hotel bez szału za ta cenę są kilka razy lepsze na stronie wakacje pl są oszukane zdjęcia nie dajcie się nabrać teraz trocha zmienili bo były jeszcze zjeżdżalnie na które my się nabraliśmy, a na miejscu trzy baseny tylko typowy hotel dla starszych par i emerytów, młodym parom nie polecam, szkoda czasu i kasy NIE POLECAM!!! wakacje pl i biuro anex oszukało i wysłało Nas do innego hotelu. wydaliśmy 13tyś (2+2) za zwykły hotel a na zdjęciach pokazywano dużą ilość basenów, placów zabaw i zjeżdżalni. Na miejscu były 3 baseny, 5 m2 placu zabaw zarośnięty krzakami, i żadnej zjeżdżalni, a na nich najbardziej zależało. Jeszcze twierdzili że jest to 5* hotel a był to 4* Wakacje pl twierdzą że nic do tego nie mają a biuro milczy A do wyboru mieliśmy hotel za 8 tyś w tym terminie 4* i duży aquapark.
Hotel Jaz Casa Del Mar Beach w Hurghadzie zasługuje na najwyższą ocenę z wielu powodów. Po pierwsze, lokalizacja jest doskonała – zaledwie kilka minut od lotniska, co umożliwia szybkie i komfortowe dotarcie na miejsce. Bliskość lotniska to również świetna okazja do łatwych wypadów do Kairu. W pobliżu hotelu znajduje się wiele sklepów, restauracji i klubów, co sprawia, że nie trzeba oddalać się zbytnio od kompleksu, aby doświadczyć lokalnej rozrywki. Okolica jest bardzo czysta i zadbana, co dodatkowo podkreśla przyjemny pobyt. Z hotelu wychodzi się bezpośrednio nad morze, co jest ogromnym plusem dla miłośników plażowania. Jeśli chodzi o jedzenie, to jest ono naprawdę wyśmienite – świeże, różnorodne, serwowane zarówno w głównej restauracji, jak i w restauracji przy barze. Obsługa hotelowa stoi na najwyższym poziomie – pracownicy są uprzejmi, uśmiechnięci i zawsze gotowi do pomocy, co sprawia, że goście czują się wyjątkowo komfortowo. Pokoje są bardzo czyste, a serwis sprzątający działa codziennie, co utrzymuje wysoki standard czystości. Atrakcje organizowane zarówno w ciągu dnia, jak i wieczorem, dodają kolorytu pobytowi, dzięki czemu nigdy nie brakuje ciekawych zajęć do wyboru. Podsumowując, hotel Jaz Casa Del Mar Beach to idealne miejsce na wypoczynek. Zdecydowanie polecam ten hotel i na pewno wrócę do niego lub do innych hoteli z tej sieci w przyszłości!
Doskonała lokalizacja blisko lotniska i centrum rozrywki. Bezpośredni dostęp do plaży. Świetne jedzenie – świeże, różnorodne, serwowane w kilku restauracjach. Obsługa na najwyższym poziomie – uprzejmi i pomocni pracownicy. Czyste, codziennie sprzątane pokoje. Bogata oferta atrakcji w ciągu dnia i wieczorem. Czysta i zadbana okolica. Idealne miejsce na wypoczynek, godne polecenia.
Cudowne miejsce, czysciutko, dbałość o każdy szczegół..rewelacja jedzenie..polecam
Kameralność
Hotel i personel super, połoznony na najpiękniejszej promenadzie w Hurgadzie jak i najbardziej ekskluzywnej. Kuchnia i restauracje wyśmienite, bardzo czysta i codziennie grabiona plaza.
Hotel bardzo na poziomie. Jedzonko super. W ciagu tygodnia pobytu dwa razy były owoce morza, raz sushi, natomiast codziennie kilka rodzai rybek. Polecam
Czysto, świetne jedzenie
Hotel wyjątkowy, na bardzo wysokim poziomie, zadbany, czysty, ekskluzywny. W hotelu tylko 270 pokoi co zalicza go do bardzo kameralnego jak na Egipt, ale ilość barów, restauracji sprawia, że każdy znajdzie swój ekskluzywny kącik do relaksu. Obsługa przemiła, pomocna, nienachalna, odpoczynek był wyjątkowo udany.
Bardzo dobrze utrzymane pokoje, przestronne z dużym tarasem, wyjątkowo oyszne jedzenie, każdego dnia można było znaleźć coś innego. Każdy nahdtobniejszy szczegół jest tu dopracowany I ma swoje przeznaczenie więc w całości jest to znakomita przestrzeń dla lubiących ciszy i spokoju. Lokalizacja idealna, blisko centrum i lotniska co sprawiło, że można było cieszyć się urokiem miasta i skrócić transfer na lotnisko do 20 min. Dla aktywnych jest siłownia i kort tenisowy ilco jest ogromnym plusem
Jestem bardzo wymagający, ale tym razem na prawdę nie było wad, same plusy :)
Jestem bardzo wymagający, ale tym razem na prawdę nie było wad, same plusy :)