. Na plaży wypożyczalnia skuterów wodnych, łódek itp. Super wypoczynek. Polecam Hotel Jupiter.
- czystość, pokoje sprzątane codziennie, ręczniki wymieniane co drugi dzień, pościel zmieniana raz w ciągu pobytu - bardzo miła obsługa - winda - ładna, kameralna stołówka - dobre położenie
- basen troszkę za mały
Pokoje ładne idealnie pasujące dla 2 osób, ale z dostawką trochę ciasno. Stołówka ładna kameralna, do jedzenia nie można się przyczepić, raczej każdy znajdzie coś dla siebie, chociaż jedzenie trochę skierowane dla gości z wysp brytyjskich. Do plaży trzeba dojść ok 500 m ale do ładniejszej części idąc brzegiem będzie z 700 m. Podsumowując raczej wszystko się zgadza z opisem hotelu. Na wakacjach byliśmy lipiec 2016
Pokoje dla 2 osób Stołówka i jedzenie Położenie raczej na + (blisko do barów i komunikacji miejskiej, a do morza nie idzie się aż tak długo) Bar przy basenie
Basen ma tylko 75 m2 to chyba największa wada tego hotelu Długi czas oczekiwania na posprzątanie stołów. Do ładnej części plaży 700 m
Właśnie wróciliśmy z hotelu Jupiter. Jesteśmy bardzo zadowoleni zarówno z wybranego hotelu jak i z całych wakacji na Zakynthos. Cieszę się że wybrałam miasteczko Tsilivi a nie np. Laganas (totalna imprezownia). W Tsilivi jest spokojniej a jednocześnie każdy znajdzie coś dla siebie. Zaczynając od hotelu: bardzo mile zaskoczyły nas odnowione pokoje, to że każdy pokój ma swój balkon, pokoje klimatyzowane (co prawda musieliśmy się o to upomnieć w recepcji ale Pani natychmiast zareagowała) , pokoiki sprzątane codziennie, bardzo miła obsługa- zwłaszcza Athina - przy basenowym bufecie. Posiłki smaczne aczkolwiek monotonne i pod koniec pobytu poszliśmy sobie kilka razy posmakować kuchni greckiej na mieście ( nie był to dla nas duży problem). Alkohol w opcji all inclusive ... no cóż nie ma co za dużo wymagać. Na terenie hotelu basen oraz bezpłatne leżaki. Plaża piaszczysta z piękną lazurową wodą w odległości ok. 300 metrów od hotelu. Grecy na mieście mili i pomocni - nastawieni na turystów, mówią po angielsku oraz starają się po polsku (co jest bardzo miłe). Dookoła pełno biur podróży oferujących wycieczki z polskimi przewoźnikami, także odradzam wycieczki od rezydentów w hotelu bo ceny są tam zawyżona o 30-50%. Przy hotelu znajduje się przystanek autobusowy z którego bez problemu można dostać się do Zakynthos- stolicy wyspy (bilet 1,6 euro). Do tego kupiliśmy sobie 2 wycieczki, obowiązkowo rej na żółwie oraz zwiedzanie północy wyspy z wycieczką do Zatoki Wraku. Nasz 8 dniowy pobyt był zarówno zwiedzaniem jak i leniuchowaniem. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu oraz zakochani w Grecji (to już nasza drug wycieczka do Grecji ale pierwsza na Zante). Gorąco polecamy:)
położenie, przyjazna obsługa, pokoje z balkonem
monotonne jedzenie
Bylismy na wakacjach w polowie maja 2015 roku, jak widzę te opinie z roku 2013 i niektore z 2014 to az strach bylo mi tam jechać. Na miejscu zastalismy super odbnjowiony hotel na zewnątrz jak i w środku. Pokoje schludne - czyściutkie - codziennie sprzątanie nie było żadnych mrówek jak pisza niektórzy Pokoj posiadał lodówkę, szafy , toaletkę z dużym lustrem przestronny balkon ze stolikiem i krzesłami, pokoj wyremontowny - łazienka tez ok Codzienne sprzątanie przez serwis sprzątający - wymiana papieru, zamiecenie piachu - wymiana czystych poscieli! Jedzenia bylo w brud dla każdego coś dobrego - jajka gotowane na twardo, jajka sadzone, makarony bolognes, makaron cdarbbonarra, wszelkie rodzaje mięs - baranina, gyros, kurczaki w śmietanie w musztardzie itd..Lody, ciasta, kompoty, gorące mleko, zimne mleko,, ser feta , świeże warzywa( ogorki pomidory zielona papryka cebulka) rózne surówki jak rowniez codziennie mielismy inną zupę -krem Takze nie mozna się przyczepić do jedzenia, jak coś zabrakło - Pani zaraz przynosiła na bieżąco Jedynym brakiem jest brak animacji - jezelio komus na tym zalezy Pani przy barze - pracuje pierwszy sezon - rewelacja - drinki serwowane z karty byly smaczne, polecam uozo ze spritem w jej wykonaniu Podstawowych słów w jezyku polskim sie nauczyla - takze jak jej powiecie, ze chcecie \'\'piwko\'\' to napewno miło skojarzy i naleje piwo:)warto Pani zostawic podczas wyjazdu napiwki w szklanym kuflu , który ma przy barze Przy barze równiez wina, białe i czerwone - expres do kawy, cappucino, sa śmietanki sa równiez soki z automatu. Także wszelkie nieprawdziwe słowa tutaj niestety prostuję i polecamy na 100 % , inni uczestnicy byli tak samo mile zadowoleni jak my. Jedynie dla rodzin z malymi dziecmi to mniej polecam z powodu braku atrakcji (jest tylko malutki brodzik dla dzieci) i to wsyzstko:) mimo wszystko zostawiamy 10! a hotel zasluguje conajmniej na 3* + ! jak nie 4.
pokoje hotel bar przy basenie obsługa jedzenie
animacje
No juz pisałem za i wa. Byliśmy tydzień. Generalnie jakość do ceny jak najbardziej adekwatna. zapłaciliśmy na pewno mniej niż tydzień w Polsce w hotelu. Gdyby jedzenie było na poziomie jak w okolicznych restauracjach czy barach czuł bym się naprawde wyjątkowo. Ogólnie polecam.
Blisko wszędzie do plaży, przystanku bus, wynajem samochod. skuterów, quadów. Blisko jest aquapark. Bliskie restauracje i bary w bardzo dobrej cenie. Nie to co w centrum, ceny dwukrotnie większe. Pokój jak na tą cenę normalny pokój, taras i ładna średniej wielkości łazienka ( suszarka). Miła obsługa.
Monotonne jedzenie lecz czasem zdarzył się rarytas.Ogólnie poniżej przeciętnej. Alkohole w all incl. słabizna. Mało rekreacji w hotelu dla dzieci ale kto siedzi w hotelu z dzieciakiem jak ładne słońce i blisko plaża. Wifi darmowe tylko w holu a i tak 1 dzień chyba tylko normalnie działało.to tyle. Klima tylko za dopłatą. Byliśmy w czerwcu więc obeszliśmy się bez.
Hotel położony w spokojnej miejscowości. Obsługa hotelowa miła i pomocna w każdej sytuacji. Basen czysty. Pokoje z dużym balkonem i ładną łazienką. Jedzenie na wystarczającym poziomie. Bardzo mili barmani. Polecam ten hotel osobą ceniącym spokojny wypoczynek
Położenie, obsługa, czysty basen, duże i czyste pokoje
Hotel wyglada z zewnątrz bardzo ładnie, ale w środku jest przecietnie niski standart. Na pewno nie 3 gwiazdki tylko trochę mniej. Jedzenie to porażka, przy opcji all inklusiv 3 posiłki w minimalnej ilości, obsługa stoi i patrzy ile jedzenia goście sobie nakładają na talerz, brak soków, drinki wydzielane bardzo oszczędnie, brak przekąsek, stare lody w zamrażarce dla gosci, brak wyboru herbaty, brak czekolady czy mleka do kawy. barman wiecznie pijany zajęty tylko gośćmi którzy mu polewają. Innych traktuje jek zło konieczne. O wszystko trzeba prosić, nawet o wodę mineralną w szklance. Jedzenie to kolejna porażka. Mało urozmaicone, monotonne, zimne. Brak owoców i ciastek., zupy, dań bezmięsnych.Atrakcją jest kawa kapucino bez mleka czy śmietanki, kawa na spienionej wodzie, za to piwo w barze bez piany i gazu. Na śniadanie jajka na twardo czasem ciepłe.nie było jajecznicy czy sadzonych jajek. Na deser do znudzenia arbuz, a Grecja słynie z winogron, fig i innych owoców. Brakuje też talerzy, sztućców, filiżanek i wolnych stolików podczas posiłków. W pokojach od ulicy potworny hałas do 5 rano, jeżdżące samochody i skutery, głóśna muzyka i rozmowy z baru na przeciw hotelu. W nocy głos niesie jak w studni.Odległość od plaży mieżona jest w linii prostej a nie rzeczywistej odległości. Plaża najbliższa jest wąska, kamienista z leżakami i parasolami płatnymi.Plaża w jeszcze większej odległości z trudnym dojściem jest piaszczysta z łagodnym wejściem do morza. Morze czyste i przeźroczyste.Wycieczki z przewodnikiem w jezyku polskim organizowane przez Itakę są 2 razy droższe niż organizowane przez biura lokalne. W sumie, niby oferta zgadza się ale w szczególach nie jest warta ceny proponowanej przez Itakę
Budynek hotelu bardzo ładny, zadbany, czysty, pokoje duże przestronne sprzątane codziennie niezależnie od napiwku, w oknie balkonowym zasuwana okiennica, która zapobiega nagrzaniu pokoju. Mimo że pokoje mieliśmy na wschód nie było upału ani konieczności korzystania z klimatyzacji. Posiłki takie sobie, ale prawie zawsze znalazło się coś smacznego. Porażką są jedynie śniadania, codziennie tylko chleb, ser, szynka i pomidor. Brak innych potraw śniadaniowych jak parówki, fasolka, jajeczica itp. Jedynie gotowane jajka są codziennie, ale już keczup, który do nich podawali był w stanie dramatycznym, po prostu zepsuty. W najblizszym otoczeniu hotelu nie ma głośnych imprez itp, a mimo to wszędzie jest blisko. Do plazy 5 min, do sklepu 2 min, do przystanku 1 min. Autobusy trochę się spoźniają i na tablicach nie wisi aktualny rozkład. Żeby go uzyskać trzeba się wybrać do Zakynthos na zajezdnię, potem można już jezdzić do woli. nie oceniam udogodnień dla dzieci bo nie byłam z dziećmi i nie zwracałam na to uwagi, nie oceniam również basenu bo nie korzystałam (na basen to moge sobie iść w Polsce). Plaża ładna chociaż wąska, na plaży można wypożyczyć 2 leżaki za 5-6 euro na dobę. Toalety widziałam tylko w jednym miejscu na plaży, za to prysznice są wszędzie. Ogólnie miejscowość i hotel polecam.
Byłem na początku maja pogoda super.Hotel na pewno nie dla rodzin z dziećmi.Brak placu do zabawy a brodzika nie ma a jest w opisie.Brak obsługi na stołówce barman zamyka barek i znosi talerze a panie po śniadaniu sprzątają pokoje.Hotel dla mało wymagających.
Hotel adekwatny do trzech gwiazdek. Czysty, ładny, fajnie położony, ale od strony ulicy straszny hałas. Dodatkowo płatna klima niezbędna żeby zamknąć okno i spać. Śniadania, tragedia, codziennie ser żółty i mortadela z tostami. Obiadokolacje bardzo smaczne. Łazienki straszliwie ciasne i mrówki. Wzięłam z domu pułapki z raidem, w godzinę ich nie było.Polecam. Obsługa nazbyt narzucająca się przy nakładaniu jedzenia, jakby pilnująca kto ile zjada. Dojście do morza blisko, czysta woda, zejście kamieniste. Ogólnie jestem zadowolona. Uwaga bez napiwku 1 E nie zmienią wam ręczników.
Hotel mały, kameralny.Byłam tam latem 2011r z Triady na 2 tygodniowych wczasach. Jedzenie nonotonne. Pięć rodzin zostało okradzionych w nocy , kierownictwo hotelu komletnie to zignorowało. Nie polecam
Hotel polecam przede wszystkim osoba ceniacym bardziej sam pobyt i walory turystyczne niz zycie hotelowe. Czysty swiezo wyremontowany budynek w kolonialnym stylu. Pokoje o wystarczajacym standardzie (lodowka,TV,klima za doplata) z balkonami z pieknym widokiem na okolice glownej ulicy i wzgorza. Polecam wlasnie te od ulicy poniewaz po pierwsze wcale nie jest glosno szcegolnie jesli zakupi sie klimatyzacje i zamknie podwojne drzwi ( wtedy juz nic nie slychac) a po drugie wieczorem milo jest obserwowac zycie miasteczka saczac wino. Pokoje od zaplecza nie zachecaja widokiem z balkonu. faktycznie sa mrowki ale obsluga chotelu dosc skutecznie je tepi a najlepiej art spozywczw trzymac w lodowce i po problemie.
Hotel zrobił na mnie średnie wrazenie, takie słabe 3*, położony zaraz przy ulicy, tak więc było dość głośno. Polecam raczej pokoje od strony ogrodu, z tylu budynku. Pokoje dość duże ale słabo wyposażone - taki wystrój szpitalny, nie są przytulne. Basen dość mały i w sezonie może być przy nim tłoczno. Restauracja ok. Jedzenie średnie.
Średni hotel, z czystym wnętrzem i pokojami. W pokojach jest lodwóka, w łazience suszarka do włosów. Jedzenie smaczne, śniadania kontynentalne, kolacje obfite po całodniowym zwiedzaniu można uzupełnić siły. Kąpiąc się na basenie napewno dokuczać będzie hałas dochodzący z ulicy, dlatego kąpieli lepiej zażywać na plaży. Hotel sam w sobie jest cichy i spokojny, osobiście uważam że to lepiej ponieważ nie lubię wielkich hoteli gdzie na każdym, kroku coś się dzieje.
Hotel na pierwszy rzut oka wydaje się być kameralnym cichym hotelem. Prosze wybierajcie pokoje nie od strony wejścia lecz od drugiej strony ponieważ jest ciszej. W barze barmanka ma zwyczaj słuchania dość głośno specyficznej muzyki i trzeba interweniować ponieważ nie da się tam wysiedzieć. Cała reszta spełniła moje oczekiwania śniadania w formie stołu szwedzkiego, obiadkolacje całkiem niezłe także mamy dość spory wybór. Obsługa przychylna i przyjazna.
Witam. Mieliśmy to czego się spodziewaliśmy za tą cene. Pokoje średniej welkości lecz wystarczające dla dwóch osoób. Lodówka tylko w pokojach studio, klima za dopłatą, tv, kanał muzyczny. Okna pokoju wychodził na tyły hotelu więc nie mieliśmy kłopotów z hałasem. Plaża bez fajerwerków. Położona 250m od hotelu, w miarę czysta, zagęszczenie średnie. Okolice bardzo ładne i miłe dla oka, sympatycznie nastwieni mieszkańcy. Polecam
Hotel greckiej kat B. W pokojach lodówka, mała łazienka z suszarką, klimatyzacja jest dodatkowo płatna. Pokój znajdował się nad ruchliwą ulicą, ale da się do tego przyzwyczaić. Czystość w moim przekonaniu była ok ręczniki wymieniane co drugi dzień Jedzenie w miarę dobre ale na śniadanich nie było ogórka, pomidora, mało warzyw szkoda :( Przy kolacji już lepiej klika rodzajów dań do wybór.
Hotel z dobrą lokalizacją-blisko do plaży, niedaleko przystanku autobusowego skąd można dojechać do Zakyntos. Pokoje skromnie wyposażone, ale plusem była lodówka bezpłatna, łazienka dosyć mała, ale z suszarką, klimatyzacja dodatkowo płatna-10 euro za dobę jeśli zamawiamy jednorazowo, 8 euro jeśli na kilka dni. Mój pokój znajdował się od strony hałaśliwej ulicy (w nocy uciążliwe motorynki Greków z rozwalonymi tłumikami), ale po drugiej nocy już nikt się już nie przejmował. Pokoje od ulicy znajdowały się od wsch strony, a zatem słonko świeciło do 12, w pokojach od zaplecza(tych cichszych) po południu i minusem było to, że strasznie się nagrzewały na noc. Jedzenie ok, szkoda tylko, że na śniadaniu nie podali ani razu żadnego pomidora, ogórka czy też oliwek.