Malownicze krajobrazy z winnicami i gajami oliwnymi
Zabytkowe miasta, takie jak Florencja i Siena, pełne renesansowych dzieł sztuki
Wspaniałe winnice produkujące znakomite wina, takie jak Chianti
Spędziliśmy tu tydzień w czerwcu 2017. Pogoda wymarzona, lampa cały tydzień. Byliśmy z dwójką dzieci (3 i 6 lat) - dla nich super. Plaża prywatna, maleńka, kameralna, ale ma swój urok, co ważne dla dzieci piaszczysta. (Obok po prawo i lewo kamienie). Na terenie hotelu dwa baseny. Nie wiem jak w sezonie, ale w czerwcu spokój, mało ludzi zarówno na plaży jak i na basenie - super. Codzień animacje po włosku, dużo animatorów, zabawiają też gości z innych krajów - ogólnie bardzo bardzo miło. Jedzenie na prawdę świetne. Przepyszny chlebuś (mówią że polski chleb najlepszy, ale ten tutaj to na prawdę mistrzostwo świata). Śniadania codzień takie same, ale już obiadokolacje codzień inne, urozmaicone i co najważniejsze bardzo, bardzo smaczne. Do śniadania, herbata, różne rodzaje kawy z ekspresu i pseudosoki. Do obiadokolacji woda i wino białe lub czerwone bez ograniczeń. W pokojach szału nie ma, ale w sumie jest ok. Wieczorem po kolacji animacje dla dzieciaków, na terenie kompleksu plac zabaw i boisko, generalnie nudy nie ma. Jak najbardziej obiekt oceniam pozytywnie. Dzieciaki cały dzień zajęte, zadowolone. A jak one to i rodzice też :-) Spod Krakowa tu jest ponad dwa razy dalej niż nad nasze piękne polskie morze, ale wolałbym tu przyjeżdżać przed sezonem i mieć pewność pięknej pogody, smacznego jedzenia, niż w sezonie nad Bałtyk za te same pieniądze bez gwarancji pogody nawet w środku sezonu :-)
Jedzenie! Super. Śniadania codzień takie same, ale pyszne. Obiadokolacje zróżnicowane pyszne. Bardzo pozytywne zaskoczenie. Bardzo uprzejma obsługa - dla nich kompletnie nie ma znaczenia skąd jesteś, czy Włoch, Niemiec, Rumun czy Polak traktują wszystkich tak samo
Mogłoby być bliżej centrum :)