Jaz Aquamarine (ex. Iberotel Aquamarine)

Jestem bardzo niezadowolona z pobytu w tym hotelu. Jestem pewna, że już tam nie wrócę. Brak chęci pomocy w recepcji.

Jeden z najlepszych hoteli w Egipcie. Wysoka kultura obsługi, bardzo dobre jedzenie, pyszna kawa i lody od rana do wieczora. # baseny podgrzewane od listopada do końca kwietnia. Siatkówka plażowa codziennie 2 razy: przed i po południu. Chętnych do gry nie brakuje, bo hotel liczy 1500 pokoi. Muzyka wieczorem co najmniej w dwóch lub 3 barach na terenie hotelu. Byliśmy już 12 raz i pojedziemy jeszcze nie jeden.

Obiekt wporzadku . Zaloga usmiechnieta caly czas. Ma juz swoje lata ale utrzymany w czystosci . Pokoje sprzatane na bieżąco .

Hotel ładny ale i bardzo duży. Trzeba się nachodzić pomiędzy restauracjami, recepcją, basenami i plażą. :) Jedliśmy głównie w Four Corners bo w Topaz były tłumy i ciężko było znaleźć miejsce. Jedzenie smaczne. Woda butelkowana w szklanych butelkach rozlewanych z dystrybutorów. Barek w pokoju płatny. Wyjście do restauracji a La cart jedno podczas pobytu. Pogoda super, 30 stopni w listopadzie. Słońce bardzo mocne nawet po południu potrafi poparzyć. Baseny z ciepłą wodą wypełnione ludźmi po brzegi :) Pobyt udany i przyjemny, pewnie jeszcze wrócimy:)

Bardzo duży hotel gwarantujacy wiele atrakcji, pokój duży, czysty, codzienie sprzątany. Duża ilość basenów, zjeżdżalni, restauracji i barów. Codzienne animacje od rana do późnych godzin wieczornych. W głównej restauracji bardzo duży wybór dań, plus codzienna zmiana kilku pozycji w menu. Kilka restauracji tematycznych al'a carte w różnych miejscach na terenie hotelu z których można skorzystać bez dodatkowej opłaty. Bardzo sympatyczna obsługa hotelowa, wszytsko mozna załatwić i nikt nie żebra o tipa .Przepiękna zieleń otaczającą hotel, kwitnące kwiaty, codzienie przystrzygane trawniki i krzewy.

Nazwa  Jaz Aquamarine (ex. Iberotel Aquamarine)
Miejsce  Egipt / Hurghada / Hurghada
Udogodnienia  basen odkryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, aquapark, fitness, sporty wodne, tenis

Hotel znajduje się tuż przy prywatnej, piaszczysto-żwirowej plaży.

Dla amatorów wodnego szaleństwa: 16 basenów, jacuzzi oraz 11 zjeżdżalni dla dorosłych i dla dzieci.

Bogata oferta sportowo-rekreacyjna dla gości w każdym wieku.

Wysoki poziom obsługi hotelowej.

Wyświetlono 958 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
1.6
Mariola

Bogdan

Pobyt - Listopad 2024

Zalety

Wszystko.

Wady

Nie ma.

Marcin

Pobyt - Listopad 2024

Wady

Monotonne jedzenie , platny minibarek , drinki przy plazowych barach

Margo

Pobyt - Listopad 2024

Zalety

Ogrzewane baseny, miła obsługa, otaczająca zieleń, smaczne jedzenie, czystość.

Wady

Trochę obsługa recepcji słabo wypadła. Przyjechaliśmy z 10 letnim dzieckiem. Nie otrzymaliśmy dodatkowego łóżka i wyposażenia (ręczniki, pościel). Ręczniki otrzymaliśmy na drugi dzień po interwencji w recepcji ale pościel dopiero po 3-4 dniach po złożeniu reklamacji.

Stanisław

Pobyt - Listopad 2024

Zalety

Ogromny obszar. Duza ilosc basenów i zjeżdżalni w różnych częściach hotelu. Dostęp do morza i spora plaża . Dużo punktów gastronomicznych. Bezpieczny lod w drinkach i napojach. Smaczne jedzenie. Duża ilość animacji dla dzieci i dorosłych .

Pobyt - Listopad 2024

Hotel zdecydowanie spełniał oczekiwania, pięknie zagospodarowany teren, ilość basenów i atrakcji, wyżywienie i sam pokój sprawiły, że chętnie wrócimy w to samo miejsce i polecimy znajomym oraz rodzinie.

Zalety

Czystość, jedzenie, animacje, zagospodarowanie terenu, dobry dostęp do gastronomii.

Wady

Brak dostępu do morza z możliwością pływania

Agata

Pobyt - Listopad 2024

Hotel zdecydowanie zasługuje na najwyższe oceny! Doskonała obsługa dba o każdy detal, a liczne restauracje oferują przepyszne jedzenie, które zawsze jest świeżo przygotowane. Podgrzewane baseny to świetna opcja, pozwalająca na relaks niezależnie od pogody. Atrakcji jest naprawdę wiele, co sprawia, że każdy znajdzie coś dla siebie. Pyszne drinki, zarówno alkoholowe, jak i bezalkoholowe, są przygotowywane przez utalentowanych barmanów. Czystość jest na najwyższym poziomie - łazienki przy basenach są zawsze zadbane, a pokoje sprzątane z dbałością o najdrobniejsze szczegóły. Ręczniki i pościel zawsze czyste i świeże. Z pełnym przekonaniem polecam ten hotel każdemu, kto szuka luksusowego wypoczynku w komfortowych warunkach!

Zalety

Ogrom możliwości

Pobyt - Listopad 2024

Plusy za: Podgrzewane baseny, bardzo smaczne jedzenie i duży wybór, serwis restauracyjny, serwis basenowy i plażowy, czystość , bardzo pomocni i uprzejmi preacownicy Minus za animacje dla dzieci powyżej 6 roku życia. Animacje dedykowane były dla młodszych dzieci.

Zalety

Położenie blisko lotniska, duża przestrzeń, pięknie ogrody, plaża przy hotelu. Całość zadbana i utrzymana w czystości, podgrzewane baseny.

Wady

Brak pomostu w morze, przy dużym odpływie dość kłopotliwe żeby popływać w morzu

Bożena

Hotel godny polecenia, czysto, smacznie, obsługa bardzo sympatyczna i pomocna. Duży teren , duża ilość basenów.

Zalety

Czystość, przestronność, duży teren baseny

Wady

Brak możliwości pływania w morzu, bardzo płytka woda

Żaneta

Bardzo ładny teren hotelu,miła obsługa i smaczne posiłki

Zalety

Widoki,animacje,obsługa I jedzenie

Wady

Mały minus-uciążliwe komary

Lukasz

Hotel mega mega. Wszystko w najlepszym porządku. Jedzenie super. Zjeżdżalnie baseny bardzo fajne. Występy animatorzy robią robotę. Pokoje bardzo czyste widok na morze niesamowity. Napewno wrócimy

Zalety

Baseny. Jedzenie. Animacje. Pokój

Wady

Nie spotkałem się z wadami

Roman

Mile wspominam pobyt, zauważyłem dobrze funkcjonującą bazę kitesurfingową.

Zalety

Wyżywienie, serwis

Wady

Brak.

Dominik

Hotel jest bardzo dobrze położony, przy plaży, obsługa miła i profesjonalna, jedzenie bardzo dobre i urozmaicone, liczne baseny i Bardzo przyzwoity aquapark. Do tego czysto, pokój komfortowy, łazienka bardzo wygodna i dobrze wentylowana.

Zalety

Czysto, profesjonalna obsługa, komfortowo, doskonałe położenie, bardzo dobre i urozmaicone jedzenie, aquapark I baseny.

Janusz

Nie ma do czego się pzyczepić. Dużo zieleni oraz basenów.

Pobyt w hotelu był cudowny. Wspaniała obsługa, super animacje . Na pewno tam wrócę

Zalety

Dużo basenów, czysty hotel sprzątany codziennie, przepiękne miejsce

Wady

Nie ma wad

Wojtek

Hotel poprostu rewelacja , pokoje a raczej apartamenty mega , sprzątane codzienie 😉

Zalety

Bardzo miła obsługa , co kolwiek było potrzebne , w recepcji było załatwiane bez żadnego problemu . Doba hotelowa była do 12 : 00 a samolot do Polski o 20 :00 do tego czasu można było korzystać z całego hotelu z barów , restauracji , tylko wiadomo trzeba było opuścić pokój . Ale ogólnie wszystko porządku , wi fi też nawet na basenach .

Wady

No nie zauważyłem żadnych wad

Rafał

Pobyt w Hotelu oceniam bardzo dobrze, teren hotelu jest duży bardzo miło się po nim spaceruje, duża ilość basenów i miejsc posiedzenia powoduje że wypoczynek tam jest mega przyjemny . Jedzenie bardzo dobre i duży wybór.

Zalety

Duża przestrzeń, czystość, obsługa hotelu bardzo miła

Wady

Słaba plaż

Damian

Hotel, w którym mieliśmy okazję się zatrzymać, zdecydowanie oferuje wysoki standard, jeśli chodzi o czystość i obsługę. Pokoje i łazienki były bardzo zadbane, co zawsze jest dla nas priorytetem, a personel okazał się niezwykle przyjazny i pomocny, co bardzo uprzyjemniało pobyt. Dodatkowym atutem były świetnie zorganizowane animacje. Zarówno w ciągu dnia, jak i wieczorem, można było liczyć na ciekawe atrakcje i rozrywkę, co sprawiło, że pobyt był jeszcze przyjemniejszy i ciekawszy. Drinki serwowane w barze również były w porządku – smaczne i dobrze przygotowane. Niestety, największym minusem okazała się kuchnia. Choć oferta posiłków była zróżnicowana, jedzenie nie spełniło naszych oczekiwań. Przez większość czasu wybieraliśmy frytki, koftę, jeśli była dostępna, oraz rybę, która niestety miała intensywny, mulisty posmak. Najlepszym posiłkiem okazała się tortilla z wołowiną, serwowana dopiero ostatniego dnia pobytu – szkoda, że nie mogliśmy jej spróbować wcześniej. Pierwszego wieczoru, po kolacji w restauracji Bluemarine, moja dziewczyna poczuła się bardzo źle i miała problemy żołądkowe, co skutecznie zniechęciło nas do powrotu tam. Śniadania natomiast były całkiem przyjemne, regularnie jedliśmy omlet i pancakes, chociaż pozostałe dania niestety nie wyglądały zbyt apetycznie. Warto też zwrócić uwagę na sklep znajdujący się na terenie hotelu. Podczas zakupów, po uzgodnieniu ceny, kasjer wprowadził na terminalu kwotę większą o 5 dolarów. Dodatkowo, zakupiony przez nas jednorazowy papieros elektroniczny okazał się przeterminowany o pół roku, więc radzę zachować czujność podczas zakupów. Podsumowując, hotel jest naprawdę godny polecenia pod względem obsługi, czystości, ciekawych animacji oraz drinków, ale kuchnia wymaga poprawy, a zakupy w hotelowym sklepie mogą wymagać dodatkowej uwagi.

Zalety

Drinki, pokoje, obiekt, animacje, obsługa.

Wady

Kuchnia, sklepy.

Sylwia

Piękny hotel, dużo przestrzeni, właściwie codziennie można spędzić dzień w innym otoczeniu i klimacie (wiele basenów, restauracji, barów, animacji, miejsca spokojne albo z muzyką, z atrakcjami dla dzieci lub z daleka od tych atrakcji;)). Animacje dzienne i wieczorne również w wielu stylach od koncertów fletowych po dyskoteki na plaży. Każdy znajdzie tam miejsce dla siebie.

Zalety

Dużo przestrzeni, pomocna obsługa, różnorodność rozrywek

Karolina

Pobyt w hotelu oceniam 10/10. Świetny teren hotelu, dużo miejsc do przejścia na całym terenie. Jedzenie bardzo dobre, duży wybór, a chęć spróbowania wszystkiego jest ogromna. Zjeżdżalnie i baseny to duża frajda dla dorosłych i dla dzieci. Hotel bardzo starannie wysprzątany, czysto na każdym kroku, nie było się do czego przyczepić.

Zalety

Duża przestrzeń do wypoczynku Dużo leżaków Dużo basenów

Wady

Plaża animacje

Jaz Aquamarine (ex. Iberotel Aquamarine)