Jedynie 400 m do pięknej plaży.
Dla dzieci: basen, pokój i plac zabaw, animacje.
Smaczna i urozmaicona kuchnia serwowana w aż 6 restauracjach.
Czas gości umila bogaty program rozrywkowy: karaoke, kurs tańca, pokazy, sportowe animacje.
Ogromny hotel, w całkiem niezłym stanie. Część pokoi była remontowana, więc widać, że starają się żeby było jeszcze lepiej. Obsługa pomocna i bardzo uprzejma. Jedyny minus to nagabywanie nad basenem i morzem, ale nie było szczególnie nachalne. W środku wszystko dostępne od jedzenia i picia przez praktycznie całą dobę do sklepów i lekarza.
Przestronne, ładne pokoje. Piękny widok na morze. Kilka basenów dzięki czemu każdy znajdzie dla siebie miejsce. Pomocna i miła obsługa.
Bardzo ciężkie jedzenie w restauracji. Praktycznie samo smażone i pieczone w sosach i panierkach. Jak nie chciało się jeść na obiad świeżych owoców to ciężko było coś skomponować.
Hotel starszy, ale czysty i zadbany. Przepiękna roślinność. Pokoje czyste, codziennie sprzątane. Bardzo ładna plaża z długim pomostem.
Dobrą stroną hotelu jest jego plaża. Jedzenie urozmaicone i smaczne. Pokoje codziennie sprzątane, ale nie luksusowe. Pracownicy pomocni i sympatyczni. Raczej dużo miejsca na plaży. Daleko jest płytko ,a pod koniec pomostu jest wyznaczona strefa do snurkowania oraz dla początkujących i druga dla lepiej pływających.
Największą wadą hotelu jest praktycznie brak animacji. Niestety animatorzy, którzy przebywali w hotelu nie prowadzili prawie żadnych aktywacji. Nie potrafili zebrać grupy i zachęcić do uczestnictwa w zajęciach.
Pokój na pierwszy rzut oka wydawał się bardzo dobry, później niestety wyszły dopiero inne niedogodności jak np. Mrówki w pokoju. Mimo zgłoszenia tego w recepcji jak i osobom sprzątającym pokoje, niewiele to pomogło. Sam hotel w sobie bardzo ładny, plus za dużą ilość barów oraz ogromny wybór jedzenia. Bardzo duża ilość posiłków w ciągu dnia, nie dało się chodzić głodnym. Niestety samo podejście pracowników do Polaków już dużo gorsze. Jeżeli nie dasz napiwku to traktują cię dużo gorzej, musisz na wszystko czekać, zapominają o tobie. Sam hotel i pobyt oceniam 6/10
Wybralem ten hotel bo podobal.mi się na you tub i nie zawiodłem się.Hotel bardzo dobry ,otoczenie idealne ,jedzenie dobre i różnorodne ,obsługa właściwa a jednocześnie sympatyczna
Najlepszy hotel-resort w jakim byłem a trochę w życiu już odwiedziłem
ByloJedno co było denerwujące to wszystkie leżaki na plaży nakryte ręcznikami cały dzień pomimo że wiele z nich stało puste.To jest wada która trudno wykluczyć. Może wpływać na ludzi aby i inni mogli korzystać z lezakow ( a może więcej lezakow?)
Właśnie wróciliśmy z żoną z tego hotelu, hotel oceniam na 9/10 Już na samym lotnisku nie kupujcie wiz od rezydentów tylko po lewej stronie są wizy o 3 dolary tańsze. Jedzenie-śniadania jak chyba wszędzie w Egipcie raczej monotonne chociaż można "pokombinowac" Obiad jak i kolacja bardzo dobre i różnorodne Napoje dobre szczególnie cola, Kawa w miarę ok,ale mała i często psuje się kawiarka Drinki w barach nawet spoko ale żeby sie dobrze "odkazic"przed zemstą faraona trzeba chlapnąć ze 3 szybkie czystej berbeluchy,ewentualnie popijając colą,pozatym jak dasz dolca barman zrobi ci ekstra kolorowe driny...barmani nie są nachalni na napiwki ale chętnie je przyjmują 😉 piwko dobre i z nalewaka i z butelki.Bary all inclusive właściwie wszędzie na terenie całego hotelu (w holu/lobby,na basenach,na plaży) wi-fi łapie prawie wszędzie,nawet na plaży... Daje 9na 10 temu hotelowi tylko dla tego że ma on słabą rafe a właściwie na początku jej brak, w godzinach około 11do 16 nie ma wody. Dalej jest "rafa" Ładny długi pomost. Animacje wieczorne bardzo dobre. Animacje w ciągu dnia również,fitness w basenie,lub na zewnątrz,no i to co Nam się najbardziej podobało to piana party 😀 Ogólnie hotel jest bardzo duży i ma kilka basenów,głębokość do 1,40,co wystarczy żeby sobie popływać. Pokoje czyste, codziennie dotarczana woda i papier.wieczorem można posiedzieć sobie na tarasie. Kończąc-hotel jak za te pieniądze jest naprawdę bardzo dobry. Ps.polecam wziąć sobie wycieczki od Pani Gosi polki która od 9ciu lat prowadzi tam pewne, dobrze zorganizowane i tanie wycieczki 😉 Pozdrawiam i polecam hotel
Baseny,jedzenie,piwo
Płytko albo brak wody podczas odpływu
Hotel bardzo przyjemny .Tak naprawdę nie można mieć zastrzeżeń. My byliśmy zadowoleni zarówno z samego hotelu, jedzenia jak i obsługi :) Polecamy !
Ładna i czysta plaża, mała ale ładna rafa przy hotelu
Pobyt oceniam dobrze ,hotel bardzo ładny ,dużo zieleni ,jedzenie smaczne
Dużo zieleni oraz basenów
W dniu przyjazdu bardzo długie oczekiwanie na zakwaterowanie ,brudna pościel w pokoju
Hotel jest w porządku warto powrócić, obsługa hotelowa i cała reszta na dobrym poziomie.
Baseny ,bary klimat Egiptu.wszędzie blisko dużo zieleni czysto!!!
Brak polskiego programu w tv,brak napisów w języku polskim obok potraw
Pokój duży,przestronny,balkon duży pokoje codziennie sprzątane
Bardzo miła obsługa,jedzenie wyśmienite
Brak na balkonie wieszaków żeby wysuczyć stroje kąpielowe i ręczniki.
Pobyt w hotelu oceniam dobrze, piękna plaża i morze
Smaczne i różnorodne jedzenie, duży pokój sprzątany codziennie
Słabo sprzątane stoliki w restauracji, na plaży bardzo czesto ktoś chodzi i namawia do wycieczek
Bardzo udany urlop. Hotel bardzo fajny, czysty. Bardzo zadbany ogród, duży szacunek dla panów, którzy tym ogrodem się zajmowali. Bardzo miła obsługa. Jedzenie bardzo smaczne. Jak ktoś pisze o monotonny jedzeniu to był chyba w innym hotelu. Posiłki były zróżnicowane i tematyczne a co najważniejsze doskonale przyprawione. Fajne baseny z dużą ilością leżaków.
Piękny teren, super baseny, czysty przestronny pokój, fajna plaża, super obsługa.
BRAK !
Hotel z ładnym ogrodem, piękną plażą i przemiłą obsługą. Wiele razy byłam na wakacjach ale po raz pierwszy mam ochotę wrócić do tego samego hotelu właśnie ze względu na przyjazną i pomocną obsługę.
Obsługa, piękne widoki
Letnia woda pod prysznicem
Właśnie wróciliśmy z pobytu w hotelu Jasmin Palace w Hurghadzie i muszę przyznać, że był to jeden z najlepszych urlopów, jakie mieliśmy! Od momentu, kiedy tylko przekroczyliśmy próg hotelu, czuliśmy się jak w prawdziwym raju. Obsługa jest niesamowicie miła i pomocna – zawsze uśmiechnięci, gotowi doradzić czy spełnić każde nasze życzenie. Naprawdę dbają o to, żeby każdy gość czuł się wyjątkowo. Jedzenie? Po prostu bajka! Codziennie czekały na nas tematyczne kolacje, więc każdy wieczór był inny i pełen nowych smaków. Jeden dzień to prawdziwa uczta śródziemnomorska, innego razu kuchnia włoska, a jeszcze następnego mieliśmy okazję spróbować egipskich specjałów. Każdy posiłek był starannie przygotowany, z ogromnym wyborem potraw. Nie dość, że wszystko wyglądało apetycznie, to smakowało jeszcze lepiej. Nawet po kilku dniach nie czuliśmy nudy, bo menu było tak różnorodne. Cała atmosfera hotelu jest naprawdę wyjątkowa. Widać, że dba się tutaj o każdy detal – od czystości pokoi, po pięknie zadbane ogrody i baseny. Jasmin Palace to miejsce, w którym naprawdę można się zrelaksować i oderwać od codzienności. Bez wątpienia wrócimy tam ponownie!
1. Bardzo miła i pomocna obsługa hotelowa 2. Różnorodne i smaczne jedzenie 3. Czyste i komfortowe pokoje 4. Bogata oferta rozrywkowa 5. Atmosfera sprzyjająca relaksowi
Hotel duży , czysty , pokoje sprzątane codziennie , jedzenie w miarę ok , obsługa bardzo miła i uśmiechnięta , o dziwo nie nachalni , w pokoju mieliśmy Wifi nie wiem czy to była zasługa dopłaty . Codziennie był odpływ , żeby się zamoczyć w morzu trzeba było iść kawał przez marine żeby się schłodzić .
Czyste pokoje , uśmiechnięci ludzie którzy tam pracują , baseny spoko
Za bilard trzeba zapłacić , żadna informacja nie pisała , lody mi nie smakowały ochydne , z alkoholu tylko piwo było dobre , za coś lepszego trzeba było zapłacić .
Pobyt udany, ciekawe miejsce. Na ogół czyto- pokoje sprzątane codziennie. Z pewnością nie jest to 5 gwiazdek. Obsłuba pomocna i miła. Jest to już dość weksplatowany hotel, główna restauracja i lobby nosza ślady użytkowania. Plaża i molo przy hotelu bardzo ładna, a rafa koralowa przepiękna to broni ten hotel od negatywnej opini. Najwięcej do życzenia pozostawia jedzenie kóre się powtarza i jest słabej jakości (5.5/10).
Obiekt 3,5 * nie więcej mocno zużyty bylejak odnowiony, brak sztućców podczas posiłków, brak szklanek i filiżanek do kawy zdarzało się to często nie sporadycznie. Polowanie na stoliki . Słaba opieka rezydenta nie poinformował że prowiant w dniu wyjazdu należy zapewnić sobie samemu z uwagi na wyjazd przed śniadaniem. Mało miejsc w okolicy występów i animacji obsługa biega i dwoi się i troi chyba jest ich zamało . Godna uwagi zieleń. Na basenie ratownicy potrafią wyganiać wczasowiczów spod parasoli bo inny dał im conieco trzeba z nimi walczyć potem przepraszają jak się postawisz ogólnie nie mam wielkich wymagań ale hotel słaby plaża kamienista podczas przypływu woda do kolan trzeba gonić na pomost żeby zanurzyć się w morzu animatorzy super kontaktowi i aktywni jedzenie średnie z głodu nie umrzesz ją osobiście tam nie wrócę znam lepsze i tańsze hotele pracownicy mimo tych wad nadrabiają uśmiechem .
Ładna zieleń
Same wady w każdym punkcie oceny
Jestem zadowolona z pobytu w hotelu Jasmine Palace.
Wspaniałe animacje Smaczne jedzenie w restauracji Obsługa o dziwo nie zaczepia tak bardzo jak w innych hotelach Czyste pokoje, codzienne sprzątane Restauracje a La carte wspaniałe
Okropne alkohole, mały wybór, jak dobrze nie zapłacisz to nic ciekawego się nie napijesz Codziennie ten sam problem, brak wolnego stolika do zjedzenia Niesmaczne jedzenie w barze przy basenie Ok. Północy wyłączali muzykę
Hotel czysty zadbany, rozległy teren duża ilość basenów o różnej głębokości, jedzenie monotonne niezbyt smaczne ale będąc po raz kolejny już się przyzwyczaiłam do tych ich smaków. Czy polecam oczywiście, że tak. Obsługa bardzo miła i pomocna, klimatyzacja działa. Obsługa w restauracji sprytna i szybko sprzątane na bieżąco
przy plaży, rozległy, duża ilość basenów
jedzenie nie smaczne monotonne
Hotel Jasmin Pałace położony jest niedaleko lotniska w Hurgadzie, jakieś 25 minut grogi busem. Obiekt jest na prawdę duży, nie odczuwa się tam tłumów gości, którzy tam obecnie przebywają. Głównie gośćmi są Polacy i Brytole, stąd też bardzo o wszystko dbają, bo dla Brytoli są inne standardy obsługi o czym też wspominał rezydent. Ale to tylko na plus. Hotel jest przy piaszczystej, prywatnej plaży, na której znajdują się bezpłatne leżaki, gąbki, na ręczniki plażowe dostaje się karty, więc każdego dnia odbiera się czysty. Na plaży znajduje się bar z sokami i alkoholami, owocami, a około godz. 13 podawane są tam przekąski: burgery, pizza, kofty, frytki- wszystko robione na bieżąco. Na plaży, przy barze warto dać jakiegoś dolara napiwku dla barmana, ponieważ później przynosi napoje i drinki cyklicznie na plaze, na leżak co 30 minut. Na terenie obiektu jest kilka basenów, nie doliczyłam się ile finalnie, ale nam najbardziej odpowiadał basen 140cm, duży z barem, parasolami i leżakami, przede bliskim blisko Naszego pokoju. W jednej z sekach znajduje się też basen tylko dla dorosłych, gdzie dzieci nie są wpuszczane co jest na plus, ponieważ każdy czasem potrzebuje odpocząć, ale odkryliśmy go ostatniego dnia, ponieważ obiekt jest rozległy, a ten jest pomiędzy budynkami w zaciszu. Każdego dnia odbywają się animacje. Animatorzy są różnej narodowości, bardzo zachęcają do aktywności, ale nie są nachalni. Z Polski była Olivia i Viktoria, a z UK Paris. Proponują też wyjazdy na disco za 25€, z transportem i ich opieką, drink powitalny w klubie. Rezydent oferuje też darmową wycieczkę do Hurgady, na którą wystarczy się zapisać dzień wcześniej przez WhatsApp albo na spotkaniu z nim- całość trwa około 3h, ale warto dospać, że nie jest to wycieczka na bazar tylko szybki spacer przez port, wizyta w sklepie z perfumami Nefertiti- polecam :) oraz w sklepie z pamiątkami, gdzie ceny są już podane, ale to totalna chińszczyzna, a kwoty od czapy. W samym hotelu jedzenie jest dobre. Śniadania monotonne- my każdego dnia jedliśmy omlety i naleśniki, ponieważ są robione na bieżąco, na życzenie. Reszta produktów nie zachęcała, ale wiadomo to indywidualna kwestia. Kawa z ekspresu Nespreso- niesmaczna. Soki z dystrybutora- OK. Z lunchu korzystaliśmy na plaży, lub przy basenie, więc nie wypowiem się na temat tego w hotelowej restauracji. Obiady są tematyczne, wisi rozpiska, jakiej kuchni można się spodziewać plus to co każdego dnia. Zawsze jest podawane coś świeżego na trzech wyspach. Jakieś makarony, mięso/ ryby, i na tarasie danie mięsne z grilla. Akturat na obiedzie/ kolacji jest bardzo duża różnorodność i wszystko jest smaczne. Podawane są też wtedy napoje gazowane, piwo oraz wino. Plusem jest też to, że obiad/ kolacja jest serwowana do 23, oraz to, że można sobie zabrać coś na wynos do pokoju. A propo pokoi, my dobrze trafiliśmy bez przekupywania recepcjonisty dodoatkowimi dolcami, co jest praktykowane przez większość nowych gości. Mieliśmy pokój z wyjściem na ogród przy basenie. Wieczorem mieliśmy gości- fenki pustynne oraz zza krzewów widoczną budowę, ale nie była uciążliwa, wręcz niezauważalna, bo nie używali ciężkich sprzętów non stop. Ale słyszeliśmy, że różnie można trafić, np. na niedziałająca klimatyzację lub mały pokój i dostawki dla dzieci wepchnięte w taki sposób, że nie ruszysz się w pokoju. A hotel skłonny nie jest do zmiany przy pełnym oblężeniu. Sprzątanie pokoju obywa się codzienne wymieniane są ręczniki, dodawana woda w butelkach, ścielone łóżko. Za dolara zrobią Wam słonika, albo inne stworka z ręczników :) Obsługa hotelu jest bardzo zaangażowana w swoją pracę. Widać, że im zależy na Klientach. Każdy pracownik jest od czegoś konkretnego, jeden od zieleni, basenu, serwisu, leżaków, ręczników- wszystko osobno. W koszcie wycieczki będziecie też mieli zapewnioną jedną kolację a’la carte, trzeba się na nią zapisać w godzinach 15-17 i jest 5 kuchni świata, ale nie spodziewajcie się uniesień. Odbywają się one nad basenowymi barami, lub w salach w głównym obiekcie. Sklepiki w lobby drogie, też przed hotelem też. Mają turystę za głupka, z portfelem wypchanym dolcami. Jeśli już musicie to bardzo się targujcie. Przykładem może być zakup Antinalu- na faraonkę- polecam zabrać z Polski większą ilości. Zaczyna się „licytacja” od 15$, a lek jest warty 2! Więc najlepiej opuścić aptekę, a Pan sam wybiegnie za Wami z ceną 2 ;) Hotel ogólnie na plus, mieliśmy spore obiekcje, ponieważ lecieliśmy z JoinUp i się naczytaliśmy tragicznych opinii, mieliśmy przez to nawet rezygnować. Cud się stał, że wszystko było książkowo, nie było żadnych dziwnych akcji. Rezydent mówił po polsku, nie zależnie czy to ten ze spotkania organizacyjnego czy też z wycieczki czy transferu- kontakt na WhatsApp też jest super, odpisuje w ciągu kilku godzin. Podsumowując, polecam ten obiekt, tzw. 5* dla niewymagających.
Położenie hotelu, duża przestrzeń hotelowa, miła obsługa, przestronne pokoje, smaczne obiady/ kolacje, dostępność leżaków na plaży i przy basenach
Monotonne śniadania, nachalni sprzedawcy wycieczek i usług współpracujący z hotelem- masakra, zachłanność na pieniądze gościa hotelowego
Infrastruktura hotelu oceniam 5/5. Jednakże, pokoje są bardzo niezadbane, brudne i śmierdzi wilgocią, a czasami nawet szambem. Bardzo często mieli problem z prądem z czego klimatyzacja nie działała. Nie oszukujmy się, klimatyzacja jest ważna będąc w kraju gdzie temperatury są powyżej 39 stopni. Jedzenie typu mięso niekiedy surowe, niedoprawione. Sałatki nie umyte porządnie przez co moja rodzina miała zatrucie pokarmowe. Akurat umiemy rozpoznać klątwę faraona od zatrucia. Obsługa jest różna. W większości spotkałam się z ocenianiem oraz byli opryskliwi do reszty nie mam uwag bo starali się. Hotel nie zasługuje na 5 gwiazdek a conajwięcej 3.
Pięknie zadbane ogrody, duża ilość basenów, piękne morze gdzie można wybrać sobie głębokość zejścia do wody idąc przez molo hotelowe.
Soki były z proszku co miało bardzo zły smak. Cola była rozcieńczana z wodą, tylko w jednym miejscu była z butelki. Mohito płatne 4$ , mała ilość do wyboru alkoholi (po 12 godzinie wszystko płatne). Brak paletek do tenisa. Animatorzy nie korzystali z teatru tylko wszelkie animacje odbywały się przed wejściem do stołówki z czego większość ludzi siedziała na trawie lub stała bo nie było odpowiedniej ilości miejsc. Animacji też za wiele nie było, a jak było to kiepskiej jakości.