Jewel Palm Beach (ex Dreams Palm Beach)

Polecam ten hotel - świetny urlop!

super hotel, przelot air france z ecco

było lepiej niz nawet myślałam, wiele hoteli widziałam ale naprawdę Proszę Państwa to jest 100% 5 gwiazdek i jestem pewna to pisząc - jedżcie tylko ale z ecco .... -BUZIAKI.

Uwaga hotel prezentowany na zdjęciach nie jest tym, który obejrzycie na miejscu. Sunscape Punta Cana to dawne Allegro. Na lotnisku nie czekał na nas rezydent Ecco Travel i nie odbierał telefonu. Po przyjeździe do hotelu okazało się, że wykupionych przez nas pokoi typu Junior Suite za dodatkową opłatą 2400 zł od pary w tym hotelu nie ma. Przed wyjazdem zastanówcie się nad wyborem operatora bo mogą was spotkać niemiłe niespodzianki. Mimo tych wszystkich kłopotów na początku pobytu, urlop na Karaibach był wspaniały i pozostawił miłe wspomnienia.

Hotel polozony na uboczu, w znacznej odleglosci od slynnej Bavaro Beach i skupiska innych hoteli. Taxi do centrum (dwie strony) 80 $, 45 min. Dosc glosny i "akustyczny":). Duzo rodzin z dziecmi oraz halasliwej ludnosci meksykanskiej. W porze letniej-deszczowej hotel zdawal sie nie dawac rady panujacej w pomieszczeniach wilgoci, wlaczajac w to nieprzyjemny zapach z klimatyzacji. Bardzo slaby standard lazienki. Niewatpliwie jednak mila obsluga i ilosc zajec zorganizowanych na miejscu w hotelu.

Nazwa  Jewel Palm Beach (ex Dreams Palm Beach)
Miejsce  Dominikana / Punta Cana / Punta Cana
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, tenis, rozrywka i życie nocne, nurkowanie

Hotel przy jednej z najpiękniejszych plaż w kraju o drobnym, białym piasku

Dużo udogodnień dla dzieci: opiekunka (płatna), mini klub, plac zabaw, animacje, łóżeczko dziecięce

Ciekawe animacje i dużo rozrywek w hotelu, Muzyka na żywo, nauka tańca, dyskoteka, program artystyczny

Dzika i nieodkryta egzotyczna przyroda

Wyświetlono 7 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Róża

Pobyt - Luty 2012

Polecam ten hotel - świetny urlop!

Bogdan

Pobyt - Czerwiec 2006

prawdziwy raj na ziemi

Iceman

Pobyt - Październik 2005

Po prostu klasa. Myślę że jeden z lepszych hoteli na PC

Jewel Palm Beach (ex Dreams Palm Beach)