Wulkan Teide z malowniczymi krajobrazami i trasami trekkingowymi
Plaże z czarnym wulkanicznym piaskiem i lazurowymi wodami
Parki wodne i rozrywki idealne dla rodzin z dziećmi
Pomysł na wakacje w tym miejscu okazał się strzałem w dziesiątkę. Pokój z duża ilością wolnej przestrzeni. Balkon z widokiem na morze czego absolutnie się nie spodziewaliśmy. Połączenie wodnych kaskad, kwiatów, palm, drzew coś niesamowitego. Byłam pod ogromnym wrażeniem. Usterkę w łazience usunięto natychmiast i bez problemu. W hotelu spora większość gości to osoby po 50. Wszelkie animację skierowane właśnie na tą grupę wiekową. Jedzenie w hotelu dobre. Starano się organizować wieczory tematyczne. Tak też skosztowałam potraw z różnych stron świata.
Hotel to budynek główny, cztery budynki z pokojami, 2 restauracje, 2 bary a wszystko położone w nieziemskim ogrodzie w sąsiedztwie plaży. Całość robi ogromne wrażenie które ciężko jest opisać. Pokoju z widokiem na plaże nie mieliśmy. To nic, w tym hotelu starczy mieć taki który wychodzi na basen i ogród. Dużo miejsca, małe suweniry na łóżku. Zdarzało się że ręczniki były wymieniane dwukrotnie. Położenie hotelu dogodne względem wycieczek do sąsiednich miast. Jeśli ktoś będzie narzekał na ten hotel to oznacza że jest do szpiku zepsuty, i nie da się go zadowolić.
Hotel ma nie na darmo 5*. Bardzo dobrze zorganizowany. Recepcja nie znała słowa nie. Każdy prośba zostawała rozpatrzona praktycznie natychmiast. Pokój odzwierciedlał to co w 5* najlepsze. Luksus, wygodę, bogate wyposażenie. Żadnych problemów technicznych, czy też problemów z jedzeniem bądź pracownikami. Posiłki wykwintne. Hotel pozostawił u nas nieskazitelną opinię. Uważam że plasuje się w ścisłej czołówce hoteli na świecie. Dla osób które cenią sobie wygodę i komfort polecam.
7 dni tutaj, to 7 dni w komforcie, przepychu. Hotel dla specyficznej i snobistycznej klienteli. Dużo palm, fontanny, kaskady, Gdziekolwiek się nie pójdzie wszystko robi wrażenie. Śniadania to wielki bufet. Pokojówki szybkie, dyskretne, dokładne. Wieczorne posiłki to uczty. Do plaży 50 m. Nawet w 5* hotelu ludzie wojują ze sobą o miejsce na leżakach. Moim zdaniem lepiej było udać się na plażę. Wieczorne występy na poziomie i z przyjemnością zasiadaliśmy do ich oglądania.
Wspaniały hotel oraz przepiękny egzotyczny ogród z basenami. Pokoje obszerne, czyste z olbrzymimi tarasami. Bardzo ciekawa okolica. Latem mogą być kłopoty z leżakami przy basenie, a plaże na wyspach kanaryjskich nie są za ciekawe. Polecam ten hotel i mam nadzieję że jeszcze tam wrócę.
byłem w tym hotelu w 2000 roku. bardzo gorąco go polecam,ale tydzień to jednak stanowczo za krótko.pozdrawiam gdanimedes
Byłem tam w 97 roku w styczniu na wyjeździe firmowym. Było super. Troche się spiliśmy ale obsługa okazała się wyjątkowo wyrozumiała. Jedzenie fantastyczne. Bardzo polecam. Wspaniałe baseny ( co prawda nie wolno się kąpać chyba już po 21ej a zwłaszcza po alkoholu, ale nam to jakoś nie przeszkadzało-ułańska fantazja). Niestety jest to hotel dla ludzi z zarobkami powyzej 1500euro-miesac.