Malownicze zatoczki z turkusową wodą i białymi plażami
Tętniąca życiem stolica Palma de Mallorca z gotycką katedrą
Góry Tramuntana z trasami idealnymi na piesze wędrówki
3 GWIAZDKI WIEC NIE BYLO CZEGO WYMAGAC , BLISKOSC DO MORZA REKOMPENSOWAŁA WSZYSTKO , JEDZENIE W MIARE DOBRE , NIE NARZEKALISMY .
BISKO MORZA I GLOWNEJ PROMENADY , BLISKO ALDI
BRAK HERBATY CZY ZWYKLEJ WODY NA OBIADOKOLACJI , HOTEL NASTAWIONY NA TO BY DO KOLACJI SPRZEDAWC NIEMCOM DRINKI I NAPOJE ,KTORZY CHETNIE JE KUPOWALI , KAWA 2 EURO LUB MALE PIWO 2,8 EURO NAJTANSZE . BARDZO DUZO NIEEMCOW I ANGLIKOW
Hotel położony przy samej plaży, wszędzie niedaleko, wokół sklepy,bary,restauracje. Plaża bardzo wąska,ale wystarczy odejść kawałek i robi się szersza. Polecam wycieczkę na przylądek Formentor oraz do pobliskiego rezerwatu ptaków - można dojść plażą.
Blisko plaża,praktycznie trzeba przejść przez promenadę i jesteśmy na plaży. Hotel stary,wymaga odświeżenia,to niewatpliwe,ale czysto,codziennie sprzatane, wymiana ręczników i pościeli na żądanie,sprawna klimatyzacja,mała lodóweczka,ale w pełni wystarczająca. Na balkonie stolik z krzesełkami oraz suszarka na ubrania. Będąc na plaży przy hotelu w pełni działało wifi,także też wielka zaleta.
Najgorszą stroną hotelu według mnie jest wyżywienie,które jest marnej jakości,na śniadanie najtańsze wędliny, mało lokalnych dań ,niewielki wybór,ale głodnym nie chodziłam. Nie ma bransoletek na rękę,za to jest sprawdzenie listy na wejściu na obiadokolację - w życiu się z takim czymś nie spotkałam.
Hotel zgodny z oczekiwaniami, blisko morza. Miła obsługa i pyszne jedzenie. Do tego gwarantowana pogoda! Polecam
Blisko morza
Basen poza hotelem
Hotel położony przy samej plaży, blisko przystanki autobusowe (łatwo dostać się do Palmy- autobusy kursują bardzo często i do późnych godzin), ok 7 min do sklepu Aldi, w pobliżu pełno sklepików i marketów. Hotel czysty i zadbany (chociaż trafił nam się pokój w stylu PRL).
Całkiem dobre jedzonko (śniadanko na tarasie z widokiem na morze rewelacja), miła i pomocna obsługa. Przestronny pokój.
Trafił nam się ciemny pokój.
Hotel ok, piękny widok, duży taras, brak choćby małej lodóweczki
Jw - lodówka
Miła obsługa, pokoje sprzątane codziennie, dostęp do plaży i morza, taras z widokiem na morze, spokojna okolica , dużo barów i kafejek w pobliżu, polecam.
Przy plaży, spokój, ładne widoki
nie mam
UWAGA na propozycję tego hotelu. TEN HOTEL nie istnieje. Jako budynek, jak najbardziej stoi, ale hotel jest zamknięty. Zamówiłem i zapłaciłem na wakacjach.pl. i lecieliśmy z Exim Tours. Po przyjeździe na miejsce, przychodzimy z żoną pod hotel, a tu ZONG, jakby ktoś w mordę dał. W obcych językach nie gadamy i co tu robić. Hotel zamknięty na cztery spusty, po przeciwnej stronie również hotel zamknięty z tej samej grupy hoteli \"JS\". Zadzwoniłem do rezydentki zgodnie z informacją w zamówieniu wczasów, a ona nie odbiera. Napisałem sms do Pani z wakacji.pl z Zielonej Góry co mamy robić. Pani od razu oddzwoniła, wypytała i poinformowała, że ona spróbuje skontaktować się z naszą rezydentką. Po pół godzinie oddzwania rezydenta i informuje, że hotel jest zamknięty i mamy udać się do innego hotelu 200 m dalej. Powiem Wam tak. Bardzo lubimy z żoną wychodzić wieczorami, lubimy muzykę, ale pod tym hotelem Jamajczycy prowadzą otwartą restaurację - jest naprawdę głośno. Jeżeli ten hotel będzie już otwarty - odpuście sobie - naprawdę będziecie niezadowoleni.