Tętniące życiem kluby nocne i festiwale muzyczne
Rajskie plaże i ukryte zatoczki otoczone klifami
Doskonałe warunki do uprawiania sportów wodnych, w tym nurkowania
za duże obłożenie hotelu, ok. 1000 osób, stołówki a nie restauracje, za małe baseny w stosunku do ilości chętnych do kąpieli, na każdym kroku żądają depozytów finansowych, obsługa w recepcji: miepełna informacja - narażanie gości na straty finansowe( wyłudzanie depozytów za przyjazd taksówki). Ogólnie nie polecam, więcej stresu niż wypoczynku.
1 lipca 2014 - wróciłam i jestem b.zadowolona byłam tam przed wakacyjnym tłumem Z całą pewnością polecam :) Byłam z koleżanką i z dwiema nastolatkami po 14 l., które chciały tam zostać na stałe. Animatorzy zabierają od ciebie dzieciaki w każdym wieku i masz czas dla siebie :) W hotelu głównie Niemcy i Anglicy, Włosi,Hiszpanie .Hotel ma pierwsze miejsce nadane w ubiegłym roku, jako obiekt rodzinny. Doskonałe animacje od ćwiczeń w wodzie, różnych rodzajów sportów, po występy zespołów, muzyków ....itp...
Super wyżywienie, różnorodne kuchnie, świeżutkie :) Nie byłam w stanie wszystkiego spróbować Miła obsługa Plaża + grill restauracja (można zjeść obiad bez wracania do obiektu) Czystość na plaży, piaseczek :) Nikt nie ciągnie na siłę do udziału w animacjach siłownia, narty wodne , nurkowanie Świetni animatorzy - Włosi :) - taktowni i niezmęczeni :) Piękna zatoczka, widoki oglądane przez wszystkich turystów z IBIZY W hotelu jest wszystko ale jeśli ktoś szuka sklepów w pobliżu, to jest przy przystanku BUS sklep ze wszystkim , ceny tańsze niż w hotelu oczywiście. Doskonały punkt jeśli chodzi o komunikację (do imprezowego San Antonio ok 6-8 km 2,90 euro, nocą 3,50 euro bilet w jedną stronę , polecam tam zachód słońca .... wszyscy się zbierają , biją brawa i piją szampana :) , do stolicy ok 20 km,)
W okolicy jest małe miasteczko ale nic się w nim nie dzieje ( nie ma imprezowni) ale może jest to ogromna zaleta, ponieważ jest bezpiecznie, nie biegają pijani tak, jak w innych większych miastach i nie zdarzały się Brak typowej dyskoteki dla gości hotelowych, chociaż w pon, wt i środy gra muzyka - Niemcy chyba nie lubią się bawić - a może dla tego, że są z rodzinami i małymi dziećmi, więc trudno się dziwić a może ja nie trafiłam na sezon :) ... jak jest przypływ to jest trochę meduz i lepiej do południa zostać w hotelu przy basenie i rozerwać się przy muzyce -tam nie ma nudy!!!
W 100% polecam ten hotel!Byłam tam z rodzinką na początku czerwca i właśnie w tym terminie polecam Ibizę i hotel,który jeszcze o tej porze nie jest zatłoczony. Super obsługa, super animatorzy - wspaniale zabawiają dzieciaczki i również dorosłych wczasowiczów :-). Jeżeli chodzi o jedzenie to istna bajka!Posiłki bez zastrzeżeń, między posiłkami przekąski w barach : pyszne kanapki i pizza, no i lody -wszystko bez ograniczeń .Plaża obok hotelu wspaniała! Czysty piaseczek i śliczna lazurowa woda....Baseny na terenie nie są ogromne , ale wystarczające dla obecnych gości, świetny basen dla malutkich dzieciaczków .Na rękach wymagane opaski a nie karty -o wiele wygodniejsze rozwiązanie.Barmani przemili a drinki serwowane przez nich- niezapomniane!Raj dla pełnoletnich gości - markowe napoje i alkohole - cóż chcieć więcej.....Ja wrócę tam na pewno , ale na pewno nie na tydzień- bo to zdecydowanie za krótko !Polecam z czystym sumieniem.....wszystkim- i dużym i małym!
Byliśmy w hotelu Sun Palace od 27.09.2011r. (7dni) mieliśmy allinclusiw jedzenie tragedia codziennie to samo w jeden dzień podali jedna patere fileta rybnego i tyle było z ryb wszystko bez smaku nie doprawione, miały być przekąski przy basenie były telko przez 2 dni rogaliki francuskie, plaża tragiczna . Pozdrawiam
Wspaniały hotel.Ładne pokoje, dużyn teren z piękną zielenią,śliczna plaża...Animatorzy rewelacyjni (ssssuper przystojni i zabawni mają wspaniałe podejście do dzieci).Radzę jechać na Ibizę dopiero ok 10 czerwca nie wcześniej ponieważ pogoda może nie być za rewelacyjna. My byliśmy po 7 czerwca i było pięknie choć turnus przed nami miał kilka dni deszczowych...
Byłam w tym hotelu przez pierwsze dwa tygodnie września 2010r. Bardzo rozległy tern hotelu, ogród a w nim dwupiętrowe domki. Pokoje ładne średniej wielkości, nowe meble, łazienka czysta. Piękna zatoka z piaszczystą plażą i krystaliczną wodą bezpośrednio przy hotelu. Hotel jest oddalony od miast, dlatego nie polecam go osobom nastawionym na nocne rozrywki Ibizy, lecz raczej tym , którzy od zgiełku miasta chcą uciec. Bardzo fajne animacje na terenie hotelu, zarówno dla dzieci i dorosłych. Jedzenie bardzo smaczne i urozmaicone, denerwująca jest formuła all bo wszędzie trzeba mieć ze sobą kartę magnetyczną, która jest za każdym razem skanowana. Kompleks basenowy dość fajny ale ja akurat nie jestem zwolenniczką basenów. Polecam wycieczkę do Eivissy oraz na Formenterę. Itace nie chciało się zorganizować wycieczki po Ibizie dla gości z naszego hotelu ani połączyć chętnych z wycieczką z innych hoteli (duży minus za to dla biura). Poza tym wakacje na Ibizie cudowne.
Bardzo polecam ten hotel, z uwagi na atrakcyjny program animacyjny. Jedzenie wyśmienite, dużo potraw z grilla, również owoce morza. W cenie można zamówić posiłek w jednej z 3 restauracji na świeżym powietrzu, nie polecam włoskiej. W cenie również środowy rejs statkiem w okolice Formentery (organizowany przez hotel), oraz co jest rzadkie, markowe alkohole i butelkowane napoje.Można również za darmo \"zaliczyć\" próbną lekcje nurkowania na basenie. Hotel to rzędy 2-pietrowych bungalowów rozlokowanych w górę od morza na wzgórzu (Itaka ma pokoje dośc daleko od morza i restauracji, ale odległości nie są zbyt duże), bardzo czyste, z ładną łazienka, codziennie sprzątane i wymieniane ręczniki.