Jaz Makadina

Hotel bardzo ładny z pięknym ogrodem, zajmuje nieduży teren, co dla mnie jest atutem. Pokój ładny, wygodny, sprzątany codziennie. Jedzenie bardzo dobre, ogromny wybór. Plaża klimatyczna , rafa blisko z pięknymi rybkami. Ogólnie wrażenia bardzo dobre, wiedzieliśmy za co zapłaciliśmy. Polecam szczerze 😃

Hotel kameralny. Otoczenie Ok. Ale basen był w remoncie i nie była podgrzewana woda.

Hotel jak na Egipt niezbyt duży. Dobry wybór dla osób, które chcą mieć trochę spokoju ( aquaparki z dojazdem meleksem w Aquaviva ) . W hotelu dostępna siłownia oraz aż 6 restauracji alacarte. Przy hotelu ładna plaża , na terenie sporo zieleni - polecam .

Cisza.... Spokój.... Nic się nie dzieje..... Niemcy, Szwajcarzy, Anglicy ..... Nic się nie dzieje .... Nic się nie dzieje..... Nic się nie dzieje..... Ładna niewielka rafa... Nic się nie dzieje.... Ładna Plaża.... Nic się nie dzieje.... Brak Rosjan.... Nic się nie dzieje.....

Hotel z czystym sumieniem mogę polecić. Była to nasza 8 wizyta w Egipcie i jak do tej pory Jaz Makadina to numer 1. Hotel po remoncie, wszędzie czyściutko, personel przemiły, rozpieszczający gości, ogród przepiękny, plaża super - najlepsza na jakiej byliśmy w Egipcie.. Jeśli chodzi o rafę , najładniejsza była w hotelu Arabesque. Można tam dotrzeć plażą lub deptakiem przy plaży. Busik dowozi do aquaparku bo piechota trochę daleko a na miejscu można skorzystać z jedzenia i picia bez alkoholu. Jedzenie w restauracji dobre jak na Egipt. Polecam zamówić sobie kolacje w restauracji przy plaży. Pierwszy hotel w którym nie czuć tych przypraw (nie śmierdzi ). Leżaki zawsze wolne można było przyjść o 14 tej i można wybierać. Drinki bardzo dobre. W hotelu większość to Rosjanie ale bardzo kulturalni i nie rzucający się w oczy. Hotel warty odwiedzenia

Nazwa  Jaz Makadina
Miejsce  Egipt / Hurghada / Makadi Bay
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, tenis, golf, rozrywka i życie nocne

Wyświetlono 8 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Maj 2024

Zalety

Ogromny wybór jedzenia, jakość podania i wykonania Obsługa na najwyższym poziomie Piękna rafa

Wady

Nic

Bartek

Pobyt - Styczeń 2024

Zalety

Ogród zadbany.

Wady

Zimna woda w basenie

Iwona

Pobyt - Maj 2021

Zalety

Darmowy internet w całym hotelu, pokoje rodzinne z drzwiami

Wady

Nic w okolicy

Adam

Pobyt - Marzec 2015

Zalety

Kameralny, cichy

Wady

Mały basen, słabe jedzenie.

Pobyt - Luty 2015

AAA

Pobyt - Maj 2010

Bardzo przyjemny hotel 4*+, niewielki (ok. 200 osób) wszędzie blisko, nie ma zbędnych typowych 5* wynalazków typu kosmetyki w łazienkach (których nie używamy) ani kelnerzy przynoszący wodę na kolacji (na których trzeba czekać 15min) itp. ale wszystko jest fajnie zorganizowane, obsługa uśmiechnięta jak rzadko w Egipcie. Wśród gości niewielu polaków, dominują Niemcy i Rosjanie (spokojni), Anglicy. Przy plaży fantastyczne centrum nurkowe (niemiecka sieć Extra Diverse, nie mówią po polsku ale poza tym ekstraklasa (świetna organizacja, spore zosoby sprzętu, pomocni instruktorzy, kilka własnych łódek, codziennie wiele różnych możliwości nurkowania od 6 rano, po zachód słońca i nocne) Animacje poniżej średniej ale był dopiero początek sezonu (majówka 2012) Nie mylić z drugim hotelem Sol Y Mar, który nie leży bezpośrednio przy plaży. Całe Medina Makadi to fajny pomysł - ok. 10 hoteli, a w środku restauracje, sklepy, dyskoteki, duży aquapark, pole golfowe - dla każdego coś dobrego. I tylko 30min do lotniska w Hurgadzie.

Tadeusz

Pobyt - Maj 2004

To co piszą o tym hotelu w przewodnikach w 99% jest prawdą i hotel wart jest tych pieniędzy.

ahmed hasan

Pobyt - Kwiecień 2003

Duzy pokoj, piekny basen, super ogrod. Wszystko w jak najlepszym porzadku. W razie pytan prosze pisac!

Jaz Makadina