Ibrahim Bey

Gdybym miała tam wrócić to przede wszystkim dla obsługi, naprawde fantastyczni ludzie, którzy tworzą przemiłą, rodzinną atmosferę.Kucharz zna nawet język polski:)Bardzo blisko do plaży.Pokoje skromne, ale zawsze czyste, nawet jak komuś odpadnie umywalka w łazience, na 2 dzień jest juz doklejona:)Polecam właściciele są ok!!!! Agnieszka

Z Turcji wrocilam tydzien temu i po pobycie w tym miescie i w tym hotelu jestem pewna ze chce tam wrocic. Pokoje moze nie sa najwieksze ale sa czyste i wygodne.Widok na morze jest przecudowny.Poza tym bardzo mila obsluga hotelu i ogolnie bradzo mila atmosfera. Polecam ten hotel,a jak ktos tam bedzie niech pozdrowi ode mnie ludzi tam pracujacych:)))

Skromny hotel, zdecydowanie dla niewymagających gości. Zdecydowaną zaletą jest usytuowanie przy samej plaży. Jeżeli ktoś traktuje go jako bazę wypadową to jest ok, natomiast na żadne dodatkowe atrakcje nie ma co liczyć. Basen dostępny całą dobę. Jest czysto. Obsługa sympatyczna. Posiłki praktycznie wcale nie urozmaicone, na obiadokolacje coś ciepłego i sałatki, rzadko owoce (arbuz). Na śniadanie zawsze to samo. Większość pokoi z balkonem, czyste, ale bardzo skromnie urządzone, tylko podstawowe wyposażenie(dokładnie tak jak na zdjęciach), nie ma lodówki, klimatyzacja działa.

Hotel jest w porządku. Najważniejsze jest czysty! Obsługa przemiła:) Moje wrażenia są jak najbardziej pozytywne!!! Szczerze polecam

Hotel ma bardzo rodzinna atmosfere. Bylam tam we wrzesniu, kiedy nie bylo wielu gosci i pore posilkow dostosowywano indywidualnie do naszych potrzeb :) Niestety pomimo zamowienia opcji bufetu przy obiedzie, obiad byl serwowany - zawsze zupa i drugie danie + owoce. Moj facet nie jada jarzyn wiec glodowal dwa tygodnie i zywil sie na miescie. Potrawy byly bardzo regionalne, nie europejskie i bardzo dobre. Ale jesli ktos nie lubi eksperymentowac, to niestety nie ma wyboru. Na sniadanie zawsze ten sam zestaw na stole szwedzkim - jajka, ppomiory, oliwki, feta, miod i kielbasa. Niestety nic na cieplo. Lokalizacja swietna - przy samym morzy prawie. Basen duzy i wygodny. Pokoju rowniez wygodne i ladne chociaz skromne. Dostalismy pokoj z duzym lozkiem i balkonem i widokiem na morze i promenade, wiec czasami nie spalo sie spoojnie :) Bylismy tez w pokoju od strony cichej z widokiem na basen (ktory jest na tylach Hotelu) - bardzo ladny. Jesli chodzi o wycieczki fakultatywne, to polecam wyjazd do Kanionu Sakklikent - wspomnienie na cale zycie, niesamowity, zapierajacy dech w piersiach widok i przezycia!!! Chyba lepszy niz piramidy egipskie ... :)

Nazwa  Ibrahim Bey
Miejsce  Turcja / Wybrzeże Likijskie / Fethiye
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, śniadania
Udogodnienia  basen odkryty

Wyświetlono 5 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Aga Rapacz

Pobyt - Maj 2008