Nowoczesny aquapark ze zjeżdżalniami, huśtawkami wodnymi, jacuzzi oraz kilkoma rodzajami saun.
Bogate zaplecze Spa & Wellness.
1 km od centrum miejscowości.
Malownicze góry z licznymi trasami turystycznymi i narciarskimi
Pobyt średnio udany, brak kontaktu z gośćmi , w hotelu nudno , reklamowane automaty do gier nie działają albo połykają pieniądze.
Hotel stary ale czysty , panie sprzątające a zwłaszcza pani Natalia bardzo miłe i pomocne, piękne widoki , bardzo smaczne i urozmaicone posiłki.
Obsługa w recepcji niemiła i arogancka , jeszcze gorzej jest w recepcji basenowej gdzie dla pani ważniejsze jest oglądanie feedback niż zajmowanie się gośćmi hotelowymi. Ratownicy jakby byli tam za karę. Pani sprzątająca ze słowami " a wy kuda" nie chciała nas przepuścić przejściem dla osób niepełnosprawnych.
Goronco polecam!!!! Szkoda, że prawie zawsze brak wolnych miejsc
Sauny,baseny , zjeżdżalnie
Bardzo wielkie porcje jedzenia. Kawałek ryby bardzo smaczny, tylko taki wielki, że nie da rady go zjeść. Nie można dzieciom do sauny (
Omijaj z daleka... porażka. Byliśmy z rodziną 28.01.20. Temperatura wody w brodzikach i basenie zabaw 22 stopnie. Wszyscy gnieździli się ( ok 30 osób ) w jednym baseniku pseudo jacuzzi Brak wcześniejszej informacji w/w fakcie. Po złożonej reklamacji nikt nawet się ze mną nie skontaktował, pomimo faktu, że na piśmie prosiłem o kontakt. Zdecydowanie odradzam, wybierz coś lepszego w okolicy. Personel i kierownictwo oceniam na poziomie 0!!! Brak profesjonalizmu!!!Muszą się jeszcze dużo nauczyć. Dyrekcji proponuję zmiany personalne i większą dbałość o klienta!!!
ogólnie fajnie i mile spędzony czas,dużo zwiedzania i miłe spacery. POLECAM;;;;Wracam za rok\';
mila obsługa ,posiłki,basen,
wspólny,balkon.