Dobra lokalizacja: 1,5 km od rozrywkowego centrum Słonecznego Brzegu.
Jedynie 400 m do szerokiej, piaszczystej plaży.
Obiekt odnowiony na sezon w ubiegłym roku.
Odpoczywaliśmy w hotelu od 15.10 do 22.10. Bardzo nam się podobało. Do hotelu przyjechaliśmy około 10:30 rano i od razu nas zakwaterowano. Po tym udaliśmy się na spacer, aby poznać miasto i morze. Do morza jest około 7 minut spacerem wolnym krokiem. Plaża jest bardzo szeroka, a widoki są niesamowite. W tym okresie nie było prawie żadnych ludzi, co nam się bardzo spodobało. Razem z mężem potrzebowaliśmy spokojnego wypoczynku. Kupiliśmy wycieczkę tylko ze śniadaniami, więc zaczęliśmy szukać miejsca na obiad i kolację. Blisko hotelu znajduje się fajna kawiarnia, w której serwują dania z grilla. Menu było bardzo różnorodne i miało przystępne ceny. Ale najśmieszniejsze było to, że 15.10 to był ich ostatni dzień przed zamknięciem na zimę. Dlatego zaczęliśmy szukać innych miejsc do jedzenia, ale wszystko już było zamknięte. W odległości 5 minut od hotelu znajduje się Carrefour, a 7 minut Lidl. Nie będziecie głodni, można także zamówić coś w hotelowej restauracji, która działa do godziny 20:00. Hotel jest bardzo przyjemny, idealny dla rodzin z dziećmi. Są pokoje zabaw, basen dla dzieci, a także sklep. Duży teren, każdy znajdzie coś dla siebie. Ponieważ pogoda była już chłodna, postanowiliśmy pojechać do Nessebaru. Przystanek autobusowy znajduje się bardzo blisko hotelu. Bilet do Nessebaru kosztuje 2 lewy za osobę. Autobus ma swoją ostatnią stację w samym starym Nessebarze. Tam są niesamowite widoki, uliczki, morze, plaża. Otwarte restauracje, bazar. Można tam spędzić cały dzień w miły sposób. Jest także sklep dla miłośników wędkowania, gdzie można kupić cały sprzęt wędkarski. Obiad w restauracji kosztował nas 100 złotych. Zamówiliśmy dwie zupy, szaszłyk wieprzowy, frytki, Pepsi Colę, dwa piwa, 200 gram rakii i zapłaciliśmy 100 złotych za dwie osoby, z pięknym widokiem na morze. W hotelu sprzątają codziennie, ale godziny nam nie odpowiadały. Właśnie wracaliśmy z śniadania, a sprzątaczki od razu przychodziły, więc odmawialiśmy, bo chcieliśmy się przygotować do spaceru lub po prostu odpocząć po śniadaniu. Polecam im przychodzić trochę później. Pokój był przestronny i wygodny. Jest lodówka, telewizor i wanna (dla nas to luksus, bo w naszym mieszkaniu mamy tylko kabinę prysznicową). Personel jest miły i uprzejmy. Mogłabym pisać jeszcze długo... Polecam! Podróżujcie i zbierajcie wspaniałe wspomnienia!
Wszystko super!
Grafik sprzątanie nie za bardzo nam pasował)
Hotel w porządku, może nie najnowocześniejszy, ale ma wszystko co potrzeba. Pokój duży, łóżko wygodne, czysto. Obsługa miła i pomocna. Śniadania standardowe. Jedyne zastrzeżenia to kawa dość fatalna, ale generalnie w Bułgarii nie ma z tym rewelacji. Okolica cicha i spokojna, ok 2km od centrum. Do plaży dość blisko. Niedaleko Carrefour. Generalnie pobyt bardzo udany i chętnie bym tu wróciła.
Duże pokoje, fajna obsługa, blisko plaży, cicha i spokojna okolica.
Fatalna kawa.
Hotel pełen emerytów. Głównie GB i Niemcy. Czysto w miarę, codziennie wymieniane ręczniki, co dwa/trzy dni pościel. Personel grzeczny, bez pretensji. Jedzenie bardzo kiepskie, ale tak jest w Bułgarii, że można wziąć śniadania i nic więcej. Codziennie dokładnie to samo, ale ponieważ jest spory wybór, da się codziennie zjeść coś innego. Kolacje beznadziejne. Kotlety z ryżu, breja z „pieczonym” udkiem kurczaka, jakieś ziemniaki, albo breja z ziemniaków, albo breja z ryżu. Czasem jakaś lepsza potrawka z kurczaka albo z wieprzowiną. Bułgarzy, wbrew pozorom, w kuchni używają jedynie soli, przynajmniej w hotelowej kuchni. Zero przypraw. Na sali jest sól, pieprz, olej, ocet. Można sobie doprawić ale to i tak kiepsko smakuje. Dobre mają jedynie frytki (codziennie na kolacji). Basen z ciepłą wodą, w miarę czysto. Oczywiście leżaki od 5 nad ranem zarezerwowane dzięki ręcznikom. Ale drugie rzędy wolne. Awantur nie widziałam o leżaki. Raczej grzecznie i spokojnie. Bardzo miła obsługa baru. Muzyka na basenie głośna, ale okna szczelne, więc w pokoju nie było słychać mimo, że mieszkaliśmy nad basenem. Trzy windy. Klimatyzacja centralna, więc jak ktoś lubi 19 stopni w pokoju, tu nie wytrzyma. Pokrętła w pokojach albo nie ma wcale, albo nie działa. Temperatura podejrzewam ok. 25/27 stopni w pokoju. Da się spać. Blisko do dużego marketu, po drodze na plażę. Bliziutko przystanek autobusowy, z którego można za 2 leva pojechać do Nesseberu. Autobus co 15 minut. Cicho, spokojnie, bez animacji. Na parterze hotelu bar z tanimi drinkami i dużym telewizorem oraz sklepik, w którym można kupić za baaardzo przyzwoite pieniądze produkty - asortyment - jak u nas w „Żabce” plus ręczniki plażowe, piłki, dmuchane zabawki do wody, materace, cuda wianki. Dodatkowo pokoik zabaw dla dzieci, automaty do gry dla małych dzieci oraz konsola PS 4 przy recepcji na żetony (po 2,5 leva za szt) z kilkoma grami dla dwóch osób. Bardzo fajny pomysł dla starszych.
Miła, pomocna obsługa; ciepła woda w basenie.
Centralna klimatyzacja, wanna w pokoju zamiast natrysku.
Jestem najłagodniej mówiąc zniesmaczona pobytem w hotelu Ivana Palace. Hotel jest okropnie głośny, a obsługa nie reaguje na prośby o upomnienie pijanych gości (o 3 w nocy). Jedzenie monotonne jednak za taką cenę byłam tego świadoma i nie wymagałam niczego więcej. Z 4 nocy spędzonych w hotelu nie spałam żadnej (odsypiałam za dnia) Lokalizacja to jedyna pozytywna rzecz którą mogę napisać o hotelu. Czystość pozostawia wiele do życzenia Obsługa tak samo - na poziomie bardzo przeciętnym Nie polecam hotelu 2/10
Obsługa Pijani goście Głośność Czystość
Blisko plaży i knajp, sklepów, aptek. Czysto, dobry serwis sprzątający. Basen czynny 7-7, ale można było naginać godziny. Śniadania dobre, choć dość monotonne. Pokoje przestronne, dużo miejsca do przechowywania. Mimo 5 minut spacerem do plaży, usytuowany w nieco zacisznym miejscu.
Super lokalizacja, basen i leżaki zadbane, dobra obsługa, bar, sklepik, miła atmosfera.
Śniadania trochę monotonne, choć smaczne. Basen mógłby też być dłużej czynny.
Hotel bardzo przyjemny w tym standardzie {chociaż wystrój lata 90} - pokoje czyste. Co do jedzenia - nie szukajcie w wędlinach smaku z Polski , nic z tego, ale poza tym posiłki smaczne i świeże - może trochę monotonne. to nie pierwszy pobyt nasz w Bułgarii i smak wędlin się nie zmienił Bardzo blisko do plaży - 5-6 minut spacerkiem. Basen z czysta wodą duża ilość leżaków .
Basen , blisko do morza,
nie było nic takiego co by nas nie skłoniło do ponownego wyboru tego hotelu
Wszystko ok polecam dla wszystkich którzy lubią plażowanie
Super basen
Hotel duży i bardzo dobrze przygotowany do przyjęcia gości. 3 windy. Duży pokój z 30 m. tarasem na 2 piętrze. Otoczenie piękne. Dużo zieleni i cisza. Miła i życzliwa obsługa. Bar do 3 rano.
Poziom obsługi. Komunikacja do Neseberu (bilet tylko 2 lewa).
Woda w basenie nie pozwalająca wejść - tylko dla odważnych. Dla Nas zimna ( woda 20 stopni).
pokoje przestronne ,sprzątane codziennie. Pościel wymieniona po 3 dniach (ekologia!!) Otoczenie zielone i ciche. Do plaży 6 min.
przemiłe, pomocne kelnerki. Obsługa grzeczna ,
recepcjonista nie zawsze rozumiał o co chodzi, pomagały panie z recepcji. Czasem okropna muzyka przy basenie
Przydzielono pokój bez balkonu mimo rezerwacji, potrzebna była interwencja rezydenta. Dużo drobnych niedoróbek w pokoju jak brak pokrętła do klimatyzacji czy odpadająca listwa sufitowa. Jedzenie smaczne i świeże, obsługa miła i pomocna choć sprawiają wrażenie jakby byli tam za karę.
spokojne miejsce ładny basen sporo zieleni, polecam jesli ktos szuka troszke spokoju ale blisko deptaka i pieknej piaszczystej - złotej plaży
kuchnia słaba monotonna
Hotel czysty, pokoje sprzątane codziennie, blisko do plaży, miła obsługa
Czystość , cisza, dobre położenie, miła obsługa , ładny basen
Jeden program w TV, śniadanie ok, autem blisko do centrum i super marketu., wygodne łóżka i to na tyle :)w maju jeszcze trochę wyludnione miasto
Miły i uczynny personel :)
Wszystko mi się podoba :)
Nie polecam! To nie jest hotel 4 gwiazdkowy! Hotel wymaga renowacji! Śniadania bardzo słabe! Kawa - tragedia!
Grzyb w łazience!
Byłem już drugi raz. Stanowo polecam. Pokoje czyste, jedzenie bardzo dobre
Lokalizacja, obsługa, standard
Sprzątanie albo bardziej jako takie ogarnięcie pokoju raz na dwa dni
Pokój ładny i czysty z widokiem na park zabaw dla dzieci , a obsługa mila, codzienna zmiana ręczników i sprzątanie , śniadania świeże z dużym wyborem , W tym okresie naszego pobytu ,zjeść cokolwiek na zewnątrz było raczej niemożliwe' ponieważ restauracje zamknięte i to samo jeżeli chodzi o male sklepiki -nieczynne. ogólnie jesteśmy zadowoleni z pobytu.
Hotel dobrze usytuowany, z dala od głównej drogi, dosyć cicho a mimo to blisko do morza.
Brak wad.
Hotel bardzo blisko plaży, super lokalizacja, blisko restauracji,supermarket.
Super pokoje ( mieliśmy cały apartament dla 2 dorosłych i 2 dzieci), Super spokojna atmosfera ( polecam dla rodzin z dziećmi),czysty basen , basem 60 cm dla dzieci, bardzo smaczne jedzenie ( kolacje- 100 punktów), personel przyjemny i miły, na terytorium znajduje się mini market ( ceny - niskie),salon kosmetyczny,siłownia, bar przy basenie.
Słaby internet, bardzo mały telewizor w pokojach.
Pobyt w hotelu Ivana Palace oceniam bardzo pozytywnie
Przestronne pokoje, miły personel, codziennie zmieniane ręczniki, a co dwa dni pościel, smaczne jedzenie, duży wybór (śniadania)
Brak czajnika w pokoju, brodzik w łazience wymaga odświeżenia
Hotel w porządku, pokój duży, dziwne że szafy były otwarte, bez drzwi, ale to w niczym nie przeszkadzało. Jakość adekwatna do ceny, fajny basen, dobre śniadania, w sklepie przystępne ceny, polecam kantor w mieście, w hotelu gorsze stawki. Dobra lokalizacja, udany urlop, hotel bez fajerwerków, godny polecenia.
lokalizacja
słabo sprzątane pokoje, brak czajnika w pokoju
W hotelu było czysto, niektóre pokoje były już odnowione, nasz niestety jeszcze nie. Codziennie wymieniane ręczniki. Obsługa bardzo miła. Mieliśmy wykupione tylko śniadania a obiady jadaliśmy w innym hotelu na przeciwko IP. Hotel nie jest przy plaży ale spacer na plażę zajmował nam kilka minut.
- blisko do plaży - blisko do przystanku autobusowego - czystko i schludnie - miła obsługa - basen dla starszych i młodszych
- nie wszystkie pokoje w nowoczesnym standardzie - monotonne śniadania