Malownicze zatoczki z turkusową wodą i białymi plażami
Tętniąca życiem stolica Palma de Mallorca z gotycką katedrą
Góry Tramuntana z trasami idealnymi na piesze wędrówki
Obsługa na najwyższym poziomie, niczego nie brakowało. Jedzonko 5+. Lokalizacja super, niedaleko piękna piaszczysta plaża, promenada. Serdecznie polecam! 💕
Przyzwoity 3 gwiazdkowy hotel niedaleko od plaży. Pokoje wygodne. Miła i pomocna obsługa ( głównie niemieckojęzyczna ). Zdecydowana większość gości to niemcy, było też trochę polaków. Dobre połączenia komunikacyjne z całą wyspą. Przystanki autobusowe 50 m i 150 m od hotelu.
Hotel wspaniale połozony, blisko plaży, w centrum a jednocześnie przy spokojnej uliczce. Do plusów zaliczyłabym też naprawdę miłą i pomocną obsługę oraz przyjazne podejście do dzieci. Do minusów pokoje, które sa wprawdzie dośc duże ale przydałby się im juz mały remont,przez pierwsze dwa dni sprzątane a potem już tak sobie.., łazienki w porządku. Poza tym piekny ogród z placem zabaw, basen nie za duzy, jedzenie średnie, ale dośc urozmaicone. Jak na Majorke i cenę, którą zapłacilismy chyba powinnismy być w sumie zadowoleni. Wakacje na Majorce jak zwykle były udane, bo tam jest po prostu cudownie.
hotel ok chociaż już nieco starszy, okolica spokojna , życie nocne kończy się około 23 , zdecydowanie daleko do plaży , typowe 3* i tego można się spodziewać , można tam wrócić
Najlepsza jest zdecydowanie lokalizacja hotelu. Leży pomiędzy plażą a centrum miasta. Względnie daleko od hałasów, znowu nie na tyle żeby dojście do nich zajmowało wieki. Pomysły szefa kuchni totalnie nie przypadły mi do gustu. Wybór był nie za duży i głównie spośród typowego Hiszpańskiego jedzenia. Pokój raczej normalny. Łóżko, stolik, balkon, schludna łazienka. Uczynna i sympatyczna obsługa. Naliczyliśmy około 30 leżaków a ilość gości w hotelu sięga 200. Dysproporcja jak widać jest znaczna.