Ogromny aquapark z 50 zjeżdżalniami dla dzieci i dorosłych.
Sport i rozrywka: 6 basenów: 3 główne, 2 w strefie relaksu, 1 na dachu, kort tenisowy, siłownia, siatkówka plażowa.
Dla dzieci: 2 baseny, plac zabaw dla dzieci, miniklub, animacje, aquapark.
SPA & Wellness: centrum spa, sauna, łaźnia parowa, jacuzzi, masaże, zabiegi pielęgnacyjne.
Hotel bardzo czysty, pracownicy pomocni, jedzenie smaczne
Aquapark oraz jedzenie
Hotel ładny chociaż nie powiedziałabym , że luksusowy . Obsługa uczynna , jedzenie smaczne .
Duży hotel , z animacjami dla dorosłych i dzieci . Przekąski w ciągu dnia
Nad basenem trzeba zapłacić napiwek , w innym przypadku nie jesteś obsługiwany i nie donoszą Ci nic do picia . Pokoje ( mój z basenem ) wymagają odświeżenia
Hotel pierwsza klasa ,pokoje duże dziennie sprzątane nie ma problemu z wymiana ręczników czy czym kolwiek ,obsługa ekstra zawsze uśmiechnięci, otoczenie bardzo ładne również wszędzie czysto ,jedzenie bardzo dobre nie widzę minusów polecam
Obsługa hotelu począwszy od recepcji skończywszy na basenowych wszyscy bardzo mili i uprzejmi
Jedyna wada to wifi często się traciło i za każdym razem trzeba było latac do recepcji zeby połączyli innych wad hotel nie ma
Super hotel, bardzo dobre drinki, wielki wybór jedzenia, więc każdy znajdzie coś dla siebie. Busy co 30 min na plażę i Aqua park jest dużą zaletą. Nie bylo problemu z lunch boxami na wycieczke(wody, soczki, ciastka, owoc i kanapki) czy przedłużeniem doby hotelowej( lecz w cenie 35euro). Animatorzy na plus, zwłaszcza Alex, który zawsze zagadywał i zachęcał do wzięcia udziału w jakiejś aktywności :) Kelnerzy w Liquid barze top - Mohammed rewelacja Jedyne co czasami denerwowało to hotelowi naganiacze na wycieczki, czy też masaże- chodzili przy basenach. Chodzili codziennie i trzeba było 2,3 razy odmawiać, zanim przestali gadać :) Wieczorami atrakcje dla dzieci, czy też pokazy i loteria, w sezonie letnim pewnie więcej się dzieje, z uwagi na grudzień nie było wieczorami wiele atrakcji dla dorosłych poza alkoholem i shisha(4euro) do 24 :)
Wystrój Obsługa hotelowa i kelnerska Animatorzy Aqua park
Jedynym minusem który mógłbym znaleźć było ciasto na pizzę, zarówno we włoskiej restauracji, jak i barze z przekąskami przy basenach, przez co była niezjadalna
Czystość , jedzenie , personel na wysokim poziomie , polecam serdecznie
Świetny hotel. Czyściutko, pyszne jedzenie, wspaniała obsługa, która dba by gość był naprawdę dopieszczony w każdym calu. Wspaniały, ogromny Aquapark
Perfekcyjne dbanie o gościa, bez oglądania się za napiwkami
Hotel Jaz Aquaviwa w Hurgadzie w pełni zasuguje na 5*
Bardzo czysto, obsługa bardzo miła i pomocna, nienachalna- to w Egipcie jest bardzo ważne. Jedzenie bardzo smaczne, drinki ,mrożona kawa, napoje -wszystko bardzo dobre. Codziennie ciekawe animacje i muzyka na żywo. Do morza dowozi autobus klimatyzowany - bar na plaży też dobrze zaopatrzony. Na pewno jeszcze wrócimy do tego Hotelu
Nie ma
Bardzo dobry hotel, nie było się do czego przyczepić, w porównaniu z trzema innymi w jakich do tej pory byłem w Egipcie najlepszy.
Czystość, nie śmierdzi w restauracji;)
Pokój to na pewno nie 5 gwiazdek, widać w nim mocne ślady czasu jak na hotel który teoretycznie jest „dość świeży”.
Podgrzewany basen!! Bardzo miła obsługa sprzątająca pokoje.
Średniej jakości jedzenie, często powtarzalne. Brak wody butelkowej (zamkniętej) w pokoju oraz w całym obiekcie, można ją jedynie KUPIĆ w lokalnym sklepie. Bardzo słabe animacje wieczorne.
Super hotel . Jedzenie, obsługa , pokoje, umiejscowienie , atrakcje dla dzieci, sklepy, baseny podgrzewane , zespół codziennie inny na żywo po prostu bajka. Lepszych wakacji nie można sobie wyobrazić
Wszystko na plus :)
Jedna karta do pokoju
Byliśmy rodziną 2+2.Pobyt oceniam na bardzo udany. jedzenie dobre,duży wybór owoców, bardzo dobra kawa . Obsługa hotelowa bardzo uczynna , pokoje sprzątane codziennie porządnie . Hotel bardzo ładny o wysokim standardzie ,Animacje ok.
Bardzo dobrze zaopatrzony snack bar , nie trzeba schodzić na obiad bo spokojnie da się zjesc oobok basenu podczas odpoczynku. Bardzo ładny zielony teren . Nawet o 10 nie było problemu z leżakami
Kids klub otwarty tylko 10-12.30 i 15-16.30, dopłata 10$ za dmuchańce których nie dało się uniknąć na animacjach , słabo wyposażona siłownia
Hotel jest czysty, super utrzymany. Obsługa jest bardzo miła i pomocna. Jedzenie jest dobre i jest sporo wyboru w przypadku każdego posiłku. Codziennie są atrakcje dla turystów organizowane przez animatorów. Nie ma się do czego przyczepić- było naprawdę idealnie :)
czystość, obsluga, jedzenie i drinki na europejskim poziomie, basen +18, fenomenalne restauracje a'la carte
Świetny hotel. obiekty daje poczucie luksusu, jest zadbany i względnie nowy. Otoczenie hotelu piękne, baseny czyste i nie zatłoczone. Pokój czysty, przestronny i wygodny. Bardzo fajna opcja dla rodziny 2+2 -> sypialnia i mały, przechodzni pokój z łóżkami dla dzieci oddzielony drzwiami. Ładna łazienka oraz balkon. Na plus pomocny i nienahalny personel. Świetny aquapark z dziesiątkami zjeżdzalni dla dużych i małych (uwaga duże zjeżdżalnie dostępne dla dzieci 120cm+, ale jest cały kompleks zjeżdżalni również dla mniejszych dzieci). Do plaży jest z obiektu kilka kilometrów ale kursuje tam autobus co 30 minut. Na miejscu plaża, leżaki, bar plażowy z dostępem do przekąsek, napojów, etc, wszystko w ramach all-inclusive. Z plaży można podpłynąć samemu na rafę koralową, i obserwować mnogość podwodnego życia. Rafa już trochę umierająca (jak będziecie pływać to nie dotykajcie!:) ) kolorowych ryb bardzo dużo i ogólne wrażenia bardzo pozytywne. Jedzenie dobre i różnorodne ale jak to bywa na all inclusive - nie zawsze jest to kuchnia najwyższej klasy. Codziennie w pokoju uzupełniana filtrowana woda w butelkach. Byłem z dziećmi 4 i 6 lat i nikt z nas się nie pochorował co też dobrze świadczy o kuchni i czystości (nie zawsze jest to oczywiste w Egipcie ). Jedyne minusy jakie widzę to kiepskie lody (taki trochę wyrób lodo podobny) i głośno działające centrale klimatyzacyjne na dachu obiektu - jeżeli ktoś trafi do pokoju zlokalizowanego blisko central to hałas może być słyszalny (central jest prawdopodobnie kilka na każdym z budynków) Na temat animacji hotlowych się nie wypowiem bo nie za bardzo kożystaliśmy. Atrakcje wieczorne w hotelu ok. Z rad ogólnych - wszyscy braliśmy Enterol (probiotyk) 2 tygodnie przed wyjazdem i w trakcie. Wycieczka organizowana była przez coral travel, ogólnie wszystko spoko. Jedyne zastrzeżenie to może wycieczka fakultatywna do Hurgady - tania ale mało treści i zwiedzania a dużo obwożenia po miejscach żeby turysta wydał pieniądze i dał zarobić (zapewne także organizatorom). Wykupiliśmy także drugą wycieczkę - Paradise Island + sea scope tu bardzo pozytywnie. Wakacje bardzo udane a sam hotel godny polecenia! Piękne i zadbane miejsce z dobrym jedzeniem i miłym personelem, czego chceć więcej! :)
Po rekomendacji znajomych postanowiliśmy dać szansę i był to strzał w 10. Jeden z najlepszych hoteli w Egipcie w jakim mieliśmy okazje gościć.
Hotel bardzo czysty, zadbany, obsługa bardzo miła, niezależnie czy dostaje napiwki czy nie. Bardzo dużo przestrzeni, zjeżdżalnie mega fajne. Każdy znajdzie coś dla siebie.
Eventy hotelowe do 23 a balkony przepuszczają dźwięk więc o spanie przed 23 ciężko. Klimatyzacja działa ale niezbyt wydolnie.
wszystko na najwyższym poziomie, chyba najlepszy hotel w jakim byliśmy (pobyt rodzinny 2+2)
standard hotelu, wyżywienie, obsługa, baseny i aquapark
Hotel super, czyściutkie. Jedzenie bardzo dobre, duży wybór, nie jest monotonne. Bardzo dobre drinki. Pyszna kawa. Piękne baseny. Animacje zarówno dla dzieci jak i i dla dorosłych. Duzy park wodny przy hotelu. Dojazd do plaży autobusem, kursuje co 30 minut. Plaża ciasna, ale zawsze można było znaleźć leżaki. Piękna żywa rafa na plaży.
Czystość Jedzenie Park wodny
Z całą pewnością polecam ten hotel! Czystość na wysokim poziomie- cały czas widać obsługę zamiatającą lub myjąca podłogę, nawet przy basenie ratownicy kilka razy dziennie wycierali płytki. Jedzenie bardzo dobre- każdy znajdzie coś dla siebie/ na dodatkowy plus sposób podania/ na balkonie restauracja dla dorosłych, która podaje jedzenie z karty w pakiecie all inclusive. Animatorzy stający się - codziennie wieczorem atrakcje + muzyka na żywo. Aquapark bardo rozbudowany. Woda w basenach zimna ale przynosząca ulgę i schłodzenie w 35 stopniowych upałach. Napoje dobre- pyszna kawka mrożona/ drinki ok- mohito truskawkowe polecam ;) Na plażę co pół godziny jeździ autobus - niestety nam się nie spodobała ponieważ była pełna ludzi a my wolimy jak są większe "luzy". Molo typowo dla osób nurkujących, my jesteśmy na etapie snurkowania ale w fazie raczkującej dlatego nie odważyliśmy się wejść do wody przez fakt, że nie było tam ratownika ( ostatnio byliśmy w Marsa Alam i z tym mamy porównanie) Za całokształt z czystym sumieniem polecam ten hotel.
Hotel super, jedzenie super- baseny dla dzieci petarda, obsługa, ratownicy wsYstko na super poziomie. Polecam !!!!!
Jedzenie, baseny, animacje!!
Warto przeczyścić klimatyzacje w pokojach.
Hotel jak najbardziej godny polecenia. Czystość oraz wyżywienie na wysokim poziomie, strefa baseniowa jak i bezpieczeństwo na wysokim poziomie.
Hotel posiada fajna strefę basenowa dla osób praktycznie w każdym wieku. Nad bezpieczeństwem wypoczywających czuwają ratownicy, bary są dobrze zaopatrzone w alkohole oraz niezłe przekąski, lody. Obsługa po otrzymaniu bakszyszu bardzo uprzejma.
Obsługa hotelowa nie zawsze chętna do pomocy. Nie udało się zrealizować kolacji ala carte mimo, iż została zarezerwowana. Sytuacja analogiczna jeśli chodzi o lunch boxy. Pan zapewniał nas, że będą na nas czekać tymczasem nie ,ostały przygotowane. Bakszysz oczywiście uiszczony.
Świetny hotel. Miła i pomocna obsługa. Po 8 dniowym pobycie nie znajduje minusów. Bardzo polecam.
Smaczne jedzenie. Czysto w pokojach jak i na całym obiekcie