JA Ocean View

Wyjątkowy

Hotel bardzo ładny, nowoczesny. Położony bardzo blisko plaży. Pokoje duże, czyste, z super widokiem. Obsługa miła i pomocna. Śniadania różnorodne, polecam szczególnie omlety i jajka po benedyktyńsku.

Pobyt w hotelu ok, pokój czysty, duży. Jedzenie było bardzo dobre. Minusem była kolejka na śniadania. Trzeba było wstawać 8-9 rano by nie stać w kolejce na śniadanie, zdarzało się, że ktoś stał w kolejce pół godziny i nie mógł zjeść bo zamykali restaurację. Uwaga na biuro podróży Anex polska!! Oszukują sprzedając ofertę z prywatną plaża i darmowymi leżakami. Na miejscu okazało się że to wszystko fikcja. Hotel nie ma prywatnej plaży. W hotelu jest pobierana kaucja ok. 500zł, która po wyjeździe jest zwracana, też o tym nie informuje Anex polska. Wniosek lepiej omijać to biuro podróży szerokim łukiem, na pewno nie skorzystam już z żadnej od nich oferty.

Bardzo dobry hotel w świetnej lokalizacji. Tuż przy plaży JBR promenady The Walk i Dubai Marine. Z hotelu piękne widoki na Dubaj i nowo otwartą atrakcję Ain Dubai. Eleganckie wnętrza hotelu, ładne pokoje. Pyszna kuchnia. Hotel rewelacyjny jeśli ktoś szuka idealnego położenia, przy plaży i w samym centrum Dubaju oraz wysokiego standardu.

Hotel zrobił na mnie oszałamiające wrażenie, przede wszystkim widoki - na Dubai Marina i Dubai Ain (największy na Świecie Diabelski Młyn - atrakcja otwarta 21.10.2021). Strefa basenowa z wydzielonym basenem dla dzieci (zadaszony) oraz spory basen z barierką i łagodnymi schodkami, dodatkowo winda, którą można zjechać do poziomu ulicy i dostać się na plażę JBR. Pokoje bardzo przestrzenne i luksusowe. Z całego serca polecam włoską restaurację Motorino, która jest na terenie hotelu (wspaniałe przystawki i pizza). W okolicy hotelu liczne restauracje i wypożyczalnia samochodów. Super hotel :)

Mieliśmy genialny widok na Marinę. Pokój nowoczesny, codziennie sprzątany. Sam hotel świetnie położony. Wszędzie blisko. Całe mnóstwo atrakcji Dubaju. Jedzenie bardzo dobre. Świetna włoska pizza. Hotel dla osób wymagających wysokiego standardu. Polecam.

Nazwa  JA Ocean View
Miejsce  Emiraty Arabskie / Dubaj / Dubaj
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, fitness, parking

Unikatowe na skalę światową budowle (Burdż Chalifa, Burj Al Arab, Wyspy Palmowe).

Dużo atrakcji dla dzieci (m.in. Dubai Aquarium & Underwater Zoo).

Dużo religijnych zabytków (m.in. Jumeirah Moschee).

Dużo markowych sklepów i wyjątkowych bazarów (m.in. bazar złota).

Wyjątkowy

Wyświetlono 17 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Lipiec 2023

Zalety

Bardzo dobry Internet w pokoju, można spokojnie pracować on-line. Dobre jedzenie. Czysto w hotelu. Obsługa na recepcji słaba, długie oczekiwanie na pokój ok.2 godziny, wieczne kolejki, jedna osoba pracująca na recepcji. Żeby coś załatwić trzeba ciągle się przypominać, raczej nie polecam.

Wady

Mały basen, na zdjęciach oferty wydaje się większy, metro mogło by być trochę bliżej, ok 20 min pieszo do metra i tyle samo do centrum handlowego marina mall. Rezydent z tego biura Anex to jakaś porażka! Pani rezydent była rosjanką i nie znała języka angielskiego. Gdyby nie mój mąż, który zna język rosyjski nic nie moglibyśmy załatwili z tego biura podróży. Złożyliśmy reklamację wycieczki, ale została odrzucona, biuro podróży tylko przeprosiło za zaistniałą sytuację tłumacząc, że zaszła pomyłka.

Pobyt - Grudzień 2021

Zalety

Lokalizacja Wysoki standard Blisko plaży Ładne widoki na okolicę

Pobyt - Październik 2021

Zalety

fantastycznie położony przy plaży JBR, blisko Dubai Marina, piękne widoki z basenu i pokoi, na Marinę, morze i Dubai Ain (Diabelski Młyn), udogodnienia dla osób mających problem z poruszaniem się.

Pobyt - Październik 2021

Zalety

Widok z okna, lokalizacja, bardzo wysoki standard

Beata i Adam

Pobyt - Lipiec 2019

Hotel mnie oczarował. Wysoki standard hotelu pod każdym względem, czysto, elegancko, smacznie, obsługa na 5*. Do tego wszędzie blisko. Wystarczy wyjść a wokół znajdzie się i restauracje i sklepy, a ok 5 min spacer dzieli tylko od boskiej plaży z mega widokiem.

Zalety

super lokalizacja, piękne wnętrza i przestronne pokoje, bardzo dobre jedzenie.

Wady

brak wad

Pobyt - Lipiec 2019

Bardzo dobra lokalizacja, w pobliżu mnóstwo sklepów, restauracji. Zaledwie 5 minut od plaży. Mieliśmy piękny pokój z widokiem na plażę, marinę oraz diabelski młyn, który jest podświetlony nocą - niezapomniany widok. Byliśmy jesienią, także na plus podgrzewany basen z łagodnym zejściem. Na terenie hotelu siłownia, SPA, fryzjer oraz klub dla dzieci... Smaczne i różnorodne jedzenie. Przestronne, codziennie sprzątane pokoje i czyste łazienki. Hotel godny polecenia, jeśli będziemy mieli możliwość to wrócimy ponownie

Pobyt - Lipiec 2019

Bardzo dobre jedzenie. Szczególnie restauracja włoska z polskim kelnerem, a w niej pierożki z dynią. Mniammm :) Z hotelu wszędzie jest blisko i na odpoczynek na plaży i na nocną rozrywkę. Do tego dobry standard, ładne pokoje, z wyższych piękne widoki. Polecam.

Zalety

Położenie - blisko do wszystkiego co oferuje Dubaj: sklepy, życie nocne, zwiedzanie, restauracje i bary. Do tego blisko plaży

Wady

Dość głośna okolica

Aldi

Pobyt - Lipiec 2019

Świetna lokalizacja, do pięknej piaszczystej plaży kilka minut spacerem. Pokoje z widokiem na może i niedawno otwarta atrakcje największy diabelski młyn na świecie. Dodatkowo w piątki i soboty na rondzie obok hotelu zaobserwować można kierowców w ich luksusowych samochodach.

Kacper

Pobyt - Lipiec 2019

Hotel jest położony przy samej promenadzie oraz plaży, więc świetnie łączy miejski wypoczynek z relaksem i zwiedzaniem. Każdy pokój ma bezpośredni widok na morze! Sam hotel nowocześnie urządzony z profesjonalną obsługą, która poradzi sobie z najbardziej wymagającym klientem. Różnorodność posiłków w hotelowych restauracjach sprawi, że każdy klient będzie zadowolony. Sprawdzi się dla każdego!

Michał

Pobyt - Lipiec 2019

Hotel położony jest przy plaży JBR, dojedziemy promenadą w dosłownie 5 minut. Przy hotelu jest bardzo dużo restauracji i sklepów. We włoskiej restauracji jest pyszne jedzenie i miła obsługa. Pokoje nowoczesne i przestronne. Bardzo polecam.

Zalety

Blisko plaży, widok na morze

Pobyt - Lipiec 2019

Hotel rewelacyjny, w środku super prestiżowej dzielnicy, prawdziwy Dubaj. Do plaży kilka kroków, szerokiej, piaszczystej, na plażę i koło widokowe widok z pokoi, pokoje duże i super jasne. Basen odkryty nieduży, ale jest brodzik i kilka atrakcji dla dzieci.

Zalety

kilka kroków do plaży, przepiękny widok na morze, pokoje z widokiem na morze, kilka restauracji i barów, wysoki standard

Wady

dosyć mały basen odkryty, ale jest plaża

Pobyt - Lipiec 2019

Hotel świetny, w samym centrum Dubaju, otoczony wieżowcami, lokalizacja perfekcyjna :) Przepyszna włoska restauracja w której pracuje Polak- bardzo sympatyczny :) Obok promenada, plaża, nic więcej do szczęścia nie potrzeba :) świetny hotel, gorąco polecam :)

Pobyt - Lipiec 2019

Przepiękny widok na zatokę, bardzo dobre posiłki, w szczególności śniadania. Świetna lokalizacja. Dobre miejsce zarówno żeby wypocząć (wszystko czego potrzeba znajduje się na terenie hotelu) oraz zwiedzać (blisko do komunikacji miejskiej)

Zalety

lokalizacja

Wady

dosyć mały basen

Paulina

Pobyt - Lipiec 2019

Hotel ma świetne położenie - tuż przy najpopularniejszej promenadzie w Dubaju. Dookoła hotelu znajduje się wiele sklepów, restauracji, czy kawiarni. Dodatkowo, każdy z pokoi hotelowych ma balkon oraz widok na morze, a widok tutaj jest naprawdę fenomenalny! Hotel dysponuje trzema restauracjami - śniadaniową oraz dwoma a la carte. Włoska jest naprawdę wyśmienita - bardzo miła obsługa i przepyszne jedzenie! Co tu dużo mówić, JA Ocean View to świetny hotel dla każdego klienta!

Zalety

położenie w dzielnicy JBR, bliskość plaży, komfortowe a przy tym przestronne pokoje z balkonem ale i widokiem na morze, udogodnienia dla dzieci

Aldona

Pobyt - Lipiec 2019

Zalety

lokalizacja

Damian

Pobyt - Lipiec 2019

Hotel rewelacyjnie położony, w nowej częśći Dubaju przy głównej promenadzie z dostępem do wielu sklepów i restauracji oraz praktycznie przy samej plaży Jumeirach. Hotel nowocześnie urządzony, bardzo dobre wyżywienie. Wszystkie pokoje od strony plaży, super widok nie tylko na morze ale również na najnowszą atrakcję Dubaju największy diabelski młyn na świecie Alin Dubai.

Zalety

Położenie, nowoczesne wnętrza, bardzo dobra kuchnia

JA Ocean View