Obiekt idealny dla amatorów aktywnego wypoczynku, dzięki swojej lokalizacji obok ścieżek rowerowych i szlaków turystycznych.
Hotel położony niedaleko szerokiej, piaszczystej plaży.
Dla dzieci: Ukryta Kraina - interaktywna wystawa, w której na ponad 400 m2 znajdują się liczne atrakcje ze świata magii.
Dla amatorów militariów: Muzeum Oręża Polskiego i centrum atrakcji wojskowych Bastion.
Hotel nadaje się do remontu przede wszystkim łazienki to jeszcze PRL. Coś się porobiło z jedzeniem, stół szwedzki z dużymi brakami, a jajka sery białe to jak na lekarstwo. Pobyt nie jest tani ale radzę się zastanowić i może wybrać coś innego
Miejsce blisko od morza
Stare łazienki budzą pewien niesmak, marny stół szwedzki ale to podobno ostatnio
polecam ośrodek. czyściutko i smacznie. wszystko swiezo podane. kelnerki na duży plus
domowa atmosfera
troszke do remontu ale nie ma tragedi
Mam zastrzeżenie odnośnie mojego pokoju 1-os.nr 209 (narożny), z oknem i balkonem wychodzącym na dach oraz na zamontowane tam ogromne wentylatory (huczące)odprowadzające wyziewy z pomieszczeń technologicznych - kuchennych. Ta uciążliwość przyćmiła ogólne pozytywne wrażenia. Napiszę oględnie - po zwróceniu uwagi Paniom w recepcji o fakcie uciążliwości i sugestii ewentualnej rekompensaty, nie podjęły żadnych rozmów. Polecam ten hotel pod warunkiem wybrania odpowiedniego pokoju.
Położenie bardzo korzystne
Ogólnie obiekt oceniam dostatecznie