Szerokie, piaszczyste plaże nad Bałtykiem z wydmami i sosnami
Szlaki rowerowe i piesze przez malownicze krajobrazy
Rezerwaty przyrody i parki narodowe doskonałe na długi spacer
Pokój,póżny Nigdy nie odkurzania wykładzina po której i pod którą masa biegających rybików.Sprzątanie niewidoczne.
Przyjemna obsługa w recepcji i na sali jadalnej,pyszne zupy.B
Brudny ,brązowo bury pokój.Ogromns ilość rybików w łazience a nawet. na i pod wykładziną w przedpokoju.
Byliśmy 22_29.07.23. Pokoje czyste , obsługa pokoi ok, zabiegi rehabilitacyjne też mogą być chociaż mogło by być lepiej, basen zimny przez co cześć solankowa mocno zajęta, posiłki jednostajne ale dużo i jak ktoś nie marudny to nie narzeka, miejsc parkingowych wydaje mi się że moło bo musiałem rezerwować 2 mieciące wcześniej, Panie w recepcji sympatyczne oprócz jednej ..... My nie wrócimy, bo co roku odpoczywamy gdzie indziej. Ogólna ocena nie super ale nieźle... Jak ktoś nie marudny to polecam....
Ok
Ok
Byliśmy tydzień. Generalnie ok. Jak na taką miejscowość to super, ponieważ jest trochę przestrzeni aby pobyć na świeżym powietrzu nie musząc wychodzić na zatłoczone chodniki pełne różnych \"atrakcji\" i sklepików. W razie niepogody można posiedzieć na basenie. Mimio dużego obłożenia hotelu to na basenie nie było tłoku. Goście to w większości emeryci więc jest spokojnie.
Posiłki Piękna zieleń i kwiaty oraz ławki i leżaki pod gołym niebem na terenie hotelu. Plac zabaw dla dzieci.
Nie otrzymaliśmy od razu informacji o tym, że ręczniki są wymieniane tylko co trzy dni.
Bardzo przyjemne miejsce. Jak nie ma pogody jest kryty basen. Można obok wykupić zabiegi. Do Gdańska bliziutko. Wracamy w przyszłym roku.
jedzenie, miła obsługa
tłok w sierpniu, parawany na plaży :)
Polecam , fajne miejsce dla rodzin z dziećmi. Wygodne pokoje.
Miła obsługa, blisko wszędzie
Mogli by bardziej ogarnąć stoliki do obiadu bo byliśmy przypisami do jednego stolika z inną rodzina , nie fajnie