wrażenia z hotelu dobre, niestety najbliższa okolica bardzo zaniedbana ( brudno i zniszczone nierówne schody w kierunku morza) teren wokół hotelu łatwo dostepny dla osób postronnych. Dostęp do basenu powinien być na noc ograniczony. Kilka razy grupa młodzieży zakłócała spokój nocnymi kąpielami o 2 - 3 godz. w nocy!!!! i towarzyszącymi temu głośnymi nawoływaniami między sobą. Były to osoby z zewnątrz. "Zarwana" noc podczas urlopu to dosc duża uciążliwość.
Proszę zmienić informację o plaży. Nie ma 100 m do plaży po schodach, tylko do morza. Możliwa plaża jest ok. 2km. od hotelu. Po zejsciu ze 130 schodów pionowo w dół, idzie się promenadą wzdłóż morza 2km.
Poza tym hotel jest dobry, ale brudny, ze złą obsługą i kiepskim jedzenim. Nawet nas tam okradziono, więc proszę uważać na cenniejsze rzeczy. Coś dobrego też można powiedzieć o tym miejscu. Miasteczko jest piękne i ma swój urok, ale Bułgarzy jeszcze muszą sie dużo nauczyć o czystości i obsłudze klienta.
Nie licząc jedzenia pobyt bardzo udany. Pokoje bardzo duże w idealnym stanie. Czysto, schludnie. Dobrze wyposażone. Świetne widoki. Do plaży trzeba zejść po schodach, skręcić w prawo i po przejściu ok 500 m jesteśmy na miejscu. Z wszystkimi można dogadać się po polsku. Obsługa bardzo miła. Jeśli wykupimy wakacje bez jedzenia to pobyt będzie w 100% udany. POLECAM.
Przez tydzień nie poradzili sobie z przetkaniem zlewu w łazience, przykręceniu deski klozetowej, zamocowaniu pokręteł do wody nad wanną. Na obiadokolację nie było 2 dań do wyboru, jak w ofercie tylko jedno. Jeden raz zmieniane ręczniki i pościel.
W Bałcziku NIE MA NATURALNEJ PLAŻY!!! zdjęcia w ofercie ICEBERG to fotomontaż. W hotelu brud, brud, brud i jeszcze aromat stęchlizny. Restauracja to drewniana wiata. Zarośnięte boisko do siatkówki służy za wychodek dla psów. w hotelu 90% gości to obywatele rumuńscy. Mogę przesłać zdjęcia. Wzdłuż morza jest falochron. Z hotelu do najbliższej piaszczystej plaży należy dojechać do Kraniewa lub Ałbeny.(ok.5 km)
Hotel średniej klasy bardzo brudne łazienki brak kabin, ubikacje ledwo stoja na ziemi! W pokojach masa komarów!!!!!!!! Obsługa młoda bez doświadczenie, jedzienie dramat śniadania przez 14 dni podawane to samo ogórek, pomidor, ser, i grzane parówki dla urozmaicenia grilowane!! jajko na twardo, dżem z pszczołami. Obiadokolacja zawsze podawana zimna i jak u Bułgarów sam tłuszcz. Basen z pływającymi odchodami ptaków. W czasie pobytu w tym hotelu nasze 13l dziecko miało zatrucie pokarmowe, zrezygnowaliśmi z obiadów w zamian za to poprosiliśmy o gotowany ryż dla niego, oczywiście osobno płatny! Nie chodzi tu o pieniądze ale o zasady. Wyjechaliśmy 3 dni przed terminem. ZDECYDOWANIE nie polecamy.
Plus hotelu to położenie nad samym morzem - zejście po stromych schodkach w dół. Pokoje o niezłym standardzie - minusy w niektórych pokojach brak klimy, prysznic w toalecie bez kabiny, lodówka która nie chłodzi. Basen ok. Śniadania codziennie te same - pomidor, ogórek, kebabcze (parówki) i ser - znikome urozmaicenie co kilka dni. Hotel dla osób, którym zależy aby być blisko morza - to jest ewidentny plus. Łatwość przemieszczania się w inne miejsca np. do Albeny. Generalnie wrażenie dobre, aczkolwiek spodziewałem się lepszego standardu.