Świetnie skomunikowany z pełnym atrakcji Słonecznym Brzegiem i zabytkowym starym Nessebarem.
Publiczna i piaszczysta plaża z łagodnym zejściem do morza, ok. 650 m od hotelu.
Doskonałe położenie: ok. 400 m od centrum Sveti Vlas, ze sklepikami, restauracjami i kawiarniami.
Jak najbardziej polecam! Bardzo miła i kulturalna obsługa. Hotel ładnie urządzony, pokoje czyste, zadbane i dobrze wyposażone. Z balkonu piękny widok na panoramę Słonecznego Brzegu. Okolica hotelu bezpieczna i spokojna.
Bardzo duży wybór na śniadanie i wszystko przepyszne. Obiady i kolacje również jedliśmy w hotelowej restauracji - niedrogo i smacznie. Możliwość wymiany walut i całodobowa recepcja też się nam przydały. Bardzo czysty i wygodny basen. Po kilku dniach pobytu córka nauczyła się sama pływać :) Dodatkowo, idealnie dobrana pozytywna muzyka w restauracji i na basenie. Gorąco polecam!
Nie widzę żadnych wad, wszystko jest bardzo dobrze zorganizowane.
Super, bardzo przyjazna atmosfera. Hotel klimatyczny, a obsługa na bardzo wysokim poziomie. Polecam
Pobyt w hotelu oceniam bardzo dobrze, kameralna atmosfera, brak natłoku ludzi, miła obsługa, czyste pokoje, smaczne jedzenie. Gorąco polecam Hotel Julia
Odgrodzony od ulicy wysokimi drzewkami, chociaż jest przy głównej ulicy nie da się tego odczuć , bardzo cicho i przyjemnie, Dużo wolnych leżaków, basen nieraz był tylko dla nas .
Wszystko mi się podobało.
Byliśmy z mężem w hotelu Julia na przełomie sierpnia i września i jesteśmy bardzo zadowoleni :) Miejscowość cicha i spokojna, hotel bardzo fajny i czysty, pokoje duże i przestronne codziennie sprzątane, łazienka również duża, czysta i zadbana...akurat na standard łazienki zawsze zwracam sporą uwagę...jedyny mały minus to brak zasłonki prysznicowej i trochę się chlapie :) Śniadania smaczne i spory wybór...każdy znajdzie coś dla siebie..nawet najbardziej wybredna osoba :) zawsze jest coś na ciepło, sery, wędlina, warzywa, owoce, ciasta itp. i co ważne...gdy tylko coś się kończy to jest na bieżąco uzupełniane, więc nie ma sytuacji \"kto pierwszy ten lepszy\".
Część III: Miejscowość Św. Wlas jest fajnym miejscem na odpoczynek i relaks....a jeżeli ktoś szuka życia nocnego i tłumu ludzi na każdym kroku to zawsze ma pod ręką Słoneczny Brzeg :) Ogóle wrażenia bardzo dobre, miejscowość i hotel godne polecenia :)
Wróciłem z żoną i znajomymi z Hotelu Julia 06.07.2011r. Hotel bardzo czysty z dużymi pokojami,łazienką sprzątane codziennie.Bardzo miła i sympatyczna obsługa.Położenie hotelu przy głównej drodze i co oceniam in minus położoną naprzeciwko ręczną myjnię samochodową hałasującą od 8 00 do 22 00.Po za tym polecam ten bardzo fajny prowadzony przez rodzinkę hotel.Ze znajdującej się obok stacji należącej do właścicieli hotelu nie czuć oparów paliwa jak to niektórzy wcześniej pisali. Pozdrawiam. sowin.
Część II: Przy hotelu faktycznie znajduje się stacja benzynowa, ale na 14 dni pobytu poczuliśmy raz zapach benzyny, więc naszym zdaniem problem stacji benzynowej nie jest żadnym problemem tak samo jak fakt, iż hotel znajduje się przy ulicy i słychać jeżdżące samochody....czasem niestety dużo głośniej zachowują się \"Polacy na wakacjach\" niż hałas z ulicy :) Sporo pozytywnych opinii doszukałam się o restauracji Rusina....naszym zdaniem lekko przesadzone...nie dość, że od hotelu jest do niej spory kawałek....to sama jakość jedzenia szczególnie nas nie powaliła...duużo bardziej smakowało nam jedzenie w restauracji hotelowej gdzie również jest menu w języku polskim..., ale chyba najlepiej wyrobić sobie samemu zdanie :)
Hotel super choć na pierwszy rzut oka taki się nie wydawał. Spedziliśmy tam świetne dwa tygodnie i chcielismy więcej. Obsługa bombowa pozdrawiamy Nadię ,Osiego i resztę świetnej ekipy. Rodzinna atmosfera,pyszne jedzonko,do plaży 10 minut,pokoje codziennie sprzątane i duże, łazienki też.Polecamy !!!
Hotel wywarł raczej pozytywne wrażenie, jednak wiem że mieliśmy szczęście otrzymując pokoje od strony basenu/ogrodu (druga połowa hotelu z widokiem na ruchliwą ulicę)
-spokojna okolica (poza ruchliwą ulicą) -miła obsługa - zazwyczaj uśmiechnięta i chętna do pomocy -duże pokoje
-przy ruchliwej ulicy -niesmaczne, nieurozmaicone śniadania (+zimne dania które powinny być serwowane na ciepło - np. zimna jajecznica, parówki itp.)
Poprawić kuchnię,wstawić drzwi do prysznica lub zasłonkę,żeby nie zalewać łazienki poprawić menu i będzie super. Ogólnie ocena pozyztywna
Duża restauracja. Leżaki i parasole przy basenie. Bardzo miła obsługa.
Słabe jedzenie. Śniadania co prawda obfite, jednak jedzenie zimne. Blisko myjnia samochodowa.
4 lata temu wyglądał jak relikt komunizmu. Miałam opcje że śniadaniem i codziennie było to samo. Wszystko kiepskiej jakości. Nie polecam
Basen jest spoko, drinki bardzo dobre, obiady w niskiej cenie jak na hotel i w dodatku smaczne.
No w sumie te śniadania faktycznie takie srednie, ale mozna zjesc. ;).
Bułgaria przepiękna! Góry, bardzo ciepłe morze, czyste, piaszczyste plaże. Sporo atrakcji w centrum Sveti Vlas. Sam hotel nie był zły. Bardzo dobry jeśli traktujemy go jako bazę noclegową a większość czasu zwiedzamy piękne okolice. Zaraz obok hotelu jest przystanek autobusowy komunikacji miejskiej, za około 3 lewa kupimy bilet do Nessebyru a za około 2 lewa do Sunny Beach. Śniadania w hotelu (tylko to miałam okazję tam jeść) były fatalne, najniższa z możliwych jakość produktów. (Jak już coś jeść to tylko u Sveti Stefana! Rewelacyjna knajpa)! W hotelowej recepcji mało zangażowana obsługa, ale nie robiła żadnych problemów. Plus za możliwość wymiany euro na lewy w recepcji. Czysty, spory basen i duża ilość leżaków. Podsumowując, generalnie polecam, ale bez pakietu z jedzeniem.
- dobra baza noclegowa - wygodne łóżka - pokoje sprzątane codziennie - basen
- fatalne śniadania, produkty możliwie najniższej jakości, łatwo o zatrucie pokarmowe. - myjnia samochodowa po drugiej stronie ulicy + bardzo ruchliwa ulica. Ogólnie duży hałas
Hotel ogólnie na plus.Mieliśmy apartament na samej górze (pokój Sky A) który tak naprawde składał się z kuchni, sypialni i pokoju dziennego z tv oraz łazienki, do tego 2 balkony..Śniadania trochę monotonne ale da się przeżyć (w końcu w domu też nie mamy codziennie czegoś innego)..Hotel dość czysty,basen nie za duży..Dużym minusem jest obsługa, która podczas śniadabia patrzy się na wszystkich (zwłaszcza na Polaków) z pogardą, jak na ludzi z niższym poziomem społecznym
-cisza -duże apartamenty
-śniadania trochę monotonne -nimiła obsłiga która patrzy sie na wszystkich z pogardą
Ocena średnia. Hotel maly kameralny co jest na plus. Lekko starzejacy sie np polamane lezaki. Basen nieduzy. Obsluga mila i bardzo mloda, chyba jednak bez kwalifikacji. Miejscowosc ladna i spokojna.
Dobre położenie i spokojna miejscowość
Hotel starzejacy sie i duzo mlodej obslugi bez kwalifikacji
Co do samego hotelu jak za te pieniądze naprawdę nie ma sie do czego przyczepić (szczególnie gdy służy on jako baza noclegowa) może śniadania nie są zbyt urozmaicone a parówki czy jajecznica gorące ale tego jedzenia jest wystarczająco dużo żeby je sobie samemu urozmaicić a poza tym to ktoś jadacy na wakacje za 1500pln raczej w domu nie jada na śniadania krewetek, homarów czy kawioru wiec znajdzie coś dla siebie i glodny nie wyjdzie...
Czystość, obsługa
Moje wakacje trwały tylko tydzień w wersji BB - innej opcji w tym hotelu nie sprzedają. Jest tu jednak restauracja, w której można zakupić dodatkowe posiłki. W niej też są serwowane śniadania, może trochę monotonne, ale smaczne. Nie trzeba też oczekiwać na stolik, nie ma tłoku. W hotelu spokój, nie było słychać innych gości. Pokój dosyć duży z malutkim balkonem i widokiem na morze (piąte piętro), wyposażony w klimatyzację, minilodówkę, telewizor, w łazience suszarka do włosów. Odległość od plaży - ok. 600m, od centrum św, Wlasu - ok. 700m, od centrum Słonecznego Brzegu - ok. 3 km, od najbliższego supermarketu - ok. 300m. Przystanek autobusowy zaraz obok hotelu. Można tu naprawdę przyjemnie spędzić czas.
Sprawna i empatyczna obsługa - mimo że doba hotelowa zaczynała się o 14 przygotowali mi pokój już na 8, więc nie musiałam długo czekać,.
Położenie przy głównej ulicy, naprzeciwko myjni samochodowej - na szczęście nie całodobowej.
Wyjazd bardzo udany, bardzo ładne pokoje. Byłam pozytywnie zaskoczona plażą. W miejscowości za dużo się nie działo, nie jest to miejsce dla szukających rozrywki.
przystanek przy hotelu, piękna plaża ładniejsza niż w słonecznym brzegu, mniej zaludniona, ładne pokoje, stosunkowo nowy hotel, miła obsługa
widok z części hotelu na ulicę, kawałek trzeba dojść do plaży jak i do miasta
Kameralny, czysty, pokoje przestronne z balkonem , piękny widok na morze z wyższych pięter, basen bardzo czysty , obsługa bardzo miła, dania z karty tanie ,bardzo smaczne i urozmaicone, Serwis basenowy perfekcyjny. Pokojówki bardzo uczynne i dbajace o czystosc , ładne łazienki. Śniadania monotonne, fajniejsze danie znikają i nie ma dokładki . Ale jajecznica i parówki ,pomidory i ogórki, zawsze do końca sniadania, Fajne desery -ciasta itp. Drinki i napoje jak na hotel tanie.
Czystość, pokoje, basen,obsługa( recepcja, restauracja,basen.panie sprzątające) , bliskość do sklepów i restauracji, bardzo dobre połączenie w każdym kierunku (przystanek przed hotelem), obsługa
ew. bliskość ulicy, dosyć daleko do morza 10 minut naprawdę.
Ogólnie pobyt niczego sobie gdyby śniadania i obiadokolacje były swierze i bardziej urozmaicone
Miła i młoda obsługa
Beznadziejne jedzenie