Hotel bardzo dobry miała atmosfera, duży wygodny pokój rodziny, na terenie hotelu sklep fryzjer, kino,siłownia spa . piekna plaża , czyste baseny dobre jedzenie, spokój, dobre położenie hotelu.Blisko sklepy restauracje, itp
Plaż, atmosfera , położenie .
Pierwszy raz korzystaliśmy z hotelu 4* (zawsze były 5*) więc nasza opinia może nie byc do końca obiektywna. Każdy oczekuje czego innego…. Z naszej perspektywy wygląda to tak: Hotel dobry jako baza wypadowa na wycieczki a nie do spędzania w nim całego dnia. Jak to mój mąż stwierdził czuł się jak by był w Ciechocinku. Dużo starszych osób Niemców, Czechów i Słowaków. Hotel bardzo mały i kameralny nie ma co liczyć na moc atrakcji podczas wieczornych ,,imprez” raczej posiadówka przy stoliku. My woleliśmy spędzać wieczory poza hotelem. Co do jedzenia- głodni nie chodziliśmy, ale dość monotonne. Po 4 dniach mieliśmy przesyt. Alkohol w barze to tylko piwo i drinki na bazie wódki na inne alkohole raczej nie ma co liczyć. Za to cała obsługa hotelu kelnerzy, barmani czy osoby na recepcji uśmiechnięci i życzliwi, dzięki czemu w hotelu była miła atmosfera. Pokoje dość małe i bez luksusów, ale za to czyste i codziennie sprzątane, ręczniki wymieniane na bieżąco. Dużą zaletą jest plaża, nie musieliśmy zrywać się o 6 rano i zajmować leżaków jak to bywa w większości hoteli przy basenie niestety sytuacja wyglądała inaczej.
Czysto Dobra baza wypadowa Świetna obsługa Całkiem ładna plaża
Dostawka w pokoju była przełamana musieliśmy podkładać kołdrę pod materac aby wyrównać powierzchnię spania.
Do hotelu przyjechaliśmy po północy, zostaliśmy poczęstowani kolacją. Po czym pracownik zaprowadził nas po wąskich schodkach na drugi poziom do kurnika który znajdował się na poddaszu, to są tak zwany bulangow, wykupiłam pokój w hotelu więc było duze, temperatura wynosiła ok 50 stopni .Zanim się schłodziło minęła godzina klimatyzacja hałasowała więc nie szło spać, powierzchnia wynosiła ok 7m więc nie szło się tam ruszyć. Na zdjęciach hotelu Ne ma kurników tak więc wykupujac hotel możesz się znaleźć w kurniku.Sam hotel słaby stary nie włanczaja klimatyzacji w recepcji.Obsluga w recepcji dotyczy szefa recepcji bardzo nie miła.Kelnerzy barmani przemili nadrabiali to cała tandetę. Jedzenie dobre.Plaza I basen te ok.
Brak zalet
Kurniki które znajdują się obok hotelu, śmierdzi szambem.Na zdjęciu kurniki w których lokują klientow
Hotel budżetowy, lata świetności ma za sobą.Jedna jest czysto, usytuowany jest w super miejscu. Pracownicy przyjaźni i chętnie pomagają. Wyjątkiem niestety jest ruda pani w recepcji! Jest bardzo nieuprzejma, mówiąc do nie w języku angielskim odpowiada po rosyjsku jak odpowiedziałam, że nie rozumiem tylko rozłożyła ręce( czyli rozumiała po angielsku)
Położenie rewelacyjne! Dobre jedzenie, miła obsługa (nie dotyczy rudej pani z recepcji)
Niestety wyposażenie wnętrz nie jest nowe i trochę zużyte,.W łazience mały prysznic i nie wynika o z jej wielkości ( było miejsce na większy)
Bardzo dobry hotel, blisko plaży jakieś 200 m, dobre urozmaicone jedzenie, spokojne otoczenie . Duża ilość Niemców i Czechów
Świetne jedzenie, spokój, blisko plaży i miasteczka gdzie można zrobić zakupy.
Przydało by się trochę remontów w pokojach ale wszystko działa. Łóżko mogło by być lepsze
Bardzo dobry hotel, blisko plaży, dobre jedzenie, spokojne otoczenie.
Basen i jedzenie
Nie ma
hotel spelnia w pelni obiecany standart a nawet daje wiecej super drinki super jedzenie super obsluga daje 4 plus
bardzo czyste baseny piekna plaza z malutkim zwirkiem ktory nie przezkadza w chodzeniu
wszystko pieknie jak na ta kategorie hotelu
Hotel oceniam na b.dobry... jedyne co brakowało to prawdziwego kebaba na kolację 😅 obsługa bardzo miła,dziennie sprzątane, ogólnie czysto.jedyne czego to nie polecam masażysty zapomniałem imienia ale taki niski krępy.(zboczeniec i nic więcej) bardzo dużo Rosjan i Czechów.
Dobre jedzenie, obsługa, dbanie o porządek, cisza i spokój.
Zboczeniec u masażysty. Leżaki na plaży trzeba rezerwować o 6 rano bo jak pójdziesz po śniadaniu to już brak miejsc. Mały plac dla dzieci.( Mogli by zainwestować😛 )
Ocena średnia adekwatna do ceny. Nie poleciłabym tego hotelu gdyż więcej jest minusów niż plusów. Hotel z przeznaczeniem chyba dla turystów z Niemiec gdyż animator głównie używał niemieckiego w tym języku grała najczęściej wieczorem muzyka. Herbata dostępna tylko w godzinach pracy stołówki.
2 baseny zaraz przy wyjściu na piękny zielony ogród. Baseny mało oblegane. Oferta i cena masaży na plus.
Zero entuzjazmu i uśmiechu u obslugi. Jedzenie stołówkowe mało urozmaicone i wkólko to samo. Drinki porażaka, ani smaku ani wyglądu nie miały. Dobrze, że chociaż herbata i kawa były dobre. Po kolacji już herbaty nie uświadvzysz bo stołowka była zamknięta. Herbaty przy dystrybutorach brak. Myzyka i animacje wieczorne bingo, wybory miss, karaoke. Baseny zamykane o g.18. Leżaki do rezerwacji przed śniadaniem. Plaża wąska i zatłoczona. Dopłata za pokój z widokiem i za internet poza lobby.
Pobyt w Hotelu jak i całe wakację uważam za udane.. Hotel i pobyt w nim można powiedzieć że adekwatny co do ceny. Hotel czysty, pokoje codziennie sprzątane oraz obiekt basenowy. Jedzenie mogło być bardziej urozmaicone , ale narzekać nie można. Głodni nie byliśmy. Dostępność internetu tylko w lobby. Piękny widok na plażę i morze. Kelnerzy uprzejmi. Miło sprędzony czas
Hotel z pięknym widokiem na zatokę .Hotel przy samym morzu. Czystość Blisko do bazarów Uprzejmość kelnerów
Hotel jest kameralny i zadbany, z dostępem do piaszczystej plaży. Od głównej ulicy oddziela go "ściana" drzew, dzięki czemu nie słychać żadnych hałasów. Jeśli zdecydowałabym się na wybranie tego hotelu na wyjazd z dziećmi, to ze względu na piaszczystą plażę - brodzik jest ok, ale plac zabaw naprawdę niewielki.
Kameralna atmosfera, czystość
Hotel niewielki jak ktoś lubi ciszę i spokój to warto. Nie ma tu jakiś atrakcji , jest kameralna atmosfera. Pokoje niezbyt duże. Jedzenie bardzo dobre. Niedaleko centrum handlowe. Wielkim plusem jest prywatna plaża kilka m od hotelu. Ocenilbym hotel na nasze trzy gwiazdki.
Prywatna plaża, kameralna atmosfera, dobre jedzenie, czyste i zadbane pokoje, dobre drinki.
Małe pokoje.
Hotel położony jest w pobliżu plaży. Zielony ogród z wieloma palmami stanowi naturalną barierę pomiędzy hotelem , a ulicą, która znajduje się przed hotelem. W hotelu znajdują się dwa baseny dla dorosłych i jeden basen dla dzieci. Hotel posiada również kryty basen. Wnętrze hotelu wygląda jak teatr. Pokoje są czyste i funkcjonalne, z małą lodówką i klimatyzacją oraz balkonem. Na balkonie jest wieszak na mokre ubrania. W każdym pokoju znajduje się broszura, która zawiera wszystkie informacje o hotelu i działaniach w nim.
Ciekawy hotel dla osób starszych lubiących ciszę i spokój oraz tych co stawiają bardziej na zwiedzanie i podróżowanie i nie traktują hotelu jako najważniejszy aspekt wyjazdu.
Hotel jest kameralny, skromny, ale schludny. Wielkim plusem hotelu jest plaża tuz przy hotelu, jest piaszczysta, przyjemna, spędzanie na niej czasu to czysta przyjemność. Jeśli ktoś chce odpocząć w ciszy i spokoju a ma ograniczony budżet to jest bardzo dobrym wyborem. Jedzenie jest dobre. Na plus przystanek autobusowy przed hotelem, oraz bliskość do sklepów.
Plaża, cisza i spokój, roślinność, obsługa hotelowa
Małe pokoje, nie jest najnowszy
Dziwne w hotelu jest to, że część domków na jego terenie należy do mieszkańców, a tylko część jest do wynajmu, przez co trochę ma się wrażenie, że zakłóca się czyjąś prywatność. Trochę mnie to krępowało, natomiast hotel ma dostęp do jednej z piękniejszych plaż, na jakich byłam w Turcji
plaża, plaża i jeszcze raz plaża :)
część obiektów nie należy do hotelu, trochę zagubiona obsługa
Kameralny hotel dla osób oczekujących ciszy, spokoju oraz pięknych widoków. Położony bezpośrednio przy piaszczystej plaży. Sporo zieleni. Pokoje skromne ale bardzo czyste i komfortowe. Ładne lobby. Piękna plaża z niesamowitymi widokami na zatokę. Pokoje rodzinne w osobnym budynku. Ocena ogólna bardzo dobra dla osób ceniących spokój i kameralną atmosferę.
piękna piaszczysta plaża z niesamowitymi widokami, dużo zieleni, czystość
Kameralny hotel idealny dla par, rodziny z dziećmi też nie będą się nudzić- na terenie hotelu są atrakcje dla dzieci. Przy hotelu plaża.
Kameralny, czysty, miła obsługa.
Wifi darmowe tylko w lobby, strome zejście do plaży.
Hotel super,czyściutki.Jedzenia ful,przy basenie frytki,hamburgery,pizza,lody,ciastka itp.kelnerzy stale sprzątają,miła obsługa.pozdrawiam kelnera, PRZEMIŁY GOŚĆ.naprawde nie ma sie do czego doczepić.z basenu do plazy jest ok.10-20 kroków.bliżej już chyba nie może być.spokój i cisza.mnóstwo atrakcji-aerobik w morzu i na trawce,w basenie rozgrywki piłką,lotki itp.
czystość.
Świetna i piaszczysta plaża. Hotel nie zachwyca ale jest czysty i zadbany. Świetny stosunek jakości do ceny