Intouriste

Hotel cichy i spokojny, położony w bogatszej dzielnicy Agadiru w bliskim sąsiedztwie Agadir Bay, gdzie znajduję się wiele bardzo dobrych restauracji jak również centrum handlowe (Auchan - Marjan), obsługa pomocna i miła (mówią po angielsku). Pokój bardzo ładny i czysty, a co najważniejsze codziennie sprzątany.

Hotel bardzo ładny, schludny, położony w dogodnej lokalizacji. Miła obsługa. Brak suszarki do włosów i czasami nie było ciepłej wody. Ale po zgłoszeniu w recepcji udawało się rozwiązać ten problem. Polecam

Hotel ogólnie ok, dla nie wymagających. Pokoje duże, czyste, schludne. Mieliśmy apartament z kuchnią i dużym balkonem. My byliśmy z dwójką dzieci 3 i 7 lat i jesteśmy zadowoleni z pobytu. Obsługa miła, chętnie pomagająca. Duży basen zewnętrzny i malutki ogródek z żółwiami. Codziennie sprzątane, czyste ręczniki, panie sprzątające cudowne.

Hotel oceniam na dobry, bez fajerwerków, ale wszystko było OK. Może nie najnowocześniejszy, ale wystarczający do komfortowego pobytu (bez wyżywienia).

Dory hotel, jak za taką cenę. Sympatyczna, miła obsługa hotelowa.

Nazwa  Intouriste
Miejsce  Maroko / Agadir / Agadir
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, fitness, bez paszportu

Długie, szerokie plaże nad Oceanem Atlantyckim

Sporty wodne, w tym surfing i kitesurfing w idealnych warunkach

Klimatyczne bazary i targi z lokalnymi wyrobami i przyprawami

4.3

Wyświetlono 5 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Mariusz

Zalety

Do zalet hotelu niewątpliwie można zaliczyć spokój i ciszę oraz obsługę. Idealne miejsce wypadowe do zwiedzania Agadiru i okolic :)

Wady

Do wad hotelu można zaliczyć odległość od plaży. ok. 800-900 m.

Blanca

Pobyt - Marzec 2024

Zalety

Lokalizacja, ogólny dobry wygląd.

Pobyt - Luty 2024

Zalety

Przestrzeń, czystość, miła obsługa.

Wady

Brak mikrofali i suszarki do włosów w apartamencie.

Pobyt - Grudzień 2023

Zalety

Codziennie sprzątane, obsługa ok.

Wady

Brak większych wad.

5.3

Pobyt - Listopad 2023

Dory hotel, jak za taką cenę. Sympatyczna, miła obsługa hotelowa.

Zalety

Blisko plaży, centrum miasta.

Wady

Niezbyt czysto.

Intouriste