Malownicze zatoczki z turkusową wodą i białymi plażami
Tętniąca życiem stolica Palma de Mallorca z gotycką katedrą
Góry Tramuntana z trasami idealnymi na piesze wędrówki
Pobyt bardzo udany. Hotel ma swoje lata ale jest świeżo odnowiony, pokoje odmalowane . Obsluga pomocna i uczynna. Na wstępie pokazano mi dwapokoje do wyboru. Pokoje duze, umeblowanie stare ale wygodne. Wyposażenie zgodnie z opisem. Łazienka duża i czysta, prysznic w wannie, bidet, umywalka I suszarka. Jedzenie bez szału ale smaczne i zawsze byliśmy najedzeni i zadowoleni. Bufet Szwecki z potrawami lokalnymi, placki, mięso, drób ,ryby, pizza, zupa, jajecznica e do tego sałatki, ciasto, owoce i lody. Wybór deserów i owoców nieco mały ale wystarczający. Basen hotelowy po drugiej stronie ulicy jak w opisie z wieloma pustymi leżakami. Miejscowość typowo wypoczynkowa, czysto, zielono, bezpiecznie, spacery b. przyjemne ,dużo sklepów, restauracji, kawiarni, restauracji i lodziarni. Dluga promenda wzdłuż całej plaży. Plaża piaszczysta, długa choć wąska z logodnym brzegiem, dosyć daleko płytko i woda bardzo czysta. W hotelu korzystaliśmy darmowo z sauny i jakuzi, polecamy. Wybraliśmy się na wycieczkę do Palmy, piekna katedra I stare miasto, zapisy w recepcji lub autobusem kursowym spod Aldiego. Pogoda wspaniała 24 do 30 stopni codziennie plaża, plywanie, wieczorne spacery nad morzem a to połowa października. W sumie rewelacja, pozdrawiam i czego Wam życzę .
Miła obsluga
Bez
Jest to hotel dla niewymagających , ale jest czysto, personel bardzo pomocny, pokoje sprzątane codziennie. Hotel ma świetną lokalizację, blisko plaży, w koło mnóstwo sklepów, barów i restauracji. Wyżywienie smaczne, każdy znajdzie coś dla siebie.
Lokalizacja, wyżywienie
Hotel usytuowany w centrum Can Picafort, w pobliżu plaży, restauracji, kawiarni, przy głównej ulicy. Sympatyczna i mila obsługa. Polecam raczej osobom, które nie zamierzają spędzać za dużo czasu w hotelu :-) Dobra baza wypadowa, raczej podstawowy komfort. Przeciętny hotel.
Położenie w centrum miasteczka, sauna sucha i mokra, jacuzzi, mini siłownia. Kilometr do przystanku autobusowego.
Łazienki wymagają już delikatnego odświeżenia lub remontu.
Pobyt w hotelu zaliczam do bardzo udanych pobytów.Hotel zgodny z opisem.Czyste pokoje, codziennie sprzątane . Smaczne posiłki. Doskonały kontakt z Panią w recepcji.Przemiła obsługa w całym hotelu.
Lokalizacja, blisko plaży, sklepów, barów i restauracji.Nieopodal wypożyczalnia aut i rowerów.Zaleta -hotel dla osób 16+.