Pokój w miarę zadbany jednak w łazience znajduje się duża ilość pleśni. Jedzenie nie zachwyca. Za taką cenę rok wcześniej byliśmy w innym hotelu, który miał o wiele lepsze posiłki. Dodatkowo podczas posiłków notorycznie brakowało widelców które trzeba było sobie znaleźć samemu. Ogólnie hotel nadrabia jedynie pięknym molo nic poza tym.
Duże molo
Jedzenie, obsługa, brudna łazienka, śmierdzące leżaki nad basenem
Hotel ładny, obsługa super, w pokojach trochę niedogodności
Hotel tragiczny, nie do polecenia, w ogóle zero organizacji, i to co pośrednik obiecywał w ofercie nie było tego w ogóle. Posiłki zimne, pomost nad morze który jest w ofercie to konstrukcja żelazna i tyle nie można było z niego korzystać, kolacja al'a carta z oferty nie dostępna ( hotel twierdzi że agenci zostali poinformowani, ale oferta jest i nie usunęli tego. Rezydent Pani Justyna nawet nie poinformowała w segregatorze koło recepcji kiedy transfer z na lotnisko, dopiero koło godziny 21 sami zaczęliśmy pisać do niej o godzinę, kiedy zaczęliśmy mówić co jest nie tak, odrazu zmieniała temat rozmowy. Coral travel jedna wielka porażka więc nie ma co z nimi jeździć
Nie ma zalet
Brudno, nie działająca spłuczka w toalecie, mimo zgłaszania serwis się nie pojawiał. Trzeba było brać kosz na śmieci, wlewać wodę z pod kranu i spłukiwać wodę w WC
hotel nie zasługuje na taką kategorię najwyżej 3 jest to nasz trzeci pobyt w Turcji kategoria chyba przyznana za śmierdzący tunel wszędzie brud w łazience przy restauracji karaluchy jedzenie mało urozmaicone kurczaki nie dopieczone brak różnorodnych owoców najczęściej twarde jabłka i arbuz sztućce brudne długie kolejki po jedzenie bar przy plaży to tylko frytki i hamburgery wątpliwej świeżości brak animacji i rozrywek kulturalnych ale karta nie funkcjonuje bary zamykane przed 16 wycieczki połączone z degustacją i zakupem niechcianych produktów na plaży tłok leżaki zajmowane przed siódmą rano niemiła obsługa na recepcji nastawieni na Rosjan pogardliwie wyrażający się o Polakach
ładny wygląd z zewnątrz
powszechny brud
Nie polecam tego hotelu Hotel głównie nastawiony na Rosjan, nawet animator z Rosji Polacy traktowani są jak by byli za karę tu, sam barmar głośno wyraża swoją negatywna opinie co do Polskiej społeczności! Drinki jedynie w lobby barze-na 4 bary. W pozostałych browar fanta sprite i cola. Jedzenie bardzo średnie. Przekąski to Burger i frytki Sprzątanie pokoi = rzucenie ręczników na pufę i wyrzucenie śmieci, to tyle. W wewnętrznym basenie olbrzymi grzyb na suficie. Animacje po rosyjsku, bardzo słabe Jeżeli chcesz czuć się niekomfortowo, jak powietrze to hotel idealny
Widoki z jednej strony na góry, z drugiej na morze Pomost z leżakami
Faworyzacja Rosjan Nie miły personel
Hotel duży j zatłoczony. W godzinach posiłków stało sie w długich kolejkach w restauracji a znalezienie wolnego leżała na płazy czy basenie graniczyło z cudem. Personel niemiły, niepomocny i głównie rosyjskojęzyczny. W języku angielskim można było dogadać się z jedną osobą. Poza tym hotel jest brudny i z widocznym grzybem na ścianach czy sufitach. Z uwagi na położenie przy głównej ulicy całą dobę słychać głośno jeżdżące samochody (autokary), w nocy było to dość uciążliwe. Sprzątanie pokoi i uzupełnianie barku praktycznie nie funkcjonowało. Personel wchodził jedynie żeby wynieść śmieci i pościerać blaty ścierką - jedna scierka do wszystkiego! Animacje wyłącznie w języku rosyjskim. Bardzo dużo Rosjan i niestety dało się odczuć ich faworyzowanie względem innych narodowości.
Zaleta hotelu jest dobre jedzenie w restauracji.
Brud, niemiła obsługa
Był to mój 8 pobyt na wakacjach w Turcji.Hotel nie zasługuje na miano 5* jest to najgorsze miejsce w jakim przyszło mi spędzać urlop. Hotel jest tragiczny, wszędzie brudno , pokoje wcale nie są sprzątane, jeżeli nie zwrócisz uwagi personelowi to nawet nie wyrzuca śmieci, ani nie zmienią ręczników na czyste. Posiłki bez szału, ciągle to samo ,mały wybór,bez smaku i zimne (o czystości nawet w takim miejscu jakim jest restauracja też można pomarzyć).... Ogólnie w hotelu wszędzie jest syf,pleśń i czuć stęchlizną,usługa ultra all inclusive 24h nie istnieje, słaby wybór nawet napoi bezalkoholowych (fanta,sprite,cola oraz sztuczne soki z maszyny) ... Ogólnie NIE Polecam Tego hotelu!!!!
Jedyną zaletą tego hotelu jest dostępność do morza i ładny widok na góry nic więcej.
*Tragiczny i niechlujny personel, który zachowywał się tak jakby w pracy był za karę. *dyskryminacja narodowościowa poprzez stosowanie różnych kolorów opasek w hotelu (Rosjanie byli lepiej traktowani). * monotonne jedzenie. *Wszechobecny bród i syf.
Najgorszy hotel w jakim kiedykolwiek byłam w Turcji. 5* to on dostał z 20 lat temu, obecnie dałabym może 3*. Ogólnie bród, bardzo ubogie jedzenie, fatalne animacje. Hotel nastawiony głównie na Turków i Rosjan. Każda narodowość otrzymuje inny kolor opaski i tak też jest traktowany (Polacy, Czesi i Słowacy - białe opaski, traktowani są jak powietrze). Ogólnie nie polecam, a wręcz przestrzegam, żeby tam nie przyjeżdżać.
Położenie, piękne morze, całkiem nieźle baseny (ale brudne).
Hotel nadaje się do gruntownego remontu!!! W łazienkach grzyb, pleśń. Pokoje są niesprzątane, a jeśli już to po łebkach.
Hotel to jedna wielka porażka, sprzedają ofertę all inclusive ultra 24h , której nawet nie maja w ofercie . Bary otwarte jedynie do 24 i 18. Wszędzie brudno, w restauracji brak czystych sztuccy oraz talerzy. Segregacja ludzi kolorami opasek, Rosjanie są traktowani lepiej, a inne narodowości są lekceważone. Np.obsługiwani są poza kolejka w barach, dostają alkohol po 24 itp
Brak zalet uciekać jak najdalej .
-brud i smród -mały wybór jedzenia ciagle to samo -obsługa potrafi porozumieć się jedynie w języku rosyjskim i tureckim -segregacja ludzi -wszystkie atrakcje w języku tureckim i przede wszystkim rosyjskim Hotel jest po prostu nastawiony na Rosjan .
Byłem 6 razy w Turcji i w różnych hotelach od 4 do 5 gwiazdek, ale ten hotel nie zasługuje nawet na 3 gwiazdki. Hotel brudny, pokoje brudne, siłownia brudna. Posiłki zimne, szklanki plastikowe, nie wiadomo, czy umyte, czy nie takie brudne, talerze zajechane i brudne. W hotelu śmierdzi, na recepcji nie można nic załatwić mimo zgłaszanych uwag. Każdy kto chce odpocząć i zrelaksować się na wakacjach niech wybierze inny hotel. Szkoda pieniędzy i czasu.
Baseny i morze.
Praktycznie wszystko.
Odradzam!!!Hotel mimo iż rozmiarami robi wrażenie ale to tylko pierwsze wrażenie bo im dalej w las to gorzej. Był to nasz pierwszy pobyt w Turcji i nie chcemy go pamiętać.
Nie ma żadnych.
Grzyb w łazience, brudne talerze, kelnerzy przepoceni i brudni. Przewaga obsługi rosyjsko języcznej.
Na początek wydaje się wszystko ok, jednak, rano na śniadanie 8.30 brak już czystych miejsc żeby usiąść, brudne talerze, sztućce, brak szklanek na picie, brak soków. Obiad ok, kolacja totalna porażka, do każdego jedzenia min. 10 czekania, jeśli nie jesteś od razu o 19, potem zapomnij o czystych sztućcach, do picia jeśli chcesz to możesz znów stać w kolejce. Pokój po tygodniu pobytu, dwa dni nie sprzątany. Już nie wspomnę że początek był z komplikacjami, nie ten pokój co był zapłacone. Więc jak na 5 Hotel trochę się tego nazbierało.
Mało perosonalu
Średnio jestem zadowolona z pobytu Pokój porażka Brudny nie sprzątany Po zwróceniu uwagi że pokój nie jest sprzątany Panie sprzątające wymieniały ręczniki brudne na bardziej brudne Klima ledwo działająca a przez ostatnie dwa dni pobytu awaria na całym piętrze Odpowiedź kiedy będzie działać że za 5 min będzie działać Problem przeważnie był na 5 piętrze (ostatnie pietro)bo tam 90 % było Polaków Na 4 piętrze był inny standard Pokoje zajęte w większości przez Rosjan Jedna z koleżanek miała szczęście mieć tam pokój Pokoje sprzątane W pokoju zestaw kawowy ,pościel wymieniona Klima działa bez problemu Niestety czuć było selekcję osób
Blisko Plaża
Brak animacji dla dorosłych, Wieczorami nie ma co robić Brak soków Brak karty alkoholi w barze .Biuro oferuje oferty Ultra A Open bar czynny tylko do 24:00
Niestety nie jest to hotel o standardzie 5 gwiazdek i to dotyczy zarówno pokoi, wyżywienia, obsługi, personelu zarządzającego jak i animacji. Odświeżenia wymagają łazienki, widoczne ślady zawilgoceń i zużycia tzw. białej armatury a także pokoje, które lata świetności mają już za sobą. Klimatyzacja praktycznie nie działa a zgłoszenia na recepcji nic nie dają. W trakcie pobytu nie funkcjonowała także żadna restauracja a la carte. Zastrzeżenia można mieć również do pracy restauracji głównej. O ile ilość i rodzaj oferowanego jedzenia to sprawa indywidualnej oceny każdego z nas to obsługa oraz czystość musi odpowiadać określonym standardom a z tym był duży problem. Wieczorne animacje to totalna porażka, żadnych występów i pokazów lokalnych zespołów a jedynie prowadzone przez jedynego hotelowego animatora konkursy dla gości wyciąganych trochę na siłę z zajmowanych krzesełek amfiteatru. Oferowana formuła ultra all inclusive 24 h nie istniała. Zgodnie z otrzymanymi na recepcji informacjami w trakcie zameldowania jedyny bar oferujący napoje alkoholowe to Lobby bar otwarty w godzinach 10.00-24.00. Pool bar oraz Beach bar otwarte były jedynie w godzinach 10.00-18.00 i oferowały tylko napoje bezalkoholowe oraz piwo. Całodobowo nie oferowano zatem żadnych napoi a wybrane alkohole importowane to tylko zapis w ofercie Itaki, bar ich nie oferował a o karcie napoi można tylko pomarzyć. Co do plusów to na pewno lokalizacja i cudowne widoki, których możemy doświadczyć z pomostu hotelowego oraz pogoda.
lokalizacja, niewykorzystana infrastruktura
Hotel niby 5* , ale faktycznie naciągane 4*, podają 4 bary ale niby drinka możne sie napić tylko w lobby barze, jak to można nazwać drinkiem. Animacje tragedia. Hotel nastawiony głównie na Turków. Nie polecam
Duży problem z porządkiem, recepcja, lobby bar nie klimatyzowane wchodzisz jak do piekarnika. W restauracji głównej klime włączali tylko na chwilę. Z owoców tylko jabłka, arbuzy, melony, pomarańcze i już, brzoskwinie, banany i inne owoce widziałem tylko na bazarze. O drinkach nie mają pojęcia. Niby ultra all inclusive 24h a przed północą nie było już się czego napić, a po 21.00 nic przekąsić ani orzeszka. Być w Turcji i widzieć kebab tylko w knajpie na zewnątrz. Na zdjęciu Mohito po 22.00. Kicha