Bezpłatne Wi-Fi w lobby
Dużo udogodnień dla dzieci: mini klub, brodzik, plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczko dla dziecka (do 2 lat) bez
Ciekawe animacje i dużo rozrywek w hotelu m.in. kilka razy w tygodniu wieczorem przedstawienia i muzyka na żywo
Różnorodne menu, raz w tygodniu kolacja tematyczna
Mieszkaliśmy w bungalowie. Hotel jest już dość stary, co widać po wyposażeniu. Ogromną zaletą było codzienne sprzątanie obiektu i pokoi. Największym minusem okazała się kradzież mojego naszyjnika.
Czystość, napoje serwowane w szkle i podawane do stolika.
Złodziej.
Najwazniejsze juz opisane w + i - hotelu. Cd pozostalych - jedna uwaga : Pani rezydent prakrycznie nieobecna - nie tylko my nie moglismy jej znalezc na lotnisku- do autokaru dotarlismy szukajac go sami. Nie byla sprawdzenie zadna lista obecnosci- Pania rezydent widzielismy raz jak wyszla do autokaru tuz przed jego odjazdwm oznqjmila ze wszelkie wiadomosci mamy w kopercie (jakiej przynajmniej w naszym autokarze wiekszosc nie otrzymala)-brak komunikatu kiedy sie widzimy w hotelu itp. Ostatecznie stwierdzilismy ze nie bedziemy sie tym przejmowac I jedyne na czym nam zalezalo tzn wykup wycieczek dodatkowych zalatwilismy poprostu obok hotelu:) na szczescie na miejscu wiem ze Recepcja byla pomocna 24h wiec I tak czulismy sie za opiekowani :)
Cudowne miejsce. Ideal nie polozony w pobllizu sklepow (ale z dala od gwaru), blisko apacerkiem do Oceanu... sam hotel super - 1dzien mozna po swiecie na zwiedzanie ogromnego terenu w stylu mini miasteczka. Bylismy w bungalogu i byylo cudnie: wyposarzenie - kompletnie wszystko co potrzeba, sprzatanie codziennie, ogrodek pielegnowaby co noc. W bungalow kuchnia z pelnym wyposarzeniem (my mielismy all inclusive opcje ale nie bylo problemu by cokolwiek na co mielismy ochote z miasta przetrzymywac w hotelu), lazienka duza I czyzysta ( reczniki zmieniam codziennie; uzupelniane na biezaco szampony mydla itp), w salonie 2 lozka pojedyncze (funk China lie rozdzielana sofa- dzieciaki sie wysypialy ), dodatkowo lawa, stolik; szafka na buty, stol jadalnany, TV sat.; w sypoalni- dwa polaczone lozka dajace ogromne loze, szafa wnekowa z lustrami wypozazona w sejf, komoda, toaletka, szafki nocne- klimat bardzo domowy ze standardem hotelowym. Obsluga przemila i usmiechnieta- doslownie na kazda prosbe reaguja od razu.Baseny 3 z o roznej glebokosci- Codziennie czyszczone. Mimo ze hotel jest ogromny absolutnie sie tego nie odczowa - wszystko jest doskonale przemyslane - nie ma tloku jest spokoj i cisza a jednoczesnie nie jest nudno: codziennie fitnes w basenie, zawody dla dzieci (w roznym wieku), animacje, klubik, mini disco, wystepy cyrkowe/ magikow/ skecze w roznych jezykach ( w czesci wydzielonej tak ze z pokoi my nic nie slyszelismy):) itp. Posilki- nie da sie tego przejsc ani wszystkiego probowac - swieze, przerozne, czesciowo szykowane na miejscu I dokladnie na biezaco... pycha! Dla dzieci kacik ze slodyczami I czekoladowa fontanna; dla doroslych b.duzy wybor alkoholi w karcie z opcja All (warto mowic ze chce sie light wersje drinku bo naprawde nie zaluja XD ). Jedzenie dobre jakosci- obsluga doslownie skacze kolo gosci ale absolutnie nie jest meczaca..:), posilki roznorodne takze uwzgledniajace rozne diety- strefy miesne, bezmiesne, bezglutenowe i bezmleczne produkty sojowe itp. Na miejscu ceny w hotelowym sklepiku , kiosku czy atrakcji typu maszyny do gier- niewywindowane jak na hotel. Fryzjer/spa/ pralnia dla gosci- nie korzystalismy. Silownia Mala ale dobrze wyposazona - wstep wolny (tloku tez nie odbotowalismy). Hotel polozony na roznych poziomach - dostosowany do niepelnosprawnych: windy; lagodne podjazdy; kursujacy mobilny kamerdyner gotow do kazdego pomocy :)
Za duzo pysznego jedzenia I atrakcji w samym hotelu- za nie chce sie wychodzic by zwiedzac ;)
Bardzo urozmaicone jedzenie. Obsługa sympatyczna i pomocna. Hotel czysty, zadbany. Okolica przyjemna. Polecam głownie dla rodzin z dziećmi. Animatorzy bardzo zajęci dziećmi. Zaczepiają, zagadują, rozśmieszają i zachęcają do wspólnej zabawy.
-pyszne jedzenie,urozmaicone, w tym także fontanny czekolady -Bardzo duży i przestronny hotel, dzięki czemu nie odczuwało się jak dużo ludzi jest w obiekcie -czysto ładny wieczorny program animacyjny -bardzo miła obsługa
-sztuczne i niesmaczne drinki (np. mojito z syropu miętowego z jednym listkiem mięty \\\"dla picu\\\") -mało muzyki przy basenie, a jak była to mało wakacyjna
Bardzo dobre jedzenie, bungalowy przestronne bogato wyposażone codziennie sprzątane, obsługa hotelowa bardzo sympatyczna i pomocna. Lokalizacja hotelu - dobra baza wypadowa do zwiedzania wyspy, około 1km od plaży. W samym hotelu codziennie organizowane wieczorne atrakcje (pokazy, koncerty), dużo atrakcji dla dzieci.
obsługa, posiłki, pokoje
odległość od plaży
Po zgłoszeniu w recepcji hotelu o plamach na naszych ubraniach spowodowanych kontaktem z chlorem prawdopodobnie w naszej łazience, pan stwierdził ze chlor jest nieszkodliwy...
Dobre położenie, smaczne jedzenie, duzo atrakcji dla dzieci. Fajne baseny.
- stare wyposażenie domków (standard domkow nie zasługuje na 4 gwiazdki ) - okropny zapach chloru w domku, chlor używany do sprzątania był stosowany nieostrożnie. Na ubraniach dzieci i naszych były odbarwione od chloru duże plamy. - kilka zabitych robaków w łazience
piękne miejsce, warte odwiedzenia. jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni, polecamy młodym parom jak i rodzicom z dziećmi :)
obsługa, pokoje, bary, BASEN!! ciekawe animacje, występy, pyszne jedzenie.
do ideału brakuje internetu w pokojach :)
Bardzo fajny hotel zbudowany w stylu kanaryjskiego miasteczka. Uliczki, alejki, place pośród których liczne bungalowy czy budynek główny. Duże pokoje z oddzielną sypialnią i pokojem dziennym z w pełni wyposażonym aneksem kuchennym. W bungalowach taras (na piętrze) lub ogródek. W budynku balkon (choć niektóre wielkie jak taras). Niestety mały jak na ilość gości w sezonie basen. Na szczęście nie ma porannego zajmowania leżaków. Wystarczy być po 9-tej rano wtedy pan z obsługi ściąga łańcuch i bez problemu można zająć. W późniejszych godzinach już może być problem. Jeśli chodzi o posiłki to bardzo dobre, urozmaicone, w dużych ilościach. Często owoce morza, krewetki, małze (niestety na zimno a nie prosto z grilla czy patelni). Co kilka dni do śniadania szampan. Śniadania standardowe, szkoda, że nie ma możliwosci zamówienia świeżego omletu czy jajecznicy (tylko świeże jajka sadzone). W barze jakość alkoholi a ALL bardzo ok (np. wódka Moskowskaya lub Eristoff). Obsługa super wszyscy życzliwi. Super jest to, że podczas wieczornych przedstawień nie trzeba biegać do baru tylko kelnerzy przynoszą do stolika. Hotel położony w centru miejscowości. Zaraz obok duży supermarket. W pobliżu kilka mniejszych lub większych Centrów Handlowych. Do plaży z górki ok 10 minut spacerkiem, z powrotem 10-15 bo pod górkę. Do rozrywkowej nocą Playa Americas (kilka róznych lokali, dyskotek na jednej ulicy) 30-40 minut pieszo lub taxi 8-10E Bardzo fajna ekipa animacyjna. M.in. Polka mieszkająca w Niemczech (pracująca w niemeickim biurze) mówiąca po Śląsku :)
Hotel spełniał nasze oczekiwania pod każdym względem. Jest to bardzo duży obiekt, ale tak ciekawe zaprojektowany, że nie jest to męczące. Największe wrażenie zrobiła na nas architektura hotelu, typowo hiszpańska zabudowa. Mieliśmy w pełni wyposażony piękny apartament z dużym balkonem i z widokiem na miasto i ocean. Wyśmienita kuchnia i duży wybór owoców. Z basenu nie korzystaliśmy ale wydaje się duży. Do oceanu idzie się około 7 minut. Plaża szeroka, piaszczysta. Leżaki na plaży w cenie 15 euro za komplet. Szczególnie polecam wycieczkę do LORO Parku, gdzie można zobaczyć niesamowite pokazy orek, delfinów i lwów morskich oraz papug. Warto wybrać się również na wycieczkę na sąsiednią wyspę La Gomerę. Polecam hotel wszystkim również ze względu na bardzo miłą, zawsze uśmiechniętą obsługę!
Świetny,polecam,dużo lepszy niż 4*w Grecji w którym byliśmy w ubiegłym roku.Trochę słaba klima,apartementy b.duże,salon,jadalnia,kuchnia-full wyposażenie(toster,mikro,naczynia,patelnie itp.Jedzenie pyszne chociaż niektóre potrawy powtarzały się codzienni(pizza,lazania,małże,spagetti),ale jest taki wybór że nie można narzekać.Hotel świetnie położony,do plaży ok.10 min,pięknie widoki,dużo alejek do spacerów,duża,czysta plaża.Basen duży,nie brakowało leżaków,miła obsługa,sejf ok12Eu/tydz.nie kupiliśmy i nic nie zginęło.świetny przewodnik z TUI.Polecam zwiedzanie Loro Parku i wycieczkę na Wulkan-super widoki,wycieczki drogie ale naprawdę WARTO.Uwaga w opcji AI nie wszystkie drinki są dostępne za free,jest menu w którym jest to wyszczególnione.
Hotel zdecydowanie godny polecenia, b. dobrze położony - trochę na uboczu, ale bez problemu można dostać się w dowolne miejsce za pomocą autobusu miejsckiego (przystanek obok hotelu). Bungalowy b. przestronne, czyste, kuchnia wyposażone we wszystkie niezbędne sprzety. Duży, fajny basen, b. miła i pomocna obsługa. Jedzenie w dużych ilościach i wyborze. Naprawdę trudno znależć jakieś wieksze minusy. No może lekkie problemy z klimatyzacją w jednym z pokojów. Podsumowując - polecam bez żadnych watpliwości.