Istra Plava Laguna

3.5

Hotel fajny, jedzenie bardzo smaczne i urozmaicone. Pokoje standardowo małe.

Hotel wporządku. Standardowo małe pokoje. Codzienna wymiana ręczników. Duży wybór jedzenia (śniadanie i obiadokolacja) - każdy znajdziec coś odowiedniego dla siebie.

Bardzo dobry stosunek jakości do ceny! Polecam wszystkim!

Ten hotel ma najlepsze jedzenie ze wszystkich na Zielonej Lagunie.Bardzo polecam. Do kolacji napoje ,wino i piwo są gratis! Niestety przy wyborze terminu i ceny zamiesciliscie zdjęcia nie tego hotelu.

Jednym słowem SUPER. Pojechałam tam z chłopakiem i oboje byliśmy baaaardzo miło zaskoczeni. Co dzień sprzątane pokoje, wymieniane ręczniki, miła obsługa, pyszne jedzenie:) Byliśmy w tym hotelu we wrześniu-poza sezonem, może jedynym minusem było to iż zaniżaliśmy tam średnią wieku (mamy 22 i 25 lat ). Większość osób która tam była to: rodziny z małymi dziećmi i starsze małżeństwa, choć były też pary w naszym wieku:) W Istrii jest dużo miejsc do zwiedzania i śliczne krajobrazy, więc nie nudziliśmy się, i miło spędziliśmy czas.

Nazwa  Istra Plava Laguna
Miejsce  Chorwacja / Istria / Porec
Wyżywienie  śniadania, śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, sporty wodne, windsurfing, tenis, rowery, parking

Malownicze wybrzeże z pięknymi plażami otoczone lasami piniowymi

Zabytkowe miasta jak Pula i Rovinj z wąskimi uliczkami i kamienicami

Przepiękne krajobrazy i trasy turystyczne idealne do pieszych wędrówek

2.0

3.5

Wyświetlono 7 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Lipiec 2023

Hotel fajny, jedzenie bardzo smaczne i urozmaicone. Pokoje standardowo małe.

Wady

Brak podjazdu dla wózków czy walizek. Trzeba wnosić po schodach, wielu schodach.

Pobyt - Lipiec 2023

Zalety

Miła obsługa, dostęp do basenu i leżaków

Wady

Brak podjazdu dla wózków, walizek itp. Żeby dostać się do hotelu należy pokonać wiele schodów

Tomasz

Pobyt - Wrzesień 2015

Bardzo dobry stosunek jakości do ceny! Polecam wszystkim!

Zalety

czystość, miła obsługa, taras na którym można zjeść śniadanie/kolację, bardzo dobre jedzenie

Wady

nie stwierdzono

Gosia-D

Pobyt - Lipiec 2010

Ewelina

Pobyt - Październik 2009

Dariusz

Pobyt - Luty 2009

Moja rodzina spędziła w tym miejscu tydzień i szkoda że tylko tydzień. Położenie godne najwyższych not. Bynajmniej dla kogoś kto nie spędza całego życia na zabawach z animatorami. Hotel: Wspaniały mający wszystko co trzeba żeby zapwenić komfortowy pobyt. Miejscowości: Bajecznie było chodzić małymi urokliwymi uliczkami, gdzie mieściły się tylko dwie osoby.

Justyna

Pobyt - Luty 2009

Hotel jest malowniczo położony, w małej zatoczce, na dość rozległym terenie. Bardzo miła młoda obsługa Chorwacka spełnia każde życzenie klienta, jest mega pomocna i co najważniejsze mówi sprawnie po angielsku. Bar troszkę sztywny, bez atmosfery. Zakwaterowanie okazało się ponad moje oczekiwania. Oddzielnie sypialnia i pokój dzienny. Naprawdę przyzwoita łazienka. W all inlucsive pojedliśmy i popiliśmy naprawdę dobrze. Jeśli miałabym polecać to właśnie w takiej formule.

Istra Plava Laguna