JA Lake View Dubai

bardzo udany pobyt, dobra kuchnia, czysto, obsługa miła

Hotel cudowny, bardzo wysoki standard. All inclusive jest wyższe niż opowiadał rezydent, można zamawiać drinki tylko w każdym barze inne są w pakiecie. Dodatkowo jest darmowy bus do seaworld a nie mówi o tym rezydent.

Hotel super ,mega dobre jedzenie ,wokół też dużo atrakcji

Hotel bardzo ładny z polem golfowym 35min od centrum , jedzenie dobre , obsługa w miarę ,długo trzeba czekać na napoje . Formuła all inclusive działa tak sobie . Baseny małe.

Same plusy ! Hotel przepiekny. Obsluga przemila. Jedzenie pyszne.

Nazwa  JA Lake View Dubai
Miejsce  Emiraty Arabskie / Dubaj / Dubaj
Udogodnienia  basen odkryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, sporty wodne, tenis, parking

Unikatowe na skalę światową budowle (Burdż Chalifa, Burj Al Arab, Wyspy Palmowe).

Dużo atrakcji dla dzieci (m.in. Dubai Aquarium & Underwater Zoo).

Dużo religijnych zabytków (m.in. Jumeirah Moschee).

Dużo markowych sklepów i wyjątkowych bazarów (m.in. bazar złota).

Wyświetlono 20 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
maciek&angel

bardzo udany pobyt, dobra kuchnia, czysto, obsługa miła

Zalety

kameralny hotel, dobre jedzenie, czyste pokoje, liczne atrakcje

Wady

lokalizacja, daleko od centrum

Dagmara

Zalety

Ogromny resort, pyszne jedzenie i drinki, cudowny personel

Wady

Bardzo mocna klima, ale to chyba uroki Dubaju

Justyna

Hotel super ,mega dobre jedzenie ,wokół też dużo atrakcji

Zalety

Jedzenie ,baseny

Wady

Daleko od centrum ,podpisywanie rachunków (all inclusive)

Wojciech

Pobyt - Luty 2024

Zalety

nowy , ładny hotel

Wady

daleko od centrum

Emilia

Pobyt - Styczeń 2024

Same plusy ! Hotel przepiekny. Obsluga przemila. Jedzenie pyszne.

Zalety

Polozenie niedaleko plazy i morza. Piekna i zadbana infrastruktura i atrakcje

Wady

Brak wad

Mirela

Pobyt - Kwiecień 2023

Hotel Ja Lake View Dubaj a raczej kompleks trzech hoteli to oaza dla gości ceniących spokój , chociaż jest tam też pole golfowe , jazda konna. Byłam tam już drugi raz, wrócę po raz trzeci. Może jedyny minus to że jest oddalony 15-20 minut ( taxi) od centrum. Dla mnie nie był to problem. Obsługa bardzo Grzeczna i dyskretna, jedzenie wspaniałe!!!! Bardzo często ogólne wrażenie na szóstkę!!!!

Zalety

Duża plaża, mało ludzi na plaży, jeśli ktoś ma dzieci to baseny dla dzieci

Wady

Moim zdaniem hotel nie ma wad. Choć niektórzy narzekali że jest na obrzeżach Dubaju

Bożena

Pobyt - Marzec 2023

Hotel rewelacyjny,nowy ,pokój komfortowy,obsługa przemiła i bardzo pomocna,duży wybór jedzenia,wszystko nam smakowało, dostęp do całego kompleksu,plaża dość blisko ,10 min spacerkiem,albo co 10 min jeżdżą buggy,więc można dojechać, otoczenie piękne dużo zieleni ,piękne pole golfowe,naprawdę polecam

Zalety

Nowy hotel,urządzenie w nowoczesnym stylu,czysto,otoczenie zieleni

Wady

Brak animacji ,po 10.00 nic już się nie działo,restauracja zamknięta,bar też,

Maciek

Pobyt - Maj 2022

Do hotelu należą jeszcze dwa hotele z których można korzystać. Dowóz osób meleksem. Bardzo duży hotel powinno być więcej informacji gdzie można z korzystać z atrakcji dla dzieci i w którym hotelu się znajduja. Trzeba jeździć między hotelami i szukać. Zbyt duża liczna turystów trzeba stać w kolejce do śniadania i kolacji

Zalety

Czysto w hotelu

Wady

Molo urozmaicone jedzenie raz tylko owoce morza. Dla Dzieci mały wybór w posiłkach

Paulina

Pobyt - Kwiecień 2022

Hotel jest piękny, nowoczesny. Obsługa przemiła, jedzenie rewelacyjne a desery jeszcze lepsze. Pokoje są codziennie sprzątane i to naprawdę porządnie. Jedynym minusem, choć też niewielkim jest jego spora odległość od centrum co wiąże się z dodatkowymi wydatkami na busa czy taxi. Hotel jest położony przy polu golfowym wraz z innymi hotelami w których goście Lake View mogą korzystać z basenów, plaży, wyznaczonych barów i restauracji. Na terenie resortu znajduje się także stadnina koni i mały port. Ogólnie szczerze polecam 😊

Zalety

Wszystko

Maria

Pobyt - Kwiecień 2022

Najlepsze wakacje...poprostu super pod każdym względem. Warunki obsługa jedzenie wszystko na 10.

Aneta

Pobyt - Kwiecień 2022

Wszystko jest na najwyższym poziomie.Hotel bajka pod każdym względem, kultura,standard,brak słów.

Pobyt - Kwiecień 2022

Super miejsce obsługa na najwyższym poziomie, pokoje ładne wyżywienie ok,

Zalety

Wszystko super

Wady

Nic

Irena i Sebastian

Pobyt - Marzec 2022

Hotel osiąga dla mnie najwyższe noty. Pomijając sferę jego ekskluzywności i luksusu , który zaspokoi każdego wymagającego klienta , hotel i pracujący tam ludzie na zawsze pozostaną w moim sercu. Podczas pobytu doszło u mojego Taty do nagłego zatrzymania krążenia . Dzięki szybkiej reakcji personelu, profesjonalnej obsłudze , mojego Tatę udało się uratować. Dziękuję całemu personelowi , dziekuję wszystkim i każdemu z osobna! Wyrazy wdzięczności dla kochanej Pani rezydentki Moniki, kochanej Agnieszce(Aga) oraz cudownej Pani menager Dianie za pomoc i wsparcie w tak trudnym dla nas okresie. Obsługa hotelowa na najwyższym poziomie!!! Cały obiekt otoczony cudownym ogrodem co umożliwia odpoczynek wśród zieleni. Hotel zapewnia szereg udogodnień , polecam dla wszystkich osób . Jedzenie przepyszne, bardzo dobrze działające wi-fi na terenie całego obiektu. Polecam z całego serca i jeszcze raz dziekuję za wypoczynek, który zakończył się dla nas szczęśliwie , gdyż mój Tato żyje i szczęśliwie wróciliśmy do domu. Irena i Sebastian

Zalety

Wszystko mi się podobalo

Pobyt - Marzec 2022

Zdecydowanie polecam. Wystrój mega, jedzenie mega, obsługa mega. Wszystko na plus.

Zalety

Obsługa, jedzenie, czysto, pieknie

Wady

Nie ma

Irena i Sebastian

Pobyt - Marzec 2022

Pobyt w marcu.Hotel oceniam najwyższymi notami. Pomijając sferę ekskluzywności i niezwykłej okazałości jaki cechuje obiekt ,będzie to miejsce , które do końca życia pozostanie w moim sercu.W trakcie pobytu u mojego Taty Stanisława doszło do zatrzymania akcji serca. Dzięki cudownym ludziom tam pracującym , sprawnej obsłudze, profesjonalizmowi -udało się uratować mojego Tatę!Serdecznie dziękuję całej obsłudze, Adze, Pani rezydentce Monice oraz Pani menager Diana za wsparcie i pomoc w tak trudnym dla nas okresie. Jestem pod wrażeniem cudownych ludzi ,którzy tam pracują , ich życzliwości i bezinteresowności .Hotel na wysokim poziomie, serwujący przepyszne jedzenie, dbający o każdy detal. Otoczony pięknym ogrodem z możliwością spacerów.Polecam z całego serca i jeszcze raz bardzo Dziekuje !❤️♥️❤️Irena i Sebastian

Paulina

Pobyt - Luty 2022

Hotel cudowny. Faktycznie oddalony od centrum ale dla mnie to duży plus. Wszędzie można było dojechać taxi/ busem. Teren hotelu jest po prostu przepiękny. Wszyscy bardzo mili, woda w basenie meeega ciepła, jedzenie przepyszne. Polecam z czystym sumieniem :)

Zalety

Teren hotelu, obsługa, jedzenie

Wady

Nie jest to wada hotelu a organizatora wycieczki - a mianowicie ostatni dzień był bardzo słabo zaplanowany. O 12 trzeba było oddać pokój a zbiórka na lotnisko była dopiero o 20. Do tej godziny mogliśmy korzystać z infrastruktury hotelu ale to wszystko. Bagaże w bagażownia, zero jedzenia - i tak cały dzień. Mega szkoda bo to trochę popsuło ogólne wrażenie całego wyjazdu. A takiej sytuacji przydałyby sid chociaż jakies kanapki/ cokolwiek. Jednak to cały dzień a sklepu brak.

Julia

Pobyt - Styczeń 2021

Fantastyczne miejsce na wypoczynek z rodziną. Przestronny hotel, położony na rozległym terenie. Świetna obsługa, dobre jedzenie. Nowy obiekt, sprzątany non stop. Fajne miejsce na wypady na wycieczki.

Zalety

Czystość, przestronny teren, zadbany ogród i baseny, świetne różnorodne jedzenie

Magdalena

Pobyt - Październik 2021

Super hotel -wypoczynek , restauracje na wysokim poziomie

Mateusz

Byliśmy w hotelu od 4.06 do 11.06.2021. Upał niesamowity, bo temperatura wahała sie pomiędzy 38-45 stopni. Na szczęście ośrodek dysponuje przynajmniej 6 basenami o zdaje się różnych temperaturach wody, więc miejsca na leżakach czy w basenach nigdy nie zabrakło. Do dyspozycji gości all inc oddano 3 bary zewnętrzne - 2 przy basenach i 1 przy plaży. Piwko, wina, rum, wódka, tequila, gin, orzeszki, chipsy, lody, napoje gazowane, soki, pepsi, 7up, mirinda, itd. Natomiast co do posiłków to nigdy na wakacjach nie jadłem tak dobrych potraw - kucharze poziom epicki :) Tak tylko w wielkim skrócie: codziennie ryby, jagnięcina, kurczak, indyk, krewetki, frytki, ziemniaki, placki naan, ryż, świeże sałatki, warzywa, owoce, smaczne ciasta i desery. Nie potrafiłbym zrozumieć gdyby ktoś chciał krytykować. Jakość obsługi również na bardzo wysokim poziomie profesjonalizmu, kultury i takiej zwykłej ludzkiej życzliwości. Jedną z osób szczególnie wartych wspomnienia jest Geeta. Dziewczyna bardzo sympatyczna, miła, uśmiechnięta i zawsze chętna do rozmowy. Ośrodek gigantyczny, bo poza hotelem z basenami są tam apartamenty, pole golfowe, stadnina koni, strzelnica, siłownia, korty tenisowe, plaża z dostępem do morza, boisko do siatkówki. Na terenie można spotkać pawie, gazele, żółwie, koty, jakieś niebieskie ptaki, w morzu kraby, drzewa bananowe. Wszędzie dojedziemy darmowymi meleksami spod hotelu. W dalszym ciągu ciężko mi uwierzyć że za stosunkowo bardzo małą kwotę dane mi było takiego luksusu doświadczyć. Hotel wystawia rachunki do podpisania po obiadach i kolacjach. Czasami są tam zawrotne kwoty dajace do myślenia czy na pewno nie przyjdzie zapłacić na koniec, ale spokojnie jeśli korzystacie z miejsc opisanych przez biuro to wszystko za darmo :) Podczas pobytu skorzystaliśmy z wycieczki oferującej zwiedzanie starej części Dubaju, targu złota i przypraw, wjazd na Burj Khalifa, galerie handlowe ze stokiem narciarskim, akwarium, lodowiskiem. Później Burdj al Arab, przejazd kolejką po palmie, marina. Super profesjonalnie zaplanowane i z tego miejsca pozdrawiam przewodniczkę Michalinę. Naprawdę warto zapłacić te 160 dolarów, żeby zobaczyć te cuda architektury i posłuchać osoby która posiada dużą wiedzę o życiu w Dubaju. 10/10 bo nie jestem w stanie wskazać negatywnych stron w spędzonych wakacjach. Z czystym sumieniem mówię wszystkim niezdecydowanym: Lećcie do Ja Lake View Hotel na fantastyczne wakacje.

Zalety

cały pobyt od przekroczenia progu był jedną, wielką zaletą :)

Wiola

Pobyt - Marzec 2012

Cudowny hotel ,piękne miejsce polecam z czystym sumieniem!!!

Zalety

Wszystko super

Wady

Brak !

JA Lake View Dubai