Wspaniały hotel, byłam tam przez ostatnie 9 dni i to zdecywoanie za krótko! Wszystko było na najwyższym poziomie. Jedzenie: kilka restauracji (włoska, śródziemnomorska, meksykańska, japońska, grillowa) - wszędzie jedzenie pyszne, niezbyt długi czas oczekiwania i obsługa bardzo dobra. Pokoje - duże, przestronne, czyste, minibarek był zawsze uzupełniony (cola, sprite, woda, piwo). Room service też bez zarzutu - dzwonili wcześniej czy jestem w pokoju i przynieśli posilki na czas. Baseny - duże baseny, ciekawe kształty, dużo leżaków, bary z mozliwoscią zamawiania z wody. Alkohole bardzo dobrej jakosci a drinki dopracowane. Okolica - dookoła dużo sklepików, duże mozliwości co do wycieczek. Polecam wybór opcji premium (ze złotymi bransoletkami) - dostęp do wszytskich miejsc, romm service darmowy, w pokoju ekspres do kawy i napoje uzupełniane w minibarku, dostęp do wszystkich restauracji i basenów i do stredy spa.
Jak wyżej
hotel dobry ale tłoczno na stołówce, ma ładny ogród, dobre jedzenie, bardzo szare, wyglądające nieestetycznie ręczniki. Dobre animacje, wieczorne spektakle
ogród, przestrzeń, dobre jedzenie
tłoczna stołówka, glony na plaży, szare (białe) ręczniki wyglądające bardzo nieestetycznie