Blisko do Chichen Itza - wpisanego na listę światowego dziedzictwa UNESCO
Bardzo dobre warunki do nurkowania (słynne jaskinie cenoty)
Bogate życie nocne (słynny klub-dyskoteka Coco Bongo)
Dużo atrakcji dla dzieci (park rozrywki Xcartet i park wodny Wet?n Wild)
Bylam w lutym 2019 r. Z pobytu w hoteliku jestem bardzo zadowolona. Hotelik czysciutki,codziennie wymieniana posciel i reczniki, codziennie sprzatany. Pokoj ze zlewozmywakiem i sejfem, wygodne duze lozka. Milym zaskoczeniem byly bezplatne codzienne sniadanka kontynentalne skladajace sie z bufetu: slodkie buleczki, dzem, maselko, tosty, mleko, platki kukurydziane, kawa, herbata, sok pomaraczowy. Przy pomieszczeniu kuchennym dostepna butla z zimna i goraca woda na herbate i kawe. Hotelik znajduje sie niedaleko ul. Kukulkan po ktorej kursuja autobusy miejskie. Przystanki autobusowe rozmieszczone bardzo czesto. Do stacji PKS ADO mozna sie dostac wsiadajac w miejski autobus i jechac w kierunku Dowtown-dzielnica mieszkalna. Z hotelu jest bardzo blisko do supermarketu, do sklepow z pamiatkami i na bazarek.
W hoteliku byly kontynentalne sniadania w formie bufetu:mleko,platki kukurydziane,slodkie buleczki,sok pomaranczowy,herbata,kawa,dzem od 7.00 do 10.00.Przy pomieszczeniu kuchennym baniak z pitna zimna i goraca woda dostepna przez caly dzien.Hotelik bardzo czysty, codziennie wymieniana posciel i reczniki, wyrzucane smieci. Zaloga hotelu bardzo uczynna, grzeczna.W naszym pokoju byl bezplatny sejf.
Mielismy pokoik na parterze bez balkonu jedynie 3m2 glazury. Na tym malym placyku moglyby byc chociaz dwa krzeselka i jakis maly stolik, zeby mozna bylo powiesic mokry kostium i reczniki. W pokoiku nie bylo ani jednego krzesla do siedzenia.
Ogólne wrażenie dobre, mogły by być lepsze śniadania (tylko na słodko-chleb tostowy, dżem, drożdżówki i płatki na mleku), ale zostały wliczone w cenę pokoi także i tak nie ma co narzekać. Wizualnie korytarz i pokoje mi się nie podobały ale jak za ta cenę to mogą być. Codzienne porządki, świerza pościel i ręczniki. Ogólnie polecam/
Położenie nad jeziorkiem darmowe śniadanie
brzydki wizualnie droga nad morze prowadzi wzdłóż bardzo ruchliwej i hałaśliwej drogi
Hotel skromny, ale bardzo czysty. Położony w cichej okolicy, ale jednocześnie blisko lokalnych atrakcji - centrum miasta (można udać się na zakupy) oraz przepięknej plaży Playa Tortugas. Obsługa hotelu była uczynna i sympatyczna, świetnie mówili po angielsku. Polecam, ja na pewno wrócę ;-)
bardzo miła obsługa świetne położenie urokliwe widoki