oferta hotelu w zestawieniu z ceną jest dość uboga. Na kameralny wypoczynek można liczyć tylko jeśli klient nie będzie stołować się w przyległym hotelu Green Palace. Jedzenie generalnie smaczne, ale dość mały wybór i po 2 tygodniach robi się nudno. Plażą duża i ładna, bardziej piaszczysta niż żwirowa, aczkolwiek przed samym wejściem do wody trochę kamieniście. Pokój w naszym wypadku willa bali de lux spełniła w zupełności nasze oczekiwania, aczkolwiek obsługa do końca naszego pobytu była podzielona w opinii czy room service jest płatny, czy nie :) Bardzo dobra obsługa ze strony wakacje.pl Mając porównanie z hotelem Gural Premier Tekirova, w którym byliśmy w zeszłym roku, zdecydowanie bardziej polecam Gurala.
Hotel bardzo kameralny, po stronie IC Residence jest cicho i czysto, obsługa miła i sprawna.
Wspólne restauracje z hotelem Green Palace (tłoczno, głośno i ze względu na dużą ilość turystów rosyjskich bywa ... chamsko) niezbyt dobra komunikacja z obsługą hotelu ( słaba znajomość języka angielskiego ze strony obsługi) stosunkowo duża odległość od plaży, mały wybór posiłków w restauracji ale carte.