Jumeirah Beach

Wyjątkowy

Piękny hotel w kształcie fali, mieliśmy szczęście i pokój z balkonem z widokiem na uroczą zatokę i plażę, piękne zdobienia i przepych, uczucie trochę podobne jak w katedrze czy kościele zwłaszcza w Hotelu obok w słynnym żaglu Burj Al Arab, do którego mieliśmy bezpłatny dostęp(nie -rezydenci płacą zdaje sie 50jurków za wjazd). Na plus zasługuje bezpłatny i nielimitowany dostęp do parku wodnego, jednego z największych na świecie Wild Waldi i zjazd z wysokości 6pietra niezapomniany. Trochę drogi pokój bo ok.1000jurków za dobę (wersja ze śniadaniem tylko) ale za tą cenę warto, jak ktoś lubi poszpącić wśród znajomków.:) Na plus jest jeszcze dostep do wszystkich 6 basenów, bezpośredni dostęp do morza. Ruscy dominują jako klientela, trochę Anglików i Amerykanów. Jak kogoś nie stać na coś takiego to może się udać np. do 3* hotelu w najbiedniejszej dzielnicy Deira gdzie w basenie niektórzy rezydencji gaszą papierosy. Jak ktoś szuka wycieszenia i spokoju to osiagnie go na pewno 40km od czegokolwiek zwanego miastem na środku pustyni w hotelu 5*+ Bab Al Shams. Tam można rozkoszować sie znakomitm jadłem, kapielą w jednym z basenów z widokiem na pustynne wielbłądy i zachód słońca nad złotym piaskiem a wieczorem posłuchać pięknych i romantycznych ballad na żywo patrząc się na płomienie ogniska lub tancerki wykonujące taniec brzucha.

Świetny hotel z pięknym widokiem na słynny hotel "Żagiel". Obsługa na najwyższym poziomie, aż żal wyjeżdżać. Gorąco polecam.

Fantastyczny hotel. Przemila obsluga. Niesamowita atmosfera. Wysmienite jedzenie. Mnostwo atrakcji. Mam nadzieje, ze bede tam czesto wracal.

Trafiliśmy na okres remontów, więc było troszkę wiercenia, no ale kiedyś muszą to zrobić.Jest to jednak jedno z takich miejsc o których myśli się każdego dnia.Naprawdę super.Konieczny wyjazd na safari.

Najwyższa światowa jakość, obsługa rewelacyjna, hotel bajeczny, aqua park dla gości hotelu za darmo. Plaża prywatna, za darmo leżaki, ręczniki, parasole. Pokoje 50 m.kw. każdy. Codzienne sprzątanie, wymiana ręczników i buteleczek z szamponami. Rano i wieczorem ścielenie łóżka. Wielki, piękny świat. Warto!!!
Super miejsce dla dzieci, cały mini plac zabaw ze zjeżdżalniami do wody i płytkimi basenami.
Poza plażą z parzącym piaskiem - na bosaka nie da się po nim chodzić, woda baaardzo słona i super ciepła, są baseny ze słodką wodą. No i piękny widok na hotel Burj Al Arab na usypanej wyspie.

Nazwa  Jumeirah Beach
Miejsce  Emiraty Arabskie / Dubaj / Dubaj
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, śniadania
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi

Luksusowy hotel z najwyższym poziomem usług

Usytuowany tuż przy słynnej plaży Jumeirah, wśród bujnego, tropikalnego ogrodu

Dużo udogodnień dla dzieci m.in. miniklub dla dzieci, klub piłkarski dla dzieci (6-14 lat; płatny), basen dla dzieci, plac zabaw

Dużo możliwości uprawiania sportu m.in. 7 kortów tenisowych, siłownia, aerobik, 3 korty do squasha

Wyjątkowy

Wyświetlono 5 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Jack

Pobyt - Marzec 2011