Urokliwe wioski i miasteczka z białymi domami
Krystalicznie czysta woda idealna do kąpieli i snorkelingu
Antyczne zabytki, takie jak Efez, i ruiny starożytnych miast
Hotel dobry - 6/10 Jak ktos byl w Turcji to wie czegio sie spodziewac, jak pierwszy raz to mozna zaczac od takiego standardu.
Blisko plazy
monotonne jedzenie
Hotel nie zasługuje na 4 gwiazdki, pokoje co prawda sprzątane ale wymagają remontu a w szczególności łazienka, wiele do życzenia.
Miła obsługa, kelnerzy mówiący po Polsku
Łazienka stara nie spływająca woda do odpływu linowego tylko w drugą stronę pourywane wieszaki na ręczniki.
Dobry hotel, 4* dla każdego typu klienta. Lokalizacja blisko Bodrum, plaza należąca do hotelu po przejściu na drugą strone ulicy. Hotel na rozległym terenie. Dużo zadbanej zieleni. Pokój sprzątany codzienie. Jedzenie smaczne. Do centrum można dojść spacerkiem. Na terenie hotelu sklepiki i inne usługi. Obsługa miła i pomocna. Po wykwaterowaniu się można korzystać z usług hotelu do momentu transferu na lotnisko.
Do plaży 50 metrów, wszędzie leżaki za darmo. Ladny widok na zatoke. Pokoje raczej standardowe.
Miła obsulga, all inclusive ale mnóstwo doadatków. Jak choćby lody, ciasta naleśniki między posiłkami.
Powtarzajace się jedzenie. Żjeżdżalnie dla dzieci otwarte tylko w godzinach 11-12 oraz 16-17 więc tylko 2h dziennie
Do hotelu dotarliśmy po północy . Bardzo szybko i sprawnie przebiegło zameldowanie. W hotelu między 0:00 a 1:00 wydawana jest ciepła zupa - idealnie , bo przez opóźniony samolot nie doraźną kolację . Pokoje czyste, codziennie sprzątane , codziennie wymieniane ręczniki . Kulturalna obsługa , nie było żadnej nachalności od strony Turków , z jaką spotkałam się wcześniej w Turcji. Jedzenie ok. Każdy coś dla siebie znajdzie . Ważny też - krótki transfer z lotniska do hotelu .
W hotelu nie ma „walki” o leżaki ! Nie trzeba było wstawać o 5 nad ranem , żeby znaleźć „miejscówkę”. Przesympatyczny starszy Pan, codziennie organizował leżaki dla ‚nowych„ Hotel posiada swoją plażę - można zatem zamiast basenu wybrać morze.
Może tylko to że przy samym hotelu nie było można nic kupić . Żadnych mini straganie itd . Dwa małe markety - gdzie nie można było płacić ani w euro ani w dolarach ( a nauczenie z poprzednich wizyt w Turcji byliśmy na to przygotowani) - tylko w lirach.
Polecam w 100 %. Hotel, obsługa, jedzenie naprawdę godne polecenia.Wszyscy bardzo się starają żeby goście byli zadowoleni i tak właśnie jest.Zdjecia nie odzwierciedlają tego co jest naprawdę na miejscu.Po prostu super!
Wszystko w najlepszym porządku, zgodnie z moimi oczekiwaniami
Nie ma takich.
Hotel ogolnie w porządku jedyne do czego można się przyczepić to utrzymywanie czystosci i pory kolacji.
basen jedzenie
morze bardzo brudne ze wzgledu na bliskosc mariny kolacja zdecydowanie za pozno dopiero od 19.30 pokoje sprzatane codziennie ale bardzo niedokladnie w zasadzie wymieniane tylko reczniki, wyrzucane smieci i uzupelnianie papieru toaletowego
Hotel nie polecam nikomu niby dostaliśmy najlepszy pokój tak powiedziano nam w recepcji ,pokój brudny był niby codziennie sprzątany a jak był brudny taki został jak pani od sprzątania wyszła ….plaża ..leżaki Poniszczone brudne …restauracja czysta jedzenie dobre Nie polecam nikomu
Nic nie było co można polecic
Brud brud brud i łazienki armatura rozwalona
Pobyt oceniam bardzo dobrze, pokoje czyste, pościel biała, łóżko wygodne, klimatyzacja cichutka. W łazience kosmetyki do mycia, ciepła woda o każdej porze. Jedzenie bardzo smaczne, kawa-pyszna, herbata po turecku, gorąca czekolada, napoje dostępne od rana do wieczora. Personel hotel bardzo miły i pomocny,dziękuję za uśmiech, uprzejmość i życzliwość całej załodze. Basen czysty,trochę mało miejsca na leżaki,jest za ciasno. Plaża bliziutko, przejście przez ulicę, leżaków pod dostatkiem, bar blisko plaży. Hotel położony jest na końcu plaży w zatoce co daje intymność. Inne hotele w zatoce są jeden obok drugiego-ludzie na plaży leżą upchani, muzyka nakłada się jedna na drugą. Tu jest ok. Do Bodrum 10min busem z pod hotelu za 1 euro. 5 min plażą i za hotelem Semi przejście do sklepów w Gumbet. Polecam ten hotel,
Blisko do Bodrum, cicha plaża w zatoce można popływać w morzu-nie ma fal, dobre jedzenie
Mała miejsca na basenie, głośna muzyka na basenie
Bardzo ładny hotel. Pokoje czyściutkie sprzątane codziennie ,codziennie czyste ręczniki. Obsługa hotelowa bardzo miła. Jedzenie bardzo dobre , bardzo duży wybór.
Bardzo miła obsługa, czyste pokoje ,dobre jedzenie , bardzo dużo zieleni na terenie hotelu.
Drinki podawane w papierowych kubkach
Polecam hotel Jasmin Beach. Bardzo miła obsługa hotelowa, pokoje czyściutkie sprzątane codziennie, w pokoju znajduje się czajnik, Kawa, herbata, woda. Jedzenie bardzo dobre. Z hotelu do centrum Gumbet idzie się ok. 20 minut spacerkiem plażą.
Bardzo mila obsługa, pokoje sprzątane codziennie. Bardzo dużo zieleni na terenie hotelu.
Drinki podawane w papierowych kubkach.
Przepiękny hotel, 4* zdecydowanie zasłużone. Lokalizacja blisko Bodrum, plaza należąca do hotelu po przejściu na drugą str ulicy, materace, stoliki i parasolki w cenie, na plaży prysznic czynny. Hotel na sporej powierzchni, dużo zieleni i drzew kwiatowych. Pokój czysty, z TV i lodówką, mini serwisem kawa o herbata. Na terenie hotelu basen główny, drugi średniej wielkości na ostatnim piętrze i mały w części ogrodowej - mieliśmy widok na niego z pokoju, 4-ty ze zjeżdżalniami. Restauracja główna przy głównym basenie, druga przy basenie śr. wielkości i trzecia z przekąskami nad głowną, dodatkowo drink bar przy sklepie i na plaży. Jedzenie przepyszne, ogromny wybór, efekt wow robią dania szykowane na oczach gości. Animacje oraz muzyka wieczorem przy basenie. Hotel wyposażony w siłownię, Hammam, mini supermarket, studio tatuażu, fryzjera, fotografa. Rewelacyjna obsługa począwszy od recepcji, Pana, który zniósł walizki do pokoju Panią z biura obsługi, kelnerów i obsługę sprzatającą. Bus do Bodrum bardzo często za 10 lirów tureckich.
Wszystko rewelacja. Polecam serdecznie.
Koty biegajace po hotelu, ale to maleńki minus.
Hotel ma swój urok , ale niestety nie jest zbyt czysty. W szafie musiałam zetrzeć półki zanim włożyłam rzeczy. Na szczęście pościel była czysta. Pokoje przestronne ładnie urządzone, łazienka ładna ale mała i też niedoczyszczona. W czasie całego pobytu pan który sprzątał ograniczał się tylko do wymiany ręczników i wykładania papieru toaletowego. Pomimo zostawionych pieniążków na łóżku pokój nie był sprzątnięty ani raz. Jedzenie bardzo dobre i dużo, nigdy niczego nie brakowało. Plaża naprzeciw za ulica. Niezbyt ciekawa, bo to zatoka, miało się wrażenie jakbyśmy byli nad jeziorem. Woda brudna jak u nas i zimna. Wszystko rekompensowała wspaniała pogoda. Blisko do centrum. Warto wybrać się wieczorem. Super klimat, piękny port jachtowy.
Bardzo dobre jedzenie.
Nie sprzątane brudne pokoje.
Hotel super może nie ma złotych klamek, ale obsługa bardzo pomocna jedzenie bardzo dobre fajne baseny. Lokalizacja też super. Jedyny minus to animacje dla dzieci które trwały 10 minut, a tak to naprawdę hotel godny polecenia .
Hotel znajduje się bardzo blisko plaży. Na terenie hotelu znajduje się kilka basenów w jednym z nich zjeżdżalnie. Wyżywienie urozmaicone, każdy znajdzie coś dla siebie!!! Standardowe pokoje ok, atmosfera również ok :-) Polecam ,również rodziną z dziećmi!
Blisko lotniska, ładne położenie, blisko plaży, dobra atmosfera
POLECAMY W KAŻDYM CALU,OBSŁUGA MIŁA ,JEDZENIE BARDZO BARDZO DOBRE I DUŻO,UROZMAICONE ,BARY NA TERENIE HOTELU DOBRZE PRZYGOTOWANE ,SAM HOTEL ZASŁUGUJE NA BARDZO WYSOKA OPINIE,POLECAMY ,WARTO GO ODWIEDZIC ( BYLIŚMY W POKOJU STANDARD OD 11.06-18.06.2015)
HOTEL POŁOŻONY W NAJSPOKOJNIEJSZYM ( NAJCICHSZYM) MIEJSCU ZATOCZKI,BARDZO PRZYJEMNIE,SPOKOJNIE ZASŁUGUJE NA 5 * ,WYGLADA ZDECYDOWANIE LEPIEJ W RZECZYWISTOSCI JEST PO GENERALNYM REMONCIE I PRZEBUDOWANIU ,BARDZO ELEGANCKI
KLIMATYZACJA BARDZO MAŁO CHŁODZIŁA
Hotel położony w pięknej okolicy, przepiękny krajobraz. Hotel czysty, odremontowany, obsługa miła. Jedyny minus to jedzenie mały wybór, mało urozmaicony jadłospis ciągle to samo,, o wszystko trzeba się prosić, nawet o mleko do kawy.