Bardzo kiepskie położenie, nie jest to hotel w Cavalece tylko w Molinie, gdzie do wyciągów w Predazzo jest około 15km. Obsługa bardzo słaba, czekało się na jedzenie 1,5godziny, żadnych atrakcji. Basen jest,ale nie w hotelu, tylko po drugiej stronie ulicy i z mokrą głową się biegało do hotelu. Ja byłem w czteroosobowym pokoju, który był bardzo mały, jedzenie jak na Włochów tragicznie, bardzo małe porcje.
Hotel czysty i schludny, jedzenie ok, duży wybór i smaczne. Napoje w barze tanie jak na hotel. Basen przyzwoity, sauna OK, niezbyt tłoczno w części wellness. Ski room z suszarkami, pokoje schludne, sprzątane, codziennie ścielenie łóżek i wymiana ręczników. Ogólnie warte polecenia. Nieco ciasny parking, oraz fakt że hotel składa się z 2 budynków z których w 1 jest bar i restauracja a w drugim wellness i skiroom obniżają ocenę (trzeba przechodzić w kurtce przez ulicę). Ogólnie polecam, hotel nie odbiega od standardów. Do stoków - nieco dalej niż z Cavaleze czy Predazzo, ale czy te 3-4 km mogą stanowić jakąś różnicę? Skibus spod hotelu, supermarket i bankomat za rogiem. Hotel cichy i przyjemny, adekwatny do ceny.
Hotel czysty i schludny, jedzenie ok, duży wybór i smaczne. napoje w barze tanie jak na hotel. Basen przyzwoity, sauna OK, niezbyt tłoczno w części wellness. Ski room z suszarkami, pokoje schludne, sprzątane codziennie ścielenie łóżek i wymiana ręczników. Ogólnie wart polecenia. Nieco ciasny parking oraz fakt że hotel składa się z 2 budynków z których w jednym jest bar i restauracja a w drugim wellness i skiroom, obniżają ocenę (trzeba przechodzić w kurtce przez ulicę). Ogólnie polecam, hotel nie odbiega od standardów. Do stoków - nieco dalej niż z Cavaleze czy Predazzo, ale czy te 3-4 km mogą stanowić jakąś różnicę? Skibus spod hotelu, supermarket i bankomat za rogiem. Hotel cichy i przyjemny, adekwatny do ceny.
wyjazd na narty wszystko w porzadku smaczne jedzenie kolacja regionalna raz w tygodniu w drugim budynku basen sauna
DOBRE JEDZENIE CZYSTO
nie ma
Kameralny hotelik niedaleko Cavalese.Pokoje/lazienka czysta, codziennie sprzatana. W pokoju bezpłatny sejf. W lazience reczniki i suszarka. Kolacje smaczne (dokonuje sie wyboru menu na nastepny dzien spomiędzy 3 opcji/kazdedanie. Sniadania ok,choc dosc powtarzalne. Mila obsluga, otwarta na inne \"preferencje\" klientow (respektowali mój wegetarianizm-dostawalam posilki bezmiesne). W trakcie tyg.pobytu byla jedna kolacja przy muzyce na zywo i swiecach gdzie goscie dobrze sie bawili. Do kolacji braliśmy biale wino 8 EUR/litr. Narciarnia (z grzalkami na buty) oraz basen/sauna sa na przeciwko hotelu.Spod hotelu kursuje bezplatny skibuss. Ok.30 m od hotelu jest sklep. W Molinie zaczynaja sie rowniez trasy biegowe prowadzace do Cavalese i Predazzo.
Przez 7 dni pobytu brak gorącego śniadania np. parówki, jajecznicy , omleta. Szczytem skąpstwa właścicielki było parzenie herbaty wraz z papierkami w baniaku ( żenujące było jak dolewała wody do tego baniaka)Przez 7 dni pobytu to sam na śniadanie (szynka konserwowa, ser zółty,krosant. Kawa także parzona w baniaku (INKA). zapomnijcie państwo o prawdziwej włoskiej kawie?. Modena di Fiemme to bardzo mało atrakcyjne miasto. Zdecydowanie nie polecam tego hotelu nawet studentom o co dopiero rodzicom z dziećmi. Właścicielka powinna przyjechać do Polski i zobaczyć co oferują hotele 3 ***.