Piękne plaże z krystalicznie czystą wodą i malowniczymi klifami
Zabytkowe miasta, takie jak Zadar, z wąskimi uliczkami i rzymskimi ruinami
Wyspy pełne urokliwych zatoczek i spokojnych plaż
Nie polecam nikomu . Najgorszy hotel w ktorym byłam jak dla mnie
Blisko plaży
Bez remontu . Lata 80 . Bałam się wsiąść do windy. Nie działa klimatyzacja . Tragiczne jedzenie , często z wczoraj. Na obiadokolacje nie dają żadnych napojów, nawet zwykłej wody. Niemiła i nieuprzejmą obsługa. Za pokój ze zdjęć musiałam dopłacać osobno.
Słaby hotel, jedzenie średnie, brak połowy drzwi w kabinie w łazience, obsługa czasem nie rozumie co się do nich mówi w języku angielskim i prosi o rozmowę z inną zmianą. Do tego sprzątaczka wchodząca codziennie o 8 do pokoju.
Czysty
-obsługa -wyposażenie -monotonne jedzenie -uszkodzona łazienka
Samo położenie hotelu jest ok lecz to tylko tyle z dobrego . Obsługa hotelowa bezczelna zero szacunku do gości. Jedzenie okropne . Kupiliśmy całe wyżywienie sobie niestety ale napoje trzeba było sobie dokupić bo na stołówce była tylko podawana woda z kranu . Leżaki przy basenie płatne. Nie polecam nikomu tego hotelu w życiu bym nie wróciła
Położenie hotelu
Wszystko okropne . Nie powinno być tego hotelu w ofercie
Osoby chcące odpocząć w spokoju mogą śmiało odwiedzić Vodice. Lokalizacja hotelu bardzo dobra.
- nad morzem - klimatyzacja -przestronne pokoje - pyszne ciasta i owoce do kolacji - napoje i kawa do śniadania
- czystość średnia - w koło to same mało urozmaicone jedzenie, w dużej mierze tłuste - brudna, \"przyklejająca się do butów\" podłoga w stołówce - talerze i sztućce z zaciekami - w ofercie niebyło nic wspomniane o płatnych leżakach (6 euro/dzień) i parasolach przy basenie oraz parkingu (6euro/dzień) - pokój trzyosobowy, na miejscu okazał się pokojem dwuosobowym z dostawką !!! - cena za pobyt 7 tys/za 7 dni (2+1) , nieadekwatna do usługi
Posiłki dość smaczne a jedzenia jest pod dostatkiem - nawet jeśli wszyscy goście przyjdą o tej samej godzinie . Dwa największe minusy brak podgrzewania pod pojemnikami z posiłkiem - wszysko jest praktycznie zimne!!! Straszna monotonia - praktycznie ciągle to samo. Brak warzyw (pomidor,ogórek itp) na śniadanie.
W pokojach jest, klima ale ktoś źle wyliczył kubaturę pomieszczenia do wydajności urządzenia i powiem tak w pokojach od południa, czyli od morza w gorące lipcowe dni wieczorem jest jak w piekarni.Zgłaszałem źle działająca klimę, przyszedł pan w gaciach na szelkach sprawdził i powiedział jest ok. Ostatniego dnia widziałem akcję jak kilka osób z Czech domagało się wentylatorów na to miła pani z recepcji powiedziała, że jest klima i wentylatory nie potrzebne. Jednym z minusów jest to, że do centrum Vodic jest 2,5 kilometra, co czasami dokucza. Ogólnie hotel jest ok. Jedzenie takie jak w całej Europie w hotelach turystycznych trzy gwiazdkowych nie mylić z gwiazdkami w hotelach miejskich Vodice polecam ludziom, którzy lubią jak coś się dzieje gromadę knajp dyskoteki piękne widoki taka Ustka z Łebą tyle, że dwie półki wyżej. W każdej knajpie przychodzi do Ciebie uśmiechnięty kelner lub kelnerka nikt nie robi łaski. Nasze tłumoki w budach w nadmorskich kurortach powinni brać z nich przykład. Tu nie usłyszymy "czternastka Halibut z sałatką do odbioru" i dostajesz COŚ na papierowej tacy od oflukanej obleśnej baby, brrrrrrrr tak, że Vodice polecam, bo jest, co robić Imperial tez, ale jak ktoś chce być blisko centrum to proponuje Puntę
Hotel położony w uroczym parku, blisko do morza, wiele atrakcji, miłe wrażenia na kolacji narodowej - polecam !!!.