Byliśmy z trójką dzieci w wieku od 1,5 roku do 12 lat, końcem sierpnia 2018r. Ładny hotel, czysto, wygodne łóżka, mieliśmy przestronny pokój, klimatyzowany. Codziennie sprzątany, czyste białe ręczniki, mini kosmetyki, suszarka do włosów. Basen głęboki i czysty, drzewo pośrodku daje cień w różnych porach dnia. Nie było bitwy o leżaki - więc komfortowo :) Wypożyczano koło do pływania dla dzieci. Brodzik trochę głęboki - 65cm więc nasz mały synek nie skorzystał. Morze- tak blisko że wystarczy przejść prze ulicę -ciepłe :) Parasole za darmo - leżaki płatne ale niedrogo. Animacje - joga, pilates, aquaareobik, konkursy dla dzieci, strzelanie z łuku, rzutki, zabawy w wodzie, możliwość zostawienia niemowlęcia pod opieką animatora. Przestronny hol hotelowy z wygodnymi kanapami. Bardzo dobre urozmaicone jedzenie, do woli lody dla dzieci. Bar czynny do 23.00 - nie było głośno czy uciążliwie (dzieci). Ogólnie bardzo nam się podobało. Jedyne minusy - za żelazko trzeba było uiścić kaucję - zwrotną , ale trzeba było się najeździć windą. Uważam że niepotrzebnie. I dzień wyjazdu też trochę był słaby: doba hotelowa jest do 12.00. My chcieliśmy żeby nasz 1,5roczny synek się przespał w dzień (od 12.00 do 14.00), i teoretycznie można było przedłużyć pokój na godziny (10 lewa =20zł za godzinę), ale nie było wolnych pokoi i nie zaproponowano nam żadnej alternatywy - np. jakiegokolwiek pomieszczenia - więc nasz syn spał na kanapach w holu... :( Ogólnie jednak bardzo polecam na leniwe wakacje, gdzie o Was zadbają :)
Bardzo blisko plaży, ładny basen, dość głęboki, czysto, miła obsługa, animacje, bardzo dobre jedzenie - może nieco za tłuste.
Jak na Bułgarię to było super mogę z czystym sumieniem polecić ten hotel, obsługa super pomocna zawsze uśmiechnięta, pozdrowienia dla pani z recepcji przemiła. Szacun dla miłych kelnerów i kelnerek.
Wszystko było super.Nasz pobyt był od 12 Czerwca 2018r.
Żadnych
Co do hotelu to niesamowicie pomocni recepcjoniści. Przy czym np. kawę w open barze podają w plastikowych kubkach do zimnych napoi (nawet nie do gorących jak np. w McDonald :(). Oparzyłam się osobiście. Niesamowite, że w opcji ALL np. w czasie śniadania i obiadu nie można korzysta z napojów dystrybutorów typu cola, fanta, sprite itp. NIE WIEM CO TO MA ZNACZYĆ. Dodatkowo o czym nie byłam poinformowana doba hotelowa do 12-tej, Przedłużyliśmy płatnie do godz. 15:30 przy czym opaski ALL odcinają, wiec do wieczora z 3 dzieci nie mogliśmy z mężem korzystać z obiadu, kolacji, Musieliśmy się stołować na mieście. Z tego samego biura podróży hotel KALINA udostępniał gościom w opcji ALL posiłki i napoje w standardzie do wieczora do wyjazdu. Uważam, że to dyskryminacja klientów korzystających z hotelu JERAVI. Firma powinna zadbać o tą samą jakość dla wszystkich klientów. Postawiliśmy na animacje, które miały być w j. polskim i bardzo się rozczarowaliśmy. Animacje były ale w języku czeskim. Polski animator zapowiadał program dnia. Karaoke w jeden dzień nie można było zaśpiewać po polsku bo na laptopie animatorów czeskich nie ściągnięte żadne utwory po polsku, były puszczane z internetu i się zawieszały. Dziewczyny dwa razy próbowały śpiewać i były przerywane. Wszelkie zajęcia typu fitness aerobik piłka nożna program wieczorny i zabawa dla dzieci prowadzone było w języku czeskim. O animacjach po polsku w innym hotelu sieci Aleksandria dowiedziałam, się teraz z opinii.
lokalizacja niedaleko publicznej plaży na której są porozkładane ok. 20 metrów od brzegu morza leżaki i parasole, jak się nie zapłaci to nie można rozłożyć maty blisko plaży tylko ponad 20 metrów (jakieś oznaczenie miejsca sznurkiem) Żenada. W opisie hotelu wpisane, że płatne leżaki i parasole, ale nie było informacji, że miejsce przy plaży wydzielone i jak się nie kupuje parasola lub leżaka to trzeba leżeć w dużej odległości od brzegu morza.
Lokalizacja tego hotelu super. I tylko tyle było SUPER. Reszta nie do opisania. Brudno .. śmierdząco... okropnie!!!! Nie raz czytałam opinie o hotelach i zawsze mówiłam że ludzie przesadzają. I pierwszy raz ja wystawiam opinię o hotelu... 4 * to pomyłka!!! Prócz nowych łazienek w pokojach jest tam poprostu strasznie. Nie ze względu wyglądu( choć zdjecia wyglądały obiecująco) ale zaniedbania i brudu jaki jest w każdej częsci tego hotelu. Housekeeping kompletnie nie wie chyba na czym polega sprzatanie pokoji . Jeśli w ogóle raczą \" odwiedzic \" pokój. Po skargach do menagera hotelu z łaskąPanie sprzatające przyszły... WYMIENIC RECZNIKI....!!! Nic po za tym. Cenna kompletnie nieadekwatna do wakacji. Pozdrawiam.
Blisko plaży
Hotel brudny , niezdbany, pokoje niesprzatane, posiłki tragedia, mały wybór, mało potraw dla dzieci( hotel rodzinny tak jest reklamowany) , brudno wszedzie, od pokoji po korytarze windy i basen. Pani menager hotelu nie miła, traktuje gości jak złodzieji, personel traktowany przez nia jest okropnie. nie wymieniają reczników w pokojach ...chyba że zwróci się uwage.
Hotel Jeravi w Primorsku, pięknie położony blisko morza.Widok z okien na morze i cmentarz marynarzy ,ale widok nie przeszkadza.Ścieszką musisz przejść kolo cmentarza do morza.Blisko do sklepów barów i restauracji.Dla każdego coś miłego. Hotel czysty, pokoje bardzo ładne i wygodne.Jedzenie dobre, troszkę można pomarudzić o przekąskach, których jest mało i zimne. Brak jakikolwiek rozrywek dla dorosłych, a dla dzieci to żenada. Hotel dla osób którzy chcą wypocząć. W tym hotelu nie ma możliwości pobawić się, młodzi i dorośli nudzą się. Wszystkie rozrywki dla dzieci odbywają się w centrum rozrywkowym netholiday.Odpoczywający muszą z dziećmi dojść aby, zobaczyć jakiś show dla dzieci Nie uświadczysz żadnych rozrywek dla dorosłych.Hotel Jeravi to sypialnia.Animatorzy i rezydent to porażka dla netholiday. Hotel ukazał się na polskim roku w lipcu, więc w nim zagościłem.
ładny hotel
brak animacji w jezyku polskim
Ekipa z Bydgoszczy wystawiła opinie chyba nie do tego hotelu. Byłem z żoną i synem i tak: pokoje sprzątane i odkurzane były codziennie łącznie z balkonem, nawet kołdry i poduszki były poprawione na łóżkach, ręczniki wymieniane codziennie (trzy duże i trzy małe) jeśli zostawiło się je na podłodze w łazience, wydajność klimatyzacji w pokojach wystarczająca aż nadto, klima odgrzybiona i nie śmierdzi, pościel wymieniana była dwa razy na 10 dni wczasów, windy czyste a po hotelu zawsze można było kogoś spotkać z ekipy sprzątającej i czego tu chcieć więcej. Wi-Fi w cenie wczasów w pokoju w lobby a nawet przy basenie nie za szybkie ale jest. Co prawda do śniadań nie było napoi gazowanych ale były soki z wodą a do obiadu i kolacji było można pić colę fantę bez ograniczeń normalnie na litry w opcji ALL. Ogólnie posiłki były dobre + ale troszkę chłodne. Basen i brodzik z bardzo ciepłą w miarę czystą wodą. Plaża piaszczysta, nie za szeroka ale czysta, ratownik też jest i czuwa nad bezpieczeństwem kąpiących, zejście do morza bardzo łagodne , morze ciepłe czyste i bardzo słone -;) i można sobie pooglądać małe krabiki wędrujące po dnie , o której by się nie przyszło to parasol na plaży się znalazł (leżaki płatne). Byliśmy z Net Holiday przyjazd do hotelu o godz 7 rano a klucze (karty) dostaliśmy o 11 i to trzeba by poprawić ale ogólnie było fantastycznie i ten widok z pokoju na morze i na wschód słońca bezcenne. Po Primorsku też można połazić jak się już nie chce leżeć na plaży czy basenie. Gorąco i z czystym sumieniem polecam ten hotel. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź Ekipy z Bydgoszczy.
Położenie, blisko plaży,czyste ciepłe morze,basen.
Jak dla mnie brak.