Jaz Aquaviva

4.7

Hotel, w którym miałem okazję się zatrzymać, to miejsce, które naprawdę zasługuje na najwyższe oceny. Już od pierwszej chwili czułem się tam mile widziany – obsługa była niezwykle profesjonalna, uprzejma i zawsze gotowa do pomocy. Pokoje były przestronne, czyste i gustownie urządzone, a codzienna dbałość o porządek była na najwyższym poziomie. Dodatkowym atutem był wspaniały widok z okna oraz wygodne łóżko, które gwarantowało doskonały wypoczynek. Restauracja hotelowa to prawdziwa uczta dla podniebienia. Śniadania były bogate i różnorodne, a każde danie serwowane w ciągu dnia zachwycało świeżością i smakiem. Widać było, że kucharze wkładają w przygotowanie posiłków dużo serca i pasji. Cały pobyt w hotelu był czystą przyjemnością i z pewnością wrócę tam przy najbliższej okazji. Gorąco polecam wszystkim, którzy cenią sobie wysoki standard, doskonałą kuchnię i profesjonalną obsługę.

Hotel na najwyższym poziomie spełnił oczekiwania całej rodziny i zasługuje na 5 gwiazdek w zupełności. Jak najbardziej hotel może rywalizować z najlepszymi hotelami w Europie. Zapewne w przyszłym roku wrócimy ponownie do tego miejsca.

Hotel super! Pokoje codziennie sprzątane. Obsługa fenomenalna, wszyscy uśmiechnięci, pomocni. Na terenie obiektu nigdy nie usłyszałam ,,one dolar” ani nie było w inny sposób sugerowane- co jest częste w Egipcie. Jedzenie super- różnorodne, dobrze doprawione. Bardzo dużo ratowników więc dla dzieci jest bezpiecznie. Super aquapark- ciężko zjechać ze wszystkich zjeżdżalni. Ogólnie polecam hotel- napewno wrócimy.

Świetny 🥰 polecam ,nowoczesny, obsługa z górnej półki 👌plaża daleko jak na pieszo ale busem to naprawdę kilka minut długa piaszczysta nie jest odgrodzona więc mozna spacerowac po plaży dużo leżaków i parawanow każdy znajdzie miejsce ,połączone z innymi hotelami w Makadi Bay więc jest tam naprawdę wszystko zadbane i piękne nie widać tego brudu śmieci jak w samej Hurghadzie

Hotel ok, godny polecenia. Wszystko było w porządku, czystość w pokoju ok, chociaż łazienka mogłaby być bardziej sprzątana. Ocena na Wakacje.pl bardzo wysoka co nas skłoniło do wyboru hotelu. Nie wiem też skąd aż tak wysokie oceny, bo nie uważam że zasługuje aż na ponad 9.0. W hotelu w ciągu dnia nudno. Nie było atrakcji. Delikatnie gra muzyka ale nie zawsze. Wieczorami trafiliśmy tylko na muzykę na żywo co również było dość nudne. Nie było pokazów ani innych atrakcji. Obsługa świetna, panowie robili co mogli żeby z uśmiechem każdego obsłużyć. Jedzenie w miarę ok, każdy coś dla siebie znajdzie. Woda w basenie bardzo zimna co uniemożliwiało swobodne korzystanie. Na plażę daleko, co prawda autobus wozi co chwilę. Plaża ładna zadbana, morze piękne ale zimne. Wieczory bardzo zimne i po 18:00 robiło się ciemno. W miastach niestety brud itp. Sprzedawcy dość nachalni. Trzeba się z nimi negocjować ale są bardzo irytujący.

Nazwa  Jaz Aquaviva
Miejsce  Egipt / Hurghada / Makadi Bay
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, aquapark, fitness, sporty wodne, windsurfing, tenis, parking

Ogromny aquapark z 50 zjeżdżalniami dla dzieci i dorosłych.

Sport i rozrywka: 6 basenów: 3 główne, 2 w strefie relaksu, 1 na dachu, kort tenisowy, siłownia, siatkówka plażowa.

Dla dzieci: 2 baseny, plac zabaw dla dzieci, miniklub, animacje, aquapark.

SPA & Wellness: centrum spa, sauna, łaźnia parowa, jacuzzi, masaże, zabiegi pielęgnacyjne.

4.7

Wyświetlono 105 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Marzec 2025

Zalety

Czyste pokoje, smaczne jedzenie oraz życzliwa obsługa

Robert

Pobyt - Marzec 2025

Zalety

Pyszne jedzenie, czystość, miła obsługa na każdym kroku, pomoc i życzliwość ze strony pracowników, dużo atrakcji dla dzieci, animacje i ciepłe baseny.

Iwona

Pobyt - Marzec 2025

Zalety

Czystość, jedzenie, bardzo miła obsługa, brak nagabywaczy, ładny obiekt, dużo atrakcji

Wady

Jednym minusem jest odległość od plaży. Ale jeździ co 15 min autobus

Natalia

Pobyt - Marzec 2025

Zalety

Obsługa ,czysto,nowocześnie

Wady

Kolacja w wybranej restauracji 1 raz na pobyt ,to niebylo to,poprostu strata czasu .Przepyszne i różnorodne jedzenie na co dzień w restauracji w której jedliśmy więc niema co szukać tu było wszystko

Małżeństwo po 30 tce

Pobyt - Marzec 2025

Zalety

Najbardziej podobało mi się to, że cała otoczka hotelu była niesamowicie zadbana co do każdego kawałeczka trawy.

Pobyt - Luty 2025

Hotel oceniam pozytywnie, trzyma poziom sieci JAZ.

Zalety

Czystość, duża powierzchnia sprzyjająca spacerom, bardzo miła obsługa.

Wady

Jedzenie według mnie 6/10, niektóre potrawy bez zastrzeżeń ale część mocno średnia.

Ewelina

Pobyt - Styczeń 2025

Byliśmy w hotelu podczas ferii zimowych tego roku i szczerze gorąco polecam. Hotel jest położony w spokojnym miejscu w niedalekiej odległości od Hurghady. Pokoje w hotelu czyste , codziennie sprzątane w każdym pokoju jest mały barek z wodą do codziennego użytku. Jedzenie bardzo smaczne urozmaicone każdy znajdzie coś dla siebie. Dodatkowo na terenie obiektu jest bar typu snack jak również bar z napojami czynny całodobowo. Baseny czyste , podgrzewane przy każdym basenie jest ratownik jak również wygodne leżaki. Na górze hotelu jest basen dla dorosłych którzy cenią sobie spokój. Hotel wyposażony jest w bardzo ciekawy aquapark dostosowany do osób w różnych wieku począwszy od małych dzieci zakończywszy na dorosłych , zjeżdżalnie są bardzo urozmaicone i spełnią oczekiwania osób które cenią sobie tego typu atrakcje. Dodatkowym plusem jest bezpłatne Wi-Fi na terenie hotelu jak i na plaży. Na plażę kursuje busik co 15 minut , zatrzymuje się również koło bazarku w którym można kupić różne rzeczy. Na terenie hotelu są również dwa sklepy które są dość dobrze wyposażone. Plaża czysta z leżakami i barem w którym zarówno można coś zjeść jak również degustować napoje. Obsługa bardzo miła, która niewątpliwie ceni sobie napiwki jednak wszyscy są bardzo sympatyczni i pomocni. Personel dużo rozumie w języku polskim więc osoby które mają trudności z angielskim powinny spokojnie porozumieć się w hotelu. Pobyt w Egipcie był naszym pierwszym wyjazdem , jednak wróciliśmy wypoczęci i bardzo zadowoleni. Hotel jest warty uwagi i myślę że jeśli kiedyś wrócimy do Egiptu napewno będziemy rozważać powrót do hotelu.

Zalety

Czyste pokoje Miła obsługa Smaczne jedzenie Ciepłe baseny Bezpłatne Wi-Fi

Michał

Pobyt - Styczeń 2025

Hotel, atrakcje, jedzenie super, jednak jedynym minusem był brak ciepłej wody.

Zalety

Duży aquapark, podgrzewane baseny, miła obsługa

Wady

Brak ciepłej wody pomimo dwukrotnej naprawy

Agata

Pobyt - Styczeń 2025

Hotel bardzo nam się podobał. W styczniu podgrzewane baseny, co prawda nie wszystkie jak było w opisie ale na to obłożenie, które było w styczniu to były wystarczające. W aquaparku również nie wszystkie podgrzewane, ale to również nie przeszkadzało. Jedzenie super, obsługa również. Jeśli wrócimy za rok do Egiptu to będzie to ten sam hotel. Polecam

Zalety

Jedzenie Aquapark Przestronne i jasne pokoje Obsługa Czystość

Damian

Pobyt - Styczeń 2025

Hotel średni Moja ocena 6/10 Słabe alkohole Słabe animacje Płatny mini bar gdzie nikt o tym nie powiadomił a na koniec wystawiają paragon gdzie wartość produktów wycenili x5 Drugi raz bym nie wrócił nie polecam

Zalety

Więcej wad niż zalet Zaleta jedna miła obsługa pomijając recepcję . Czysto Aquapark

Wady

Jedzenie monotonne co 2 dni to samo Słabe alkohole Słabe animacje codziennie jedno i to samo Uważajcie na mini bar bo niby miał być 1 raz darmowy a później wyszło że za wszystko musicie zapłacić i to nie mało 🤣😂

Pobyt - Styczeń 2025

Hotel w pełni zasługujący na najwyższą notę! Obsługa, restauracja na najwyższym poziomie. Przekraczając progi hotelu od razu czujesz się zaopiekowany. Jeśli chodzi o jedzenie to wszystko wyśmienite i pyszne. Polecam i napewno wrócę!

Zalety

Baseny i aquapark podgrzewane zimą.

Adrianna

Pobyt - Styczeń 2025

Hotel bardzo czysty, pracownicy pomocni, jedzenie smaczne

Zalety

Aquapark oraz jedzenie

Agata

Pobyt - Grudzień 2024

Hotel ładny chociaż nie powiedziałabym , że luksusowy . Obsługa uczynna , jedzenie smaczne .

Zalety

Duży hotel , z animacjami dla dorosłych i dzieci . Przekąski w ciągu dnia

Wady

Nad basenem trzeba zapłacić napiwek , w innym przypadku nie jesteś obsługiwany i nie donoszą Ci nic do picia . Pokoje ( mój z basenem ) wymagają odświeżenia

Arkadiusz

Pobyt - Grudzień 2024

Hotel pierwsza klasa ,pokoje duże dziennie sprzątane nie ma problemu z wymiana ręczników czy czym kolwiek ,obsługa ekstra zawsze uśmiechnięci, otoczenie bardzo ładne również wszędzie czysto ,jedzenie bardzo dobre nie widzę minusów polecam

Zalety

Obsługa hotelu począwszy od recepcji skończywszy na basenowych wszyscy bardzo mili i uprzejmi

Wady

Jedyna wada to wifi często się traciło i za każdym razem trzeba było latac do recepcji zeby połączyli innych wad hotel nie ma

Przemek

Pobyt - Grudzień 2024

Super hotel, bardzo dobre drinki, wielki wybór jedzenia, więc każdy znajdzie coś dla siebie. Busy co 30 min na plażę i Aqua park jest dużą zaletą. Nie bylo problemu z lunch boxami na wycieczke(wody, soczki, ciastka, owoc i kanapki) czy przedłużeniem doby hotelowej( lecz w cenie 35euro). Animatorzy na plus, zwłaszcza Alex, który zawsze zagadywał i zachęcał do wzięcia udziału w jakiejś aktywności :) Kelnerzy w Liquid barze top - Mohammed rewelacja Jedyne co czasami denerwowało to hotelowi naganiacze na wycieczki, czy też masaże- chodzili przy basenach. Chodzili codziennie i trzeba było 2,3 razy odmawiać, zanim przestali gadać :) Wieczorami atrakcje dla dzieci, czy też pokazy i loteria, w sezonie letnim pewnie więcej się dzieje, z uwagi na grudzień nie było wieczorami wiele atrakcji dla dorosłych poza alkoholem i shisha(4euro) do 24 :)

Zalety

Wystrój Obsługa hotelowa i kelnerska Animatorzy Aqua park

Wady

Jedynym minusem który mógłbym znaleźć było ciasto na pizzę, zarówno we włoskiej restauracji, jak i barze z przekąskami przy basenach, przez co była niezjadalna

Sebastian

Czystość , jedzenie , personel na wysokim poziomie , polecam serdecznie

Paweł

Pobyt - Grudzień 2024

Świetny hotel. Czyściutko, pyszne jedzenie, wspaniała obsługa, która dba by gość był naprawdę dopieszczony w każdym calu. Wspaniały, ogromny Aquapark

Zalety

Perfekcyjne dbanie o gościa, bez oglądania się za napiwkami

Malwina

Pobyt - Listopad 2024

Bardzo polecam ten hotel to był już nasz kilkunasty raz w Egipcie i mam porównanie, dzieci będą miały co robić, szeroki program animacyjny. Jedzenie również dobre ciężko być głodnym, alkohole też wysokiej jakości.

Zalety

Aquapark, obsługa gosci

Wady

Nie znalazłam

Hotel Jaz Aquaviwa w Hurgadzie w pełni zasuguje na 5*

Zalety

Bardzo czysto, obsługa bardzo miła i pomocna, nienachalna- to w Egipcie jest bardzo ważne. Jedzenie bardzo smaczne, drinki ,mrożona kawa, napoje -wszystko bardzo dobre. Codziennie ciekawe animacje i muzyka na żywo. Do morza dowozi autobus klimatyzowany - bar na plaży też dobrze zaopatrzony. Na pewno jeszcze wrócimy do tego Hotelu

Wady

Nie ma

Pawel

Pobyt - Listopad 2024

Bardzo dobry hotel, nie było się do czego przyczepić, w porównaniu z trzema innymi w jakich do tej pory byłem w Egipcie najlepszy.

Zalety

Czystość, nie śmierdzi w restauracji;)

Jaz Aquaviva