Atrakcje dla dzieci: aquapark, oddzielny basen, boisko do piłki nożnej.
Tylko 100 m do 8-kilometrowej, piaszczystej plaży.
Bogata oferta sportowa: boisko do siatkówki plażowej, strzelanie z łuku, krykiet, bilard, tenis stołowy.
Ten hotel to tragedia. Nie wiem skąd tutaj pozytywne opinie… pomijając fakt, że hotel jest stary i zniszczony to jest brudno, odpadają deski od łóżek, obsługa jest niesympatyczna, jedzenie trzeba mocno selekcjonować, kolejki do jedzenia, wszędzie walają się resztki jedzenia, brudne talerze… porażka!
Jedyne co się nadaje w tym hotelu to basen ze zjeżdżalniami i jest blisko do plaży…
Brud, stare i zepsute meble, brak innych atrakcji, kolejki do jedzenia, brud na stołówce.
NIE POLECAM !!!! Dziś zakończyliśmy tygodniowy pobyt w „hotelu” Iskar. Słowem wstępu - najgorszy hotel w jakim w życiu byłem. Wystrój głęboki PRL, lampy w łazience poklejone na trytytki, drzwi od łazienki których nie da się zamknąć, bo zamek nie działa, gąbka w aneksie kuchennym śmierdząca, kanapa porwana i brudna (czystość to osobny temat) dostawki dla dzieci zapadające się przy każdym razie gdy się usiadło na łóżku, drzwi wejściowe do pokoju z centymetrowa szpara u dołu, przez którą niesie się każda rozmowa z holu. Hotel przy ulicy gdzie co wieczór do północy odbywają się koncerty na żywo, jeśli cenicie sobie ciszę to nie tutaj. Zamknięte okna nic nie zmieniają w kwestii huku. Czystość - pokoje sprzątane niby codziennie, ale niedokładnie. Raz było zamiecione, raz nie. Sprzątanie bardzo powierzchowne. Pościel zmieniana w ciągu 7 dni 2x, ręczniki zmienione prawie codziennie. Lobby hotelu zawsze ładnie sprzątnięte. Jadalnia - talerze myte niedokładnie, większość brudnych, to samo tyczy się kubków (których zazwyczaj i tak brakowało i były zastępowane jednorazowymi z plastiku). Stoły - klejące się i lepiące mniej lub bardziej za każdym razem. Polecam nie ruszać się do jadalni bez zapasu wilgotnych husteczek. Basen - sama woda w basenie na tyle ile może być czysty - był. Na dnie sporo piachu. W ciągu dnia nawiewa tam czasem trochę liści, ale każdego dnia z rana jest on z tego typu zanieczyszczeń czyszczony. Teren zielony w około basenu, gdzie stoją leżaki - usłany petami po papierosach. Palenie papierosów - przy jedzeniu przy stolikach na zewnątrz, na basenie - ciagle spędzasz czas w otoczeniu dymu z papierosów. Miłego wypoczynku ! Jedzenie - ciężko opisać jak monotematyczne jedzenie można ludziom zafundować. Np. Frytki przez trzy dni pod rząd na obiad i kolacje. Mięso przypominające bardziej padlinę niż jedzenie. Oczywiście kolacja to odgrzany obiad pomieszany z „czymś” i tutaj w zależności od dnia może być to pomieszanie z masłem, zapieczenia czegoś co zostało z innym typem ryżu, obtoczenie jajka z ciastem itd itd. Trzy typy ciast w kółko. Na kolacje brak rzeczy do kanapek typu ser, szynka itd. Wszystkie potrawy oblane litrami tłuszczu. Na śniadania ze słodkich opcji jedynie kremy (najbardziej zjadliwy to oreo) i płatki do mleka (kilka typów). Kawa - nie do końca wiem co to było, ale na pewno kawa tego nie można nazwać. Soki w automacie - tak jak wszędzie, słodki koncentrat wymieszany z woda. Komunikacja - hotel przyjmuje gości z zagranicy, rozumiem, że nie da się mówić w każdym języku, ale jakieś podstawy angielskiego wypadałoby znać. W recepcji Pani łamanym angielskim ledwo dała radę nas zameldować (pomijam to, że nie bylo nas w systemie) Reszta obsługi zero komunikacji. Barmani - 5 słów na krzyż. Jedynymi którzy cokolwiek potrafili płynnie powiedzieć to animatorzy. Z dodatkowych minusów - muzyka na basenie, ciagle zmieniana przez gości na bułgarskie discopolo. Są różne gusta, ale są też i granice przyzwoitości…. Lokalizacja blisko plaży, dosłownie z 300 metrów to jedyny plus tego hotelu. Czytając opinie innych ludzi którzy piszą, że jedzenie było Ok, i że było czysto, zastanawiam się jak kiepskie jedzenie ludzie jedzą na codzień i jak „czysto” maja w domu. Pojęcie czysto i dobrze to pojęcie względne. To był najgorszy mój pobyt wakacyjny w życiu, każdemu odradzam ten hotel. Warto wydać te 2/3tyś więcej i cieszyć się innym standardem.
Hotel z czasów PRLu , ogolnie w miare zadbany, windy widać żę nowe, otoczenie hotelu czyli baseny zjeżdzalnie są ok, codziennie rano sprzątają basen czyszczą obejscie, obsługa miała , jedzenie ok - jest w czym wybierać, każdy cos znajdzie dla siebie, alkohole ile się chce na all. Blisko do morza , dużo barów, straganów wokoło, ogólnie miasteczko nie śpi. Dzieciaki miały cały czas zajecie na basenie ze zjeżdzalniami, - także polecam rodzinom z dziecmi. Nasze wakacje uważamy za udane.
Codzienne sprzątanie , zadbane pokoje, kima działająca.
Wiek hotelu, widoczny ząb czasu.
Hotel w bardzo dobrej lokalizacji, obok duża plaża czysta ciepła woda w morzu, Obsługa bardzo pomocna i uprzejma, Wybór jedzenia rozmaity co kto lubi. alkohole do wyboru ile kto chce. Duzy basen, zjeżdzalnie, zawsze wolne leżaki o każdej porze.
Bardzo dobrze działające klimatyzacje, jedzenie, napoje, basen, obsługa.
Nie ma, Jedynie zdarzają się turyści którzy ładują ile się da do pojemników plus wlewają alkohole z kubków do butelek. Tylko po co jak mając All Inclusive możesz jeść non stop ile chcesz a i tak wszyscy zostawiają na talerzach bo zawsze za dużo się nałoży. Alkohol, napoje masz ile chcesz. Po co ładować do pojemników. Jak cały czas masz świeże jedzenie.
Brudno na stołówce i basenie. Pokoje czyste ,ale komuna . Brak animacji
Codziennie sprzątane pokoje
Brudno na stołówce i basenie. Brudne talerze. obsługa nie nadąża sprzątać. Brak animacji, stałej muzyki, każdy podchodził i sam włączał
Bardzo dużo jedzenia pokój sprzątany codziennie obsługa miła pokoje czyste
Blisko morza i centrum
Pokoje w hotelu czyste, obsługa miła i życzliwa. Jedzenie nie zawsze jest ciepłe, czasami zdarza się, że jest letnie. Na stołówce i patio za mało stolików, często brakowało miejsca aby spokojnie zjeść i trzeba było krążyć jak sęp w poszukiwaniu wolnego stolika. Woda w basenie ciepła i czysta. Bardzo dużo Rosjan, praktycznie większość gości to Rosjanie. W pokojach klimatyzacja, ręcznik wymieniane co dziennie.
- czyste pokoje - miła obsługa - blisko do plaży - ciepła woda w basenie i fajne zjeżdżalnie - internet w pokojach każdy ma osobny kod do wfi
- letnie jedzenie - mało stolików w stołówce - zbyt duża ilość Rosjan
Bardzo smaczne jedzenie, pyszne zupy, dużo owoców i świetne drinki. Pokoje sprzątane codziennie, w hotelu czysto. Bardzo fajna lokalizacja w centrum miasta. Obsługa hotelu bardzo miła. Hotel stary, ale zadbany. Dużo leżaków przy basenie zapewniały miejsce nawet po południu.
Pyszne jedzenie i lokalizacja
Animacje, a raczej ich brak
Witam, od razu zaznaczam, że nie jestem osobą szukającą dziury w całym. Hotel nie ma żadnych gwiazdek, pomimo tego, że jest reklamowany jako 3*, wygląda jakby remontu potrzebował już 15 lat temu, o ile lobby i restauracja nie wygląda źle to pokoje to jest dramat z zewnątrz też nie zachęca (w okolicy wygląda najsłabiej). Przed przyjazdem naczytałem się pozytywnych opinii i dlatego się zdecydowałem, na miejscu jednak zweryfikowałem co i jak i dlatego poniżej w wadach i zaletach wpiszę co na plus a co na minus. Ale w ogólnym rozrachunku, nie polecam, nie za te pieniądze (2200 za tydzień w Bułgarii można znaleźć lepsze warunki) piszę tą opinię tylko dlatego, żeby bardziej wymagający turyści nie byli rozczarowani.
1) Bardzo dobra lokalizacja 2) Pomimo, że hotel jest stary, zachowana jest czystość zarówno w lobby jak i pokoju 3) Dość dobre jedzenie, może troche monotonne ale każdy wybierze coś dla siebie 4) Miła obsługa
1) All inclusive w dniu przyjazdu dopiero po obiedzie, nawet jak przyjedziesz o 6 rano 2) Bar przy restauracji pomiędzy obiadem i kolacją jest zamknięty 3) W małym barze przy plaży drinki i piwo podawane są tylko w plastiku, (piwo w kubkach 0,25) 4) Z drinków do picia nadaje się tylko whisky z colą, cała reszta jest słabej jakości 5) Brak animacji i jakiejkolwiek rozrywki ze strony hotelu (jeden sympatyczny chłopak zabawia dzieci, robi co może ale co może zrobić jedna osoba) 6) niewygodne łóżka
Hotel wiekowy, ale ogólnie czysty, tragiczna łazienka, stara zaniedbana, spleśniałe fugi, fuj
Położenie, gastronomia, piękny widok z balkonu na morze
Łazienka, brak animacji dla dorosłych
Hotel ok, jeżeli oczywiście ktoś nie ma wielkich oczekiwań względem hotelu. Czysto, codziennie porządną ekipa sprzątająca cały obiekt. Jedzenie powiedziałabym, że średnie. Przy tygodniowym pobycie już mieliśmy dosyć.
Blisko plaży i w samym centrum miasta.
Kiepskie jedzenie
Hotel bardzo fajny, fakt ze nie jest to nowy obiekt ale pokoje sa czyste, nie sa obskorne czy wydrapane, lozka wygodne, lazienki zadbane, panie sprzatajace codziennie wymienialy reczniki i sprzataly pokoj, jedzenie monotonne ale swieze i dosc smaczne, basen duzy czysty ze zdjezdzialniami, bar dobrze zaopatrzony, mocne drinki
Bardzo blisko plazy, w kolo stragany, restauracje oraz kilka marketow
Hotel nie jest nowy, nie jest to bardzo wysoki standard ale cena za pobyt rowniez jest adekwatna
Hotel bardzo przyjemny, nie jest to nowy obiekt ale czysty i zadbany, obsluga mila, pomocna, wyjazd z 8 letnim dzieckiem ktore bawilo sie swietnie
Blisko plazy, czysto, pomocny personel, cisza, basen, drinki mocne
Jedzenie monotonne ale swieze !
Generalnie hotel wczesny PRL, Polska 25 lat temu. Kabina prysznicowa pól na pół metra, trudno się umyć. Ale bardzo czysty, jedzenie smaczne, choć ciężkie.
Blisko plaży, hotel czysty, panie ciągle latają na mopach...
Brak choć trochę nowoczesności, telewizor to puszka z lat 80...
Widok z hotelowego balkonu centralnie na Morze ,wschody słońca widziane z 6 piętra piękne.Pokoj sprzątany co dzień, są ręczniki,jest czysto.Jedzenie w formie bufetu bardzo,bardzo różnorodne , dania mięsne ,warzywne ,na ostro,na słodko ,do woli jesz ile chcesz.Baseny przy hotelu,bary, leżaki.Bardzo mile otoczenie i do Morza pięć minut.Polecam warto przelecieć pomimo ,że to wrzesień nadal ciepło.Alicja
Bardzo miły , rodzinny urlop na zakończenie wakacji. Jesteśmy rodziną 2+3.
3 baseny, zjeżdżalnie dla małych i dużych dzieci, położenie hotelu, wszędzie blisko. Duży apartament składający się z 2-och pokoi, z naszego było widać morze:-) Sporo jedzenia, słodyczy, alkoholu:-)Hotel czysty, codziennie mieliśmy sprzątany pokój, z możliwością zmiany ręczników. Bardzo miły personel.
Hotel lata świetności ma dawno, dawno temu za sobą. W zasadzie wymaga remontu.
Chotel czysty jedzenie Ok. Obsługa klienta miła . Dużo zieleni .
Zieleń nad basenami.
Brak.
Hotel ogólnie na plus,zawsze można się do czegoś doczepić, ale na wakacjach trzeba odpoczywać.
Bardzo blisko do plaży.
Hotel raczej przyjemny, pokoje dość przestronne, windy małe i potrafiące otworzyć się poniżej piętra (jakieś 20cm). Obłożenie było małe a i tak w porach posiłków było tylko kilka wolnych miejsc. Duży basen oraz mniejszy dla dzieci, jednak woda była zimna w porównaniu z morzem, nie pomagały zjeżdzalnie które nie pozwalały wodzie nagrzać się od słońca. Adekwatne do ceny.
Dobre jedzenie oraz alkohol (Chociaż uważałbym na rum) Przestronne pokoje Miła obsługa Codziennie sprzątanie pokoju (lub prawie codziennie)
Stelaż w łóżku, przy mocniejszym ruchy deszczułki wypadały są za miękkie spało się w dziurze w którą wpadał materac Obsługa ma lekki problem z Angielskim (Niemiecki czy rosyjski pewnie lepiej by się sprawdził) Zimny basen Stare zjeżdżalnie które wymagają remontu/wymiany Bar z muzyką za oknem do 23 (albo i dłużej, od północnej strony przy zamknięciu okien słychać mniej) Sporo potraw jest tłustych bądź przegrzanych
Jak na 3 gwiazdy ( bulgarskie), całkiem w porządku.
Odległość do plaży.
Windy często zajęte, mało urozmaicone śniadania.