Złociste plaże otoczone sosnowymi lasami i turkusową wodą
Trzy malownicze półwyspy, każdy z unikalną atmosferą
Zabytki starożytnej Grecji, takie jak ruiny w Olynthos
Hotele sieci Ikos to gwarancja bardzo wysokiego standardu, hotelu, obsługi, jedzenia.. Jestem bardzo zadowolona z pobytu w tym hotelu. Przepiękny ogród hotelowy, przepyszne jedzenie, miła obsługa i gwarancja wielu atrakcji w hotelu. Nikt nie będzie się nudził podczas pobytu. W hotelach Ikos bardzo cenni się prywatność gości, dlatego miejsce jest w sam raz na wypoczynek.
Wysoki standard Profesjonalna obsługa Czystość Teren hotelowy
Hotel super, dla wymagających klientów. Położony kaskadowo, duży, zadbany teren. Czysto i pachnąco. Fajne baseny , coś a\'la wodospad na jednej ze ścian hotelu- robi super wrażenie. Pokoje nowoczesne, jasne i czyste. Sam hotel składa się z 5 budynków, nie ma bungalowów, w bud. głównym nie ma pokoi. Przy hotelu piaszczysta plaża, otoczona drzewami, ale trzeba do niej zejść z górki. Hotel zarówno dla par jak i rodzin z dziećmi.
Hotel o bardzo dobrym standardzie, dla osób wymagających. Bardzo duży, utrzymany w chłodnym klimacie, opływający w luksusy. Hotele IKOS utrzymywane są w jednym, wysokim standardzie. Hotel składa się z budynku głównego i kilku mniejszych. W koło sporo zieleni. Bardzo ładna plaża, przy hotelu - zejście po sporej ilości schodów. Na plaży nieodpłatnie rodzice mogą zostawić dziecko, pod opieką do 30 min jednorazowo. Wyżywienie w opcji All, codziennie inne menu, gablota win, do wyboru w cenie. W cenie także alkohole importowane. W cenie znajdziemy także dużą ilość sportów wodnych, atrakcji sportowych i kulturowych. Codziennie organizowana także dyskoteka. Dla dzieci osobne menu, sala zabaw, opieka włącznie z zabawami na zewnątrz. Hotel posiada restauracje a`lacarte ,w których zjemy także śniadania i lunch. Dla nowożeńców organizowana kolacja na plaży, przy świecach. Idealne miejsce na podróż poślubną/ rocznicę.
sporty wodne w cenie, hotel bardzo luksusowy
brak atrakcji w bezpośredniej okolicy
hotel dla klienta premium - wysoka cena ale wszystko wliczone. Styl hotelu trochę ? moloch ? sporty wodne w cenie, hotel bardzo luksusowy
brak atrakcji w bezpośredniej okolicy
Wspaniały hotel,wysmienite jedzenie! Na pewno wrócę!
Wszystkie zakątki hotelu, wszystkie pomieszczenia były nieskazitelnie czyste. Personel był bardzo sprawny. Robił wręcz wszystko żeby gość był zadowolony. Poszczególne służby odznaczały się dużą fachowością i profesjonalizmem w działaniu. Przykład. Jedząc kolację piliśmy wino kiedy kończyło się ono w naszym kieliszku podchodził do nas kelner i pytał się czy dolać go. Nie W recepcji poprosiliśmy o podpowiedzenie nam gdzie można coś ciekawego zobaczyć. Dostaliśmy mapę gdzie recepcjonista zaznaczyła wszystkie ciekawe miejsca ( te nie komercyjne też ) i z dobre 20 minut tłumaczył jak tam mamy dotrzeć.
Zwracano nam uwagę, że dzieci zachowują się za głośno(podobno hotel dla dzieci); suszarka nie działa, ale z tego co wiem to nie tylko w naszym pokoju; za tą cenę (4300 za os/Al) spodziewałam się, że trafimy do pokoju zaraz po przyjeździe, ale okazało się, że po 2 godzinach; ogólnie miejscowości, w której jest hotel nie polecam, bo tam nic się nie dzieje; hotel dla osób, które nie mają zamiaru go opuszczać; ładna i czysta plaża, ale brak prysznica na plaży; ciekawe animacje wieczorne dla dzieci i dorosłych.
Super hotel, bardzo dobre jedzonko, piękne baseny, przestronne pokoje z dużymi balkonami, obsługa na 6, polecam