Island Escape by Burasari

Cudowna lokalizacja blisko plaży, komfortowe pokoje i przyjazna obsługa. Jedzenie jest smaczne i przygotowywane na miejscu. Teren hotelu jest fantastycznie zagospodarowany.

Przez cały pobyt w hotelu czuliśmy się jak w raju. Pierwsze wrażenie to doskonała obsługa. Personel był nie tylko profesjonalny, ale także niezwykle przyjazny i pomocny. Zawsze gotowi odpowiedzieć na nasze pytania i spełnić nasze życzenia, sprawili, że czuliśmy się naprawdę docenieni jako goście. Pokój, w którym mieszkaliśmy, był po prostu oszałamiający. Nie tylko był przestronny i komfortowy, ale także pięknie urządzony z dbałością o najmniejsze detale. Łóżko było tak wygodne, że z trudem wychodziliśmy rano, a widok z okna sprawiał, że każdy poranek był wyjątkowy. Wspaniała oferta restauracyjna hotelu zaskoczyła nas swoim bogactwem i różnorodnością. Nie można zapomnieć także o udogodnieniach, takich jak basen czy spa. Chwile relaksu przy basenie lub zabiegi w spa były idealnym sposobem na oderwanie się od codzienności i odprężenie się w luksusowym otoczeniu. Podsumowując, hotel to prawdziwa oaza luksusu i relaksu. Gorąco polecam każdemu, kto poszukuje niezapomnianego pobytu w komfortowych warunkach, obsługiwany przez zespół profesjonalistów, którzy dbają o każdy szczegół, aby zapewnić swoim gościom najlepsze doświadczenie.

Hotel super trochę problem z łódkami ale i to do ogarnięcia. Polecam

Hotel położony na przepięknej wyspie. Pokoje tak jak w ofercie. Zasłużone pięć gwiazdek.

Mega hotel pod każdym względem.Cudonie położony.polecam dokupić pokój z wyjściem na basen.Cudowne widoki.

Nazwa  Island Escape by Burasari
Miejsce  Tajlandia / Phuket
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi

Rajskie plaże z białym piaskiem i turkusową wodą, takie jak Patong

Nocne życie na Bangla Road z klubami, barami i imprezami

Wspaniałe warunki do nurkowania i snorkelingu na koralowych rafach

6.5

Wyświetlono 7 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Oliwia

Zweryfikowana opinia pracownika

Oksana

Pobyt - Kwiecień 2024

Zalety

Intymność i spokój: dla gości ceniących prywatność i spokój, wyjście na basen z pokoju zapewnia idealne rozwiązanie. Mogą oni cieszyć się czasem spędzonym przy basenie w kameralnej atmosferze, unikając tłumu lub hałasu, jaki często towarzyszy publicznym basenom. Wyjątkowy komfort i prywatność, osobista strefa relaksu, luksusowe doznania, wyjątkowy widok.

Wady

Nie znalazłam

An

Pobyt - Styczeń 2024

Hotel super trochę problem z łódkami ale i to do ogarnięcia. Polecam

Zalety

Przyroda dużo zieleni mało turystów cisza spokój

Agata

Pobyt - Grudzień 2023

Zalety

Dla mnie zaletą położenie hotelu -wyspa. Hotel wtapia się w przyrodę wyspy. Rozłożony na dużym obszarze. Jeśli chcesz spędzić wakacje izolując się od zgiełku i pędu życia to jest właśnie to miejsce ale rozrywek też nie brakuje.

Wady

Dla mnie brak. Myślę że znajdą się tacy co będą narzekać na czas obsługi i pomyłki kelnerów czy barmanów.

Dariusz

Pobyt - Październik 2023

Zalety

Podstawową zaletą jest obsługa,w żadnym hotelu w którym byliśmy nie było tak miłych ludzi.Zero żebrania o napiwki, ukłony i serdeczne uśmiechy.Fajne all . Można zamawiać codziennie a'la kartę.

Wady

Jest to wyspa więc ci co chcą pozwiedzać mają trochę kłopoty.Dojazd na nabrzeże potem prom i taxi do Phuket to bita godzina.Po 23 powrót na własny koszt i kawałek do przejścia do hotelu po nocy w dżungli.

6.1
Romuald

Pobyt - Październik 2023

Ładny pokój, bardzo miła i pomocna obsługa, dobre baseny i jedzenie. Kłopotliwy transport z wyspy na ląd. Fatalna organizacja powrotu z wyspy. Motorówka płynie w nocy, w ulewnym deszczu. Pilot świeci sobie ręczną latarką i ląduje na mieliźnie. Bagaże na otwartym pokładzie niczym niezabezpieczone- większość bagaży zalana.Opóźnienie ponad trzy godziny.

Zalety

Ładnie umieszczone pokoje, baseny, dobre jedzenie.

Wady

Kłopotliwy transport na ląd. Rano i wieczorem trzy kursy po 8 osób na zasadzie " kto pierwszy, ten lepszy" Reszta prywatnie.

Jarosław

Pobyt - Październik 2023

Hotel ok ale forma podawania jedzenia ale alincusive tj objadu to jakaś masakra . Zamówisz z karty w barze oczekujesz prawie 2h godziny na posiłek a i tak nie dostajesz tego co zamówiłem . Potem dostajesz paragon na którym okazuje się że doliczają ci za niektóre posiłki kwotę . Nawet wtedy kiedy jesteś na all inclusive . Latają z paragonami i każą podawać nr pokoju a potem podpis. Wychodząc z restauracji mowisz czego nie dostałeś pani koreguje paragon i jakby niby nigdy nic zero reakcji z personelu że nie dostałeś jedzenia . Niestety jeśli płacimy za alincusive mamy trochę inne wymagania . Oczywiście zamawiając posiłki okazuje się że nie ma też niektórych potraw bo np tak jak u nas od 2dni nie ma kurczaka . Niestety nie polecę hotelu.

Zalety

Lokalizacja super

Wady

Obsługa w głównych restauracjiach na obiedzie

Island Escape by Burasari