Jardin del Atlantico (ex. Jardin del Atl)

2.5

Hałas, zmiana pokoju niemożliwa pomimo hałasu chyba,że zapłacisz ,jedzenie codziennie to samo,brak jakiekolwiek rozrywki w ciągu dnia , brak atrakcji dla dzieci - nuda nuda nuda. Pomimo posiadanego all inclusive Pani patrzy na zegarek i wylicza drinki DRAAAMAT!!!! Nie ma suszarek w pokojach,za pilota do tv trzeba zapłacić 10 euro MASAAAKRA. Najgorszy hotel w jakim byłam na przestrzeni 10 lat!!!! W dniu wyjazdu przysługiwało nam śniadanie, ale ze względu na to że wyjazd był po g.7 rano pani nie dała nam nawet kilku bułek pomimo, że wykładała świeże pieczywo. Niemiła obsługa w recepcji, nigdy nic nie wiedzą.NIE POLECAM, NIE POLECAM, NIE POLECAM!!!!!!!!

Właśnie wróciłem z tego hotelu i od razu piszę żeby przestrzec przed pobytem w nim. Jedyną zaleta hotelu jest jego położenie - jakieś 300m od promenady i plaży i lodówka w pokoju ale to jedyne tak naprawdę zalety. co do Basenów fakt są 4 - to znaczy 3 duże i 1 brodzik z tym że dwa boczne są nasłonecznione przez połowę dnia gdyż potem cień je spowija całkowicie więc na głównym basenie ludzie leża jak sardynki i bywa cudem znalezienie leżaka po godzinie 10. a co do leżaków to tez historia nie do wiary mianowicie nawet mając all inclusiwe musisz dopłacić 1E za dzień jeśli chcesz materac na leżak heh, teraz co do pokoi. My Polacy jesteśmy traktowani jak zapchaj dziura więc dostajemy pokoje od frontu , problem w tym ze jak zaczną grac od popołudnia to kończą nawet o 4 rano a naprawdę robią to mega głośno (ja przeniosłem z sypialni do głównego pokoju łóżka gdyż nie szło zasnąć) a problem kolejny to taki ze musisz mieć uchylone okna żeby się nie usmażyć gdyż klimy brak i to naprawdę doskwiera w dni upalne, jeśli chcesz zmienić pokój to jest oczywiście taka możliwość tylko dwa warunki - musisz mieć mega fart aby był jakiś wolny a dwa zapłacić 20E !!! - brat był z małym dzieckiem (1,5 roku) i już 4 miesiące wcześniej prosiliśmy o pokój cichy, niestety nie robi to na nich żadnego wrażenia. Jedzenie monotonne, zmienia się może 1 potrawa codziennie reszta te same. internet płatny - niby w barze od 16 za free ale połączyć się to cud. Sprzątnie pokoi tez nie należy do najlepszych - pierwszy raz posprzątali mi w pokoju 4 dnia pobytu. Kompletny brak animacji w trakcie dnia a wieczorne - no cóż nie powalały. Generalnie widać że w hotel się nie inwestuje, wszelkie naprawy to prowizorki które nawet nie próbują zrobić estetycznie. W opisie hotelu pisze że nie akceptują zwierząt- hmm nie mam nic do zwierzaków ( sam mam psa ) ale gdy mi się przechadza po hollu pitbull trzymany na smyczy przez małą dziewczynką to miałem obawy czy jak mu coś odbije to go będzie w stanie utrzymać

Hotel duży z kilkoma basenami, na miejscu wypożyczalnia rowerów, sklepy z pamiątkami. Blisko do oceanu i promenady, w pobliżu przystanek autobusowy, sklepy, restauracje, bary. Wyposażenie pokoi wystarczające jak na **/***. Pokój z aneksem i balkonem oraz dodatkowa sypialnią z bardzo małymi oknami co staje się mało komfortowe podczas upałów - brak klimatyzacji. Pokoje, a zwłaszcza sypianie od strony rozrywkowej miasta to totalna porażka. Bardzo głośnia muzyka a raczej mix różnorodnej muzyki dochodzącej z barów - dla osób które nie imprezują, a zwłaszcza starszych i z małymi dziećmi jest nie do przyjęcia- o śnie i wypoczynku można zapomnieć. Zamiana pokoju jest możliwa tylko za dodatkową opłatą - jeżeli są wolne pokoje. Dostęp do internetu płatny. TV dostępne 4 programy w j. hiszpańskim i niemieckim- pozostałe dodatkowe płatne. Sporo hałasującej młodzieży. Brak insektów - miałam pokój na parterze w nocy otwarty balkon - nic nie wlatywało ani nie wchodziło. Miałam opcję bez posiłków - dlatego ich nie oceniam

Za tą cenę - rewelacja. Nie oceniam jedzenia i atrakcji, gdyż staram się nie stołować w hotelowych restauracjach.

Hotel ogólnie może być pokoje czyste i ładne ale z barami porażka

Nazwa  Jardin del Atlantico (ex. Jardin del Atl)
Miejsce  Hiszpania / Gran Canaria / Playa del Ingles
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do kuchni / aneks kuchenny, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, windsurfing, żeglarstwo, tenis, rowery, golf, bez paszportu, parking

Atrakcje dla amatorów aktywnego wypoczynku: tenis, pole golfowe (ok. 2 km od hotelu).

Hotel położony tylko 100 m od piaszczystej plaży, w pobliżu: sklepy, przystanek autobusowy, centrum miasta, restauracje i kluby.

Na miejscu wypożyczalnia rowerów i samochodów.

Zróżnicowane plaże od złocistych po czarne wulkaniczne

4.7

2.5

Wyświetlono 7 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
1.0
MARTA

Pobyt - Styczeń 2019

Zalety

blisko promenady

3.2
Zniesmaczony

Pobyt - Kwiecień 2017

Zalety

POŁOŻENIE

Wady

WSZYSTKO INNE

Pobyt - Październik 2016

Zalety

Duży hotel z kilkoma basenami, w dobrej lokalizacji od oceanu

Wady

Lokalizacja, bardzo głośno w nocy

Pobyt - Lipiec 2016

Zalety

Hotel dobrze położony, niedrogi, duże pokoje.

Wady

Budynek i wyposażenie nieco zużyte. Trzeba liczyć się z imprezującymi nastolatkami w pokojach obok i muzyką z irlandzkich pubów po drugiej stronie ulicy.

Kaśka

Pobyt - Maj 2016

Hotel ogólnie może być pokoje czyste i ładne ale z barami porażka

Zalety

Blisko plaży i sklepów

Wady

Brak baru na zewnątrz wieczorem

Lidek

Pobyt - Kwiecień 2008

Przeczytalam wszystkie opinie na temat Gran Canarii i jestem zdziwiona ,ze nikt nie zauwazyl insektow w tym miescie a mianowicie karaluchow olbrzymich rozmiarow,owszem nie widzialam ich w hotelach ale za to wieczorami wychodzily wzdluz i wszerz miasta,sa obrzydliwe i wielkie.Te prusaki widzialam na Playa del Ingles,w Puerto juz ich nie bylo...cale szczescie.Ogolnie miasto jest ladne,duzo imprez ,sliczne widoki,polecam szczegolnie dla ludzi mlodych.Ja ze wzgledu na fobie na insekty juz tam nigdy nie wroce....pozdrawiam

frania

Pobyt - Czerwiec 2006

Wszystko super dopoki nie zmieniła się obsługa sprzątająca i przez 3 dni nie zmieniali nam ręczników i nie oprózniali koszy.Ale zamieszanie w recepcji pomogło. Jeżeli chodzi o resztę to wszystko ekstra.Ogólnie najlepsze nasze wakcje, a trochę już zwiedziliśmy ;-)) . Wieczorem na prawdę jest co robić i nie jest to związane z wydawaniem dużej ilości pieniedzy. Nawet z małym dzieckiem jest gdzie się zabawić. Jakieś pytania- gg: 1192449.

Jardin del Atlantico (ex. Jardin del Atl)