JS Paradise Sport (ex. Paradise Beach Music)

Słaby

Brudno wszędzie ( pokoje, toalety, stołówka, basen), wszystko w hotelu stare i bardzo zniszczone . Widok z okna na śmietnik lub po przeniesieniu do "lepszego pokoju " na taras z psimi odchodami. Usytuowany przy ruchliwej w dzień i w nocy ulicy. Bardzo głośno. Na stołówkę kolejka przed każdym posiłkiem ponieważ brakowało jedzenia. Nie było możliwości wieczorem posiedzieć ze znajomymi w przyhotelowym ogródku gdyż hotel sąsiaduje z domem wielorodzinnym i nawet normalne rozmowy przeszkadzały mieszkańcom. Za to w ciągu dnia odgłosy wiertarki z w/w budynku były dodatkową "atrakcją". Do hotelu wchodzili handlarze z ulicy, obsługa nie reagowała. W ciągu tygodnia naszego pobytu dwa razy doszło do kradzieży w hotelu. Nawet rezydent powiedział nam, że ciężko byłoby znaleźć na Majorce gorszy hotel...SERDECZNIE NIE POLECAMY!

Nie wybierałam tego hotelu, zostałam tam przeniesiona z powodu braku miejsc w zarezerwownych pokojach w innym hotelu (Organizator: Neckermann). Hotel przy głosnej ulicy, widok z balkonu okropny - na drzewach wisiały porozrzucane rolki papieru toaletowego, brudno, powywrwane krzaki, zero zagospodarowania terenu wokół hotelu. W pokojach ciasno, niezbyt czysto, kliamtyzacja raz działa, raz nie. Na balkonie widziałam kilka karaluchów. Ogólnie na trzeźwo ciężko jest tam przeżyć. jedyne zalety to bardzo dobre jedzenie, w miarę dobrze podane i dość blisko do plaży (lepiej siedzieć całe dnie na plaży, niż w tym hotelu). Podsumowując: warunki w pokoju żenujące, ale posiłki całkiem ok.

Kod hotelu HOT19592
Nazwa  JS Paradise Sport (ex. Paradise Beach Music)
Miejsce  Hiszpania / Majorka / El Arenal
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, rowery, golf, parking, zwierzęta

Malownicze zatoczki z turkusową wodą i białymi plażami

Tętniąca życiem stolica Palma de Mallorca z gotycką katedrą

Góry Tramuntana z trasami idealnymi na piesze wędrówki

Słaby

2.5
2.5
1.5

Wyświetlono 2 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
1.0
Landryna i Niuniuś

Pobyt - Sierpień 2016

Zalety

Wady

Głośno, brudno, niekomfortowo, niebezpiecznie.

4.8
Majorka

Pobyt - Czerwiec 2010

JS Paradise Sport (ex. Paradise Beach Music)