Długie, piaszczyste plaże idealne do relaksu i kąpieli słonecznych
Świetne warunki do surfingu i kitesurfingu dzięki stałym wiatrom
Spokojne miasteczka z białymi domkami i lokalnym rzemiosłem
Hotel ok ale wymaga remontu, pokoje od strony ulicy głosne, warto się zastanowić nad dopłata do pokoi od strony basenu Obsługa ok Wyżywienie ok
Blisko plaża, dobre wyżywienie Obsługa też ok
Głośne pokoje od strony ulicy, Konieczny remont
Hotel sam w sobie ok, ale niestety wymaga gruntownego remontu. Obsługa super, wyżywienie super.
Bardzo blisko morza, w centrum miasteczka.
Cześć pokoi zwrócona w kierunku ulicy, bardzo głośno. Warto się zastanowić nad dopłatą za pokój zwrócony w stronę basenu.
Hotel w super miejscu. Blisko do pięknej plaży. W hotelu super ogród, jedzenie bardzo dobre.
Położenie. Ogród. Baseny.
Hotel w bardzo dobrym miejscu, bliska odległość od pięknej plaży, dobre jedzenie, leżaków dużo przy basenach nie ma potrzeby rezerwacji. Animacje raczej mierne, hotel zdecydowanie dla osób szukających ciszy i spokoju. Pobyt w hotelu był przyjemny i odpoczynek w atmosferze pięknej plaży, wspaniałej pogody z wiatrem w tle.
Bliska odległość od pięknej plaży
Nie mam
pyszne jedzenie, bardzo dobra lokalizacja i obsługa
lokalizacja, obsługa , jedzenie
hotel dość stary ale wszystko czysta i spranqe
Hotel położony jest w świetnej lokalizacji - blisko plaży i sklepów. Jest bardzo czysty. Jedzenie przepyszne, a obsługa hotelu zawsze miła i pomocna.
Jest blisko pięknej plaży, dobre i różnorodne jedzenie.
Brak wad.
Hotel o idealnej,wymarzonej lokalizacji z bogatą roślinnością wokół,blisko do pięknej szerokiej plaży z łagodnym zejściem do oceanu-lazurowy kolor.W pobliży deptak na spacery oraz promenadą z marketami i sklepikami pamiątkowymi. Stołowka -zawsze wolne miejsce,wybór jedzenia zadawalający-smacznie i świeżo,jedynie mięsa z płyty twarde zarówno steki jak i drobiowe mięso.Napoje do woli piwo i wino oraz woda i napoje gazowane.Czysto ,schludnie i spokojnie-mało dzieci.Mankamentem jest klimatyzacja w pokoju-pomimo naprawionej awarii -obsługa się starała-to nadal bardzo słabo chłodziła a w nocy by się przydała-nie można było otworzyć okna-komary. Polecam pokój z widokiem na ocean na 3 piętrze!!-to był idealny wypoczynek,polecam hotel
lokalizacja,obsługa
klimatyzacja
Hotel: Obawiałam się tego hotelu po przeczytaniu niektórych opinii ale byłam mile zaskoczona. Hotel faktycznie wymaga remontu , ale jest czysty co dla mnie było bardzo istotne. Sprzątany codziennie. Pokoje od ulicy są na pewno głośniejsze niż od strony basenu ale nie jest to strasznie uciążliwe . Raz nam się zdarzyła impreza . Rano słychać budzące się do życia miasteczko i wzmożony ruch na drodze. Wzięłam zatyczki do uszu - użyłam raz jak była impreza. Można było za opłatą zmienić pokój na ten od strony basenu od 20 euro za standard do 40 za wyższy standard . Ceny za dobę . Nie skorzystałam Położenie: Najwieksza jego zaletą jest położenie blisko plaży . Furtka przy basenie wychodzi na ścieżkę nad może . Stąd widać piękną latarnie. Przepiękna szeroka i długa plaża . Wyżywienie : Jedzenie w hotelu było bardzo dobre - dobre ryby i owoce morza . Zawsze dużo owoców . Zawsze się można do czegoś przyczepić więc jeśli już muszę to do napojów i soków porannych rozcieńczonych wodą. Lody i desery też średnie, za to bardzo dobra kawa ! Drinki z all inslusive też średnie , czasami kupowałam „premium”. Rozrywka: Nie jestem fanką animacji , ale jeśli mam ocenić to były bardzo słabe . Nastawione na niemieckich emerytów . Mini disco dla dzieci nie było , bo nie było chętnych . Nawet gdyby były dzieci to animacje prowadzone są przez 1 osobę - młodego chłopaka którego średnio widzę w roli prowadzącego dziecięcą dyskotekę . Czasem były show przez zewnętrznych artystów - tancerki czy muzyka na żywo . Baseny : Basen dla dzieci - brodzik 40 cm że splashem . Ok dla maluchów Basen przy barze dziennym - podgrzewany . Woda przyjemna do kąpieli , zdecydowanie cieplejsza niż w większym basenie. Duży basen - zimniejsza woda ale spokojnie dało się popływać . W upalne dni bardzo przyjemnie .
Położenie i jedzenie
Drinki i napoje
Hotel bardzo ładnie położony z ogromną ilością zieleni. Bardzo blisko do oceanu,przejście parę kroków promenadą.Pokoje choć już mają swoje lata to bardzo czyste,ręczniki zmieniane, łazienka odnowiona,lodówka i sejf w pokoju.Jedzenie bardzo dobre i urozmajcone. Pobyt uważam za bardzo udany i napewno wrócę.Pozdrowienia dla bardzo sympatycznej P Alicji z recepcji😊
Super polozenie
Nie widzislam
Hotel fajny praktycznie w centrum miasteczka do plaży blisko, wychodzi się z hotelu bocznym wejściem i już jesteś na deptaku przy oceanie miejsce idealne, hotel fajny baseny, animacje jest wszystko co potrzeba polecam serdecznie
Zalety to że znajduje się w centrum i praktycznie przy plaży
Wad raczej nie widziałem
Stary hotel z 60 tych pokoje w stylu hiszpańskim umeblowane w meble z tego samego okresu odświażone farbą. Hotel ma 4 gwiazdki ja dałabym 3 gwiazdki.
Bardzo blisko oceanu. Miła obsługa kelnerska Jedzenie dobre Czysto Barek przy basenie dobrze zaopatrzony.
Hotel przy głównej ruchliwej ulicy. Jeżeli ktoś dostanie pokój od niej to mize nie pospać /chyba że wcześniej zaopatzy się w zatyczki do uszu/ Leżaki przy basenie niektóre powinny być już wymienione
Hotel spełnił nasze oczekiwania. Położony w bliskiej odległości od oceanu i piaszczystej plaży, niedaleko centrum miasteczka.
Bliskość oceanu.
Hotel położony przy bardzo ruchliwej drodze, w pokojach od strony ulicy jest bardzo głośno, pomagały zamknięte okna.
Bardzo dobre położenie hotelu tuż obok szerokiej, piaszczystej plaży. Rozpoczynał się też tam deptak wzdłuż plaży aż do centrum z knajpkami i sklepami.
Świetne położenie, podgrzewany basen
Ogólnie super. Miła obsługa, świetne położenie, zadbany ogród. Ogólnie bardzo fajny hotel tylko wymaga trochę odświeżenia i wtedy będzie rewelacyjny. Tylko już pewnie niestety w innej cenie. Woda podgrzewana tylko w jednym basenie, ale my akurat dużo zwiedzamy więc mało korzystaliśmy. Polecam, że względu na super lokalizację, ale jeśli ktoś oczekuje wyższych standardów to te 4 gwiazdki są trochę na wyrost.
Miła obsługa, piękny ogród, dobre jedzenie, lokalizacja bardzo blisko plaży i blisko miasta. Na plus dodatki za bycie eko czyli brak sprzątania danego dnia. Jedzenie ok chociaż mało lokalne.
Niestety zgadzam się, że hotel potrzebuje remontu. W pokojach widać, że wszystko ma już swoje lata chociaż łóżka wygodne. Nie musieliśmy korzystać z klimatyzacji, bo najwięcej było 26 stopni i dobrze, bo było widać, że brudna. Najgorsze są drinki. Wcześniej byłam na wakacjach all inclusive w Grecji i tam drinki normalnie nalewał barman. Tutaj były tylko z maszyny i były okropne. Wszystkie smakowały tak samo - cukrem. Dodatkowo okropnie było wszystko słychać, wszystkie hałasy x korytarza.
Plusy: 1. Bardzo dobra lokalizacja, rzeczywiście 150m od pięknej plaży. 2. Bardzo dobre wyżywienie 3. Bardzo miła obsługa hotelowo-gastronomiczna 4. Codzienne sprzątane pokoje 5. Ciekawy, a jednocześnie subtelny program animacji Minusy: 1. Polacy są lokowani w pokojach przy ruchliwej ulicy (Niemcy od cichej strony).
Rewelacja. Pokoje codziennie sprzątane, czysto. Codzienna wymiana ręczników. Bardzo dobre wyżywienie, bardzo dobre położenie. Wszędzie blisko, plaża i centrum handlowe.
Półożenie, duże pokoje, miła obsługa. Ogólnie wszystko ok.
Nieco głośne pokoje od strony ulicy. Nie jest to wada wykluczająca.
Hotel może nie jest najnowszy, ale spełnił nasze oczekiwania dotyczące rodzinnych wakacji. Jego największą zaletą jest lokalizacja, wychodząc przez bramkę przy barze trafiamy od razu na drogę prowadzącą do plaży, do której mamy wówczas jakieś 50 metrów. Miejsce idealne dla osób lubiących spacery po okolicy. W sąsiedztwie sklepy, bary, punkty z pamiątkami, perfumerie. Leżaków na basenach wystarczająca ilość. Nie było walki o miejsce. Hotel w ciągu dnia raczej z tych cichych. Nie ma głośnej muzyki. Ta pogrywa, ale też raczej spokojnie przy barze oraz w czasie animacji, ale również nie zakłóca to wypoczynku. Wieczorem natomiast codzienne show z muzyką itp. W hotelu głównie Niemcy, Hiszpanie i Polacy. Dla miłośników napojów procentowych: piwo nalewasz sobie sam, w opcji AI również niektóre alkohole międzynarodowe. Jeśli chodzi o wyżywienie, nikt głodny chodził nie będzie, ale raczej jest to taka typowa hotelowa kuchnia, chociaż codziennie można zjeść tu ryby czy owoce morza. Do tego codziennie duszone, pieczone mięso, makarony, ryż, frytki. Infrastruktura hotelowa utrzymana dobrze. Pokój przyzwoity, sprzątany codziennie, chyba, że akurat sobie nie życzysz, to dostajesz w zamian voucher na drinka premium. W TV z polskich kanałów jedynie Polonia. Obsługa miła, sympatyczna, pomocna. Jak to w Hiszpanii, kelnerzy i barmani uśmiechnięci. Co istotne, nie ma nachalnych animacji i innych ofert dodatkowych atrakcji, więc nic nie zakłóca spokoju osobom, które nie mają ochoty na integrację z innymi gośćmi czy jakąkolwiek aktywność wykraczającą poza leżakowanie i korzystanie z pogody i basenów. Ogólnie hotel dla osób planujących spokojny wypoczynek lub takich, którzy chcą mieć blisko do plaży, gdyż większość obiektów w tym mieście oferowanych przez polskie biura podróży mieści się jednak na wzniesieniu, co wymaga później kilkuminutowego spaceru do plaży.
Zdecydowanie największym atutem hotelu jest jego lokalizacja tuż przy plaży, ale również w sąsiedztwie promenady, sklepów, barów.
Dużych wad, które mogą sprawić, że wakacje będą nieudane nie widzę, ale wychodzę z założenia, że jadę odpoczywać, a nie odsuwać meble w poszukiwaniu kurzu, czy denerwować się, że czasem muszę postać dwie minuty w kolejce po drinka.
Fajny, czysty, kameralny i spokojny hotel. Pokoje spore. Ogólnie hotel nie nowy, ale zadbany.
Miła obsługa, czystość, bliskość plaży. Otoczenie hotelu - ładny ogród.
Polecam z czystym sumieniem. Okolica bomba. Pokój z widokiem na ocean bajka. Jedzenie pyszne. Drinki też ok. Nie ma się do czego przyczepić a jestem raczej wymagająca co do hotelu. Sprzątanie perfekcyjne. Na recepcji Polka miła i pomocna. Obsługa bardzo miła. Wart tego żeby wrócić po raz drugi ☺️
Położenie w centrum Morro Jable przy najpiękniejszej plaży na całej wyspie. Obsługa.
hotel super !!! nie ma się do czego przyczepić :) czysto, obsługa miła, jedzenie bardzo dobre, drinki i piwo również. Blisko przepięknej plaży <3 miejscowość Morro Jable, w której znajduje się hotel jest bardzo czysta, jest gdzie wyjść na zakupy i na spacer :D Byliśmy na przełomie maja i czerwca z dwójką małych dzieci i jesteśmy baaardzo zadowoleni :) Ogólnie Fuerteventura jest przepiękna >3>3>3
jedzenie drinki i na pierwszym miejscu oczywiście plaża, która znajduje się prawie przy samym hotelu :)