Hotel z rozległym pięknym terenem zielonym, dużymi zadbanymi basenami Pokoje czyste i dobrze sprzątane Bardzo miła obsługa uprzejma i pomocna Hotel zlokalizowany poza miasteczkiem Do Lary około 3km jeździ autobus LC07A oraz 511 bez rozkładu jeden na godzinę Do Belek tylko taxi około 11 km koszt 15 $ Wokół hotelu nie ma nic Transfer z lotniska szybki około 40 min Hotel nie do końca przygotowany do sezonu Nieczynne korty tenisowe sala fitness otwarta po trzech dniach pobytu Dziura w pomoście nad morzem otoczona taśmą Pomost bez lezakow Plaża bezpośrednio przy hotelu czysta Bar przy plaży z dobrą obsługą Bardzo brudne i wymagające remontu toalety przy basenach i plaży Jeden basen zewnętrzny dla dorosłych ale obsługa nie zwraca uwagi na osoby z dziećmi które tam wchodzą Brak restauracji dla dorosłych Straszny tłok w restauracji i duże kolejki po jedzenie. Jedzenie smaczne i urozmaicone ale prezentacja bez rewelacji
Teren zewnętrzny z lasem piniowym duże czyste baseny fajna cukiernia czyste pokoje Lobby z fajnym barem Bardzo miła i uprzejma obsługa Super tarasy zewnętrzne wokół lobby Muzyka na żywo w lobby i w barze przy basenie wieczorem Dobre i urozmaicone jedzenie oraz markowe alkohole Ciekawy i bogaty program sportowo animacyjny bez nahalnosci animatorów
Zamknięte korty tenisowe Siłownia otwarta z opóźnieniem to samo Vitamin bar Dziura w pomoście nad morzem brak zejścia z pomostu do wody brak lezakow na pomoście Bardzo brudne i wymagające remontu toalety zewnętrzne Ciasno w restauracji głównej duże kolejki po jedzenie Brak sali dla dorosłych Mnóstwo krzyczacych małych dzieci Słaba lokalizacja hotelu Do miasteczka około 3km Brak promenady brak możliwości przejścia plażą w kierunku Belek Poza obszarem hotelu plażą brudną nie zachęca do spaceru
Hotel bardzo dobry blisko usytuowany lotniska. Dużo zieleni wokół oraz atrakcje dla dzieci.
Kuchnia, baseny zewnętrzne, czystość.
Mała licz wind długo się czeka.
Byliśmy w hotelu na przełomie sierpnia i września 2021r. z dwójką dzieci 7 i 9 lat. Z biurem podróży ITAKA. Lot był nocny ale transfer z lotniska szybki, kolejka do stanowiska ITAKI na terenie lotniska, gdzie kierowano uczestników wycieczki na odpowiedni transfer potwornie długa. Od początku personel hotelu bardzo uczynny i miły, boy hotelowy pomógł nam zawieźć bagaże na 2 piętro, gdzie był nasz pokój. O tej porze roku codziennie było bezchmurne niebo i temperatura ponad 30 st., ostatniego dnia był sztorm. Szybko zauważyliśmy, że w naszym pokoju klimatyzacja nie działała na 100 procent, w mojej ocenie też szafa była za mała dla tak dużej rodziny jak nasza. Ciasno. Widok z pokoju mieliśmy na teren sąsiedniego resortu i bocznie na morze. Malutki balkon z krzesłem. Pokój był codziennie sprzątany, ale pobieżnie, barek z napojami i przekąskami typu orzeszki uzupełniany codziennie. Teren hotelu przyjemny w odbiorze. Łabędzie pływały w stawie przy restauracji. Nad basenami sporo cienia, dla osób, które nie przepadają za słońcem i maluszków. Fajny aqua-park dla młodszych i starszych. Kelnerzy jeździli na rolkach rozdając drinki. Dodatkowa restauracja z pizzą na terenie basenowym czynna około południa - wszędzie, ale o określonych godzinach można było coś zakąsić. Trochę irytujący był personel spa, który namawiał usilnie na płatne zabiegi. Alkohole i drinki ok, ale ze względu chyba na obłożenie czasem brakowało procentów. Tłum w hotelu, który szczególnie doskwierał w restauracji, i w oczekiwaniu na windę, zwykle trzeba było naszukać się stolika, choć restauracja bardzo duża i stoliki były też na zewnątrz. Za to kelnerzy byli bardzo uczynni, przygotowywali napoje i przynosili do stolika herbatę, kawę, świeżo wyciskany sok pomarańczowy, wino, piwo. Jedzenie na pierwszy rzut oka było urozmaicone i smaczne, choć po tygodniu i tak ma się wrażenie, że jest monotonne. Codziennie były ryby, kurczak, typowo tureckie potrawy, sery, warzywa, grill, niezliczone ilości słodkości, lody, owoce. Dla każdego coś dobrego. Nie chorowaliśmy podczas pobytu, ale polecam przed wyjazdem uzupełniać florę bakteryjną. Plaża hotelowa piaszczysto-kamienista, kamienie na dnie, polecamy buty do wody. Na plaży działał bar z lodami, rzut beretem stąd było stanowisko z przekąskami typu hot-dogi, hamburgery, frytki, tureckie naleśniki, których nazwy nie pamiętam- bardzo dobre. Wieczorne show dla dorosłychok.21:30 robiło wrażenie. Pokazy były bardzo interesujące. Oprócz tego oczywiście odbywało się mini-disco dla najmłodszych i mini-show. ok 22:00 działał bar przy basenach i odbywały się koncerty na żywo i krótka dyskoteka, życie cichło ok. 23ciej. W lobby można było posiedzieć dłużej i zrelaksować się przy drinku. W ciągu dnia odbywały się animacje dla dzieci, dla dorosłych fajne zajęcia z aqua-aerobiku, grała muzyka przy basenach. Oprócz animacji, hotel przygotowywał dla dzieci inne atrakcje, np. dzień gier, kiedy to na terenie rozstawiono stanowiska gier do samodzielnej zabawy : można było o dowolnej porze dnia porywalizować całą rodziną rzucając do celu, i na mnóstwo innych sposobów. Podsumowując jesteśmy bardzo zadowoleni z wyjazdu, choć idealnie nie było. Hotel polecamy przede wszystkim rodzinom z dziećmi.
j.w
j.w
Hotel na zdjęciach nie wygląda jakoś specjalnie okazale, w porównaniu do innych wielkich pałaców. Jednak pokoje i otoczenie reprezentują bardzo dobry standard. Z cała odpowiedzialnością mogę go polecić. Zdjęcia pokoi również nie są aktualne, urządzone są w kolorystyce niebiesko czarnej, na podłodze panele. Dużym atutem jest to, że na całym terenie jest dostępna sieć Wi-Fi za darmo. Obsługa szybciej reaguje niż Ty pomyślisz. Posiłki bardzo dobre i zróżnicowane od sushy przez kuchnie turecką po włoską. Nie ma problemu z leżakami przy basenach i na plaży. Ręczniki i materace bez dodatkowych opłat. Plaża piaszczysto żwirowa. Otoczenie hotelu bardzo ładne, dużo alejek odsadzonych bananowcami, palmami itp. taki prywatny hotelowy park. Może cena wakacji w tym hotelu nie należy do najniższych, ale po powrocie wiem, że były to dobrze wydane pieniądze. Portal wakacje.pl mógłby aktualizować wszystkie fotografie. Pokoje inne otoczenie bardziej rozbudowane niż na zdjęciach głównych oferty.
- internet w każdym pokoju free (kafejka dla każdego gościa 30 min dziennie free) - otoczenie - obsługa - wyżywienie
- nie znalazłem
Bardzo udany i przyjemny wypoczynek (2 dorosłych i dziecko 1,5, przełom września/października). Ogród przepiękny. Bogata infrastruktura: salon gier, amfiteatr, kafejka, bary itp., na każdym kroku coś :) Plaża czysta, szeroka, piaszczysta - im bliżej morza bym bardziej żwirowa. Jedyne co mi przeszkadzało to rozmieszczenie leżaków - bardzo blisko siebie, ponieważ nie ma parasoli tylko \\\"wiaty\\\". Animacje w ciągu dnia i wieczorem standardowe, zależy co kto lubi. Muzyka na żywo w barze przy basenie. Przystanek autobusowy przy samym hotelu, 10 min. jazdy od centrum zakupowego w Lara. Pokój standard, trochę mało miejsca ale czysto. W czasie pobytu nie spotkaliśmy żadnego Polaka. Na pewno warto.
Duży, piękny, zadbany ogród Bogaty wybór dań Baseny - ilość i rozmieszczenie, dla osób w każdym wieku
Zadaszenie na plaży
Wraz z żoną byliśmy w tym hotelu w czerwcu. Wrażenia z pobytu mamy bardzo dobre i szczerze polecamy go wszystkim i młodym i trochę strarszym. Przyglądając się tamtejszym gościom zauważylem, że niezależnie od wieku, każdy tam się dobrze bawił, nawet maluchy:))Pokoje powinny zadowolić nawet największych "grymaśników":) Jak dla mnie spełnione były wszystkie standardy: duze, jasne z balkonem, barek codziennie uzupełniany, pokoje sprzątane, pościel zmieniana co 2 dni:) Super obsługa,czuliśmy się rozpieszczani na każdym kroku:) Jedzenie również bardzo nam przypadło do gustu i było tgo tyle, że nie było możliwości aby chodzić głodnym:)) W hotelu bardzo fajna siłownia i korty tenisowe, polecam również wyprawę kajakami,troche męczoce, ale przepiękne widoki wynagradzaja cały wysiłek;)))))))))Każdemu, kto jedzie do Turcji z całego serca polecam ten hotel, jest super!!!!
Chyba każdy znajdzie coś dla siebie. Bardzo fajne miejsce. Polecam. Plaża też bardzo fajna, choć zależy co kto lubi, bo plaża jest piaszczysto-żwirowa. Pozdrawiam
Bylismy w tym hotelu przez tydzien dwa lata temu. Było tak fajnie, że w tym roku też tam jedziemy w drugą podróż poślubną:)))))))))) Hotel spełnia praktycznie wszystkie potrzeby wczasowiczów. Jedynie plaża nie jest do końca wymażona, gdyż jest żwirwata i na prawdę trzeba uważać i chodzić cały czas w obuwiu, nawet się w nim kąpać, gdyż wejście do wody też jest żwirowate, na początku mi to przeszkadzało, ale po 3 dniach się przyzwyczaiłam, i potem nawet nie czułam, że mam na nogach buty:))Pokoje są przesliczne, bardzo jasne i ładnie urządzone, klimatyzacja cały czas pracuje, więc w środku panuje zawsze przyjemny chłód. Łazienki równie fajne:) Pyszne jedzenie w wersji all incl. przez 24h można było coś dostać, równiez napoje. W hotelu jest tyle basenów, że czasami sama nie wiedziałam, przy którym siedzimy:)) Dla dzeci (i niektórych dorosłych) byłh bardzo fajne zjeżdżalnie, świetna zabawa.Animacje i zabawy każdego dnia. Te wakacje były bardzo fajne i mam nadzieję , że w tym roku będzie równie fajnie:))
Miejsce godne polecenia dla osób wymagających wysokiego luksusu. Fantastyczne SPA. Hotel podchodzi pod klimat Bali.
Fajny kompleks, mimo iz dosyc duzy, to wszedzie szybko i latw sie dochodzilo a w dodatku miejsca tyle, ze nigdy nie mielismy uczucia ciasnoty z powodu tlomow ludzi. Przesympatyczna obsługa, świetni barmani, którzy już po paru dniach znali nasze upodobania, do mocniejszych drinków niż te co się normalnie podaje i sami bez przypominania robili takie jak chcieliśmy:)) Pokoje całkiem fajne, denerwowało mnie tylko to że klimatyzacja jest sterowana centralnie, ale w pokojach było przyjemnie chłodno. Jedzenie urozmaicone pod warunkiem, że codziennie się brało jedną potrawę, a nie po trochu z każdej(wterdy po tygodniu brakowało nowości), picie i jedzenie 24h, praktycznie bez ograniczeń. Niedaleko hotelu plaża, bardzo ładna, ale żwirowata, na boso się nie dało chodzić. Woda rewelacyjna:)) super się pływało:))) Dla rozrywki można było też korzystać z całkiem dobrego sprzętu do uprawiania sportów wodnych.Polecam:)) Można się pobawić i trochę rozruszać. Fajny hotel polecam:))
Bardzo fajny zadbany kompleks. Polecam
Byliśmy w tym hotelu w sierpniu w zeszłym roku wraz z dziećmi. Były to najlepsze wakacje i w tym roku też tam jedziemy:))))))) Hotel jest po prostu stworzony dla rodzin z dziećmi, którzy chcą dobrze wypocząć i się pobawić. Duże pokoje, bardzo jasne i funkcjonalnie urządzone do tego jeszcze duży balkon z krzesłami i stołem:))) Obsługa rewelacyjna, moje maluchy niestety często broją i tak też było w hotelu, nigdy nie usłyszałam żadnych pretensji wręcz z śmiechem mi pomagano po nich posprzątać. Było tyle rozrywek dla dzieci, że nigdy nie mieliśmy problemu aby zapełnić sobie dzień. Bardzo fajny mini-klub oraz animacje na które moje maluchy chętnie chodziły i się bawiły. Ja polecam centrum SPA, cudownie wypoczełam i się zrelaksowałam. W hotelu są również fajne, bardzo profesjonalne opiekunki:))). Gorąco wszystkim polecam hotel, już się nie mogę doczekać kolejnego wyjazdu:)))
Nie mam uwag. Było kapitalnie. Polecam i pozdrawiam
Dwa tygodnie w tym hotelu to zdecydowanie za mało:)) Byly to najfajniejsze wakacje w moim zyciu!! Hotel dosyć nowy, nowoczesnie urzadzony. Pokoje bardzo ladne, na prawde duze, z duzym balkonem:) Lazienki tez bardzo ladne i czyste. Pokoje sprzatano codziennie, panie srzatajace byly bardzo mile i nawet bez napiwku zostawaily pokoj dobrze posprzatany:)) Ogolnie obsluga rewelacyjna, bardzo mila, tylko troche mielismy problemow z porozumieniem sie w j. angielskim(lepiej znany jest tam rosyjski i niemiecki), ale zawsze udalo nam sie wytlumaczyc o co nam chodzi i zawsze moglismy liczyc na pomoc i uprzejma obsluge:)) Jedzenie w miare dobre, bardzo europiejskie, potraw orientalnych jak dla mnie bylo zdecydowanie za malo. Napoje bez ograniczen z rodziny coli oraz alkohole(bardzo dobre wino) W hotelu duzo udogodnien dla dzieci i tych malutkich i tych troche wiekszych:) Bardzo fajny plac zabaw oraz animacje, ktore trwaly od rana do godzin wieczornych. Dla starszych wieczorem dyskoteka. Polecam dla tych ktorzy jeszcze nie potrafia lekcje nauki gry w tenisa, prowadzi bardzo mily i zabawny pan, a przy okazji mozna sie czegos nauczyc;)) Hotel spelnil nasze oczekiwania, duzo zabawy i smiechu:))
Bardzo ok
Bardzo fajny hotel zwłaszcza dla rodzin z dziećmi, nawet tymi malutkimi. Hotel zapewnia wiele udogodnień oraz rozrywek. Pokoje jak dla mnie duże i bardzo ładne. Z balkonu widok na baseny, można sobie również posiedzieć na balkonie, są meble ogrodowe, tylko hałas z nad basenów trochę przeszkadza, najlepiej jest siedzieć wieczorem wtedy jest dużo ciszej. Pokoje są sprzątane codzennie, również są zmieniane ręczniki oraz pościel. Obsługa bardzo miła, nigdy się nie narzucała, a z drugiej strony nie raz byliśmy pytani czy czegoś nam nie potrzeba i czy wszystko jest dobrze:)))Jedzenie jak przystało na hotel 5 gwiazdkowy, urozmaicone i bardzo dobre. Bardzo fajne baseny, nigdy nie mieliśmy problemóz ze znalezieniem wolnego miejsca. Hotel zapewnia sporo zajęć i zabaw. Z czystym sumieniem zachęcam wszystkich do wypoczynku w tym hotelu, nam się bardzo podobało.
Poleciłabym ten hotel z czystym sumieniem. Czysto, miło komfortowo zasłużone *****. Dla rodzin z dziećmi rewelacyjne miejsce kochają tam dzieci, mnóstwo udogodnień dla maluchów bezpośrednio przy plaży. Wszechobecne "NO PROBLEM" bez względu na to co maluch spsoci. Jedzonko w ilościach nie do przejedzenia i baaardzo smaczne. No i baseny ... nie trzeba bić się o miejsce.
pobyt kwiecien 2006. Hotel ladny , przewaga turystow rosyjsko jezycznych. Pokoje standartowe niewielkie. Ogolne wrazenia dobry ale nie wybitny hotel.